Ε μα πια ενταξει ειπαμε εκανε λαθος το καταλαβε τελος....
και στο κατω κατω καμια εδω μεσα δεν εφαγε παραμυθι?
τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη αλλες τρωνε παραμυθια και αλλες τα ζουνε !
και τα δυο εχουν κατι ξεχωριστό!
Printable View
Δεν είχατε δει μια συνέντευξη της Λάσκαρη που έλεγε για το κέρατο που έχει φάει από τον λυκουρεζο Και ότι το έχει δεχτεί γιατι τον αγαπούσε και δεν θα άφηνε άλλη να την χωρίσει από εκείνον....καθε φορά που ανακάλυπτε την απιστία του πληγωνοταν.. αλλα ένιωθε βαθύ δεσιμο Και επικοινωνία μαζί του ...και δεν ήθελε να την επηρεασει αυτό και να τον αφήσει
Όχι ότι δικαιολογώ την ανοχη στο κέρατο......με τίποτα..........απλα δίνω και και άλλη οπτική
Ααα όχι σε παρακαλώ ......εδω καμία δεν κάνει ποτέ κάτι λάθος .....
Μίλησαν τώρα για ντροπή του γυναικείου φυλου και τα εριξαν στη κοπέλα .........που παρόλο το λάθος της..( να ανεχτεί αυτή τη κατάσταση ) ο τρόπος που γράφει στα μηνύματα και η ευγενεια της δείχνουν το ποιόν της και το ήθος της ...........
Φαίνεται καθένας πως γράφει.....και φαίνεται και η ψυχή του και οι τρόποι του και η παιδεία του........η κοπέλα δεν πείραξε κανέναν....συζητησε με ευγενεια το πρόβλημα της .....μας άκουσε δεν πρόσβαλε κανένα ......το λάθος της τι αναγνώρισε και το είπε έξυπνα από μόνη της ότι δεν θέλει να εξωραισει τα πραγματα
Άλλες είναι το ρεζίλι του γυναικείου φυλου.... που οι υπόλοιπες γυναικες ντρεπόμαστε επειδή βγαίνουν αυτές και θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί γιατί μας κάνουν να φαινόμαστε σουργελα,απελπισμένες κακιες και εύκολες αλλα οκει....
Δεν θα ασχοληθώ αλλο είπα μόνο την άποψη μου
Να τις κρατας για τον ευατο σου τετοιες αποψεις ...
Και όχι να βγάζεις χολή σε ένα άνθρωπο που βρίσκεται κάτω από τέτοια συναισθηματική φόρτιση...
Μπήκε εδώ για να ακούσει πέντε πραγματα και να μπορέσει να βοηθήσει κάπως τον ευατο της ...
Εσύ πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο βοηθάς ?
Εσύ να μην γίνεις δεν στο ζήτησε κανένας .....Όλοι αλήθειες λέμε...
Το θέμα είναι πως τις λέμε ...
Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια για τα πολύ όμορφα λόγια τους. Ειλικρινά εγώ δεν ήρθα εδώ για να εμμεινω στην άποψη και τα συναισθήματά μου και να πω ότι εσείς δεν ξέρετε. Ίσα ίσα για να είμαι εδώ θέλησα μια άλλη άποψη γιατί ένιωσα απελπισία. Δε θεωρώ ότι προσέβαλα κανέναν και ούτε μου αρέσουν χαρακτηρισμοι τύπου "ντροπή του γυναικείου φύλου". Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει κιόλας. Δε διαλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε αλλά αν το πάθουμε μπορεί να ανεχτουμε και περισσότερα απ όσα θα έπρεπε. Εγώ ήθελα να κάνω τα πάντα για να τον κερδίσω, έπαιξα και έχασα, συμβαίνουν αυτά. Τον ήθελα τόσο που άντεχα να βρισκόμαστε έστω κ έτσι. Είπε ψέματα, είπε αλήθειες, είχαμε και ωραίες στιγμές, μικρές και αδιεξοδες όμως. Πλέον βλέποντας κ εγώ ότι ίσως είναι ώρα να το αφήσω θέλησα μια στήριξη και μια γνώμη, όχι να ακούω προσβολές
Κορίτσι μου μην ασχολείσαι ....Όταν εκτίθεται σίγουρα θα ακούσεις και τα αρνητικά....
Προσπέρασε τα και κρατά αυτά που θες εσύ στο μυαλό σου...
Όλοι κάνουμε λαθοι ,άλλος μικρά και άλλος μεγάλο ...
Η μαγκιά για εμένα είναι να βγεις και να τα παραδεχτείς ...Να μάθεις μέσα από αυτά και να πας παρακάτω ....
Εσύ δηλαδή έχεις βάλει το συμπέρασμα ότι είμαι ανήθικη
Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει. Επίσης αν ο ίδιος δε σεβοταν τη σχέση του που ήταν και δική του σχέση, γιατί έπρεπε να τον νουθετησω εγώ;
Ναι μωρέ παιδί μου σωστά.... Έτσι είναι.... άλλες θα έκαναν και χειρότερα στη θεση σου....τεσπα απλά φρόντισε να το ληξεις γιατί στον εαυτό σου κάνεις κακο. Το είχες καταλαβει ότι δεν εχεις ελπίδα αλλα τώρα νομίζω είσαι πλέον έτοιμη να το τελειώσεις ......γιατί δεν φτάνει μόνο να καταλάβαινουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος....πρέπει να είσαι έτοιμος σε αυτές τις περιπτώσεις και συναισθηματικά για να το ληξεις και να πας παρακάτω.
Δεν ήξερα ότι το έχεις περάσει κ εσύ. Απλά μπορεί εσύ να ήσουν και πιο δυνατή από εμένα
Ναι που υπήρχαν ήδη κιολας
Εν συντομία θα σου πω ότι γνώρισα ενα παλικάρι απο κοινή παρεα...βγαιναμε μαζί περιπου 3 μήνες εγω τρελα ερωτευμένη...καποια φαση παιρνω μήνυμα απο εναν άγνωστο αριθμό,ηταν η κοπελα του.Με μεγαλη ψυχραιμια τη συνάντησα της εξηγησα οτι δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη της της έδειξα μηνύματα που πιστοποιούσαν οσα ειπα και δεν ξαναεμφανιστηκα στη ζωή του.Αυτος τώρα εχει χωρίσει και ακομα στελνει αλλα μια φορα απιστος πάντα απιστος.Δε ξερω αν ήταν θέμα δυναμης ή αυτοεκτίμησης.Δε μοιράζομαι τους ερωτικούς μου συντρόφους..δεν ειναι παιχνιδια...
Ελπίζω πραγματικά να το έχεις ξεπεράσει.... Μπράβο σου που το χειρίστηκες τόσο καλα
Σε αυτό έχεις δικιο...
Χαχαχα συμβαίνουν και αυτα
Οχι ήταν θέμα εγωισμού ....δεν ανεχτηκες να είσαι εσύ η καβατζα....απο εγωισμό.....!!. οχι απαραίτητα από αλτρουισμό και από κώδικα ηθικής .....προς την άλλη γυναικα. Σιγά μην ήσουν και σε θέση να τη συμπονεσεις τη κακομοίρα όταν το έμαθες. Και της έκανες και χώρο να της αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να ζήσει καλά με τον γκόμενο σου... Απλά το εγώ σου αντέδρασε.....και έφυγες
Η κοπέλα στο θέμα αρκέστηκε να τον μοιράζεται έστω και έτσι....λαθος της βέβαια
Ναι είδες τι έγραψα στην ιστορία. Έκανα μια προσπαθεια και με το που γύρισε αυτός που τον είχα διώξει εγώ γύρισα αμεσως εκεί και το άλλο παιδί ίσως άξιζε περισσότερο και τον πληγωσ κιόλας
Η αλήθεια είναι ότι τον πάτησα πλήρως τον εγωισμό μου
Θα μπορούσα απλα να αδιαφόρησω και να μην τη συναντήσω καν.εγω τη συναντησα γιατί δεν ειχα κατι να κρυψω και ήθελα να βγω καθαρη απο την ιστορία οπως κ εγινε.προφανως και απο θεμα εγωισμού δε θα ηθελα να ειμαι η καβατζα κανενός αλλα και συναισθήματα να μην ειχα ποτε δ θα έπαιρνα αντρα αλλης κοπελας.Δε μου κανει κουκου πως το λενε.Στον ερωτα δε μοιράζομαι.
Χωρίς να θέλω να γίνω μετρητής συναισθημάτων, ίσως δεν ένιωσες και όσα εγώ, να τον σκέφτεσαι συνέχεια και να είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα
Αλίμονο το κατάλαβα εκ των υστέρων ότι ίσως λόγω αφύπνισης ανέβηκαν οι τόνοι μην ανησυχείς. Θεωρώ ότι δεν είναι λύση να βρω άλλον γιατί πολύ απλά είναι άσχημο να βρίσκουμε κάποιον θέλοντας να ξεπεράσουμε τον προηγούμενο. Τον τελειώνουμε, το δουλεύουμε με τον εαυτό μας για να έχουμε οσο λιγότερα κατάλοιπα μπορούμε και επειτα προχωράμε
Ειμασταν 3 μήνες αυτοκόλλητοι.... είχε φύγει απο το σπίτι και σχεδον συγκατοικουσαμε σε ενα κοινο μας φιλο περασαμε πολυ ομορφα μαζί και ειχαμε πει και οι δύο οτι την ειχαμε πατησει αλλα ρ ε φιλε ειχε άλλη.αυτοματα καταργούσε οτι ωραιο είχαμε χτισει Κορόιδευε και εμενα και την κοπελα η οποία δεν έφταιγε σε κατι αλλα ούτε εγώ.κατσε και σκεψου λίγο σοβαρά τι προοπτικές εχει η δική σου ιστορία να εξελιχθει σ κάτι ομορφο.....μηδαμινες οι πιθανοτητες
Ήπιαμε όντως καφε και μάλιστα σπίτι μου γιατί εμενε μερικα στενα πιο πανω.Δε γίναμε και κολλητες απλα ηθελε να δει τα μηνύματα που μου εστειλε ο δικος της τα οποια ήταν απειρα και απλα της τα εδειξα.Της ειπα οτι δε θα τον ξαναδω και αν θελει να του δώσει ευκαιρια εγω εμποδιο δε θα ειμαι ξανα και ετσι και έγινε.τωρα το πιστεύεις δε το πιστεύεις μου περνάει και λίγο αδιαφορο
Μπορεί να μην ξέρω, αλλά μήπως ήταν απλά μπερδεμένος και δεν περίμενε ενω είναι σε σχέση να ερωτευτεί ξανά άλλη; Νομίζω είναι άλλη περίπτωση απ τον δικό μου
Αα καλό μήναα
Δεν ξέρω τι εμπειρίες εχεις γι αυτό ητςν λάθος μου που στην είπα τοσο οποτε θα ζητήσω συγγνώμη.Επειδη εχω περασει παρομοια κατασταση τα πράγματα δε θα διορθωθούν ποτε...θα εισαι παντα μια απο τις καβατζες και κάποια στιγμή δε θς το αντέξεις ουτε εσυ...και καλο μήνα :Ρ .
Ναι στη δική σου κατάσταση αναφέρομαι όχι στη δική μου. Ο δικός σου λέω μήπως ερωτεύτηκε εσένα ενώ ήταν με άλλη και δεν ήξερε πως να το χειριστεί