Sos - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 469

Thread: Sos

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα ......λες και για όλες τις ντροπες του γυναικείου φυλου φταίει μια κοπέλα που την βρήκε ένας έμπειρος παπαρας.....της πούλησε έρωτες της έκρυψε στην αρχή το γεγονός ότι είχε σχέση και μετά αφού την έδεσε και την έριξε με το ψέμα της ελεγε την αλήθεια κ εκείνη έκανε μόνο το λάθος ότι δεν το σταμάτησε όταν κατάλαβε ότι γινόταν αυτό.

Λες και αν εκείνη σταμάταγε .....ο άλλος θα έκοβε τις ξεπετες και θα γύρναγε στη σχέση του........
    Ε μα πια ενταξει ειπαμε εκανε λαθος το καταλαβε τελος....

και στο κατω κατω καμια εδω μεσα δεν εφαγε παραμυθι?
    τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη αλλες τρωνε παραμυθια και αλλες τα ζουνε !

και τα δυο εχουν κατι ξεχωριστό!

Banned
    Δεν είχατε δει μια συνέντευξη της Λάσκαρη που έλεγε για το κέρατο που έχει φάει από τον λυκουρεζο Και ότι το έχει δεχτεί γιατι τον αγαπούσε και δεν θα άφηνε άλλη να την χωρίσει από εκείνον....καθε φορά που ανακάλυπτε την απιστία του πληγωνοταν.. αλλα ένιωθε βαθύ δεσιμο Και επικοινωνία μαζί του ...και δεν ήθελε να την επηρεασει αυτό και να τον αφήσει

Όχι ότι δικαιολογώ την ανοχη στο κέρατο......με τίποτα..........απλα δίνω και και άλλη οπτική

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Δεν είχατε δει μια συνέντευξη της Λάσκαρη που έλεγε για το κέρατο που έχει φάει από τον λυκουρεζο Και ότι το έχει δεχτεί γιατι τον αγαπούσε και δεν θα άφηνε άλλη να την χωρίσει από εκείνον....καθε φορά που ανακάλυπτε την απιστία του πληγωνοταν.. αλλα ένιωθε βαθύ δεσιμο Και επικοινωνία μαζί του ...και δεν ήθελε να την επηρεασει αυτό και να τον αφήσει

Όχι ότι δικαιολογώ την ανοχη στο κέρατο......με τίποτα..........απλα δίνω και και άλλη οπτική
    ενταξει εδω μιλαμε για ενα γαμο με παιδια ετσι?
    δεν ειναι το ιδιο .....
    δεν δικαιολογώ βεβαια κανεναν, αλλα πραγματικα πλεον δεν λεω τιποτα γιατι καποια πραγματα αλλιως τα βλεπεις σαν τριτος και αλλιως οταν τα ζεςι ο ιδιος....

Banned
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ε μα πια ενταξει ειπαμε εκανε λαθος το καταλαβε τελος....

και στο κατω κατω καμια εδω μεσα δεν εφαγε παραμυθι?
    τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη αλλες τρωνε παραμυθια και αλλες τα ζουνε !

και τα δυο εχουν κατι ξεχωριστό!
    Ααα όχι σε παρακαλώ ......εδω καμία δεν κάνει ποτέ κάτι λάθος .....

Μίλησαν τώρα για ντροπή του γυναικείου φυλου και τα εριξαν στη κοπέλα .........που παρόλο το λάθος της..( να ανεχτεί αυτή τη κατάσταση ) ο τρόπος που γράφει στα μηνύματα και η ευγενεια της δείχνουν το ποιόν της και το ήθος της ...........

Φαίνεται καθένας πως γράφει.....και φαίνεται και η ψυχή του και οι τρόποι του και η παιδεία του........η κοπέλα δεν πείραξε κανέναν....συζητησε με ευγενεια το πρόβλημα της .....μας άκουσε δεν πρόσβαλε κανένα ......το λάθος της τι αναγνώρισε και το είπε έξυπνα από μόνη της ότι δεν θέλει να εξωραισει τα πραγματα

Άλλες είναι το ρεζίλι του γυναικείου φυλου.... που οι υπόλοιπες γυναικες ντρεπόμαστε επειδή βγαίνουν αυτές και θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί γιατί μας κάνουν να φαινόμαστε σουργελα,απελπισμένες κακιες και εύκολες αλλα οκει....

Δεν θα ασχοληθώ αλλο είπα μόνο την άποψη μου

Banned
    ενταξει εδω μιλαμε για ενα γαμο με παιδια ετσι?
    δεν ειναι το ιδιο .....
    δεν δικαιολογώ βεβαια κανεναν, αλλα πραγματικα πλεον δεν λεω τιποτα γιατι καποια πραγματα αλλιως τα βλεπεις σαν τριτος και αλλιως οταν τα ζεςι ο ιδιος....
    Έτσι είναι

Senior Member
    Χαλαρή είμαι και είπα και την άποψη μου αν θεωρείς ότι δε βοηθαω προσπέρασε το.εγω εθελόντρια κέρατου δε θα γινομουν.Μπορει να είμαι σκληρή αλλα λεω αληθειες
    Χαλαρωσε λιγακι !
    Δεν ειναι ντροπος αυτος να μιλας σε εναν ανθρωπο και μαλιστα τον συγκεκριμενο....
    Οσο για το γυναικειο φύλο μην ανχωνεσαι υπαρχουν πολυ χοντρες περιπτωσαρες που φροντιζουν να το ξεφτυλιζουν και οχι το κοριτσι μας.....
    Αν δεν εχεις κατι να πεις καλυτερα να μην κανεις επιθεση σε εναν ανθρωπο που ζητα βοηθεια.....
    Εκει φαινεται η αξιοπρπειεα του ....
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Χαλαρή είμαι και είπα και την άποψη μου αν θεωρείς ότι δε βοηθαω προσπέρασε το.εγω εθελόντρια κέρατου δε θα γινομουν.Μπορει να είμαι σκληρή αλλα λεω αληθειες
    Να τις κρατας για τον ευατο σου τετοιες αποψεις ...
    Και όχι να βγάζεις χολή σε ένα άνθρωπο που βρίσκεται κάτω από τέτοια συναισθηματική φόρτιση...
    Μπήκε εδώ για να ακούσει πέντε πραγματα και να μπορέσει να βοηθήσει κάπως τον ευατο της ...
    Εσύ πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο βοηθάς ?

Εσύ να μην γίνεις δεν στο ζήτησε κανένας .....Όλοι αλήθειες λέμε...
    Το θέμα είναι πως τις λέμε ...

Senior Member
    Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια για τα πολύ όμορφα λόγια τους. Ειλικρινά εγώ δεν ήρθα εδώ για να εμμεινω στην άποψη και τα συναισθήματά μου και να πω ότι εσείς δεν ξέρετε. Ίσα ίσα για να είμαι εδώ θέλησα μια άλλη άποψη γιατί ένιωσα απελπισία. Δε θεωρώ ότι προσέβαλα κανέναν και ούτε μου αρέσουν χαρακτηρισμοι τύπου "ντροπή του γυναικείου φύλου". Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει κιόλας. Δε διαλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε αλλά αν το πάθουμε μπορεί να ανεχτουμε και περισσότερα απ όσα θα έπρεπε. Εγώ ήθελα να κάνω τα πάντα για να τον κερδίσω, έπαιξα και έχασα, συμβαίνουν αυτά. Τον ήθελα τόσο που άντεχα να βρισκόμαστε έστω κ έτσι. Είπε ψέματα, είπε αλήθειες, είχαμε και ωραίες στιγμές, μικρές και αδιεξοδες όμως. Πλέον βλέποντας κ εγώ ότι ίσως είναι ώρα να το αφήσω θέλησα μια στήριξη και μια γνώμη, όχι να ακούω προσβολές

Senior Member
    Λυσε μου μια απορία, πως μπορούσες να ξέρεις ότι ο άνθρωπος που εισαι ερωτευμένη έχει σχεση και να μη σε νοιάζει καν; γιατί εδω τίθεται και θέμα ηθικης
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια για τα πολύ όμορφα λόγια τους. Ειλικρινά εγώ δεν ήρθα εδώ για να εμμεινω στην άποψη και τα συναισθήματά μου και να πω ότι εσείς δεν ξέρετε. Ίσα ίσα για να είμαι εδώ θέλησα μια άλλη άποψη γιατί ένιωσα απελπισία. Δε θεωρώ ότι προσέβαλα κανέναν και ούτε μου αρέσουν χαρακτηρισμοι τύπου "ντροπή του γυναικείου φύλου". Δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει κιόλας. Δε διαλέγουμε ποιον θα ερωτευτούμε αλλά αν το πάθουμε μπορεί να ανεχτουμε και περισσότερα απ όσα θα έπρεπε. Εγώ ήθελα να κάνω τα πάντα για να τον κερδίσω, έπαιξα και έχασα, συμβαίνουν αυτά. Τον ήθελα τόσο που άντεχα να βρισκόμαστε έστω κ έτσι. Είπε ψέματα, είπε αλήθειες, είχαμε και ωραίες στιγμές, μικρές και αδιεξοδες όμως. Πλέον βλέποντας κ εγώ ότι ίσως είναι ώρα να το αφήσω θέλησα μια στήριξη και μια γνώμη, όχι να ακούω προσβολές

ntinti
    Guest
    Κορίτσι μου μην ασχολείσαι ....Όταν εκτίθεται σίγουρα θα ακούσεις και τα αρνητικά....
    Προσπέρασε τα και κρατά αυτά που θες εσύ στο μυαλό σου...

Όλοι κάνουμε λαθοι ,άλλος μικρά και άλλος μεγάλο ...
    Η μαγκιά για εμένα είναι να βγεις και να τα παραδεχτείς ...Να μάθεις μέσα από αυτά και να πας παρακάτω ....

Senior Member
    Εσύ δηλαδή έχεις βάλει το συμπέρασμα ότι είμαι ανήθικη

Senior Member
    Ηθικο δε το λες.
    Εσύ δηλαδή έχεις βάλει το συμπέρασμα ότι είμαι ανήθικη

Senior Member
    Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει. Επίσης αν ο ίδιος δε σεβοταν τη σχέση του που ήταν και δική του σχέση, γιατί έπρεπε να τον νουθετησω εγώ;

Senior Member
    Καθόλου έξω απο τον χωρο.εχω έρθει στη θέση σου κ απλα εξαφανίστηκα....Και τον γουστάρα παρα πολύ σε διαβεβαιώνω.Αλλα δε θα κάνω κατι που δε θελουν να μου κανουν.
    Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει. Επίσης αν ο ίδιος δε σεβοταν τη σχέση του που ήταν και δική του σχέση, γιατί έπρεπε να τον νουθετησω εγώ;

Banned
    Ναι μωρέ παιδί μου σωστά.... Έτσι είναι.... άλλες θα έκαναν και χειρότερα στη θεση σου....τεσπα απλά φρόντισε να το ληξεις γιατί στον εαυτό σου κάνεις κακο. Το είχες καταλαβει ότι δεν εχεις ελπίδα αλλα τώρα νομίζω είσαι πλέον έτοιμη να το τελειώσεις ......γιατί δεν φτάνει μόνο να καταλάβαινουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος....πρέπει να είσαι έτοιμος σε αυτές τις περιπτώσεις και συναισθηματικά για να το ληξεις και να πας παρακάτω.

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast