Δεν τον σέρνω από το λαιμό, ήθελε να ξαναείμαστε μαζί. Και μάλιστα την πρώτη φορά ήρθε κλαίγοντας και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι εγώ είμαι και καμία άλλη. Δεν νομίζω ότι το έκανε με το ζόρι...
Printable View
Βρε συ mind αν καιγόταν ο ψυχικός του κόσμος δεν θα του σηκωνόταν ούτε θα καθόταν να απολαμβάνει το στοματικό και λίγο πριν ολοκληρώσει θα την παρατούσε ...
Συμφωνώ ότι όταν εχεις τα ψυχολογικά σου το τελευταιο που σκέφτεσαι είναι το σεξακι (αν και δεν συμβαίνει με όλους θα έλεγα ) αλλά εδώ ο άνθρωπος παίζει με την ψυχολογία της γυναίκας και όχι με την δική του ...
Τη γυναικεία της οντότητα κατατροπώνει...
Γιατί να είναι τόσο σημαντικό το πόσα χρήματα βγάζω, όταν εγώ δεν κάνω καμία επίδειξη, αντίθετα είμαι εκεί να τον στηρίξω όσες φορές τα βρήκε σκούρα; Δεν είναι άδικο αυτό για εμένα; Επίσης, ήξερα εξ αρχής το επάγγελμά του και έκανα σχέση μαζί του. Του το έχω πει ότι αυτό είναι επιβεβαίωση πως μου είναι αδιάφορα τα έσοδα του, αλλά εκείνος ως άνθρωπος.
Ολοι δουλευουμε για τα χρήματα κατα κανονα μιλαω..
Επισης δεν ειπα πουθενα οτιντα βρισκεις στο δρομο η οτι δεν τα δούλεψες..ουτε σε κατηγορησα για το μισθο του συντρόφου σου...ουτε και εσενα για το δικο σου μισθο..
Οπως ειπα και στο οαραδειγμα μου για το συνεργειο αυτοκινήτου ειπα χαρακτηριστικά οτι εκεινα ναι στα χρωσταει...απλα δεν καταλαβα γιατι σου χρωστάει για τα επιπλα του σπίτιου μαι της ηλεκτρικες συσκευές..εκεινα μπορεις να τα παρεις..
Ο καθε ανθρωπος θα αισθανοταν ασχημα οταν η σύντροφος φευγει ταξιδι με φιλη και εκεινος να μην μπορει αν την συνοδέψει..αυτος το εισεπραξε ως εξεις.εγω εχω λεφτα φευγω ταξιδι..εσυ που δεν εχεις κατσε σπιτι να με περιμένεις..δεν λεω οτι τον ειπες ετσι..απλα λεω οτι αυτος ετσι το εισεπραξε και εδω που τα λεμε και εγω ετσι θα το εισεπρατα..και λεω μηπως εκει κολαει η απαντηση του εσυ ρωτας βρες εσυ της απαντησεις..
Τελος παντων αφου ετσι τα συμφωνησατε απτην αρχη οκ.εμενα παντως μου φενετε πολυ κουλο το σ'αγαπαω συγκατοικουμε εχουμε σχεση μου χρωστας τοσα..για εμενα προσωπικα μιλαω...
Αλλα ειπαμε αυτο δεν εχει σχεση με το σεξ..δηλαδη με το κυριως θεμα της συζήτησης.
Επισης δεν μπορω και κατι αλλο να καταλαβω λες πηγενες σουπερ μάρκετ λαικη μαγειρευες κτλ κτλ..γιατι το λες σαν να του κανεις καποια χαρη??αμα παντρευτητε λεμε τωρα δικες σου αρμοδιοτητες δεν θα ειναι αυτες ουτε σι αλλος? Και εδω να πω οτι αναγνωριζω και τα λαθοι αυτουνου και τα εχω πει εξ αρχεις νομιζω και τα αναγνωριζω και σε αυτο το σημειο τουλάχιστον τα σκουπιδια μπορει να τα πετάξει να μην μαζεύονται.η να πηγενει να πληρωνει καποιους λογαριασμούς στης κενες του ωρες..
Βρε mind τι δεν καταλαβαίνεις ..
Οκ του το σηκώνει το χόρτο ...το γεγονός ότι το απολαμβάνει αλλά στο τέλος δεν ολοκληρώνει και την αφήνει σε αυτή την κατάσταση το χόρτο φταίει ?
Είπαμε δεν ξέρουμε τι κάνει αλλά κάποια πράγματα δεν στέκουν ...
Και στο κάτω κάτω το είπε και ο Γιώργος πιο πάνω ..
Εσείς οι άντρες όταν είστε φτιαγμένοι και μπαζο να έχετε απέναντι σας θα τελειώσετε ..
Ένα περισσότερο ο άνθρωπος έχει την γυναίκα του ...
Και το απολαμβάνει και στο τσακ το σταματάει ...
Μην ρίχνουμε τα πάντα αλλού ..Κάτι παίζει και είναι χοντρό και σίγουρα αυτός το ξέρει αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί ..
Εμείς όλοι ικασιες κάνουμε .
Είμαι περίεργη πάντως όταν θα βγει η άκρη να δω τι ήταν όλο αυτό ..πάντως το χόρτο από μόνο του δεν γεννά τέτοιες αντιδράσεις ...
Ακου δεν θέλω να νιώθεις άβολα ούτε να κατηγορείς τον εαυτό σου για κάτι που δεν σκέφτηκες ποτέ ότι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να κάνεις επίδειξη ή μη για να νιώθει ο άλλος ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. Και μόνο για παράδειγμα που δεν μπορεί να σε ακολουθήσει αρκεί. Ειδες τι μου είπες πριν τα κάνω με τις φίλες μου. Εμμέσα και χωρίς να έχεις εσύ κακή πρόθεση, μπαίνει στο περιθώριο... γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει. Λοιπόν θα σου το πω διαφορετικά για να το καταλάβεις. Εγώ χτυπάω πενταψήφιο νούμερο μηνιαίως στην δουλειά μου. Είχα σχέση με μία γυναίκα 4,5 χρόνια, την γύρισα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, της έδινα ότι γούσταρε στη ζωή της, της έδινα τα πάντα. Φαντάσου πως θα ένιωθε αν αντι να έχω αυτή τη συμπεριφορά να έλεγα μέσα μου, ξέρεις αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει ας βγαίνω με τους φίλους μου και ας πηγαίνω ταξίδια με τους φίλους πχ Κολομβία για να έχω τις καλύτερες έσκορτ του πλανήτη και να κάνουμε όργια για 10 μέρες 24 ώρες το 24ωρο.
Χωρίς να έχω διαβάσει τα υπόλοιπα μηνύματα, έχοντας διαβάσει μέχρι εδώ, θα σου πω το εξής,,,Πριν περίπου 2 χρόνια είχα το ίδιο θέμα.. βρε απο δω βρε από κει, έτσι μπήκα στο φόρουμ, έγραψα τα καθέκαστα και ο giorgos είχε αναφέρει πάλι τότε τα δύο αυτά ενδεχόμενα. Είχα το ίδιο σκεπτικό με σένα τότε ότι δεν παίζει και δεν γίνεται. Θα σου πω ότι έπαιζε τελικά το δεύτερο σενάριο και ο Γιώργος είχε δίκιο. Αποκαλύφθηκε κάποιο καιρό μετά η αλήθεια αλλά εγώ είχα χάσει πολλά. Δυστυχώς παίζει και αυτό το σενάριο...
Γενικά σαν άνθρωπο σε μειώνει με κάποιο τρόπο; σου λέει πχ για το σώμα σου ή για τη δουλειά σου;
Δεν είναι εύκολο να την χωρίσει γιατί είπε η κοπέλα πως έχει ψυχολογικά και τέτοια και δεν είναι εύκολο να σπάσεις τέτοια σχέση. Απλώς περιμένεις μέχρι να σου το πει ο άλλος.... για να βγεις από αυτό! Δεν έχω καταλάβει μόνο αν στο νοσοκομείο που μπήκε , μπήκε για ψυχολογικά, γιατί αν είναι έτσι, δεν χωρίζεις εσύ περιμένεις τον άλλον, για να μην τον διαλύσεις!
Να τον αγαπαει να τον φροντιζει και να φερνει λεφτα στο σπίτι...αυτο το κανουμε και οι ανδρες προς της γυναικες μας..φυσικα δεν μας χαλαει να δουλευει η σύζυγος οπως δουλευει και η δικη μου συζηγος..αλλα αν επερνε παραπάνω λεφτα δεν θα ηταν κινητρο να κανω μαζι της παραπανω σεξ απο σω κανω τωρα..γιατι βγηκε καποιο περίεργο μηνυμα απο αυτο που ειπες.. τέλος παντων..παμε παρακάτω..μην χαλαμε με αυτα το μηνυμα της κοπελας..
Κοίτα αυτό το είναι δικά μας του το έχω πει, ωστόσο παίζει ρόλο και το ποσό και για εμένα το να μου χρωστάσει ο άλλος 2.000 + (αν αφαιρέσουμε κάποια έπιπλα και συσκευές) είναι πολλά. Έχω νιώσει "μαλάκας" που πληρώνω συστηματικά και δεν του έχω πει τίποτα. Και δικά μας απόλυτα είναι όταν έχουμε και οι δύο κοινό ταμείο, κάτι που δεν έχουμε. Αγάπη δεν σημαίνει εγώ πληρώνω για ό,τι θελήσεις εσύ, επειδή απλά τυχαίνει να έχω περισσότερα έσοδα. Δηλαδή τα δικά σου δικά σου και τα δικά μου επίσης δικά σου, όταν τα θες.
Επίσης, Γιώργο χωρίς παρεξήγηση ναι του κάνω "χάρη" δεν είμαι υποχρεωμένη να δουλεύω 12 ώρες τη μέρα και να φορτώνομαι και όλες τις οικιακές εργασίες. Μπορεί για κάποιους να είναι δεδομένο αυτό και να απορρέει από το φύλο μου, αλλά το ότι γεννήθηκα γυναίκα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι οι οικιακές εργασίες είναι υποχρεωσή μου ούτε ότι δεν έχω ισάξιο δικαίωμα στον προσωπικό και ελεύθερο χρόνο. Ειδικά όταν αυτή τη συμφωνία στον χωρισμό των οικιακών εργασιών την είχαμε κάνει πριν συγκατοικήσουμε.
Δεν έχω αθετήσει πουθενά τον λόγο μου και για εμένα είναι πολύ σημαντικό αυτό.
Δεν ξέρω.
Αυτό που λες εσύ πάντως, είναι θέμα συνείδησης. Φιλότιμο. Νιώθει άσχημα γιατί νιώθει κατώτερος επαγγελματικα και οικονομικά. Αλλά που είναι το φιλότιμο και η συνείδηση όταν την έχει στερημενη και γραμμένη στα αρ....α του?
Επίσης, ήξερε από την αρχή το επάγγελμα της. Τώρα το θυμήθηκε?
Υ.Γ. Το χόρτο μπορεί να του το σηκώνει, αλλά τι είναι αυτό που του το "κατεβάζει"? Μια ζωή αυτός ο άνθρωπος είναι ανεκπληρωτος και ανικανοποιητος?
Ήξερε εξ αρχής ότι βγάζω αυτά τα χρήματα. Κι επειδή βλέπω ότι έχουμε πολύ κοινό κώδικα επικοινωνίας, δεν είναι δικό του ζήτημα το πώς το αντιμετωπίζει και ότι νιώθει έτσι; Του πρότεινα να πάμε κάπου και να τα βάλω εγώ, ούτε αυτό θέλει. Άρα εγώ τι μπορώ να κάνω, για να μην το στεναχωρήσω και να μη νιώθει υποτιμημένος; Θεωρώ ότι αυτές είναι δικές του αδυναμίες που θα βελτιωθούν με δική του δουλειά, εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά χωρίς τη δική του δεκτικότητα...
Σου εδωσα σε πολλα δικιο και το ξέρεις..οπως και τωρα σου δινω δικιο που λες οτι αισθανεσαι μαλακας να πληρωνεις συνεχεια εσυ..αυτος με το μισθο του δεν πληρωνει τίποτα??
Ενοικιο η ρευμα κατι ρε παιδι μου?
Φυσικα και αγαπη δεν σημενει αυτο..δεν ηθελα να πω αυτο να πληρωνεις εσυ για οτι ακριβως θελει εκεινος.τελος παντων αν κατσω να το αναλυσω θα μπουμε σε παρα πολλες μικρες λεπτομέρειες και ισως δεν εχει νοημα..
Λοιπον τη στιγμή που λες οτι ολα εξ αρχης ηταν προ συμφωνημενα κακως και μπηκα σε αυτες της λεπτομέρειες.
Απλα υπεθεσα οτι μηπως πληγωθηκε απο αυτο δηλαδη αυτο που ειπα οτι το πως το εισέπραξε το ταξιδι σου πιο πολυ εκει εστιασα..
Συγγνώμη κι ολας και απο μενα..αλλα για εμενα οι εργασιες ρου σπιτιου ειναι καθαρα της νοικοκυρας..πλην καποιες εργασιες που ειναι καθαρα ανδρικη υποθεση..να σηκωνουμε τα βαρια επιπλα.επισκευαζουμε πιθανες βλαβες πχ βρυσες κτλ και το βαψιμο..αφου συμφωνησε ομως και σε αυτα οκ παω πασω..
Σορυ αλλα αυτη τη σχεση δεν την βλεπω για πολυ ακομα να προχωράει..(και επιμενω οτι το κανει για να σε προκαλεσει να τον χωρισεις...για το σεξ μιλαω)
Αλεξία όταν κάνεις σχέση με κάποια δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς τι θα γίνει μετά από ένα χρόνο ή δύο χρόνια ή τρία χρόνια. Δεν ξέρεις καν αν θα ζεις μετά από τρία χρόνια. Μπαίνω δοκιμάζω βλέπω και ότι γίνει. Αυτό ισχύει και για τους δύο. Οκ έχει έρθει το σημείο που ο ανδρικός του εγωισμός έχει κατατροπωθεί και απλώς περιμένει εκείνη να δώσει το τέλος. Αυτό τίποτα άλλο... Γιατί δεν το κάνει εκείνος; Ε οκ και εγώ που είχα σχέση με διπολική δεν της είπα ποτέ χωρίζουμε και δεν ήθελα κιόλας, εκείνη μου το είπε. Ημουν ξεκάθαρος της ειχα πει τα φάρμακα με κάνουν ασέξουαλ! Μην περιμένεις σεξ και τέτοια εκτός αν θες να το γυρίσω στις κόκες γιατί έτσι κάνω όσο θες. Και επήλθε το μοιραίο....
Πληρώνει, αλλά δεν πληρώνει κάτι που να αφορά αποκλειστικά εμένα, ενώ εγώ αντίθετα πληρώνω πράγματα που αφορούν αποκλειστικά εκείνον. Π.χ. μου δίνει λιγότερα χρήματα από το μερίδιό του στο σούπερ μάρκετ. Παραγγέλνουμε να φάμε απέξω και 99/100 τα πληρώνω όλα εγώ κ.λπ.
Για εμένα οι δουλειές δεν είναι της νοικοκυράς και αν είναι να είμαι σε μια σχέση που θέλει δούλα, προτιμώ να μένω μόνη μου, όπως και πριν με γνωρίσει. Γιώργο, απλά έχουμε διαφορετική νοοτροπία.
Ούτε εγώ δυστυχώς τη βλέπω να προχωράει, εφόσον και σήμερα μού είπε δεν θέλω να χωρίσουμε, αλλά κάνε ό,τι θες, εγώ δεν θα σου επιβάλλω τι θα κάνεις.
Σου ειπα πριν πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς εγώ θα περιμένω να μου πεις κάποια ημέρα το όποιο αποτέλεσμα... είναι θέμα χρονου ειτε να προχωρήσετε ειτε να τα σπάσετε... Απλώς θα περιμένω... Θες να κάνεις και κάτι άλλο. Πες του οκ χωρίζουμε και δίνε μου 100 ευρω το μήνα ή και 50 για να του γίνει ακόμα πιο εύκολο για αυτά που μου χρωστάς, να δουμε θα σε χωρίσει την ίδια στιγμή; Θες να το δοκιμάσεις ή φοβάσαι το αποτέλεσμα;
Ούτε εγώ δυστυχώς τη βλέπω να προχωράει, εφόσον και σήμερα μού είπε δεν θέλω να χωρίσουμε, αλλά κάνε ό,τι θες, εγώ δεν θα σου επιβάλλω τι θα κάνεις.[/QUOTE]
Κρίμα το παλικαρι.έχει τα σεξουαλικα του προβλήματα θα έχει να πληρώνει και ενά σωρο χρεη αν τόν χωρισεις γιατί τον έχεις έτοιμο το λογαριασμό από ότι είδα.
Κοίτα είμαι πολύ ηλίθια σε αυτά (άλλη το λένε καλόκαρδη), δεν θα τον πιέσω να μου τα δώσει ενώ ξέρω ότι δεν μπορεί. Ακόμη και στη δουλειά με το αυτοκινητό μου πάει και με εκνεύρισε και του είπα να μην το ξαναπάρει και όταν πέρασε ο θυμός μου του είπα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος να το παίρνεις κανονικά όσο είμαστε μαζί.
Όσο για το σπίτι, επιμένει επειδή το ρεύμα είναι στο όνομά του (το μισθωτήριο και στων 2) δεν φεύγει, να φύγω εγώ, ενώ όλος ο εξοπλισμός μου ανήκει.
Άρα αναγκαστικά ξεκινάω να ψάχνω σπίτι εν μέσω καραντίνας..
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εσύ δεν είσαι ηλίθια .
Αυτός έχει χοντρό θέμα και να το λύσει μόνος του αν δεν θέλει ούτε να τον πιέζεις ούτε να το συζητήσει .
Όσο για το οικονομικό θέμα για εμένα εφόσον γνωριστήκατε έτσι είναι άλλη μια δικαιολογία ...
Και στο κάτω κάτω αν αισθάνεται μειονέκτηκα ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο είχε ..
Αυτός προτιμάει την αδράνεια τα games και μια χαρά, ο μήνας έχει εννιά και τον βαπτίζουμε και ψυχολογικό ...
Και φυσικά το να βοηθάς την γυναίκα σου μέσα στο σπίτι από την στιγμή που έχεις την πολυτέλεια χρόνου δεν θα σε κάνει λιγότερο άντρα ..
Ίσα ίσα σεβασμό δείχνει όλο αυτό και ότι πραγματικά την νοιάζεσαι ..
Άλλο μια γυναίκα να δουλεύει τρελλα ωράρια και άλλο να είναι όλη μέρα στο σπίτι ...
Mind εχεις δικιο στο ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει μετά από 1 ή 2 χρόνια.Και έχει κατατροπωθεί ο ανδρικός του εγωισμός. Αλλά που είναι ο ανδρικός εγωισμός όταν έρχεται το θέμα στο σεξ? Γιατί αυτός ασέξουαλ δεν είναι!
Και για να είναι τα πράγματα όπως λες, ότι νιώθει κατώτερος κτλ πρέπει να έχεις συνείδηση - τύψεις. Τις οποίες τύψεις προσπαθείς να τις "αφανισεις" με άλλους τρόπους. Με βοήθεια στο σπίτι, δίνοντας της σημασία, ακούγοντας την όταν μιλάει κτλ. Με συζήτηση γενικά. Και μέσα σε όλα είναι και το σεξ. Το οποίο όταν είναι ανύπαρκτο, λογικό είναι η γυναίκα να νιώθει και μειωμένη, και νευριασμενη και μαλακας. Ο άνθρωπος εδω όμως τα έχει όλα γραμμένα. Γενικά και όχι μόνο το σεξ. Και για κάποιο λόγο πιστεύω ότι δεν έχει μόνο την σχέση του γραμμένη αλλά και τους γονείς του, συγγενείς κτλ. Έχει απάθεια γενικά.
Υ.Γ. Μη το συγκρινεις με την δική σου ιστορία γιατί είναι εντελώς διαφορετικό. Αυτός έχει στύση (χωρίς να έχει όρεξη και εδώ όντως η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά).
Το δικό σου ( οταν συμβαίνει) ειναι καθαρά θέμα υγείας.
Δεν ξέρω αν είσαι Αθήνα θα μπορούσα να του έδινα δουλειά αν είναι σωματικά δυνατός και να βγάζει ένα διχίλιαρο το μήνα αλλά θα του έβγαζα το λάδι 6 μέρες την εβδομάδα 12 ώρες την ημερα απλώς δεν μπορώ να δώσω δουλειά σε κάποιον που πίνει ντρογκες ακόμα και αν μου ορκιζόταν στην μανα του πως δεν πρόκειται να ξαναπιει γιατί θα τον έκανα χειριστή σε κλάρκ και αν πχ αυτός μία μέρα σκοτώσει κάποιον με τα πηρούνια το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι να του πάρουνε αίμα και μετά θα βρεθώ εγώ έκθετος και να μπλέξω με δικαστήρια ποινικά και πολιτικά από το πουθενά! Και οκ θα πρέπει δηλαδή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου εγώ να τον βάζω στην διαδικασία να μου δίνει ούρα και να τα στέλνω για ανάλυση για να δω αν τηρεί τον λόγο του. Είναι ολόκληρη ιστορία. Εσύ στην θέση μου θα έμπαινες σε αυτή την διαδικασία;