Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 275
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Κοίτα αν βγαζεις τέτοια χρηματα σαν καθηγητρια μπραβο σου τι να πω.
    Από την άλλη περήφανος έπρεπε να είναι ο σύντροφος σου και να σε έχει στα ωπα ωπα όχι να μη σου καθεται κιόλας.
    Στης γυνααικες δεν καθομαστε αναλογα με το εισόδημα τους...πληροφοριακα το λεω...δεν ειμαστε πουτανοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Δεν της κανει σεξ..δεν προσπαθη ουτε καν εστω να τη ικανοποίηση..αυτη θελει να το συζητησουνε και αυτος αρνητε κατηγορηματικά..βρες εσυ της απαντησεις της ειπε.
    Τι αλλο δηλαδη να της δειξει???απλα θελει αυτη να τον χωρίσει δες και την απαντηδη του στη 43η απαντηση λιγο πιο πάνω τι της ειπε..
    Ναι έχεις δίκιο. Στην αρχή όμως μιλούσαμε με υποθέσεις. Δηλαδή δεν ξέραμε τόσες λεπτομέρειες και το να φαίνονται όλα ωραία και καλά και να υπάρχει μόνο η έλλειψη σεξ, αυτό είναι κάπως. Γι αυτό είπα κάτι δεν μου κολλάει.
    Τώρα που ξέρουμε και τα υπόλοιπα κομμάτια αλλάζει το πράγμα....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Εχω φίλο που έχει το ίδιο background με μένα και βγάζει 7 χιλιάρικα το μήνα μαύρα, κατάμαυρα! Ενας καθηγητής μπορεί να χτυπήσει τρελά νούμερα αν κάνει πανεπιστημιακά μαθήματα γιατί όσοι δεν θα μπορέσουν να περάσουν κάποιο ή κάποια μαθήματα αργά ή γρήγορα θα τον βρούνε για το περάσουν!

Senior Member
    Εγω ξερω πως οταν αγαπας εναν ανθρωπο δεν του λες μου χρωστας τοσα...να το οω αλλιως δεν θεωρεις οτι σου χρωστάει βρισκεις τροπο να μην αδικηθεις ουτε εσυ ουτε αυτος και επισης να μην τον κανεις να νοιωθει μειον πανω σε αυτο...μιλαω για το οικονομικο θεμα και για τα χρεη..
    Λογικονειναι πανω σε αυτο να τον πειραξει το οτι πηγες ταξιδι με φιλες σου και τον αφησες στα κρυα του λουτρου σαν το σκυλι να σε περιμενει στο σπίτι οπως ενας σκυλος που περιμενει ποτε θα γυρισει το αφεντικο της..εγω προσωπικα θα σε χωριζα με τη μια..συγγνωμη κι ολας..
    Δεν περνω ουτε τη θεση του ουτε τη δικη σου..προσπαθω μα εξμαι δικαιος και με τους δυο..οπως και αν ειμουν στη θεση σου θα τον χωρισα επισεις.και κχι για το οικονομικο αλλα για το σεξ οπως λες..
    Για να συνοψισω..θεωρω πως οταν μια σχεση φτανει στο θεμα της συγκατοικήσεις..δεν υπάρχουν δικα μου και δικα σου...υπαρχουν δικα μας..μεχρι σε ενα σημειο φυσικα οκ..
    Οπως ειπε και ενα αλλο μελος τα πράγματα που αγορασες αμα χωρισεις μπορεις να τα παρεις εσυ..αφου σου ανηκουν.
    Και να σου χρωσταει μονο τα χρηματα για το συνεργειο που πηγε το αυτοκινητο του..αρα δεν θα μιλούσαμε για 4.000€ αλλα για πολυ λιγότερα φαντάζομαι..μηπως γιαυτο σου λεει βρεε μονη δου της απαντησεις???
    Οχι οτι αυτο δικαιολογη την απουσια του σεξ με τίποτα..
    Αλλα μιλαω για ολο το θεμα σφαιρικα..
    Διαφωνώ σε δύο ζητήματα μαζί σου και αυτό εξαρτάται από τη "συμφωνία" της σχέσης και τα όρια του καθενός.

(α) Το ότι μου χρωστάει χρήματα είναι αντικειμενικό. Είναι χρήματα που τα έχω δουλέψει με πολύ προσωπική προσπάθεια, συνεχή ενημέρωση στο αντικείμενό μου που σημαίνει 13 χρόνια σπουδών και πολλή διαχείριση ανθρώπων.. Οπότε είναι θέμα "τιμής" στον δικό μου κώδικα αξιών να επιστραφούν, μιας και αυτή τη συμφωνία είχαμε κάνει. Ωστόσο, εγώ ποτέ δεν τον ρώτησα "πότε θα μου τα επιστρέψεις;" Αντίθετα, αυτό είναι ένα θέμα που φέρνει συνέχεια εκείνος στο προσκήνιο.

(β) Είχαμε πει ότι ο καθένας θα έχει σχέσεις και με φίλους και μάλιστα το θέμα του ταξιδιού το είχαμε συζητήσει στην αρχή της σχέσης μας, όταν μου είπε ότι είχαν κανονίσει πριν γνωριστούμε να πάει στο χωριό του 5 μέρες με τον ξάδερφο-κολλητό του και του είπα ότι δεν είχα κανένα θέμα. Αντίστοιχα, λοιπόν, είναι και δικό μου δικαίωμα να πάω, γιατί έχω και τον χρόνο και τα χρήματα να το κάνω και δεν ευθύνομαι εγώ για το πρόγραμμά του ή για τις αμοιβές του. Αντίθετα, και δουλειά έχω ψάξει για εκείνον (ώρες ατελείωτες) και το βιογραφικό του έκατσα και έφτιαξα σε επίπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και το έχω δώσει σε δύο γνωστούς μου για να το στείλουν σε θέσεις. Παράλληλα, ασχολήθηκα να κάθομαι να μαγειρεύω (που δεν μου αρέσει καθόλου) συστηματικά και σνακ και τα πάντα, να πηγαίνω λαϊκή κ.λπ, για να έχουμε οικονομία στα τρόφιμα και για τον καφέ που πίνει πολύ πήρα(με) καφετιέρα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Επίσης, τα χρήματα που έχω βάλει μιας και το φτάσαμε εκεί είναι το κλείσιμο του σπιτιού (1.200 ευρώ) + ένα ολόκληρο ενοίκιο (400 ευρώ) ακόμη + τέλη κυκλοφορίας δικά του, έξοδα συνεργείου, δικηγόρου για ένα δικό του ζήτημα, σούπερ μάρκετ κάθε μήνα καφέδες που παίρναμε απέξω και πολλά άλλα που πλήρωνα εγώ και για τους δύο μας και ποτέ δεν είπα τίποτα, γιατί δεν έβγαινε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Δεν συμφωνω.ξέρω ζευγάρια που δουλεύει η γυναίκα και ο άντρας κάθεται σπίτι κανει δουλειες και προσεχει τα παιδιά. Εντάξει μπορεί ένας άντρας να θέλει να είναι οικονομικα σε καλυτερη μοιρα από την γυναίκα αλλά δεν είναι λογος αυτος να φέρεται ετσι.άλλωστε έχει στυση όπως λέει. Αν δεν είχε θα ελεγα ότι φταιει που νοιώθει κατώτερος.
    Δεν είναι παντρεμένοι με παιδιά που εκεί είναι καπως και όχι πάντα διαφορετικά, μιλάμε για σχέση χωρις παιδιά.

Στης γυνααικες δεν καθομαστε αναλογα με το εισόδημα τους...πληροφοριακα το λεω...δεν ειμαστε πουτανοι.
    Καλα δεν είπα ότι σας πληρώνουν για να τους καθεστε.
    Απλά δεν νομίζω εσένα και τον καθένα να τον χαλαγε να έχει μια γυναίκα να τον αγαπαει να τον φροντίζει όπως η θεματοθετρια και να φερνει και λεφτά στο σπίτι.ειδικά στις μέρες μας που υπάρχει τέτοια κρίση

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Βλέπεις μενει στην απέξω από την ζωή της συντρόφου του, είναι δυνατόν να νιώθει καλά; Απλως το βλέπει σαν τελειωμένη υπόθεση και ότι ειναι να γινει ας γινει... τι ειχα τι εχασα αφου...
    Μα τι άλλο να κάνω;

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    Μα τι άλλο να κάνω;
    Νομίζεις ακόμα ότι.πρεπει να κάνεις και άλλα ?
    Αν ήθελε πραγματικά θα είσασταν μια χαρά και με τα μισά από όλα αυτά που έχεις κάνει ..

Δεν θέλει αυτό είναι το θέμα .,.

Senior Member
    Μα τι άλλο να κάνω;
    Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, αλλά οκ μην έχεις απαιτήσεις για σεξάκι και χαρούλες και και και γιατί δεν γίνεται σόρι.

Marilou
    Guest
    Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, αλλά οκ μην έχεις απαιτήσεις για σεξάκι και χαρούλες και και και γιατί δεν γίνεται σόρι.
    Το σεξακι σε μια τέτοια σχέση δεν είναι απαίτηση είναι επιθυμία ...

Εκεί λιγάκι χάνουμε την μπάλα ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Νομίζεις ακόμα ότι.πρεπει να κάνεις και άλλα ?
    Ότι αν ήθελε πραγματικά θα είσασταν μια χαρά και με τα μισά από όλα αυτά που έχεις κάνει ..

Δεν θέλει αυτό είναι το θέμα .,.
    Συμφωνώ μαζί σου. Τότε γιατί δεν με χωρίζει, γιατί είναι τόσο υπερβολικά τρυφερός σε λόγια και πράξεις και επιμένει ότι δεν θέλει να χωρίσουμε, αλλά μόλις ζητάω να συζητήσουμε κάτι τρώω πόρτα; Όταν δεν ζητάω κάτι, είναι μέσα στα μέλια μαζί μου (αγκαλιές-φιλιά-γλυκόλογα) συνέχεια μέσα στη μέρα. Αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς του (έντονη τρυφερότητα) δεν έχει αλλάξει καθόλου. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει...

Senior Member

Ναι οκ είναι επιθυμία αλλά ξέρεις τι λέει ο θυμοσοφος λαός εδώ ο κόσμος καίγεται (ο ψυχικός του κόσμος δηλαδή) βαρκούλες αρμενίζουν (σεξάκι)

Senior Member

Εκείνος αντιμετωπίζει όλα τα αιτήματα -επιθυμίες ως απαιτήσεις. Εξηγώ δεν καταλαβαίνει.

Senior Member
    Συμφωνώ μαζί σου. Τότε γιατί δεν με χωρίζει, γιατί είναι τόσο υπερβολικά τρυφερός σε λόγια και πράξεις και επιμένει ότι δεν θέλει να χωρίσουμε, αλλά μόλις ζητάω να συζητήσουμε κάτι τρώω πόρτα; Όταν δεν ζητάω κάτι, είναι μέσα στα μέλια μαζί μου (αγκαλιές-φιλιά-γλυκόλογα) συνέχεια μέσα στη μέρα. Αυτό το στοιχείο της συμπεριφοράς του (έντονη τρυφερότητα) δεν έχει αλλάξει καθόλου. Δεν ξέρω τι του συμβαίνει...
    Σε χώρισε.... τρεις φορές, εσύ δεν τον άφησες να προχωρήσει....

Senior Member
    Ναι οκ είναι επιθυμία αλλά ξέρεις τι λέει ο θυμοσοφος λαός εδώ ο κόσμος καίγεται (ο ψυχικός του κόσμος δηλαδή) βαρκούλες αρμενίζουν (σεξάκι)
    Τον ψυχικό του κόσμο ο ίδιος δεν τον εκθέτει και δεν προσπαθεί να τον βελτιώσει. Αν εκείνος δεν θέλει, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν τον πιέζω προσπαθώ να καταλάβω.

Page 8 of 19 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast