Results 91 to 105 of 275
Thread: Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ
-
29-12-2020, 22:23 #91
- 29-12-2020, 22:25 #92
Ειδες μονη σου εδωσες και παλι την απαντηση..οταν υπάρχει τετοιο θεμα αντιδραμε πολυ εντονα κακ δειχνουμε εντονα την ενοχληση μας με το παραμικρό.μιλαω για το καλυτερο μισθο μιας γυναικας.. εννοείτε οτι αν ενιωθε κατωτερος θα ειχε φτασει η στυση του.πιο χαμηλα και απτό πεζοδρόμιο..
Δεν ολοκληρωνει σε αυτην...εγω ξερω οτι οταν εχουμε στυση... αντε θα προσπαθησω να το οω ευγενικα..οταν εχουμε στυση οι ανδρες και μπαζο να εχουμε μπροστα μας θα τη πηδ....με...οταν εχουμε στυση κανουμε αμαν να ξελαμπικαρουμε ..ποσο μαλλον οταν ειμαστε με μια κοπελα που ειμαστε ερωτευμένοι μαζι της και συγκατοικουμε..
Τετοιο καψωνι το κανει ενας ανδρας οταν θελει να ξεφωρτοθει μια σχεση..τζαμπα σπατε το κεφαλι σας να βρειτε απαντησεις..
Το που παει και αδειαζει ε ολο και καπου κατι θα βρισκει..
Αμα θελεις και με 10€ βρισκεις..μην ξεχναμε οτι το σεξ στην εποχη μας ειναι απελευθερωμενο σε τεραστιο βαθμο.
Ισως ξερει κατατοπια που κανουν ξεπετες..(αν ξερει κανενα τετοιο μερος να μας πει..οχι για εμενα..για κατι φιλαρακια ελευθερα που εχω και τους εχει φαει η μοναξια..
29-12-2020, 22:25 #93
29-12-2020, 22:27 #94
Εσύ πιστεύεις ότι για αυτο τα κάνει αυτά? Επειδή αισθανεται μειονέκτημα απέναντι της?και δεν νομίζω να έχουν τοσο μεγάλη αποκλιση μισθού. Αυτός βγάζει 650 και η κοπέλα καθηγήτρια δεν θα βγάζει εκατομμύρια.
Πάντως δείχνει συμπεριφορά άντρα που δεν σέβεται τα θέλω της συντροφου του.ούτε καν μπαινει στον κόπο να της εξηγησει γιατί γίνεται όλο αυτό. Πολύ εγωιστικο για εναν άντρα που υποτίθεται την αγαπαει και την θέλει στη ζωη του
29-12-2020, 22:29 #95
29-12-2020, 22:32 #96
Κοιτά χωρίς έπαρση, σε έναν μήνα που δεν θα πάει καλά θα βγάλω γύρω στα 1.500. Σε καλούς μήνες (όταν οι φοιτητές μου π.χ. έχουν εξεταστική -κάνω υποστηρικτικά μαθήματα φοιτητών και πανελληνίων) έχω πιάσει και 4.000 σε ένα μήνα, αλλά δούλευα 15 ώρες τη μέρα 7/7. Ο μέσος όρος είναι 1.800 περίπου τον μήνα.
29-12-2020, 22:33 #97
Εγώ δεν βλέπω πουθενα αγάπη και σεβασμό πάντως από πλευρά του όπως μας τα περιγραφεις.μας έδωσες δύο παραδείγματα.ότι όταν ήσουν στο νοσοκομείο ήταν εκει και δευτερον σε στήριξε στο πτυχιο σου αν θυμάμαι καλά? Κάτι άλλο για εσενα κανει?εδώ μας λες ότι ούτε χρόνο δε περνατε μαζί πολυ γιατί θέλει να παιζει παιχνιδια.
Επίσης στις διακοπες που πηγες με την φίλη ο λογος που δεν ηρθε ήταν γιατί δεν είχε χρηματα?δεν το πιστεύω
29-12-2020, 22:34 #98MarilouGuestΕντάξει τώρα μας έστειλες ...
Ποιος φυσιολογικός άντρας το κάνει αυτό και για ποιο λόγο ??
είναι αυτό που λένε ..εδώ η επιστήμη δεν σηκώνει μόνο τα χέρια ψηλά αλλά και τα πόδια ...γιατί στην κυριολεξία όλο αυτό σου γ....ει την ψυχολογία ,σε μείωνε και σαν γυναίκα ρε συ ..
29-12-2020, 22:36 #99
29-12-2020, 22:36 #100
Χαίρομαι (οξύμωρο ε;) που υπάρχουν κι άλλοι που θεωρούν εγωιστική αυτή τη συμπεριφορά, γιατί εκείνος επιμένει οτί εγώ είμαι εγωίστρια και πιεστική. Επειδή γενικά στοχεύω στην αυτοβελτίωση για εμένα πρωτίστως αυτά που μου λέει ο στενός μου κύκλος τα σκέφτομαι σοβαρά, αλλά πραγματικά αντιλαμβάνομαι όλη αυτήν την κατάσταση ως τελείως παράλογη. Και έχω φτάσει στο σημείο να θέτω υπό αμφισβήτηση την ίδια μου τη λογική, που για εμένα είναι σημαντική ποιότητά μου, επομένως νιώθω σαν να κλονίζεται όλη η προσωπικότητά μου.
29-12-2020, 22:38 #101
Δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ζωής της και δεν μπορεί να βρει λύση για να καταφέρει να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ζωής της. Είναι πρόβλημα αυτό για έναν άνδρα και είναι πολύ καλύτερο για εκείνον να πει δεν ξέρω από το να πει ναι αυτό είναι. Αν πει αυτό είναι πρέπει να φύγει από μόνος του την ίδια στιγμή, γιατί ξέρει πως είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψει αυτή την κατάσταση. Θες να καταλάβεις την διαφορά του άνδρα με την γυναίκα; Ο άνδρας αν έβαζε 4000 ευρώ δεν θα περίμενε ούτε θα ζητούσε ούτε θα έπαιρνε πίσω τα 4 χιλιάρικα, η γυναίκα τα περιμένει, θα τα ζητήσει κάποια στιγμή και θα τα πάρει... Δεν είμαι σεξιστής οκ, απλώς δες το αντικειμενικά στην γενική του μορφή και θα δεις πως έτσι είναι.
29-12-2020, 22:39 #102
Με στήριξε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχα (ψυχολογικής φύσεως) με μικρά πράγματα, αλλά ήταν συνέχεια εκεί και με βοήθησε να το ξεπεράσω, γιατί είχα εφιάλτες, κλάματα από το πουθενά και γενικά μου ήταν και δύσκολο πολύ. Πήγα 3 μέρες διακοπές σε περίοδο που εγώ μπορούσα χρονικά κι εκείνος δεν είχε άδεια (δεν έχει πάρει άδεια 1, 5 χρόνο τώρα, γιατί έχει αλλάξει 4 εταιρείες και δεν δικαιούται), αλλά δεν είχε και χρήματα. Επιμένει ότι βγαίνει τσίμα-τσίμα κάθε μήνα.
29-12-2020, 22:41 #103
Εγω ξερω πως οταν αγαπας εναν ανθρωπο δεν του λες μου χρωστας τοσα...να το πω αλλιως δεν θεωρεις οτι σου χρωστάει βρισκεις τροπο να μην αδικηθεις ουτε εσυ ουτε αυτος και επισης να μην τον κανεις να νοιωθει μειον πανω σε αυτο...μιλαω για το οικονομικο θεμα και για τα χρεη..
Λογικο ειναι πανω σε αυτο να τον πειραξει το οτι πηγες ταξιδι με φιλες σου και τον αφησες στα κρυα του λουτρου σαν το σκυλι να σε περιμενει στο σπίτι οπως ενας σκυλος που περιμενει ποτε θα γυρισει το αφεντικο της..εγω προσωπικα θα σε χωριζα με τη μια..συγγνωμη κι ολας..
Δεν περνω ουτε τη θεση του ουτε τη δικη σου..προσπαθω μα ειμαι δικαιος και με τους δυο..οπως και αν ειμουν στη θεση σου θα τον χωρισα επισεις.και οχι για το οικονομικο αλλα για το σεξ οπως λες..
Για να συνοψισω..θεωρω πως οταν μια σχεση φτανει στο θεμα της συγκατοικήσεις..δεν υπάρχουν δικα μου και δικα σου...υπαρχουν δικα μας..μεχρι σε ενα σημειο φυσικα οκ..
Οπως ειπε και ενα αλλο μελος τα πράγματα που αγορασες αμα χωρισεις μπορεις να τα παρεις εσυ..αφου σου ανηκουν.
Και να σου χρωσταει μονο τα χρηματα για το συνεργειο που πηγε το αυτοκινητο του..αρα δεν θα μιλούσαμε για 4.000€ αλλα για πολυ λιγότερα φαντάζομαι..μηπως γιαυτο σου λεει βρες μονη σου της απαντησεις???
Οχι οτι αυτο δικαιολογη την απουσια του σεξ με τίποτα..
Αλλα μιλαω για ολο το θεμα σφαιρικα..
29-12-2020, 22:42 #104
Έτσι ακριβώς νιώθω και η απάντηση είναι "δεν ξέρω". Του λέει προσπάθησε να παρατηρήσεις τον εαυτό σου να σκεφτείς γιατί ίσως αντιδράς έτσι. Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορώ να το κάνω. Είναι πολλές φορές (του το έχω πει κιόλας) μου νιώθω ότι έχω απέναντί μου ένα παιδί μουτρωμένο που βαράει το πόδι στο πάτωμα και μένει εκεί ακίνητο...
29-12-2020, 22:44 #105
Δεν συμφωνω.ξέρω ζευγάρια που δουλεύει η γυναίκα και ο άντρας κάθεται σπίτι κανει δουλειες και προσεχει τα παιδιά. Εντάξει μπορεί ένας άντρας να θέλει να είναι οικονομικα σε καλυτερη μοιρα από την γυναίκα αλλά δεν είναι λογος αυτος να φέρεται ετσι.άλλωστε έχει στυση όπως λέει. Αν δεν είχε θα ελεγα ότι φταιει που νοιώθει κατώτερος.