Results 76 to 90 of 275
Thread: Ο σύντροφός μου δεν θέλει σεξ
-
29-12-2020, 20:53 #76
Ναι, φυσικά και τα θέλω πίσω κάποια στιγμή, απλά δεν τον πιέζω για αυτό. Ήταν μια συμφωνία που κάναμε μαζί από την αρχή, για να συγκατοικήσουμε. Εκείνος δεν είχε κάποιο ποσό στην άκρη, για να νοικιάσουμε σπίτι, έπιπλα, συσκευές κ.λπ. Έχουμε συμφωνήσει ότι μόλις μπορεί θα μου δίνει χρήματα σιγά-σιγά. Όσο καιρό είμαστε μαζί άλλαξε 4 εταιρείες, οπότε δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη. Το ποσό ήταν μεγαλύτερο μου έχει ήδη ξεχρεώσει κάποια.
- 29-12-2020, 21:02 #77
Τα χρήματα τα εδωσες για συσκευες ?άρα γιατί στα χρωσταει?αν χωρισετε περνεις όλα όσα αγόρασες με τα χρήματα σου.
Περαν από αυτό όμως βλέπω λίγο εγωιστικη την συμπεριφορά του.τι θα πει κανατε σήμερα συζητηση και αυτός σου είπε βρες μονη σου τις απαντήσεις.μας λες ότι είναι υποστηρικτικος.εγώ δεν βλέπω καμία υποστηριξη και καμιά προσπαθεια να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Και πράγματικα απορώ τι σου προσφέρει αυτή η σχέση.υποστηριξη μπορεί να έχεις και από τους γονείς σου ή από αδερφια.από τον σύντροφό σου περιμένεις πολλα περισσότερα τα οποια αυτός όχι μόνο δεν σου προσφερει αλλά σε εκμετάλλευεται σε πολλά θέματα.
29-12-2020, 21:09 #78
Συσκευές, κάποια έπιπλα, κλείσιμο του σπιτιού και κάθε μήνα κάποια χρήματα παραπάνω ή δικές του ανάγκες π.χ. όταν είχε αυτοκίνητο και του χάλασε. Εφόσον είμαστε μαζί αυτά μου τα χρωστάει, γιατί είχαμε πει ότι όσα αγοράστηκαν, αγοράστηκαν για να είναι δικά μας, όχι δικά μου.
Έχει υπάρξει υποστηρικτικός σε άλλα ζητήματά μου που αφορούσαν προβλήματα υγείας μου, την παράδοση της διπλωματικής μου κ.λπ.
Δεν θεωρώ ότι με εκμεταλλεύεται.
Σήμερα όντως ήταν πολύ εγωιστική η συμπεριφορά του και επιμένει ότι εγώ είμαι εγωίστρια και πιεστική, γιατί το τι θα κάνει με το σώμα του και πώς θα περνάει τον χρόνο του είναι δικαίωμά του. Ισχύει εν μέρει, αλλά σε μια σχέση εχω κι εγώ δικαιώματα και όχι μόνο υποχρεώσεις. Επιμένει το να συζητήσω κάτι που μου προκύπτει για τη σχέση μας είναι πίεση για εκείνον και όχι δικαίωμά μου και μου ζητά επίμονα να σταματήσω να του μιλάω εκείνη τη στιγμή. Λέει ότι δεν είναι δικαίωμά μου να τον πιέζω ή να προβληματίζομαι για κάτι που ΔΕΝ κάνει. Αυτό μου το λέει συνέχεια. Του λέω να το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμη. Η απάντηση είναι δεν έχουμε κάτι να συζητήσουμε. Του έχω πει και στο παρελθόν σκέψου πότε θα είσαι σε φάση και πες μου να το συζητήσουμε, φυσικά δεν το έκανε ποτέ...
29-12-2020, 21:17 #79
Δεν είναι δικαίωμα σου να τον πιεζεις να βοηθάει λίγο παραπανω στις δουλειές αφού έχει πιο πολυ ελεύθερο χρόνο από εσενα?
Δεν είναι δικαίωμα σου να ζητάς παραπάνω χρόνο για τους δύο σας αντί να ασχολειται όλη μέρα με παιχνιδια?δεν είναι δικαίωμα σου να του ζητάς να βρεθείτε σεξουαλικα και να ζητάς εξηγησεις γι αυτό? Δηλαδή εσύ τι δικαιωματα έχεις εκεί μέσα για να καταλαβω?
Βρε μήπως έχει βολευτει με την κατάσταση αυτή? Μήπως τον βολευει να μενει μακριά από τους γονείς του γιατί όπως είπες έχουν προβληματα και να τα βρίσκει όλα έτοιμα από εσενα?και χρήματα και δουλειες του σπιτιού?
Στην αρχη είπα οκ όλοι περνανε φάσεις και μπορεί να είναι κάπως στο θέμα σεξ.αλλά τα όσα αναφερεις μετά είναι ακρως ανησυχητικα.
29-12-2020, 21:32 #80
Επιμένεις πώς όχι δεν είναι δικαίωμά μου τίποτα από όλα αυτά! Του λέω έρχομαι να το συζητήσω μαζί σου μου λέει πιέζεις να πάρεις μια απάντηση ενώ σου λέω όχι και δεν θέλω να μιλήσω. Του λέω ότι συνέχεια μου λέει όχι στο να συζητήσουμε (προσπαθώ εδώ και πολύ καιρό). Μου λέει είναι δικαίωμά μου και αυτός δεν είναι τρόπος. Ωραία, του λέω το σέβομαι πες μου ποιος τρόπος σου κάνει, μου λέει δεν ξέρω πάντως όχι αυτός, δοκίμασε άλλον. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ αλήθεια. Με βγάζει πιεστική, εγωίστρια, ότι δεν ξέρω να επικοινωνώ, ότι τον "σκάω" και μου είπε να χωρίσουμε δεν έχει θέμα με πλήρη αδιαφορία.
29-12-2020, 21:39 #81
Δεν της κανει σεξ..δεν προσπαθη ουτε καν εστω να τη ικανοποίηση..αυτη θελει να το συζητησουνε και αυτος αρνητε κατηγορηματικά..βρες εσυ της απαντησεις της ειπε.
Τι αλλο δηλαδη να της δειξει???απλα θελει αυτη να τον χωρίσει δες και την απαντηδη του στη 43η απαντηση λιγο πιο πάνω τι της ειπε..
29-12-2020, 21:43 #82
29-12-2020, 21:44 #83
29-12-2020, 21:54 #84
29-12-2020, 22:04 #85MarilouGuestΚοίτα ένα κολληματακι εσεις οι άντρες το έχετε όταν η γυναίκα είναι καλύτερα επαγγελματικά από εσάς οπότε παίζει και τέτοιο σεναριακι .....
Αλλά εκεί νομίζω δεν θα του έκανε καθόλου κούκου ..
Τώρα για το άλλο τι να πω βρε Γιώργο ειλικρινά να φτιάχνεται έτσι ο άλλος και να μην ολοκληρώνει δεν ξέρω πως το καταφέρνει και αντέχει ..
Δεν είναι μια και δυο φορές ...Τέτοιο καψωνι ποιος το κάνει ?
Κανένας νομίζω ,το θέμα είναι που ξελαμπικερνει και πως μετά εφόσον είναι τύπος και υπογραμμος ...
29-12-2020, 22:08 #86
Επιμένει ότι δεν έχει διάθεση για σεξ γενικά και καθόλου και ότι γιατί τον πιέζω να απολογηθεί για κάτι που συμβαίνει στο σώμα του και δεν μπορεί να το ελέγξει. Εγώ του λέω δεν θέλω να απολογηθείς να καταλάβω θέλω, μου λέει δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει. Δεν είναι θέμα ολοκλήρωσης, δεν ξεκινάμε καν να κάνουμε τίποτα, απλά έχει στύση.
29-12-2020, 22:15 #87MarilouGuestΑυτός μπορεί να λέει ότι θέλει το σώμα του όμως άλλο δείχνει ...
Αυτό να του πεις και ότι δεν είσαι τόσο αφελής ...
Εκτός ποια και αν το χόρτο έχει τέτοια σημάδια ..δηλαδή να έχει στύση αλλά διάθεση μηδέν που και πάλι κουλό μου φαίνεται αλλά σε αυτα τα μονοπάτια δεν έχω μπει και μπορεί να λέω και κουλαμαρες ...
Αυτά μόνο κάποιος που έχει κάνει χρήση μπορεί να στα πει ...
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?
Δηλαδή παίζεται φασούλα είστε στα κόκκινα και σηκώνεται και φεύγει οκ!
Αν συνεχίζεις εσύ και πας δίπλα του και κανείς τα δικά σου κοινός τον έχεις κάνει πύραυλο θα συνεχίσει να αρνείται?
29-12-2020, 22:19 #88
Επιμένει ότι η στύση δεν σημαίνει διάθεση για σεξ.
Μου έχει πει ότι το χόρτο του μειώνει και τη διάθεση και τη διάρκεια γενικά.
Με το που θα τον πιάσω εκεί και θα συνεχίσω λίγο να τον αγγίζω έχει απολύτως πλήρη στύση και φαίνεται να το ευχαριστιέται. Έχω δοκιμάσει να του κάνω και στοματικό για λίγο χωρίς να ολοκληρώσει και τον ακούω ότι του αρέσει. Παρόλα αυτά με παρατάει και φεύγει.
29-12-2020, 22:22 #89
Δεν είναι κόλλημα ή κόμπλεξ είναι ότι δεν θα μπορεί να συνεισφέρει στα θέλω της. Και τα θέλω της αργά ή γρήγορα όσο και άγγελος και να είναι κάποια θα βγούνε στην επιφάνεια. Από το πιο απλό του να του πει πάμε να φάμε έξω και εκείνος να μην μπορεί μέχρι το ένα ταξίδι ή διακοπές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Φαντάσου κάποια να παίρνει πχ 2000 και ο σύντροφος της να παίρνει 700 ευρώ. Εκείνη να θέλει βόλτες εξόδους φαγητά διακοπές ταξίδια στο εξωτερικό γιατί μπορεί να τα κάνει και ο άνδρας να θέλει αλλά να μην μπορεί. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν στην επιφάνεια τα θέλω της και ο άνδρας των 700 να μην μπορεί να τα ακολουθήσει! Τι θα τον κάνει τον άνδρα πιστεύεις; Δεν θα τον σκοτώσει ψυχολογικά;
Για αυτό και λογικά μέσα του θα θεωρήσει πως η όλη φάση είναι τελειωμένη υπόθεση και ξέρεις θα το δει σε στυλ ότι ειναι να γίνει ας γίνει...
29-12-2020, 22:22 #90
Το ίδιο ακριβώς ήθελα να ρωτήσω και εγώ. Αν προσπαθήσει να τον διεγείρει δεν θα συνεχισει?
Είναι λίγο οξυμωρο να έχει όρεξη και να μην προχωραει μετά.
Και γενικά είναι όλα λίγο αντιφατικα που μας λέει η Σοφία.
Από την μία την αγαπάει από την άλλη δεν της δίνει ούτε χώρο να έχει κάποιες απαιτήσεις από την σχέση. Και ούτε καν έχει το φιλότιμο να της εξηγησει τι συμβαίνει.
Την έχει σε μια διαρκη αγωνία.ψάχνει να δει που έκανε λάθος και τι φταιει λες και ο άλλος δεν έχει ευθύνες για τίποτα.
Συγνώμη αλλα μια τέτοια σχέση δεν έχει διαρκεια ζωης.