Ανέφικτο δεν είναι τπτ . Για να γίνει όμως θέλει προϋποθέσεις. Έχω πολλές περιπτώσεις δει να γίνεται
Printable View
αναμενομενη η απαντηση σου,
αλλα...
τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις.,
κατα την γνωμη μου,
οταν ξεκινας να βγαινεις με αλλους, ακομα και με ΕΝΑΝ αλλον, και ξερεις τι "αλλον" εννοουμε. εννοουμε, τον αλλον που δεν θα αναφερεις στον ανδρα σου και οχι γιατι ετυχε να μην τον αναφερεις, ακομα και να πιστευεις οτι εναν καφε πας να πιεις, θα πρεπει ηδη να εχεις σκεφτει, αν σκοπευεις ευκαιριας δοθεισας να απατησεις τον ανδρα σου, να κανεις παραλληλη σχεση, σεξ εκτος γαμου, whatever...
καμια τετοια "αθωα" εξοδος δεν ειναι πραγματικα αθωα, ακομα κι αν εν τελει δεν γινει απολυτως τπτ, η ακομα και ξενερωσεις, η ξενερωσει εκεινος, ή οτιδηποτε. το ποιντ ειναι οτι εσυ εισαι μια δυσαρεστημενη ημιδυστυχης που νοιωθει τον γαμο της να βαλτωνει και ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ κατι να φτασει εκει που δεν εχεις παρει την αποφαση η ακομα χειροτερα, δεν θελεις καθολου να πας.
εγω, οπως εχω ξαναπει, δεν τραβαω ζορι με τις προσωπικες επιλογες του καθενος, ενηλικες ειμαστε, ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του.
αυτο που με εκνευριζει ειναι να μην ξερουμε τι μας γινεται, να κανουμε πραγματα που δεν θελουμε αληθινα, να μετανοιωνουμε.
η καντο η μην το κανεις, αλλα μην πας αναποφασιστη. να ξερεις τι σου γινεται.
αποφασισε πρωτα αν θες να πας προς τα εκει (το πραμα), και μετα βγες.
φιλικα.
η τυπισσα εχει σπασει μεσα της . το λεει ξεκαθαρα , θελει να νιωσει γυναικα . ο τυπος της φερεται σαν να ειναι αντικειμενο . τυπικα μενει μαζι του . το μονο που την κραταει ειναι τα παιδια .
δεν τον ενδιαφερει η γυναικα αυτη . την βλεπει σαν πληντυριο , φουρνο μικροκυματων , σφουγγαριστρα , σιδερωμα !
την επιλογη να γνωριστει με αλλους , της την δινει ο ιδιος . ας ειχε μυαλο ! καμια διεκδικηση δεν κανει .
οχι ενοχικο. θελω να μην εχει αμφιβολιες οτι δεν την ενδιαφερει πλεον αυτος ο γαμος. οχι τα παιδια, ο γαμος. τα παιδια θα υπαρχουν στις ζωες και των δυο και κυριως στην δικια της. δεν θα ξαναγινει ελευθερη (υποχρεωσεων) αν χωρισει.
να συνειδητοποιησει οτι σαν γυναικα με απειρες υποχρεωσεις θα μπει στο ερωτικο παιχνιδι αν τελικα διαλυσει οριστικα τον γαμο της. αν φανταζεται οτι θα ζησει σαν ελευθερη, δεν μπορει να γινει αυτο. θα εχει ακομα περισσοτερη δουλεια και υποχρεωσεις.
αν το προτιμαει αυτο απο αυτο που ζει, να το κανει.
αν νομιζει οτι θα ξαναγινει οπως ηταν πριν τον γαμο η ζωη της, να μην το κανει.
αν αποφασισει να συγκατοικησει με τον ανδρα της για το μεγαλωμα των παιδιων εχοντας αλλη ερωτικη ζωη, επισης να το κανει, αλλα κατα προτιμηση να του το πει. μπορει τωρα να ειναι εκεινη η παρατημενη, αλλα κι εκεινος, αδιαφορος ειναι, δεν εκανε κανενα εγκλημα. αν αποφασισει να κανει την ζωη της με αλλον/ους, αλλα εντος "γαμου" ας του δωσει το δικαιωμα να ξαναζησει κι εκεινος. απο τις περιγραφες, ο τυπος μπορει και να εχει πεσει σε καταθλιψη. δεν φταιει η γυναικα, ουτε ειναι εκεινη που τον κραταει μακρια απο τον ψυχιατρο, αλλα ισως και η δικη του ζωη φιαξει αν ξερει τι γινεται κι εχει τις δικες του σχεσεις.
εν πασει περιπτωσει, και κερατο να αποφασισει, δικαιωμα της.
αρκει να το κανει συνειδητα.
παιρνουμε μια λεξη καραμελα ( καταθλιψη ) και της φορτωνουμε εννοιες οπως , αδιαφορια , και σταρχιδισμο . κλινικη εξεταση εχει γινει καταθλιψης , γιατι ειναι πολυ στην μοδα . εγω ξερω καταθλιψη ειναι να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου και να πας μεχρι το μπανιο . να κοιμασαι με τις ωρες και να με σε αφηνει ο οργανισμος σου να κανεις μισο βημα . αυτο ειναι καταθλιψη ναι και παιρνεις αγωγη . εδω δεν μας γραφει κατι τετοιο !
αρα εχουμε ενα τυπο , ο οποιος την διεκδικησε οπως λεει στην αρχη , κοτσαρε και δυο παιδακια και την εχει για τεχνητη νοημοσυνη , δουλικο δλδ . μας ανεφερει οτι μισο δωρο εκτιμησης , ενα απλο ταξιδι , κατι να δειξει εστω ενα ενδιαφερον . ασε το ερωτικο στην ακρη . πες εχει θεμα με το πουλι του ξερω γω . δεν κανει τπτ . δουλεια , σπιτι , καναπες , φαγητο , και pc . καμια καταθλιψη λοιπον , αλλα σταρχιδισμος .
η κοπελα ειναι νεα , με ορεξη για ζωη , θελει απλα καθημερινα πραγμτα ..μα νιωσει γυναικα , θηλυκο , εχει αναγκες , εχει δικαιωματα . αν δεν μπορει ο τυπος να τα καλυψει , ζουμε στο 2025 σιγα σιγα ....μπογαλακια και στην μαμα του . αν θα κανει σεξ με αλλον , εστω γιατι οι ορμονες βαρανε κοκκινο , συγνωμη αλλα αυτο δεν λεγεται κερατο , αλλα φαρμακευτικη αγωγη .
και επειδη εχω κερατωσει , δεν το εχω μετανιωσει ...καμια ενοχη λοιπον και μεσα στις σχεσεις υπαρχουν διακωματα και υποχρεωσεις . δεν χρειαζεται να του πει θα παω με αλλον , το εχει κανει ηδη , οταν του λεει ....εδω και καιρο ....πραγματα και αυτος ...σταρχιδια του ....δεν ανοιξε τα ποδαρακια ενα πρωινο και ειπε , ελα εμπα αλλε ....προφανως την εχει χεσμενη μετα τον γαμο , και ολα αυτα βγηκαν οπως τα σκατα βουλωσανε τον βοθρο και οεταχτηκανε εξω ....αντε να τα μαζεψεις τωρα ( οχι εσυ ) ο συζυγος ......καμια ενοχη λοιπον και να κανει οτι θελει .
Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να είναι κατάθλιψη Τζοβάνι. Απλα φαντάζεσαι!!! Δεν παίρνουν όλοι φάρμακα. Υπάρχει και η κατάθλιψη που είσαι μια χαρά λειτουργικός.. Δεν παίρνει κανένας χαμπάρι το τι νιώθεις, το τι εχεις.
Όταν είσαι μέσα σε ένα γάμο και πας με άλλον, λέγεται κερατο.
Και στη ζωή τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το ροζ.
δεν υφισταται γαμος ! ειναι μονο στα χαρτια ! η πραγματικοτητα ειναι αλλη . ροζ δεν υπαρχει . ασπρο η΄μαυρο . θες η' δεν θες . δεν υπαρχει θελω λιγο η΄πολυ η΄δεν θελω πολυ και θελω λιγο . μα αρεσει τελος , δεν μ αρεσει παλι τελος ...δεν υπαρχει μ αρεσει λιγο ...υπαρχει Μ ΑΡΕΣΕΙ ...εκει ειναι το λαθος . το ροζ που λες
οσο για την καταθλιψη , εγω δεν εχω ...αλλα ξερω κοσμο που εχει διαγνωσμενη καταθλιψη με αγωγη ..και αλλους με μανια και παλι αγωγη . οποτε κατι εχω ακουμπησει και εγω στο ζητημα .....ο καταθλητπικος φιανεται οπως και ο σταρχιδιστης
Δεν φαίνεται η κατάθλιψη πάντα. Υπάρχουν πολλές μορφές που προφανώς αγνοείς..
Ο γάμος - σχέση.. Υπάρχει. Ε αν εσύ δεν τα πιστεύεις είναι επιλογή δική σου. Η θεματοθετρια έκανε την συγκεκριμένη επιλογή άρα τα πιστεύει. Οπότε και το κέρατο υπάρχει.
Δεν δικαιολογώ με τίποτα τον άντρα της. Αλλά ό,τι έχει σκοπό να κάνει αυτή, καλό είναι να το ζυγίσει πρώτα για να είναι επιλογή και όχι αντίδραση.
Μία απορια. Ποια είναι η γνώμη σου, για τους gay?
Το σκεφτόμουν πριν λίγο το παραπάνω, ένας γκόμενος αν προκύψει εκτός του οτι θα ξεχαστώ... δε θα με κάνει να μη νοιάζομαι και τόσο? να αδιαφορώ με την αδιαφορία του? να μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση που έπεσε στα τάρταρα? πιο αποφασισμένη ίσως για το που θα πάω? σκέψεις....
εισαι gay ? και θα σου απαντησω
αυτο με τις μορφες της καταθλιψης ειναι καινουρια τσιτατα που σας πασαρουν . δεν υπαρχουν λιγες , ισως , μπορει , ενδεχεται , ακουμπας λιγακι την καταθλιψη . υπαρχει η καταθλιψη , ολα μαυρα , ολα ματαια , ολα χαλια , ολα σκατα , ολα βοθρος , ολα δεν μπορω να σηκωθω να πλυνω το πουλι μου , δεν τρωω , εχω ενα κρεββατι μπουρδελο , το σπιτι ζεχνει ...τα αλλα εχω λιγο καταθλιψη ειναι ειμαι ολιγον εγκυος , ολιγον gay , εχω λιγο καρκινο , εχω λιγο καρδιακη ανεπαρκεια κλπ . η αποδοχη στο τι εχεις , ειναι η εναρξη της θεραπειας . γενικα και ειδικα
παμε τωρα στους gay . δηλωνω ξεκαθαρα ετεροφυλος ! δεν μου εχει περασει ποτε στο μυαλο να παω με αλλον ανδρα , δεν εχω δει ερωτικα ποτε ανδρα .
οποιος μου λεει ειμαι GAY , και δεν το φερνει απεξω απεξω ..οτι ειναι λιγο γκευ , εχει την συμπεριφορα που εχω στους φιλους μου και σε οσους εκτιμω . αντιστοιχα η λεσβια . αρα εκτιμω τα ατομα που λενε ξεκαθαρα τι εχουν αποδεχθει , και δεν φοβουνται να κανουν coming out . γιατι απλα ειναι αυτο που ειναι και εγω δεν εχω κανενα δικαιωμα να τους υποδειξω τι <<πρεπει >> να ειναι . αυτο ΘΕΛΟΥΝ αυτο ΕΙΝΑΙ !
Δεν έχει κατάθλιψη πάντως έφαγα μια μικρή περιουσία σε ψυχαναλυτές για να τον βοηθήσω και να βρούμε μια άκρη....ίσως όμως έχει κάποια ναρκισσιστική διαταραχή
Ισως ναι. Ίσως όμως να φορτωθείς ένα ακόμη άγχος. Εξαρτάται από σένα. Τι θες και τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις.
Από περιέργεια και μόνο, γιατί δεν χωρίζεις? Φοβάσαι τι θα συναντήσεις? Πέρα από το πρακτικό κομμάτι που αφορα τα παιδιά.
Είπες όμως ότι στους ψυχολογους ή ψυχιατρους (δεν θυμάμαι), πήγαινες εσύ όχι αυτός.
μονο ψυχιατρους (γιατρους ) αποδεχομαι . τους ψυχολογους στους χαριζω. οχι βεβαια ολους τους ψυχιατρους ...οι μισοι και παραπανω ειναι για πεταμα . οι ψυχολογοι ειναι ολοι για πεταμα
και οταν λες για τους gay , δεν εχω θεμα με ολη την λοτακι πλας κοινοτητα . οχι τωρα που ειναι στην μοδα ....εδω και χρονια που τους δερνανε στην συγγρου . δεν τα ξερεις δεν τα εχεις ζησει . οποτε κατι ξερω και εγω ...οπως ξερω και απο λεσβιες που σιγουρα δεν εχεις δει φασεις
ποιος χεστηκε κιολας αν τους συμπαθω εγω η΄οχι . δεν ενοχλω , δεν με ενοχλουν . το συμβιωσης παντως το ψηφισα επι τσιπρα ..και γαμο θα ψηφιζα ...και χεστηκα κιολας αν εισαι queer , στα παρτυ που παω μια χαρα περναμε ολοι ....χεστηκαμε γενικα αν εισαι εσυ gay , η αλλη ειναι λεσβια , η ντυνεσαι με φουστα και εχεις μουσι ...
Πέρα απο του οτι φοβάμαι τι θα συναντήσω και η ανασφάλεια μου βαράει κόκκινο ...θέλει τεράστια προετοιμασία ,πρέπει να πάω σε παιδοψυχολόγους να δούμε πως θα διαχειριστώ το θέμα των παιδιών , μιλάμε για νήπια δεν θα καταλάβουν έτσι απλά, ξέρω οτι θα γίνει πόλεμος για την επιμέλεια των παιδιών και τις διατροφές, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι συνεργάσιμος, θα φάμε μια περιουσία στα δικαστήρια ,είμαστε και οι δύο εκπαιδευτικοί με οργανικές θέσεις σε άλλες πόλεις..Έχω πάει πάντως σε δικηγόρο για μια συζήτηση να δω κάποια ζητήματα. Έγω γενικά έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση , έχει 1 χρόνο που σταμάτησα με τις ευλογίες τους......κάποια στιγμή μετά το πρώτο μας παιδι στις συνεδρίες καταλάβαμε οτι αντι να διαχειριστεί αυτός τα θέματα του έκανα εγώ ψυχανάλυση για να αντέξω αυτόν, μετά από απαίτηση δικια μου υποχώρησε και πήγε αλλά απλά μου έκανε το χατήρι δεν έκανε σοβαρή δουλειά ...σταμάτησε στις 8 συνεδρίες.
τα τσιτατα των ψυναλυτων , δλδ τις χαρτορηχτρες , το εχουν τον σταρχιδισμο σε ναρκισσο και διαταραχη . βγαζουν ολο μλκιες να αρπαζουν λεφτα ..ναρκισσος ...γκοστιγγκ , γκααλαιτ ....και φουλ το 50ρικο
γιωργακη τα ακους , δεν εχει καταθλιψη ....διαβαζε με να μαθαινεις
κοιτα εσυ θελεις εναν ανδρα ετσι οπως εισαι να σε παρει στην πλατη του . να θελει εσενα και τα παιδια και να τον στειλετε στον αγυριστο . να σου τονωσει την αυτοπεποιθηση να σε κανει να ξανανιωσεις θηλυκο και σε βγαλει απο την σκατιλα και να προχωρησεις την ζωη σου .
ανοιξε λοιπον τα ματακια σου γνωρισε κοσμο και οταν θα βγαινεις να του λες πας στον ψυχολογο
Είχα την εντύπωση ότι θα συνεργαζόταν ε αν χωριζατε.
Δεν ειναι λιγο αγχωτικό να πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσεις την οποία αντίδραση του? Να προσπαθείς να χειριστείς την κατάσταση για να μη ξεφύγει?
Πάρε λίγο χρόνο μόνη σου, να καθαρίσει το μυαλό σου, να δεις τι αντέχεις και τι αξίζεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κινήσεις από αντίδραση και μόνο. Ναι κουράστηκες, ναι θες να δεις αν μετράς ως γυναίκα αλλά δώσε λίγο χρόνο.
Ααα και να μην αμφιβάλλεις ποτέ για το αν μετράς ως γυναίκα εξαιτίας ενός άντρα..απλα δεν είναι ικανός να σε κρατήσει.
Ρε σεις? Δε σας προλαβαίνω.. :) Λείπω μια μέρα και όταν επιστρέφω να σου άλλες δέκα σελίδες θρεντ.. Και σήμερα είναι να λείψω πάλι, δεν προλαβαίνω τώρα να κάτσω να διαβάσω, πόσο μάλλον να γράψω.. Κανονίστε όταν επιστρέψω εδώ να υπάρχει κανένα "βιβλιαράκι" να χω να ασχοληθώ.. Αλλιώς θα αναγκαστώ να τη βγάλω με netflix και είμαι μόνος μου κιόλας.. Τζιοβάνη, έρχεσαι να μου κάνεις παρεούλα? Θα χουχουλιάσουμε μαζί κάτω από τη fleece κουβερτούλα, ίσως σε αφήσω να μου τρίψεις και τα πατουσάκια.. (νουμερο 47)
υπαρχει κι αλλη εκδηλωση της καταθλιψης εκτος απο αυτην που ξερεις. στα ειπε κι ο γιωργος.
εκτος αυτου, δεν εβγαλα διαγνωση, περιγραφη κανω απο αυτα που διαβασα. ο τυπος, ειτε εχει ειτε οχι καποια διαγνωση, ειναι ενας απο τους πολλους (συνηθως ανδρες), που δεν μπορουν να διαχειριστουν τα πραγματα αν ζοριστουν, γιατι δεν μπορουν να διαχειριστουν συναισθηματα, γιατι ετσι τους εχουν μεγαλωσει και κατεβαζουν ρολα. δεν μπορουν να εκφραστουν, δεν μπορουν να επικοινωνησουν καλα και απλα κλεινονται και βαζουν αυτοματη λειτουργια και safe mode.
εσυ, πες το σταρχιδισμο. εγω το λεω δυσλειτουργια.
το θεμα ειναι, οτι δεν τον βρηκε ετσι και τωρα το μετανιωσε που τον παντρευτηκε, ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. αυτο ειναι ενδειξη οτι κατι του εχει συμβει.
και το κατι, δεν ειναι γκομενα. μπορει να εχει γκομενα, αλλα αν εχει θα ειναι κατι παραπλευρο. το βασικο που του συνεβη ειναι οτι δεν μπορει να λειτουργησει στην σχεση ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
και δεν το επαθε μετα τον γαμο οπως λες. ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ το επαθε.
αλλα δεν φταιει ουτε εκεινη, αφου προσπαθησε . και σε ψυχολογους ετρεχε αντ αυτου, μπας και τον ξεκουνησει, και του μιλησε, του ξαναμιλησε, οτι μπορεσε και σκεφτηκε, το εκανε.
αλλο το κερατο στην σχεση, κι αλλο το κερατο σε γαμο με παιδια. δεν ειναι το χαρτι, ειναι η κοινη δεσμευση για να κανουν μαζι οικογενεια. οχι, οτι πρεπει να ειναι αδιάρρηκτη αυτη η δεσμευση παση θυσια, αλλα σιγουρα πολυ πιο σταθερη απο μια σχεση που μπορει να την παρατησεις γιατι καποιος σε κοιταξε λαγνα...
και ΟΧΙ, δεν εχει παει με αλλον επειδη το εχει σκεφτει. οι σκεψεις δεν ειναι γεγονοτα. οι πραξεις, ειναι. μπορει να σκεφτεσαι οποιαδηποτε σωστη η λαθος πραξη και να την εξεταζεις. η βουληση σου και η πραξη ειναι που σε κανουν υπολογο, οχι οι σκεψεις...
"τα μπογαλακια του και στην μανα του", δεν ειναι κερατο. ειναι διαζυγιο και πολυ ξεκαθαρο μαλιστα. με γεια της με χαρα της αν το αποφασισει να τον στειλει στην μανα του.
αλλα αν αποφασισει να κρατησει τον γαμο λευκο, για τα εξοδα και τις κοινες υποχρεωσεις, ας το ξερει κι εκεινος, λεω εγω... ξενερωσε. δεν εκανε κανεναν φονο..
Το ΒΟΛΕΜΑ , το έχει βαφτίσει η ψυχολογκια με διάφορα τσίτατα , έχουν βγει διάφορα παρεμφερή ...κάνουν θραύση . Gaslighting, ghosting , Νάρκισσος κ ένα εκατομμύριο μπούρδες . Τρέχουν στους ψυχαναλητες για ψυχοντεραμπεια, τριχες κατσαρες . Πριν από 100 χρόνια τρέχανε στις καφετζουδες . Μπούρδες με μεγάλα γράμματα . Ο τύπος μια χαρά είναι , έδεσε τον γαιδαρακο έκανε κ δύο παιδιά κ τώρα κάθεται στον καναπέ κ ξύνει τα αξυριστα @@@ρχιδι@@ του .
Η ψυχολογία το βαφτίζει ίσως έχει μιας μορφής κατάθλιψη ...μπορεί κ όχι ...μπούρδες . Σταρχιδισμο έχει κ ΒΟΛΕΜΑ .
Ούτε για ένα ποτό δεν την βγάζει ...χέστηκε
Είσαι σοβαρή τώρα ?
Κακώς που δεν του τα έχει φορέσει . Στις σχέσεις υπάρχουν δικαιώματα κ υποχρεώσεις .
Μόλις θα του φέρει το νέο Πέος στο σπίτι θα δει τι ωραία που είναι , την έχει ΔΕΔΟΜΕΝΗ .
Στις σχέσεις κ στους γάμους εξελίσσεσαι κάθε μέρα .
Εγώ για παράδειγμα είτε είμαι ταξίδι ,είτε γυρίζω από δουλειές κ έχω τόσα στο κεφάλι μου , μόλις δω ένα patisserie, θα μπω μέσα θα αρπσξω ένα cheesecake , και θα το πάω εκεί που θέλω να το πάω ...μην μου πεις μετά την δουλειά αυτός δεν πάει να δώσει 20€ να της Παει κάτι ....
Στα arxidia του
Ας αφήσουμε λοιπόν τα κλάματα κ τους πεσιμισμους να βρει έναν τύπο να φτιάξει την ζωή της . Σιγά μην του πάρει κ την άδεια αν θα ξενομαμηθει επειδή αυτός τον παίζει στο ίντερνετ...συνέλθε!!!
Το ξέρω ότι είμαι συναισθηματικά εμπλεκόμενη και η άποψή μου δεν έχει και πολύ διαφάνεια, αλλά διαβάζω τα μηνύματα του τζιοβάνη και αισθάνομαι μία δικαίωση μέσα μου, το άσχετο της ημέρας σήμερα το πρωί μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο παρίσι τον απρίλιο με τη δουλειά του , μακελειό εγινε στο σπίτι!!! Μου λέει δουλειά είναι δεν είναι ταξίδια αναψυχής, και του απαντάω αντικη γ****** ρε μ***** και εγώ στον ίδιο επαγγελματικό χώρο είμαι, τα ξέρω αυτά τα προγράμματα Εράσμους που πάνε εθελοντικά τσουτσέκια των διευθυντών, παιδιά σας το ορκίζομαι δεν ξέρω πώς μου βγήκε τόση βομμολοχία δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου.
Giovanni μ έχεις κάνει να πάρω ανάποδες..
Ανοιξα τη συζητηση μεταξυ μας μας αλλα δυστυχως σημερα συνεβη κατι εκτακτο και δυσαρεστο και δε θα μπορεσω μαλλον να τη συνεχισω. Δυστυχως εφυγε ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και τωρα εχω κηδεια , τρεχαματα κλπ. Απλα ειπα να σου στειλω για να μη νομιζεις οτι αγνοω τη συζητηση μας αλλα για την ωρα δεν μπορω να τη συνεχισω. Ισως αργοτερα μετα αρκετες μερες επιστρεψω στο θρεντ σου εδω και σου γραψω κατι παραπανω.
Ό,τι και να κανεις προσπαθησε να μην ειναι βεβιασμενες κινησεις/αποφασεις υπο το καθεστως της συναισθηματικης φορτισης της στιγμης. Παρε παρα πολυ χρονο για να σκεφτεις το τι ειναι να κανεις. Κι αφου το κανεις αυτο, παρε ακομα κι αλλο χρονο...
Την καλησπερα μου και σε σενα και στους υπολοιπους που διαβαζουν.
Μην παρασυρθείς από τα νεύρα που έχεις.
Οι παντρεμένοι -χωρισμένοι κάτι θα βρουν να σου πουν για να διαλύσεις την οικογένεια σου! Εγώ που "μισώ" τις γυναίκες θα σου γράψω να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτός θα πάει επαγγελματικό ταξίδι και εσύ επιμένεις πως για να είσαι ευτυχισμένη χρειάζεσαι άνδρα? Σε τι είσαι ανίκανη να τα καταφέρεις χωρίς άνδρα?
Επιμένεις να έχεις σύντροφο να σου καλύπτει σε δώρα, ταξίδια και επικοινωνία? Αυτά έχουν πραγματική αξία για εσένα?
Αν ήσουν 24 θα μπορούσες να ελπίζεις για ιδανικό άνδρα με διασκέδαση, σεξ, κατανόηση και οικονομική ανεξαρτησία, να υπάρχει ισορροπία σε όλα.
Στα 40 αν κάποιος σου παρουσιαστεί ως καταλληλότερος θα κάνεις μαζί του 3ο παιδί? Θα μεγαλώσεις τα δικά του? Θα του βάλεις να υπογράψει πως μετά από δέκα χρόνια δεν θα αλλάξει συμπεριφορά ή νομίζεις πως εσύ θα έχεις την ίδια όρεξη με αυτόν αν είναι περισσότερο γλεντζές από εσένα?
Κλείσε διακοπές για τα Χριστούγεννα και αν θέλει ας έρθει και αυτός!!! Διαφορετικά πάρε τα παιδιά και πήγαινε μόνη σου η με κάποια γνωστή σου .
Μην χωρίσεις. Αν θες κάνε έρευνα αγοράς πρώτα, και αν βρεθεί κάτι τον αφήνεις στον καναπέ δοκιμάζεις τον άλλο, αν τα βρείτε παίρνεις διαζύγιο. Ο άνδρας σου για να μην ξεβολευτει θα σε περιμένει να γυρίσεις. Μπορεί και να τον παρακινήσει για να αλλάξει συμπεριφορά, αν τους ζητήσεις διαζύγιο, θα σε πάει κόντρα σε όλα.
Αυτός αν δεν πεθάνει θα είναι δίπλα σου και στα 60- 70 ως εκπαιδευτικοί δεν νομίζω να πάρετε σύνταξη νωρίτερα.