Results 121 to 135 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
25-11-2024, 20:49 #121
- 25-11-2024, 20:52 #122
25-11-2024, 22:02 #123
αναμενομενη η απαντηση σου,
αλλα...
τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως νομιζεις.,
κατα την γνωμη μου,
οταν ξεκινας να βγαινεις με αλλους, ακομα και με ΕΝΑΝ αλλον, και ξερεις τι "αλλον" εννοουμε. εννοουμε, τον αλλον που δεν θα αναφερεις στον ανδρα σου και οχι γιατι ετυχε να μην τον αναφερεις, ακομα και να πιστευεις οτι εναν καφε πας να πιεις, θα πρεπει ηδη να εχεις σκεφτει, αν σκοπευεις ευκαιριας δοθεισας να απατησεις τον ανδρα σου, να κανεις παραλληλη σχεση, σεξ εκτος γαμου, whatever...
καμια τετοια "αθωα" εξοδος δεν ειναι πραγματικα αθωα, ακομα κι αν εν τελει δεν γινει απολυτως τπτ, η ακομα και ξενερωσεις, η ξενερωσει εκεινος, ή οτιδηποτε. το ποιντ ειναι οτι εσυ εισαι μια δυσαρεστημενη ημιδυστυχης που νοιωθει τον γαμο της να βαλτωνει και ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ κατι να φτασει εκει που δεν εχεις παρει την αποφαση η ακομα χειροτερα, δεν θελεις καθολου να πας.
εγω, οπως εχω ξαναπει, δεν τραβαω ζορι με τις προσωπικες επιλογες του καθενος, ενηλικες ειμαστε, ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του.
αυτο που με εκνευριζει ειναι να μην ξερουμε τι μας γινεται, να κανουμε πραγματα που δεν θελουμε αληθινα, να μετανοιωνουμε.
η καντο η μην το κανεις, αλλα μην πας αναποφασιστη. να ξερεις τι σου γινεται.
αποφασισε πρωτα αν θες να πας προς τα εκει (το πραμα), και μετα βγες.
φιλικα.Last edited by Remedy; 25-11-2024 at 22:28.
25-11-2024, 22:21 #124
η τυπισσα εχει σπασει μεσα της . το λεει ξεκαθαρα , θελει να νιωσει γυναικα . ο τυπος της φερεται σαν να ειναι αντικειμενο . τυπικα μενει μαζι του . το μονο που την κραταει ειναι τα παιδια .
δεν τον ενδιαφερει η γυναικα αυτη . την βλεπει σαν πληντυριο , φουρνο μικροκυματων , σφουγγαριστρα , σιδερωμα !
την επιλογη να γνωριστει με αλλους , της την δινει ο ιδιος . ας ειχε μυαλο ! καμια διεκδικηση δεν κανει .
25-11-2024, 22:30 #125
25-11-2024, 22:32 #126
25-11-2024, 23:10 #127
οχι ενοχικο. θελω να μην εχει αμφιβολιες οτι δεν την ενδιαφερει πλεον αυτος ο γαμος. οχι τα παιδια, ο γαμος. τα παιδια θα υπαρχουν στις ζωες και των δυο και κυριως στην δικια της. δεν θα ξαναγινει ελευθερη (υποχρεωσεων) αν χωρισει.
να συνειδητοποιησει οτι σαν γυναικα με απειρες υποχρεωσεις θα μπει στο ερωτικο παιχνιδι αν τελικα διαλυσει οριστικα τον γαμο της. αν φανταζεται οτι θα ζησει σαν ελευθερη, δεν μπορει να γινει αυτο. θα εχει ακομα περισσοτερη δουλεια και υποχρεωσεις.
αν το προτιμαει αυτο απο αυτο που ζει, να το κανει.
αν νομιζει οτι θα ξαναγινει οπως ηταν πριν τον γαμο η ζωη της, να μην το κανει.
αν αποφασισει να συγκατοικησει με τον ανδρα της για το μεγαλωμα των παιδιων εχοντας αλλη ερωτικη ζωη, επισης να το κανει, αλλα κατα προτιμηση να του το πει. μπορει τωρα να ειναι εκεινη η παρατημενη, αλλα κι εκεινος, αδιαφορος ειναι, δεν εκανε κανενα εγκλημα. αν αποφασισει να κανει την ζωη της με αλλον/ους, αλλα εντος "γαμου" ας του δωσει το δικαιωμα να ξαναζησει κι εκεινος. απο τις περιγραφες, ο τυπος μπορει και να εχει πεσει σε καταθλιψη. δεν φταιει η γυναικα, ουτε ειναι εκεινη που τον κραταει μακρια απο τον ψυχιατρο, αλλα ισως και η δικη του ζωη φιαξει αν ξερει τι γινεται κι εχει τις δικες του σχεσεις.
εν πασει περιπτωσει, και κερατο να αποφασισει, δικαιωμα της.
αρκει να το κανει συνειδητα.
25-11-2024, 23:34 #128
παιρνουμε μια λεξη καραμελα ( καταθλιψη ) και της φορτωνουμε εννοιες οπως , αδιαφορια , και σταρχιδισμο . κλινικη εξεταση εχει γινει καταθλιψης , γιατι ειναι πολυ στην μοδα . εγω ξερω καταθλιψη ειναι να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου και να πας μεχρι το μπανιο . να κοιμασαι με τις ωρες και να με σε αφηνει ο οργανισμος σου να κανεις μισο βημα . αυτο ειναι καταθλιψη ναι και παιρνεις αγωγη . εδω δεν μας γραφει κατι τετοιο !
αρα εχουμε ενα τυπο , ο οποιος την διεκδικησε οπως λεει στην αρχη , κοτσαρε και δυο παιδακια και την εχει για τεχνητη νοημοσυνη , δουλικο δλδ . μας ανεφερει οτι μισο δωρο εκτιμησης , ενα απλο ταξιδι , κατι να δειξει εστω ενα ενδιαφερον . ασε το ερωτικο στην ακρη . πες εχει θεμα με το πουλι του ξερω γω . δεν κανει τπτ . δουλεια , σπιτι , καναπες , φαγητο , και pc . καμια καταθλιψη λοιπον , αλλα σταρχιδισμος .
η κοπελα ειναι νεα , με ορεξη για ζωη , θελει απλα καθημερινα πραγμτα ..μα νιωσει γυναικα , θηλυκο , εχει αναγκες , εχει δικαιωματα . αν δεν μπορει ο τυπος να τα καλυψει , ζουμε στο 2025 σιγα σιγα ....μπογαλακια και στην μαμα του . αν θα κανει σεξ με αλλον , εστω γιατι οι ορμονες βαρανε κοκκινο , συγνωμη αλλα αυτο δεν λεγεται κερατο , αλλα φαρμακευτικη αγωγη .
και επειδη εχω κερατωσει , δεν το εχω μετανιωσει ...καμια ενοχη λοιπον και μεσα στις σχεσεις υπαρχουν διακωματα και υποχρεωσεις . δεν χρειαζεται να του πει θα παω με αλλον , το εχει κανει ηδη , οταν του λεει ....εδω και καιρο ....πραγματα και αυτος ...σταρχιδια του ....δεν ανοιξε τα ποδαρακια ενα πρωινο και ειπε , ελα εμπα αλλε ....προφανως την εχει χεσμενη μετα τον γαμο , και ολα αυτα βγηκαν οπως τα σκατα βουλωσανε τον βοθρο και οεταχτηκανε εξω ....αντε να τα μαζεψεις τωρα ( οχι εσυ ) ο συζυγος ......καμια ενοχη λοιπον και να κανει οτι θελει .
25-11-2024, 23:39 #129
Δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να είναι κατάθλιψη Τζοβάνι. Απλα φαντάζεσαι!!! Δεν παίρνουν όλοι φάρμακα. Υπάρχει και η κατάθλιψη που είσαι μια χαρά λειτουργικός.. Δεν παίρνει κανένας χαμπάρι το τι νιώθεις, το τι εχεις.
Όταν είσαι μέσα σε ένα γάμο και πας με άλλον, λέγεται κερατο.
Και στη ζωή τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει και το ροζ.
25-11-2024, 23:48 #130
δεν υφισταται γαμος ! ειναι μονο στα χαρτια ! η πραγματικοτητα ειναι αλλη . ροζ δεν υπαρχει . ασπρο η΄μαυρο . θες η' δεν θες . δεν υπαρχει θελω λιγο η΄πολυ η΄δεν θελω πολυ και θελω λιγο . μα αρεσει τελος , δεν μ αρεσει παλι τελος ...δεν υπαρχει μ αρεσει λιγο ...υπαρχει Μ ΑΡΕΣΕΙ ...εκει ειναι το λαθος . το ροζ που λες
οσο για την καταθλιψη , εγω δεν εχω ...αλλα ξερω κοσμο που εχει διαγνωσμενη καταθλιψη με αγωγη ..και αλλους με μανια και παλι αγωγη . οποτε κατι εχω ακουμπησει και εγω στο ζητημα .....ο καταθλητπικος φιανεται οπως και ο σταρχιδιστης
25-11-2024, 23:57 #131
Δεν φαίνεται η κατάθλιψη πάντα. Υπάρχουν πολλές μορφές που προφανώς αγνοείς..
Ο γάμος - σχέση.. Υπάρχει. Ε αν εσύ δεν τα πιστεύεις είναι επιλογή δική σου. Η θεματοθετρια έκανε την συγκεκριμένη επιλογή άρα τα πιστεύει. Οπότε και το κέρατο υπάρχει.
Δεν δικαιολογώ με τίποτα τον άντρα της. Αλλά ό,τι έχει σκοπό να κάνει αυτή, καλό είναι να το ζυγίσει πρώτα για να είναι επιλογή και όχι αντίδραση.
Μία απορια. Ποια είναι η γνώμη σου, για τους gay?
26-11-2024, 00:13 #132
Το σκεφτόμουν πριν λίγο το παραπάνω, ένας γκόμενος αν προκύψει εκτός του οτι θα ξεχαστώ... δε θα με κάνει να μη νοιάζομαι και τόσο? να αδιαφορώ με την αδιαφορία του? να μου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση που έπεσε στα τάρταρα? πιο αποφασισμένη ίσως για το που θα πάω? σκέψεις....
26-11-2024, 00:14 #133
εισαι gay ? και θα σου απαντησω
αυτο με τις μορφες της καταθλιψης ειναι καινουρια τσιτατα που σας πασαρουν . δεν υπαρχουν λιγες , ισως , μπορει , ενδεχεται , ακουμπας λιγακι την καταθλιψη . υπαρχει η καταθλιψη , ολα μαυρα , ολα ματαια , ολα χαλια , ολα σκατα , ολα βοθρος , ολα δεν μπορω να σηκωθω να πλυνω το πουλι μου , δεν τρωω , εχω ενα κρεββατι μπουρδελο , το σπιτι ζεχνει ...τα αλλα εχω λιγο καταθλιψη ειναι ειμαι ολιγον εγκυος , ολιγον gay , εχω λιγο καρκινο , εχω λιγο καρδιακη ανεπαρκεια κλπ . η αποδοχη στο τι εχεις , ειναι η εναρξη της θεραπειας . γενικα και ειδικα
παμε τωρα στους gay . δηλωνω ξεκαθαρα ετεροφυλος ! δεν μου εχει περασει ποτε στο μυαλο να παω με αλλον ανδρα , δεν εχω δει ερωτικα ποτε ανδρα .
οποιος μου λεει ειμαι GAY , και δεν το φερνει απεξω απεξω ..οτι ειναι λιγο γκευ , εχει την συμπεριφορα που εχω στους φιλους μου και σε οσους εκτιμω . αντιστοιχα η λεσβια . αρα εκτιμω τα ατομα που λενε ξεκαθαρα τι εχουν αποδεχθει , και δεν φοβουνται να κανουν coming out . γιατι απλα ειναι αυτο που ειναι και εγω δεν εχω κανενα δικαιωμα να τους υποδειξω τι <<πρεπει >> να ειναι . αυτο ΘΕΛΟΥΝ αυτο ΕΙΝΑΙ !
26-11-2024, 00:20 #134
26-11-2024, 00:20 #135
Δεν έχει κατάθλιψη πάντως έφαγα μια μικρή περιουσία σε ψυχαναλυτές για να τον βοηθήσω και να βρούμε μια άκρη....ίσως όμως έχει κάποια ναρκισσιστική διαταραχή