Quote:
Originally posted by Veroniki
Παιδια, σας τα \'χω πρηξει το ξερω αλλα θελω τη γνωμη σας. Μιλησα με τον αντρα μου σημερα και κατοπιν πιεσης του οτι θα ειμαστε μαζι και ποτε θα κανουμε το δευτερο παιδι, του ανεφερα οτι παιρνω ασφαλιστικα μετρα. Το ξερω ειναι σκληρο πολυ σκληρο, αλλα δεν καταλαβαινε αλλιως οτι οι πραξεις του εχουν και συνεπειες. Αρχισε να μου λεει οτι θα πηγαινει καθε βδομαδα για τοξικολογικες για να μου αποδεικνυει οτι δεν πινει κι αν βγει θετικος τοτε να παρω ασφαλιστικα μετρα και του απαντησα οτι τοτε θα εχω αποτυχει ως μητερα, αν δηλαδη ρισκαρω να βρεθει το παιδι σε μια τετοια κατασταση. Του ειπα οτι ξεσκιζω την ψυχη μου αλλα προτιμω να κανω αυτο παρα να περασει το παιδι αυτα που περασα εγω τους προηγουμενους μηνες και φανηκε καπου να το καταλαβαινει. Μεχρι που μου ειπε οτι προτιμαει να μη βλεπει καθολου το παιδι παρα να κανω ασφαλιστικα μετρα, οτι δεν μπορει να ζησει χωρις εμενα και οτι θα αυτοκτονησει. Ο λογος που το εκανα ειναι οτι επειδη ετσι μονο μπορω να προστατευθω προτιμησα να του το πω οσο ειναι μεσα ωστε αν εχει οποιαδηποτε κακη αντιδραση να ειναι τουλαχιστον σε ελεγχομενο περιβαλλον. Ακομα δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχει προβλημα και πιστευει οτι εγω το βλεπω σαν προβλημα και οτι αν τα κοψει θα τα κοψει για χαρη μου. Τωρα θα μου πειτε πας στον πληγωμενο και του μπηγεις το μαχαιρι στην πληγη, αλλα και τι να κανω που αλλη λυση δεν υπαρχει γιατι οι γιατροι εκει περα βλεπουν λεει οτι παει καλυτερα και οτι σε καμια 15αρια μερες θα βγει. Ποναω παρα πολυ, ειναι σα να στρεφω το μαχαιρι εναντιον μου, αλλα αισθανομαι οτι αν δεν πιασει πατο αυτος ο ανθρωπος δεν προκειται να καταλαβει. Ελπιζω να μην εχω κανει καμια χοντρη μαλακια. Τουλαχιστον να το εχει χωνεψει μεχρι να βγει και να μη βρεθει προ απροοπτου.
συμφωνω με τις ενεργειες σου βερονικη, οπως και με την κινηση σου να τον ενημερωσεις.