κάτι σε ρατσιστής μου μοιάζεις....
Printable View
βασίλη, αυτό με τη γυναίκα του κυριακού πάντα το' χα απορία...
αλλά μια BMV θα την χτύπαγα αν είχα τα χρήματα...
τη Ζ4 συγκεκριμένα!
ναι...ναι, οντως! θα το ριξω στην ωρα λοιπον!
αλλα, τα υπολοιπα δεν τα παιρνω πισω:)
δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελικα πλασμενο. καποια ενστικτα υπερτερουν καποιων αλλων κ εκφραζονται με διαφορετικους τροπους στον καθενα μας.
Αγαπητη Σοφια επειδη αναφέρεσαι πρωσωπικα σε εμενα
Καταρχήν δικαιωμα σου να διαφωνεις μαζι μου αν και το κανεις πλεον σχεδον σαν επάγγελμα όπως και πολλοι ακομη σε αυτό το φορουμ..
Το τι κανω εγω δεν σε αφορα εάν ψαχνω η εάν εχω βρει ανθρώπους ομορφους και επυτηχημενους να είναι διπλα μου…
Δυστυχως ανηκεις στα ατομα που προσπαθουν να βαλουν ταμπελες για να μπορουν να τους ξεχωρισουν αναμεσα στη θολουρα των πρωσωπικων τους σκεψεων και αναζητησεων…
Προσπαθεις να προσωποποιησης την συζητηση για να είσαι εις θεσην να αναπαραγεις τα επιχειρήματα σου με περισσοτερη ασφαλεια αλλα και μια γερη δοση κατινιας….
Όταν ξεκαθαρισεις καποια πραγματα μεσα σου τοτε μπορουμε να σηζητησουμε, προς το παρων η αποσταση μας είναι χαώδες και ειλικρινά δεν με ενδιαφερουν ουτε οι αποψεις σου αλλα ουτε και οι διαπιστώσεις σου.
δε ξερω τι εννοεις λεγωντας εξαντλησει, αν παντως εγραψα ολα οσα επρεπε και καλυπτω τους περισσοτερους που εχουν παρομοιο προβλημα, τοτε χαιρομαι γιατι αυτο σημαινει οτι ο λογος και οι αποψεις μου ειναι σωστες κι εχουν δυναμη, κανω και για πολιτικος!
δεν απολογουμαι σε κανεναν απολυτως! αλλα οταν φτανουν να παραλογιζονται και να μου λενε οτι εκατσα κι εφτιαξα δευτερο λογαριασμο απλα για να στηριξω τον εαυτο μου, λες και το εχω αναγκη και δεν εχω επιχειρηματα να τους απαντησω σε οσα γραφουν, τοτε καταλαβαινεις πως πρεπει να υπερασπιστω τον εαυτο μου και να αποδειξω την αυθεντικοτητα μου. ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, οποιος εχει και τη παραμικρη αμφιβολια για μενα, ας ερθει να με βρει στο facebook και το msn αν τολμαει!
δε ξερω τι κανει και τι ειναι αυτος, εγω παντως ειμαι ρατσιστης με τους μαλακες γενικα. αν τωρα ολη η Ελλαδα καταντησε να ειναι μαλακας-land, δε φταιω...
Δεν ειπα οτι οι ελληνες εχετε ολα τα κουσουρια του κοσμου επανω σας,απλα εκνευριζομαι να ακουω ελληνες να μας κατηγορουν.
Δεν ειχα καμια διαθεση να προσβαλω τις αλλοδαπες γυναικες,απλα εχω παραδειγματα στο περιβαλλον μου που δειχνουν οτι καποιες απο αυτες συμπεριφεροντε λιγο υπολογιστηκα.Το οτι λες οτι ζωη χωρις τις γυναικες δεν υπαρχει,αλλα απο την αλλη θα θελες μια διμετρη Ρωσιδουλα(συμφωνω οτι ειναι πιο ομορφες απο μας,αλλα δες το ποσο σημαντικο θεωρεις την εμφανιση για τις γυναικες:( ) ,η οποια δεν πολυμιλαει και ειναι υπακουη μεχρι να καταφερει αυτο που θελει, ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΣΟΓΥΝΙΣΤΙΚΟ.
Δεν νομιζω οτι κανεις μπορει να μας κατηγορησει για την επιλεκτικοτητα μας.
λυπαμαι που βλεπεις ετσι τις προθεσεις μου. οντως η αποσταση μας ειναι χαωδης, αλλα προσωπικα ποτε δεν εβλεπα την αποσταση απαγορευτικη για μια συζητηση τουλαχιστον.
κατα τα αλλα, παντα αναφερομαι προσωπικα σε καποιον. το προτιμω απο μια απροσωπη κουβεντα. Σε καθε περιπτωση, δεν σε προσβαλα. Καλο θα ηταν να κανεις το ιδιο.
Tzeni συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Πες μου κατι όμως. Η κυρια Μαρι Κυριακου λες να είχε όλα αυτά στο μυαλό της όταν αποφασισε ότι ο αντρας της ζωης της είναι ο προεδρος του ομιλου Αντεννα?
Γιατι να μην ειμαστε εστω για λιγο ειλικρινείς και να αποδεχομαστε μερικα πραγματα?
Είναι ψεματα ότι η τηλεοραση αυτή τι στιγμη δυστιχως διαμορφωνει και την κοινη γνώμη?
Είναι ψεματα ότι τα πρότυπα που μας παρουσιαζονται είναι ότι εάν εισαι κατι λιγοτερο από μοντελο (αντρας και γυναικα)και επιχειρηματίας η χρηματιστης απλα εισαι αποτυχημενος?
Εχετε δει πολλες οκογενειες πλην των διαφημίσεων να τρωνε ολοι μαζί το πρωινο τους?
Εχετε δει περιοδικα που να φιλοξενούν ανθρώπους της λεγομενης μικρομεσαιας τάξης?
Είναι τυχαιο ότι ο καθενας μας μολις πιασει καποια χρηματα στα χερια του το πρωτο πραγμα που κανει είναι να παρη μια BMW η Mercentes μονο και μονο για να ανεβει το κοινωνικο status?
Ζουμε σε μια κοινωνια υποκριτων.
Ζουμε σε μια κοινωνια επιδερμικων προσεγγισεων και τιποτε παραπανω…
Είναι απολυτα λογικο ανθρωποι με χαμηλη αυτοεκτιμηση αλλα και αυτοπεποιθηση (ανδρες και γυναικες)να αντιμετοπιζουν προβληματα κοινωνικοποιησης.
Αγαπητε Κενο εχεις εξαντλήσει το θεμα. Μην περιμενεις να ακουσεις τη μαγικη λεξη η να παραδεχτουν καποιες κοπελες ότι εάν ειχαν να επιλεξουν αναμεσα σε ενα επιτυχημένο επιχειρηματια και ένα απλο υπάλληλο θα επελεγαν τον δευτερο επειδη είναι ρομαντικες…Τζαμπα τρως την ωρα σου…
Αυτο που εχω να πω ειναι το εξης:αφου οι αντρες εχετε βαρεθει τις πολυ απαιτητικες γυναικες ,σταματηστε απλα να ειστε περαν του δεοντος δοτικοι και να κολλατε μαζι τους.
Το ιδιο εχω κανει κι εγω σε αυτους που το δεν μου ταιριαζαν.Σκαρτοι και καλοι υπαρχουν και αντρες και γυναικες.Τωρα οσο αφορα το αμαξι,τα χρηματα ,τα πτυχια....δεν μπορω αλλο να λεω και αλλιως να μεταφραζετε.
Ημουν νομιζω σαφης,γοητευομαι απο καποιον με καλο αμαξι κλπ (...αν ελεγα οτι δεν παιζει κανενα ρολο θα ημουν απλα ψευτρα)αλλα σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν κριτιριο για να επιλεξω καποιον για να κανω σχεση μαζι του.
ποια είναι αυτή η μαρί κυριακού ρε μάγκες που όλο την λέτε και την ξαναλέτε?
Την ειχα πετυχει πριν κατι χρονια στον αντενας , ειναι μια που θα μπορουσε να ειναι η εγγονη του 75χρονου Κυριακου , αλλα ομως ειναι η γυναικα του.
βασίλη, σε ένα φόρουμ συζήτηση κάνουμε.
επειδή η σοφία είναι από τα παλιότερα μέλη εδώ , επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη από τη δική σου.
είναι χαμηλών τόνων κ όσο την έχω διαβάσει έχει ένα όμορφο τρόπο να δείχνει στο συνομιλητή της κ με άλλη όψη του νομίσματος.
πάντα βέβαια μπορεί να έχεις άλλη άποψη.
τέλος δν είδα κάπου να σε προσβάλλει , ενώ εσύ το έκανες.
σου θυμίζω και πάλι πως σε ένα φόρουμ ανταλαγή απόψεων κάνουμε.
πως στο διαολο αλλιως θες να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι ο Aiur ή οποιος αλλος χρηστης νομιζετε οτι ειμαι ????? θες ταυτοτητα, τι θελεις ?
ολη αυτη η συμπεριφορα εδω μεσα με εχει νευριασει, ΤΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ!
εξαιτιας τους θα αποχωρισω απο εδω, κι ας συνεχισει οποιος θελει να πιστευει οτι εγω φτιαχνω ψευτικους λογαριασμους ή οτι αλλο χειροτερο εδω μεσα. αυτοι που αξιζαν και ξεχωριζαν για μενα, με εχουν ηδη γνωρισει εκτος φορουμ, οποτε οι υπολοιποι μου ειστε αχρηστοι!
δε προκειται να ξαναδιαβασω αυτο το θεμα, καθηστε και γραψτε τις μαλακιες σας σαν 15χρονα, δε με ξερετε ουτε στο ελαχιστο!
ωπα αυτος ειναι αγριος!
ps: ριλαξ, μια υποθεση κανανε, και αμα αυτο ειναι το πιο εμετικο πραγμα που εχεις δει ποτε σε φορουμ, τοτε μαλλον δεν εχεις αρκετη εμπειρια απο ιντερνετ σιγουρα..!
κενό , αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου και 10 λογαριασμούς να έχεις ανοίξει δν τραβάω κανένα ζόρι.
συζήτηση κάνουμε.
τώρα αν κάποιοι το παίζουν αστυνόμος σαϊνης , αγνόησε τους.
είναι δικό τους θέμα.
συζήτηση για τις σχέσεις άνοιξε, όχι για το αν έχεις 1-2-3 προφίλ.
η διαχείριση είναι αρμόδια γι΄αυτό.
Εσείς δεν είστε υπολογιστικές δηλαδή;Σε σχέση μ'αυτά που (δεν) προσφέρετε εσείς σαφώς και οι απαιτήσεις σας είναι τρελές.Αλλά δυστυχώς το αντρικό φύλο έχει πιάσει τόσο πάτο στην Ελλάδα που ο καθένας(εκτός λεφτάδων) βολεύεται με ό,τι να'ναι για να μην είναι μονος,ούτε απαιτήσεις ούτε τίποτα.Γι'αυτό και οι περισσότερες από εσάς αρκείστε μόνο στην εμφάνισή σας και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση της προκοπής,εκτός βέβαια από κουτσομπολιά,big brother,x factor κλπ.που εκεί τα ξέρετε όλα.Πραγματικά βλέποντας την σημερινή γενιά 17αρηδων-20ρηδων λέω μέσα μου 'ρε γμτ αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδος;'Οι περισσότεροι από αυτούς αντί για μυαλό έχουν στο κεφάλι σ...ά.Αυτοί τώρα είναι οι αυριανοί επιστήμονες;Αν θεωρούμε την δικιά μας γενιά ρηχή,φανταστείτε τί θα γίνει στο μέλλον μ'αυτούς που έρχονται,δηλαδή τη γενιά του facebook,του σκουλαρικιού,του καγκουρισμού κλπ.Πραγματικά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα.Όποιος είναι σκεπτόμενος και σοβαρός καλύτερα να φύγει αμέσως από αυτή τη χώρα.Νομίζω και ο ΚΕΝΟ θα συμφωνεί στο τελευταίο.
Η Ελλαδα θαρρω κρυβει πολλα μυστικα ακομα και οποιος μεινει να τα ανακαλυψει πιθανως να ρισκαρει. Τωρα βεβαια δεν νομιζω να υπαρχει και κανα 100% safe σημειο στον πλανητη.. πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. ρευστα ειναι ολα.
για δουλεια αποκλειστικα δεν το συζητω, Λονδινο ειναι κορυφη τη σημερον ημερα. ας μην καταδικαζουμε ομως την χωρα μας αφου σε μια βδομαδα ολα μπορει να αλλαξουν προς το χειροτερο η προς το καλυτερο.
[QUOTE=Paolo_1;210639Γι'αυτό και οι περισσότερες από εσάς αρκείστε μόνο στην εμφάνισή σας και δεν μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση της προκοπής,εκτός βέβαια από κουτσομπολιά,big brother,x factor κλπ.που εκεί τα ξέρετε όλα[/QUOTE]
Δηλαδη οσες σου εχουν απαντησει στα ποστς σου, σου ελεγαν μονο κουτσομπολια, big brother και x-factor , huh, αυτο λες?
όταν ακούω πως μόνο οι γυναίκες κουτσομπολεύουν με πιάνουν κάτι γέλια...
αυτά που έχω ακούσει από άντρες είναι απίστευτα!
Γιατί,ποιος άνδρας δεν θέλει γυναίκα που να μην πολυμιλάει και να είναι υπάκουη;Μήπως εσείς οι γυναίκες δεν ψάχνετε για έναν μ....α με λεφτά να τον κάνετε ό,τι θέλετε και να σας κάνει και τα έξοδα;Αλλά το πρόβλημά σας είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε όλες έναν τέτοιον και ζηλεύετε αυτές που κατάφεραν και τον βρήκαν,άσχετα με το τί λέτε.Όπως κι εμεις οι άνδρες σαφώς και θα ζηλεύαμε κάποιον που κατάφερε να πάρει μια δίμετρη Ρωσίδα.Κάτι που δυστυχώς εσεις οι ελληνίδες δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι αυτές οι γυναίκες έχουν ένα μεγάλο προτέρημα την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ τους,αυτό το κάτι που σε ξεσηκώνει,και που οι περισσότερες από εσάς δεν το έχετε ή το είχατε και το χάσατε μετά από κανέναν χωρισμό με κανα μ....α πρώην σας.
Nα υποθεσω λοιπον, οτι στο εξωτερικο ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ανεξαιρετως, διαλεγουν συντροφους με κριτηρια λιγοτερο ιδιοτελη? Οτι οι εκπομπες που κανουν θραυση ειναι αυτες λογου κ τεχνης? Η μαζικη κουλτουρα ΔΕΝ υπάρχει εξω κ ολο το σκουπιδαριο αυτης...μαζευτηκε στην Ελλαδα? Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα στην ρηχοτητα δεν εχουμε αποκλειστικοτητα.
Eιναι απλο, το σπαμαρω και το ξανασπαμαρω, αλλα θα το ξαναπω:
THE GRASS IS ALWAYS GREENER AT THE OTHER SIDE OF THE FENCE
.
Δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτα που εχουμε, δεν βλεπουμε αυτα που εχουμε, μιζεριαζουμε και κλαιγομαστε με τα αρνητικα -κανοντας ακρη τα θετικα-,
και πιστευουμε οτι καπου αλλου ειναι παντα πολυ καλυτερα απο οτι στο "εδω".
Αγαπητε/η Άρκτο..
Κανεις δεν εχει αναγκη από συνήγορο σε αυτό το φόρουμ οποτε αν θες την γνωμη μου πρεπει να σταματήσεις αυτό που κάνεις αυτή τι στιγμη…
Εάν δεν σας αρεσει η γνωμη μου δυστιχως δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα περι αυτου…Αυτή είναι και αυτή λέω σύμφωνα παντα με αυτά που διαβάζω…
Εάν νομιζουν οι Admins του φόρουμ ότι παρεκτρέπομαι και προσβαλω να ενεργήσουν κατάλληλα για την «τιμωρία»μου
αγαπητέ βασίλη, δεν είμαι απλά συνήγορος...είμαι συνήγορος του πολίτη...
οι λιτες κατοικιες διπλα απο την θαλασσα ειναι καλες , ετσι οπως τις φανταζομαι τωρα.
οταν παω στα κοραλενια νησια ομως θα με χτυπησει η υγρασια ομως χμμ..
Αυτο το λενε για την ζηλια , οτι ο αλλος εχει περισσοτερα πραγματα...οτι εχω σπιτι με γρασιδι πανομοιτυπο με το γειτονα , αλλα του γειτονα μου φαινεται πιο...πρασινο.Quote:
THE GRASS IS ALWAYS GREENER AT THE OTHER SIDE OF THE FENCE
Μας φαινεται οτι ο αλλος εχει πολυ περισσοτερα απο οτι εμεις.
Ωραιος μπολτ , ειχα καιρο να το ακουσω:)
Ω ναι,
η λεξη κλειδι εδω ειναι στο "μας φαινεται" το οποιο μπορει να σημαινει οτι το γρασιδι ειναι πρασινοτερο, αλλα μπορει και να μην ειναι, οχι μονο η πρωτη περιπτωση σονυ και καλα με το στανιο.
ps: "με το στανιο", λαλ , που το θυμηθηκα παλι αυτο
Ε όχι δεν λέω αυτό,αλλά δεν είναι τόσο ρηχοί όσο εμείς.Θα δωσω ένα παράδειγμα:βλέπεις πχ μαθητές και φοιτητές σε άλλες χώρες να διαδηλώνουν έχοντας κάποια συγκεκριμένα αιτήματα.Στην Ελλάδα ο μόνος λόγος για να γίνουν αυτά είναι μπας και χάσουν μάθημα και πάνε για καφέ.Ή μήπως δεν είναι έτσι;Ανάθεμα αν ρωτήσεις κάποιον νέο στην Ελλάδα περί ΔΝΤ,οικονομικής κρίσης κλπ και ξέρει τίποτα.Το μόνο που ξέρουν είναι πόσα λεφτά θα φάνε σε ψώνια και σε ποια μπουζούκια θα πάνε.Λες και όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε πορείες στην Ελλάδα και βρίζουν τους πολιτικούς δεν θα πάνε μετά να τους παρακαλάνε μπας και βρουν δουλειά.Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Ως προς το θεμα χωρα που εχει αρχισει, εγω εχω να πω οτι σε αρκετες χωρες του εξωτερικου εχουν αυτο το οποιο η Ελλαδα δεν προκειται να αποκτησει ουτε σε 50 χρονια, ποιοτητα ζωης. Και ειναι κατι το οποιο εκτεινεται σε ολους τους τομεις της ζωης αν κατσει καποιος και δει τα πραγματα ενα ενα. Τη μεγαλυτερη ευθυνη για το πως γινονται ολοενα οι επομενες γενιες δεν την εχουν τα ατομα απο μονα τους, αλλα το σαπιο συστημα παιδειας που εχουμε. Αν συγκρινεις σημερα ενα μεσο 17χρονο με εναν ας πουμε 22χρονο παρ'οτι κι οι δυο νεοι μπορει να δεις τεραστιες διαφορες.
Ανεξαρτητα απο την ποιοτητα ζωης , κανετε ενα μεγαλο λαθος μερικοι και μπερδευετε αυτη την ποιοτητα με το πως ειναι οι σχεσεις των ατομων σ'αυτες τις χωρες και το πως ειναι οι γυναικες. Σε αυτες τις χωρες αποδεχονται πιο ευκολα τη σεξουαλικοτητα τους και οπως εχω ξαναπει ευκολα διαχωριζουν τη φαση απο τη σχεση. Μπορει καποιος να προσεγγισει μια κοπελα και να τη ρωτησει αν θελει παρεα ή αν ενδιαφερεται για σεξ χωρις απαραιτητα να τον εκλαβουν ως στερημενο κτλ.
Περα απο αυτα ομως η αποψη οτι οι ξενες γυναικες ειναι πιο συναισθηματικες απο τις ελληνιδες ειναι λαθος. Ακομα κι αν εχουν αλλαξει τελευταια οι γυναικες στην Ελλαδα, αν γνωρισεις μια που λειτουργει με συναισθημα θα'ναι και πιστη και θα αγαπησει οσο δεν παει. Οι ξενες συνηθως επειδη ειναι μεγαλωμενες αλλιως και η κοινωνια τις μαθαινει την εννοια της ισοτητας και το να ειναι πιο ανεξαρτητες, πιστευω αυτοματως εχουν καποια ορια σε θεματα συναισθηματων σε μια σχεση. Τα παραπανω χωρις να θελω να βγαλω αυθαιρετα συμπερασματα ή να μιλησω απολυτα, απλα σαν γενικη αποψη.
Και εξακολουθω φυσικα να πιστευω οτι αν οντως δυο ανθρωποι αγαπιουνται και θελουν να ειναι μαζι δεν κοιταζουν παραπλευρα χαρακτηριστικα τυπου αμαξι κτλ. Γιατι αυτος που ενδιαφερεται για τα παραπλευρα και θεωρει οτι αποτελουν λογο να κανει ή να μην κανει σχεση με καποιο ατομο, περναει καλα και μονος του και δεν ποναει με το να μην εχει αυτο το ατομο στη ζωη του. Αυτη ειναι η ουσια του πραγματος, τα υπολοιπα περι του οι αντρες ειναι ετσι οι γυναικες αλλιως , ειναι για να υπαρχει συζητηση και να καταλαβαινει κανεις καλυτερα τις διαφορες των δυο φυλων.
στο παραδειγμα που αναφερεις συμφωνω πώς δειχνει σημαδια παθογενειας της ελληνικης κοινωνιας (κ οχι μονο γυναικες). εχοντας ζησει ενα μερος της ζωης μου, εκει εξω μπορω να πω οτι με εξεπληξαν ευχαριστα οι Αγγλοι με τις διαδηλωσεις αυτες. Κ χαρηκα μιας κ που οι Αγγλοι δυσκολα, πολυ δυσκολα βγαινουν στους δρομους. Θελεις ομως να σου πω, ενα σωρο αλλα φαινομενα στην συγκεκριμενη χωρα που δειχνουν ποσο ρηχοι ή επιφανειακοι ειναι σε σημαντικο βαθμο? αυτο δεν σημαινει ομως οτι μια κοινωνια δεν αλλαζει. δεν αλλαζουν οι ανησυχιες, δεν αναδιαμορφωνονται οι δομες. κ να ενα παραδειγμα. αν ομως ελεγες σε εναν Αγγλο πριν 10 χρονια, οτι θα εκανε καταληψη στο πανεπιστημιο του...θα σε εβλεπε περιεργα. Εδω θυμαμαι, τους λεγαμε εμεις για καταληψεις κ μας στραβοκοιτουσαν. Να ομως, που ευτυχως οι αλλαγες ερχονται.
Ομως αυτο δεν σημαινει πώς με βαση την σταση των ελληνων, σ αυτο το συγκεκριμενο γεγονος, πώς δεν υπάρχουν ανθρωποι στη χωρα μας που προβληματιζονται. που συμμετεχουν στα κοινα, που ανησυχουν κ ενημερωνονται. που προσπαθουν για αλλαγες. αλλωστε πολλες φορες στο παρελθον που οι κοινωνιες εξω εμοιαζαν αταραχες, εμεις κατι καναμε. καπως νοιαζομασταν κ καναμε κι εμεις τις διαμαρτυριες μας. και αμφισβητησαμε καταστασεις που εξω εμοιαζαν παγιωμενες. Πιο συγκεκριμενα να σου πω για το πώς αντιμετωπιστηκε κ τί αποψη ειχαν οι Αγγλοι στις αρχες της δεκαετιες για τον πολεμο στον κολπο, για την διασπαση της γιουγκοσλαβιας κ την ηγεσια της Αμερικης. Θεωρουσαν τον Μπους ως τον λυτρωτη της ανθρωποτητας, τους αριστερους ως περιπου εγκληματιες...κι εμας γραφικους που ειχαμε μια πιο μετριοπαθη σταση απεναντι στα δικα τους πιστευω.
Σε οτι αφορα το τι προβληματιζει τους νεους σημερα, ξερω ενα σωρο κοσμο που εχει ως μονιμο θεμα την οικονομικη κριση, το ΔΝΤ, τις αλλαγες στην κοινωνια. Το πώς θα εκφραστουν ολες αυτες οι ανησυχιες θα το δουμε. Μην εισαι τοσο σιγουρος, πώς ολοι εχουμε επαναπαυτει κ δεν μας καιγεται καρφι.Ουτε πώς οσοι συμμετεχουν σε πορειες, την επομενη μερα θα γλυφουν για μια δουλεια. Υπάρχουν και αυτοι. Σιγουρα. Αλλα οχι μονο αυτοι. Αλλωστε η ιστορια εχει δειξει οτι υπάρχουν κ αυτοι κ οι αλλοι. Ποτε δεν υπηρξε μονο μια οχθη. Παντα υπηρχε κ η απεναντι. Μηπως βλεπεις μονο την μια πλευρα του νομισματος?
Τελικα, αυτο που εχω να πω ειναι οτι αλλα τα πλεονεκτηματα των Ελληνων, αλλα των αλλων κοινωνιων/χωρων. Το να προσωποποιησεις μια ολοκληρη κοινωνια πανω σε μια γυναικα, ειναι ακυρο ομως. Πολυ απλα, καθε φορα εχεις μπροστα σου ενα κομματι, ενα ατομο κ οχι μια ομαδα ατομων. Με τις δικες του ιδεες, πιστευω, αντιληψεις. Ειναι αδυνατον να ξερεις τί κουβαλαει ενας ανθρωπος στο κεφαλι του αν δεν συσχετιστεις μαζι του.Χωρις καμια επαφη δλδ. Εκτος αν εχεις το κληρονομικο χαρισμα:)
καλά μας ξεκούφανες!
σου είπα εγώ να μου αποδείξεις τίποτα?
μα έχει πλάκα αυτή η έκφραση "να με βρείτε στο μσν, ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ!"
(στον κενό πάει αυτό, κάτι έγινε λάθος με την παράθεση!)
εμένα πάντως οι άντρες του φόρουμ (όσοι βρίζουν της ελληνίδες τουλάχιστον) με έχουν μπερδέψει με αυτά που ζητάνε, παρόλο που οι ίδιοι σκίζονται να μας πείσουν ότι θέλουν απλά πράγματα. θέλουν λοιπόν μια γυναίκα να είναι μορφωμένη,με άποψη, με κουλτούρα (για να μην διαβάζει κοσμοπόλιταν, να μην κουτσομπολεύει και να μην ακούει ρουβά) αλλά από την άλλη θέλουν την άποψη της να την κρατάει για την παρτη της, γιατί θα πρέπει να είναι λιγομίλητη και υπάκουη. επίσης, πρέπει η ίδια να έχει τη δουλειά της και το σπίτι της, όμως να μην την ενδιαφέρει πολύ η καριέρα. επίσης να είναι άριστη νοικοκυρά και πάντα περιποιημένη στην τρίχα, για να έχει θηλυκότητα. θα πρέπει να μην έχει κοινωνική ζωή και φίλους, για να περνάει όλοτης τον ελεύθερο χρόνο με το γκόμενο (μιας και οι λεβέντες μας, δεν γουστάρουν άλλα άτομα).
κατά τα άλλα, οι γυναίκες έχουν τρελές απαιτήσεις! :D