Stin korifi, στο πρώτο σου ποστ δεν είχες αναφέρει ότι ήδη έχεις κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία? Έτσι νομίζω.
Printable View
Stin korifi, στο πρώτο σου ποστ δεν είχες αναφέρει ότι ήδη έχεις κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία? Έτσι νομίζω.
Επίσης να σου πω ότι πιστεύω πως το νήμα είναι σικέ και στημένο και συ μας δουλεύεις αν μέσα σε τόσα ποστς και την αγωνία σου να βρεις κάτι, το βρήκες όχι στις προηγούμενες σελίδες αλλά στο ποστ ενός που μπήκε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ. Πότε πρόλαβες και κατάλαβες πως σε εκφράζει οέο?
Από την ψυχοθεραπεία που έκανα δεν έφτασα εκεί που ήθελα. Κακό; Δικαιούμαι να προσπαθήσω για το καλύτερο; Ό,τι νιώθω ότι με εκφράζει και συμφωνώ το λέω.....
stinkoryfh
φιλε καλυτερα να πας σε ενα ειδικο. Δεν εχει νοημα οτι και να σου πουν εδω μεσα. Αν νιωθεις οτι ο ψυχολογος σου δεν σε "καλυπτει" τοτε καλυτερα να πας σε αλλον..θα την βρεις την ακρη ειμαι σιγουρος.Μη ζητας συμβουλες εδω, μονο αγχος και απογοητευση θα σου δωσουν.
Τον κατάλληλο ειδικό ψάχνω
κορυφη σου εστειλα π.μ
Ας πούμε ότι μπαίνουν όλα σε μια σειρά.... Και τώρα μια ερώτηση έχει τύχει σε εσάς (άνδρες) ή στο σύντροφό σας (γυναίκες) να θέλετε έρωτα αλλά να μην γίνεται λόγω έλλειψης στύσης;
γυναικα ειμαι, αλλα απο οσο ξερω, νομιζω οτι μπορει να συμβει στους ανθρωπους! ανθρωποι ειμαστε κ οχι ρομποτ! χαλαρωσε λιγο κ take it easy! κ οι αποτυχιες μεσα στο προγραμμα ειναι!
σε εμενα δεν εχει συμβει.
οταν συμβαινει κατι τετοιο, υπαρχουν δυο περιπτωσεις. η να μην υπαρχει επαρκης επιθυμια, η να ειναι ο λογος υγειας, δλδ κυκλοφορικος, κλπ.
στην πρωτη περιπτωση δεν μπορει να γινει τπτ, εκτος απο το να αλλαξεις παρτενερ και να πας με καποιον που θα επιθυμεις.
για την δευτερη περιπτωση υπαρχουν φαρμακα (βιαγκρα πχ) αλλα παντα με εντολη γιατρου .
Στον σύντροφό μου έχει συμβεί λόγω άγχους (φόβος αποτυχίας-απόρριψη), απ ότι κατάλαβα το πάθαινε πολλές φορές πριν με γνωρίσει, τώρα ελαχιστοποιήθηκε.