Πλακα εχεις !!
Printable View
Αφήστε βρε παιδιά δεν ξέρετε τι τραβάω με αυτές..........νεύρα λέτε να είναι ζήλια; δεν νομίζω εκνευρισμός
Ολγα , αυτο που μαρεσει σεσενα , ειναι η ικανοτητα που εχεις ναλλαζεις συνεχως τιτλους στα θρεντς με το ιδιο ακριβως περιεχομενο !! Ταλεντο !!
Στην ερωτηση σου , δεν ειναι ζηλια , ουτε εκνευρισμος , ειναι ηττοπαθεια .
Βαψου βαλε ένα ωραίο ρούχο χτενίζε καλά τα μαλλιά σου και μην ασχολείσαι με αυτές. Νομίζω αυτό φτάνει γιατί θα σε βλέπει ο κόσμος και κυρίως εσυ και θα αλλάξεις διάθεση. Πάντα θα υπάρχουν γύρω μας πιο ωραίοι άνθρωποι από εμάς. Τι θα γινόταν αν όλους προσπαθούσαμε να τους ξεπεράσουμε; η εμφάνιση φεύγει κάποτε η ψυχή μένει
Αυτές για την ακρίβεια δεν είναι ωραίες απλά πολύ περιποιημένες. Μέτριες με το ζόρι θα τις έλεγες αλλά εγώ έπαθα αυτό που έπαθε η Καίτη Φίνου που από ωραία έγινε ένα μπάζο από τότε που πάχυνε.
Επειδή έχει κάποια κιλά κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι ωραίος
Ναι σίγουρα είναι αλλά εχω δει γυναίκες και άντρες που έχουν κιλά αλλά παρ'όλα αυτα είναι ελκυστικοί. Αν σου λείπει κάτι καλά είναι να το τονίζεις με άλλους τρόπους.
Οι παχύς άνθρωποι τις περισσότερες φορές είναι άσχημοι.
Ελα βρε Ολγα , κανει παλι διαιτα , τωρα δεν νηστευεις , τρωγε αυγα βραστα , σε μπουχτιζουν , χωρις να σε παχαινουν , σαλατιτσες , γενικα πρωτεινες , το να τρως λιγο , αρκει ναδυνατισεις ανευ γυμναστικης/περπατηματος αμα βαριεσαι . Μην απελπιζεσαι . Μια αποφαση ειναι .