Πως ταγραψες ετσι παιδακι μου χαχαχαχαα!!!!!!!!
Ναι το ξερω.Θες το ξυπνητήρι αλλα ειναι θέμα χρόνου να το βρεις.:wink1:
Printable View
απο το κινητο τι περιμενες στενογραφια??? ελα ελα μην αυθαδιαζεις!!!!Quote:
Originally posted by marimari
μπραβο ρε sweet! μια ανασα μακριά απ το 99.9 (βρε τώρα που είπα "μια ανασα" μήπως αν ξεφυσούσες καλα καλά όσο ίσουν πάνω στη ζυγαριά και έβγαζες όλο τον αέρα από μέσα σου να έδειχνε 99.9 ??? χαχαχα).Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημέρα, πως είστε? 100.2 :crazy:
Άιντε να δούμε και τα δικά μου τα χαίρια την Παρασκευή που θα πάω στη διαιτολόγο μου και την Δευτέρα που θα ζυγιστώ στη ζυγαριά μου στη Φλώρινα (απ την οποία ισχύει και το 101) .
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ έχω λιώσει όμως έχω λιώσει σου λέω!!!!!!!!!!!! Καλέ ποιός σ είπε ότι δεν ξεφυσάω??????? αμ πως μόνο εσύ το σκέφτηκες νομίζεις χαχαχαχαχχα ξεφυσάω βέβαια για άλλο λόγο, πα να ανέβω στη ζυγαριά και τρέχει ο μικρός να μπεί στο μπάνιο, και τρέχω να προλάβω!!! αλλιώς κάνει ντραμς το καπάκι της λεκάνης, τα ντουλάπια του μπάνιου, και δε ξεκολλάει! Δε θέλω να μαθαίνει να παίζει εκεί με όλα τα επικίνδυνα γύρω του!Quote:
Originally posted by stellou1989
μπραβο ρε sweet! μια ανασα μακριά απ το 99.9 (βρε τώρα που είπα "μια ανασα" μήπως αν ξεφυσούσες καλα καλά όσο ίσουν πάνω στη ζυγαριά και έβγαζες όλο τον αέρα από μέσα σου να έδειχνε 99.9 ??? χαχαχα).Quote:
Καλημέρα, πως είστε? 100.2 :crazy:
Άιντε να δούμε και τα δικά μου τα χαίρια την Παρασκευή που θα πάω στη διαιτολόγο μου και την Δευτέρα που θα ζυγιστώ στη ζυγαριά μου στη Φλώρινα (απ την οποία ισχύει και το 101) .
Πάντως αύριο θα ξεφυσύξω πιο δυνατά ρε συ και θα σε σκέφτομαι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ εχω λιωσει ακόμα γελάω :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:
Είμαι σίγουρη είσαι ήδη 99!!! Θα το δείς και στο σπίτι σου!
Βρε πως και δε ζυγίστηκες πηγαίνοντας στης μαμάς σου? Ετσι θα μπορούσες να δείς απώλεια και θα ήξερες!
είπα καλύτερα να ξαναζυγιστώ μια και καλή όταν θα είμαι στα βόρεια πάλι ... έτσι κι αλλιώς και με τη λιπομέτρηση που θα κάνω θα δω το στάνταρ βάρος μου ;) Από σήμερα πάλι συμμαζεύομαι γιατί προχθές το βράδυ και χθες το μεσημέρι έφαγα (και ήπια) τα πάντα όλα. Τουλάχιστον την Παρασκευή που θα πάω στη διαιτολόγο μου να με δείξει το λιγότερο δυνατόν !
Καλά το σκέφτηκες, κι γω το ίδιο θα έκανα, αλλά να ξέρεις πως κάθε ζυγαριά άλλα δείχνει, δηλ. μπορεί να μη δείς 99 στη δική της και να δείς 98 στη δική σου!!! Πρέπει να ζυγίζεσαι σε 1 και μόνο για να ξέρεις πόσο χάνεις ακριβώς. Η μάνα μου έκανε δίαιτα πρόσφατα, είναι 80 κιλά, στη ζυγαριά της. Πάει Αθήνα, ζυγίζεται σε άλλη ζυγαριά, τη δείχνει 76, μου λέει "έχασα 4 κιλά σε μια βδομάδα!!! κάνω κακό στον εαυτό μου!!!" ασε ρε μάνα της λέω χαχαχαχαχχαχα μετά ζυγίστηκε σπίτι της και την εβγαλε 79 LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL xaxaxaxaxxaxaxaxa :) :) :)
Bravo για τη λιπομέτρηση, θέλω κιγω να κάνω, από την άλλη σκέφτομαι να κάνω το Σεπτέμβρη στην Αθήνα επαγγελματική, όχι σαν του διαιτολόγου, ακόμα πιο καλή, που μετράς και μεταβολικό ρυθμό. Θέλω τότε γιατί μετά πιστεύω θα αρχίσω πιο εντατικά γυμναστική καλά να είμαστε μέχρι τότε.Quote:
Originally posted by stellou1989
είπα καλύτερα να ξαναζυγιστώ μια και καλή όταν θα είμαι στα βόρεια πάλι ... έτσι κι αλλιώς και με τη λιπομέτρηση που θα κάνω θα δω το στάνταρ βάρος μου ;) Από σήμερα πάλι συμμαζεύομαι γιατί προχθές το βράδυ και χθες το μεσημέρι έφαγα (και ήπια) τα πάντα όλα. Τουλάχιστον την Παρασκευή που θα πάω στη διαιτολόγο μου να με δείξει το λιγότερο δυνατόν !
ε κι εγώ γι αυτό δεν ζυγίζομαι στης μάνας μου , ξέρω οτι δείχνει τουλάχιστον 3-4 κιλά πιο πάνω , θα με χαλάσει αν δω τέτοιο νούμερο τώρα που περιμένω να δω το 99 :/Quote:
Καλά το σκέφτηκες, κι γω το ίδιο θα έκανα, αλλά να ξέρεις πως κάθε ζυγαριά άλλα δείχνει, δηλ. μπορεί να μη δείς 99 στη δική της και να δείς 98 στη δική σου!!! Πρέπει να ζυγίζεσαι σε 1 και μόνο για να ξέρεις πόσο χάνεις ακριβώς. Η μάνα μου έκανε δίαιτα πρόσφατα, είναι 80 κιλά, στη ζυγαριά της. Πάει Αθήνα, ζυγίζεται σε άλλη ζυγαριά, τη δείχνει 76, μου λέει "έχασα 4 κιλά σε μια βδομάδα!!! κάνω κακό στον εαυτό μου!!!" ασε ρε μάνα της λέω χαχαχαχαχχαχα μετά ζυγίστηκε σπίτι της και την εβγαλε 79 LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL xaxaxaxaxxaxaxaxa :) :) :)
ελα ρε ελεος δε σου φτανει να σκεφτεις πχ οτι εχασες 3 κιλα αρα εισαι 98 κι ας μη το δεις? Αφου ξέρεις ότι κάθε ζυγαριά δείχνει τα δικά της.
Μάλλον θα σε ρίξει ψυχολογικά έτσι? Εγώ ζυγίζομαι όπου βρίσκομαι δεν κολώνω χαχαχαχαχαχ μέχρι και στο φαρμακείο που με δείχνει 5-6 κιλά πάνω (ντυμένη βέβαια κτλ) αλλά εγώ εκεί έχω μπριζώσει με τη παλιοζυγαριά τους και θέλω να αδυνατίσω!!! Δηλ. με βοηθάει ψυχολογικά ;)
μπααααα εγώ ξενερώνω , δεν με βοηθάει καθόλου . Άσε είμαι γεροπαράξενη εγώ χαχαχαχα
:roll::roll::roll: άσχετο σταματάω γυμναστήριο, θυμάσαι που σου έλεγα για το ελλειπτικό ότι το έχω στην αποθήκη? Θα μου το φέρουν σπίτι αύριο. Μου λένε και μετακόμιση να πρέπει να γίνει στο ελλειπτικό θα κολλήσουμε? Τεσπα έχει χώρο μέσα το παιδικό δωμάτιο, θα βάζω και το λαπτοπ μπροστά, πάνω στην αλλαξιέρα του μωρού. Αφού δε μένει εκεί το παιδί ακόμη είπα να το εκμεταλευτώ!!! Εχω ξενερώσει στο γυμναστήριο να πηγαίνω και να είναι γεμάτο. Αν δω και δε κάνω ελλειπτικό τότε μόνο θα ξαναρχίσω....
ή αδιαθέτησα ή κόπηκα στο...ξυρισμα. Στη δευτερη περιπτωση μια χαρα...στη πρώτη πάει το 9 :(
Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!! !!!!!
Πολλες εξωτερικες δουλειες σημερα και έπεται συνεχεια...
100 γρμ κατω σημερα και ολα καλα...ολα ανθηρά...
Μαλλον πρεπει να σας επισκεφτω στο θρετ με τους στοχους.Θελω περισσοτερο γυμναστηριο και ζουμπες και μπουμπες ή διαδρομο...κατι παντως θελω αλλα βρε "καροτο" που λεω και στα παιδια μου αντι της γνωστης λεξης, φτανει η ωρα να παω και ειμαι κομματια απο ολα αυτα που πρεπει να κανω μεσα στη μερα...
Εδω βρηκα το θεμα με το φαι...με την γυμναστικη δεν θα βρω....
Καλες καθοδους σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bounc ing:
του ματσ ινφορμαισον σουιτ!Quote:
ή αδιαθέτησα ή κόπηκα στο...ξυρισμα. Στη δευτερη περιπτωση μια χαρα...στη πρώτη πάει το 9 :(
χαχαχαχαχαχα!:tumble:
πάει το 9!:(
101.3
mari mou σε καταλαβαινω...κι γω αρχιζω δουλεια πάλι από αύριο + το ότι διέκοψα την εγγραφή στο γυμναστήριο + την περίοδο, δε με βλέπω να κάνω τίποτε από γυμναστική μόνη σπίτι.