ακριβως αυτο. πολυ απλο...
Printable View
Ούτε πέντε λεπτά δεν θα συζητήσει με έναν μ@λ@κα... Θα του δώσει την ευκαιρία, μπας και είναι αυτός που ψάχνει αλλά μέσα σε πέντε λεπτά θα τον έχει χαιρετήσει και μετά θα τα βάλει με τον εαυτό της και την ατυχία της και θα πει μα καλά τέτοιο μ@λ@κομαγνήτη έχω πάνω μου... Εκτός αν έχει τρελά λεφτά και είναι καμια gold digger. Μόνο τότε θα τον ανεχθεί και θα τον βάλει στη ζωή της και δεν θα τον γνωρίσει και σε καμία φίλη της, όχι γιατί μπορεί να της τον φάνε, αλλά για να μην καταλάβουν και εκείνες πως πρόκειται περί μ@λ@κα...
Ρεμ μην ασχολείσαι θα σε τρελάνει αυτός εγώ το κατάλαβα θα πάρει σβάρνα όλο το ίντερνετ και θα λέει αυτή τη μαλακιά μπας και τον προσέξει κανένας τόσο μυαλό έχει μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του
Είναι φανερό πλέον κάνει μπαμ δεν μπήκε για βοήθεια
Αν του δώσει την ευκαιρία να την γνωρίσει εννοείται, γιατί ως έξυπνος θα της γ@μήσει το μυαλό πρώτα και μετά το σώμα και θα το κάνει και με ατελείωτη ευχαρίστηση... Θα την ξεκλειδώσει και θα τον ερωτευτεί... Και έλα εσύ μετά εδώ μέσα να μας ρωτάς, γιατί ένας μέτριος κυκλοφορούσε στο δρόμο με μία θεογκόμενα...
Μάλλον στο βρόντο θα πάει το post μου αλλά ας κάνω μόνο ένα σαν γυναίκα...ναι αν είναι έξυπνος και με καλή ψυχή μπορεί να πάει μαζί του, το ωραίο περιτύλιγμα αν δεν συνοδεύεται από ωραίο εσωτερικό μου είναι παντελώς αδιάφορο...το δεύτερο μετράει πιο πολύ όσο κι αν δεν το πιστεύεις...