ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 402
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 402 of 1380 FirstFirst ... 302352392400401402403404412452502902 ... LastLast
Results 6,016 to 6,030 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δηλαδή ρε γουάι τι θέλεις να μας πεις τώρα πως αν δηλαδή κάποιος γίνει φέτες ακόμα και μ@λ@κας να είναι θα μπλέξει με όμορφη γκόμενα; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου....
    ακριβως αυτο. πολυ απλο...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δηλαδή ρε γουάι τι θέλεις να μας πεις τώρα πως αν δηλαδή κάποιος γίνει φέτες ακόμα και μ@λ@κας να είναι θα μπλέξει με όμορφη γκόμενα; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου....
    άμα έχει γενικά ωραία εμφάνιση και ας είναι λαλάκας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Πάω και για να γίνω όμορφος.....
    Μην μείνω μέτριος,γιατί όπως είπες,είναι ένα σοβαρό θέμα η εμφάνιση.
    Γιατί και η εμφάνιση μου,δεν είναι κάτι ωραίο....
    Για εσένα όμως είναι πιο εύκολο,γιατί είσαι ωραία και τα έχεις με έναν ωραίο....
    δεν απαντας στο ουσιαστικο μου σχολιο και παλι.
    απαντας σε αυτο που αντεχεις να αντιμετωπισεις.
    ειπα: καλα κανεις και θελεις να κανεις ωραιο σωμα. συνεχισε.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν απαντας στο ουσιαστικο μου σχολιο και παλι.
    απαντας σε αυτο που αντεχεις να αντιμετωπισεις.
    ειπα: καλα κανεις και θελεις να κανεις ωραιο σωμα. συνεχισε.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΛΜΗ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
    Α,για αυτά δεν ξέρω τι να κάνω.
    Επειδή όμως δεν είμαι ωραίος όπως είχες πει(δεν είπα να με πεις κούκλο κλπ.),προσπαθώ να γίνω ωραίος.
    Και εμείς έχουμε ψυχή και δικαίωμα σε μια όμορφη(σε εμφάνιση),όσο ωραίοι και αν δεν είμαστε εξωτερικά.

Senior Member
    Α,για αυτά δεν ξέρω τι να κάνω.
    Επειδή όμως δεν είμαι ωραίος όπως είχες πει(δεν είπα να με πεις κούκλο κλπ.),προσπαθώ να γίνω ωραίος.
    Και εμείς έχουμε ψυχή και δικαίωμα σε μια όμορφη(σε εμφάνιση),όσο ωραίοι και αν δεν είμαστε εξωτερικά.
    μας εχεις σπασει τ @@δια. ειλικρινα... ελπιζω αυτο που κανεις να ειναι ελεγχομενο μονο στο ιντερνετ, σε αγνωστους οπως εμεις κι οχι μπροστασ τις παρεες σου. διαφορετικα, αλλος ειναι ο λογος που σε αποριπτουν οι κοπελες, οχι η εμφανιση σου.

Senior Member
    άμα έχει γενικά ωραία εμφάνιση και ας είναι λαλάκας?
    Ούτε πέντε λεπτά δεν θα συζητήσει με έναν μ@λ@κα... Θα του δώσει την ευκαιρία, μπας και είναι αυτός που ψάχνει αλλά μέσα σε πέντε λεπτά θα τον έχει χαιρετήσει και μετά θα τα βάλει με τον εαυτό της και την ατυχία της και θα πει μα καλά τέτοιο μ@λ@κομαγνήτη έχω πάνω μου... Εκτός αν έχει τρελά λεφτά και είναι καμια gold digger. Μόνο τότε θα τον ανεχθεί και θα τον βάλει στη ζωή της και δεν θα τον γνωρίσει και σε καμία φίλη της, όχι γιατί μπορεί να της τον φάνε, αλλά για να μην καταλάβουν και εκείνες πως πρόκειται περί μ@λ@κα...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    μας εχεις σπασει τ @@δια. ειλικρινα... ελπιζω αυτο που κανεις να ειναι ελεγχομενο μονο στο ιντερνετ, σε αγνωστους οπως εμεις κι οχι μπροστασ τις παρεες σου. διαφορετικα, αλλος ειναι ο λογος που σε αποριπτουν οι κοπελες, οχι η εμφανιση σου.
    Είσαι σίγουρη για την τελευταία πρόταση σου?

Senior Member
    Πες του τόσες μέρες επιτέλους... Τον πληγώνεις αλλά έλεος πια... Δεν πρόκεται να βγάλει πότε όμορφη γκόμενα ότι σώμα και να κάνει με αυτό το μυαλό... Και οι άσχημες που θα του την πέσουν, κατ' ανάγκη θα του την πέσουν... Όλα είναι θέμα ισορροπίας...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ούτε πέντε λεπτά δεν θα συζητήσει με έναν μ@λ@κα... Θα του δώσει την ευκαιρία, μπας και είναι αυτός που ψάχνει αλλά μέσα σε πέντε λεπτά θα τον έχει χαιρετήσει και μετά θα τα βάλει με τον εαυτό της και την ατυχία της και θα πει μα καλά τέτοιο μ@λ@κομαγνήτη έχω πάνω μου... Εκτός αν έχει τρελά λεφτά και είναι καμια gold digger. Μόνο τότε θα τον ανεχθεί και θα τον βάλει στη ζωή της και δεν θα τον γνωρίσει και σε καμία φίλη της, όχι γιατί μπορεί να της τον φάνε, αλλά για να μην καταλάβουν και εκείνες πως πρόκειται περί μ@λ@κα...
    Εσύ σε λίγο θα μας πεις πως και μέτριος να είναι ο άλλος,αν είναι έξυπνος,μπορεί να πάει μαζί του.

Senior Member
    Ρεμ μην ασχολείσαι θα σε τρελάνει αυτός εγώ το κατάλαβα θα πάρει σβάρνα όλο το ίντερνετ και θα λέει αυτή τη μαλακιά μπας και τον προσέξει κανένας τόσο μυαλό έχει μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Είναι φανερό πλέον κάνει μπαμ δεν μπήκε για βοήθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είναι φανερό πλέον κάνει μπαμ δεν μπήκε για βοήθεια
    Καλώς τον τρελό.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρεμ μην ασχολείσαι θα σε τρελάνει αυτός εγώ το κατάλαβα θα πάρει σβάρνα όλο το ίντερνετ και θα λέει αυτή τη μαλακιά μπας και τον προσέξει κανένας τόσο μυαλό έχει μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του
    Ήρθε και ο τρελός......

Senior Member
    Εσύ σε λίγο θα μας πεις πως και μέτριος να είναι ο άλλος,αν είναι έξυπνος,μπορεί να πάει μαζί του.
    Αν του δώσει την ευκαιρία να την γνωρίσει εννοείται, γιατί ως έξυπνος θα της γ@μήσει το μυαλό πρώτα και μετά το σώμα και θα το κάνει και με ατελείωτη ευχαρίστηση... Θα την ξεκλειδώσει και θα τον ερωτευτεί... Και έλα εσύ μετά εδώ μέσα να μας ρωτάς, γιατί ένας μέτριος κυκλοφορούσε στο δρόμο με μία θεογκόμενα...

Senior Member
    Μάλλον στο βρόντο θα πάει το post μου αλλά ας κάνω μόνο ένα σαν γυναίκα...ναι αν είναι έξυπνος και με καλή ψυχή μπορεί να πάει μαζί του, το ωραίο περιτύλιγμα αν δεν συνοδεύεται από ωραίο εσωτερικό μου είναι παντελώς αδιάφορο...το δεύτερο μετράει πιο πολύ όσο κι αν δεν το πιστεύεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...