πα******κι...τελειααα..στει� �ε ενα ταπερ..χαχα..
μπανακι καφεδακι τελεια..εσυ γιατι δε πασ για μπανιο?
Printable View
πα******κι...τελειααα..στει� �ε ενα ταπερ..χαχα..
μπανακι καφεδακι τελεια..εσυ γιατι δε πασ για μπανιο?
Καλά δεν παίζει................χαχαχα τώρα που το θυμήθηκα...
2 συνεχόμενα καλοκαίρια,είχαμε πάει με την κολλητή μου διακοπές και τις 2 φορές με το που ξεκίνησαν οι διακοπές-να τοι και οι Ρώσοι.!!
Μεγαλη αηδία αυτό το πράγμα στις γυναίκες...ήθελα να 'ξερα ποιός το εφήυρε...πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα καθόλου όλου αυτού....όλα τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω-γιατί πρέπει να γινόμαστε χάλια κάθε μηνα-μα τον μεγαλοδύναμο δεν το κατάλαβα ακόμη............
Και έχουμε και το άγχος,μην λερωθούμε στα καλά του καθουμένου....α ρε τέλειο ον σου λέει μετά!
Οχι κύριε καθόλου τέλειο ον-να μας παίρνουν τα ζουμιά κάθε μήνα ανευ λόγου και αιτίας-πόνοι-κράμπες.....ε μα!
Συγνώμη αλλά έτσι αισθανόμουν
χαιρομαι που με καταλαβαινεισ.. το μονο καλο ειναι οτι τισ επομενεσ μερεσ θα εχω παρεα ολη μερα και ετσι θα μπορεσω να κανω βηματακια πιο συστηματικα..μακαρι να τα καταφερω..
οσο νυχτωνει ε?? κ μενα με πιανει μερικεσ φορεσ.. μαλλον επειδη δε μπορεισ να κοιμηθεισ...γι αυτο..
κ επισησ ενα εχω να σ πω..οι αυπνιεσ σ ειναι κολλητικεσ..με κολλησεσ και μενα..χαχα..εδω κ 3 μερεσ δε κοιμαμαι καλα παλι...
Πτώμα...κοιμήθηκα χάλια...
Πτωμα και γω.Κοιμηθηκα αργα. Μια ζεστενομουν,αναβα το κλιματιστικο.Μετα κρυωνα το εκλεινα..μετα παλι ζεστη..
Και ειδα και κακο ονειρο!!!:X
ΚΕΝΟ, τη γυναίκα θα την ελκύσεις (Diana διορθωσε με αν τα λεω λαθος) αμα καταλάβει ότι εισαι σίγουρος για τον εαυτο σου, ότι εισαι καλα με σενα, ότι αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου (δεν μιλάμε για υπεροψία και αλαζονεία) ασχέτως σε τι κατασταση βρίσκεσαι.
Βεβαια υπάρχουν κι αυτες που επιζητανε συνδυασμο ματσωμένου και μοντέλο ή οι πολλες προτασεις τις ωθουν σε τετοιες αναζητησεις.
Και γενικα, δεν πρέπει να εξαρτώμαστε στη ζωη μας σε σημαντικο έως απόλυτο βαθμο από κανένα.
δε με ενδιαφερουν βρε παιδια αυτα τα παραμυθια και οι συμβουλες. εγραψα απλα αυτο που ενιωθα εκεινο το πρωι οπως ζητα το θεμα. δε χρειαζεται τοση αναλυση.