Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 407
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 407 of 837 FirstFirst ... 307357397405406407408409417457507 ... LastLast
Results 6,091 to 6,105 of 12551
    Senior Member
    πα******κι...τελειααα..στει� �ε ενα ταπερ..χαχα..
    μπανακι καφεδακι τελεια..εσυ γιατι δε πασ για μπανιο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by thura7 View Post
    πα******κι...τελειααα..στει� �ε ενα ταπερ..χαχα..
    μπανακι καφεδακι τελεια..εσυ γιατι δε πασ για μπανιο?
    Έφτασεεε!!!
    Είμαι στις δύσκολες μέρες γι' αυτό...μπελάς καλοκαιριάτικα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έφτασεεε!!!
    δε μ εδειχνε το μηνυμα.μπηκα στη παραθεση για να μ το δειξει... πωωωωωωω..σε καταλαβαινω..εγω προχτεσ τελειωσα... αναψε κλιματισμο κ ξαπλα..

Senior Member
    δε μ εδειχνε το μηνυμα.μπηκα στη παραθεση για να μ το δειξει... πωωωωωωω..σε καταλαβαινω..εγω προχτεσ τελειωσα... αναψε κλιματισμο κ ξαπλα..
    Το ίδιο κι εμένα πριν, παράξενο...
    Έχω κλιματισμό αναμμένο άρα δροσούλα, κάτι είναι κι αυτό...επιφυλάσσομαι για τη θάλασσα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το ίδιο κι εμένα πριν, παράξενο...
    Έχω κλιματισμό αναμμένο άρα δροσούλα, κάτι είναι κι αυτό...επιφυλάσσομαι για τη θάλασσα...
    μια χαρα τοτε.. κανε υποονη κ μετα πλατσα πλουτσα...μακαρι να μπορουσα να παω κ εγω...

Senior Member
    μια χαρα τοτε.. κανε υποονη κ μετα πλατσα πλουτσα...μακαρι να μπορουσα να παω κ εγω...
    Εσύ αν θυμάμαι καλά που διάβασα πριν δεν πας γιατί φοβάσαι μη σε πιάσει κρίση πανικού;

Senior Member
    Εσύ αν θυμάμαι καλά που διάβασα πριν δεν πας γιατί φοβάσαι μη σε πιάσει κρίση πανικού;
    ναι κυκνε μου..και λογω αγοραφοβιας επισης.. πηγα μια βολτα..και τωρα γυρισα αλλα δε εκατσα για μπανιο πουθενα..ειχε πολυ κοσμο.. και ηταν σα να πνιγομουν...

Senior Member
    Έφτασεεε!!!
    Καλά δεν παίζει................χαχαχα τώρα που το θυμήθηκα...
    2 συνεχόμενα καλοκαίρια,είχαμε πάει με την κολλητή μου διακοπές και τις 2 φορές με το που ξεκίνησαν οι διακοπές-να τοι και οι Ρώσοι.!!
    Μεγαλη αηδία αυτό το πράγμα στις γυναίκες...ήθελα να 'ξερα ποιός το εφήυρε...πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα καθόλου όλου αυτού....όλα τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω-γιατί πρέπει να γινόμαστε χάλια κάθε μηνα-μα τον μεγαλοδύναμο δεν το κατάλαβα ακόμη............

Και έχουμε και το άγχος,μην λερωθούμε στα καλά του καθουμένου....α ρε τέλειο ον σου λέει μετά!
    Οχι κύριε καθόλου τέλειο ον-να μας παίρνουν τα ζουμιά κάθε μήνα ανευ λόγου και αιτίας-πόνοι-κράμπες.....ε μα!

Συγνώμη αλλά έτσι αισθανόμουν

Senior Member
    ναι κυκνε μου..και λογω αγοραφοβιας επισης.. πηγα μια βολτα..και τωρα γυρισα αλλα δε εκατσα για μπανιο πουθενα..ειχε πολυ κοσμο.. και ηταν σα να πνιγομουν...
    Καταλαβαίνω...κι εγώ έχω νιώσει παλιότερα να πνίγομαι λόγω πολυκοσμίας κι ας μην έχω αγοραφοβία...

Εν τω μεταξύ όσο νυχτώνει τόσο πιο θλιμμένη και μόνη αισθάνομαι...

Senior Member
    Καταλαβαίνω...κι εγώ έχω νιώσει παλιότερα να πνίγομαι λόγω πολυκοσμίας κι ας μην έχω αγοραφοβία...

Εν τω μεταξύ όσο νυχτώνει τόσο πιο θλιμμένη και μόνη αισθάνομαι...
    χαιρομαι που με καταλαβαινεισ.. το μονο καλο ειναι οτι τισ επομενεσ μερεσ θα εχω παρεα ολη μερα και ετσι θα μπορεσω να κανω βηματακια πιο συστηματικα..μακαρι να τα καταφερω..
    οσο νυχτωνει ε?? κ μενα με πιανει μερικεσ φορεσ.. μαλλον επειδη δε μπορεισ να κοιμηθεισ...γι αυτο..
    κ επισησ ενα εχω να σ πω..οι αυπνιεσ σ ειναι κολλητικεσ..με κολλησεσ και μενα..χαχα..εδω κ 3 μερεσ δε κοιμαμαι καλα παλι...

Senior Member
    Πτώμα...κοιμήθηκα χάλια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Καλά δεν παίζει................χαχαχα τώρα που το θυμήθηκα...
    2 συνεχόμενα καλοκαίρια,είχαμε πάει με την κολλητή μου διακοπές και τις 2 φορές με το που ξεκίνησαν οι διακοπές-να τοι και οι Ρώσοι.!!
    Μεγαλη αηδία αυτό το πράγμα στις γυναίκες...ήθελα να 'ξερα ποιός το εφήυρε...πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα καθόλου όλου αυτού....όλα τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνω-γιατί πρέπει να γινόμαστε χάλια κάθε μηνα-μα τον μεγαλοδύναμο δεν το κατάλαβα ακόμη............

Και έχουμε και το άγχος,μην λερωθούμε στα καλά του καθουμένου....α ρε τέλειο ον σου λέει μετά!
    Οχι κύριε καθόλου τέλειο ον-να μας παίρνουν τα ζουμιά κάθε μήνα ανευ λόγου και αιτίας-πόνοι-κράμπες.....ε μα!

Συγνώμη αλλά έτσι αισθανόμουν
    Άστα να πάνε...αυτό κι αν είναι γκαντεμιά...

Senior Member
    Πτωμα και γω.Κοιμηθηκα αργα. Μια ζεστενομουν,αναβα το κλιματιστικο.Μετα κρυωνα το εκλεινα..μετα παλι ζεστη..
    Και ειδα και κακο ονειρο!!!:X
    11/12/2006

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Δεν χρειάζεται ΚΕΝΟ τόση ένταση με το γυναικείο φύλο,όταν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου θα είναι και οι άλλοι καλά μαζί σου............
    Τις γυναίκες καλό είναι να τις αγαπάμε αλλά όχι να εξαρτώμαστε αποκλειστικά από αυτές.
    Πρέπει να εξαρτώμαστε από τον εαυτό μας πρώτα και μετά να βρούμε κάποιον συνοδοιπόρο......

Η στάση σου θα δείξει τι αναζητάς και τι ανέχεσαι από τον κάθε άνθρωπο είτε είναι γυναίκα είτε είναι άνδρας....
    Η αυτοαγάπη και ο αυτοσεβασμός είναι μία καλή αρχή για τα πάντα!
    ΚΕΝΟ, τη γυναίκα θα την ελκύσεις (Diana διορθωσε με αν τα λεω λαθος) αμα καταλάβει ότι εισαι σίγουρος για τον εαυτο σου, ότι εισαι καλα με σενα, ότι αγαπάς και σέβεσαι τον εαυτό σου (δεν μιλάμε για υπεροψία και αλαζονεία) ασχέτως σε τι κατασταση βρίσκεσαι.
    Βεβαια υπάρχουν κι αυτες που επιζητανε συνδυασμο ματσωμένου και μοντέλο ή οι πολλες προτασεις τις ωθουν σε τετοιες αναζητησεις.
    Και γενικα, δεν πρέπει να εξαρτώμαστε στη ζωη μας σε σημαντικο έως απόλυτο βαθμο από κανένα.
    γιάννης

Banned
    δε με ενδιαφερουν βρε παιδια αυτα τα παραμυθια και οι συμβουλες. εγραψα απλα αυτο που ενιωθα εκεινο το πρωι οπως ζητα το θεμα. δε χρειαζεται τοση αναλυση.