Οι απεριποίητοι άνθρωποι είναι πιο άσχημοι. Άρχισε να περιποιήσαι λίγο λίγο τον εαυτό σου και αυτό ίσως να σου φτιάξει και την διάθεση και να σου κανει και πιο εύκολη κάποια διατροφή...
Printable View
Aγαπητη Ολγα , θελω να σε βοηθησω . Καταλαβαινω τους λογους νομιζω που αισθανεσαι ασχημα . Αρχισε απο κατι ομως . Οπως λεει και η Καθρεπτης , αρχισε με το να περιποιεισαι τον εαυτο σου , δλδ απλως αδυνατισε , αυτο θα ' ανεβασει ' πολυ , εγγυημενα . Θα παρεις λιγο τα πανω σου , μπορει και πολυ , η εμφανιση σου ειναι σημαντικη . Επισης καταλαβαινω οτι η ηλικια σου σε ' ενοχλει ' πολυ ( ολους τους ενοχλει , ιδιως τις γυναικες ) , αλλα δεν εισαι μεγαλη βρε Ολγα . Δεν σε πηραν τα χρονια . Υπαρχουν πολλοι αντρες που ψαχνουν μια γυναικα στην ηλικια σου . Αν δεν παρεις μπρος τωρα , σου εγγυωμαι οτι η κατασταση θα διαιωνειζεται , θα πας 45 , θα σεχει παρει για τα καλα απο κατω , και μετα 50 , εκει αστα !! παψε να εξαρτασαι ( ψυχολογικα ) απο την μητερα σου , αυτο μονο πισω σε κραταει , οταν φυγει η μητερα σου απο την ζωη , θα αισθανεσαι σαν χαμενη . Δεν λεω να μετακομισεις , αφου δεν εχεις τα οικονομικα μεσα , αλλα ανελαβε τις ΕΥΘΥΝΕΣ σου , να μαγειρευεις για τον εαυτο σου , να κανεις δουλειες του σπιτιου , σαν να εμενες μονη σου . Επισης να αρχισεις να εχεις επαφες με ανθρωπους , που μπορει ηδη ναχεις , ειναι πολυ σημαντικο .
Πιστεψε στον εαυτο σου βρε Ολγα . Εγω διακρινω μια εξυπνη κοπελα , που απλως αυτοσαμποταρεται .
Στα λεω χυμα , γιατι προσπαθω να προλαβω να καταντησεις ενα ναυαγιο της ζωης .
Ανελαβε δραση ΤΩΡΑ . Οποιαδηποτε αναβολη ειναι δικαιολογιες .
Πάντως το αδυνάτισμα δεν είναι εύκολο γιατί αν ήτανε τότε όλοι θα ήτανε αδύνατοι.
Πήγαινε για τζόκινγκ για αρχή και μετά βλέπεις πόσο αντέχεις και αν χάνεις κιλά
ανεβαζω το γνωστο θεμα, σε μια απο τις δεκαδες βερσιον που εχουμε δει.
οχι για να το θυμηθει το δελφινι, που το θυμαται πολυ καλα, αλλα για να δειτε αυτο που ειδα κι εγω , οσοι παρακολουθειτε φορουμ καιρο κι καταλαβαινετε καποια πραγματα.
ενω το μελος δελφινι ειναι σε απελπισια και ο' τι κι αν συμβαινει στην πραγματικοτητα δειχνει να βασανιζεται αληθινα και να μην καταλαβαινει η παρηγορειται απο τις απαντησεις, το μελος "μιςς δεσποινα" απανταει με πληρη λογικη και πληρη ψυχραιμια, δουλευοντας την ,αλλα περα απο αυτο με λογικες απαντησεις που το 'δελφινι" δειχνει να μην κατανοει σε αυτην την φαση που περναει.
οποιος καταλαβε, καταλαβε...
Μου φαίνεται πως είναι το μόνο ή ένα από τα πολύ λίγα τεκτικά μέλη του φορουμ που δεν έχω διαπιστώσει, έστω ελάχιστη έως μηδαμινή, βελτίωση τόσα χρόνια "που την γνωρίζω" και παρά τις πολύ καλές συμβουλές που κατα καιρους λαμβάνει εδώ περα από αρκετούς.
γιατι αυτο το θεμα ειναι για να το παρεις στα σοβαρα δηλ? εκλεψα το γκομενο της φιλης μου πριν 500 χρονια...Quote:
μελος "μιςς δεσποινα" απανταει με πληρη λογικη και πληρη ψυχραιμια, δουλευοντας την ,αλλα περα απο αυτο με λογικες απαντησεις που το 'δελφινι"