Ειμαι 2 χρονια ετσι!!!! Το προτιμω βεβαια απο τις προηγουμενες καταστασεις που με εστειλαν στο ψυχιατρο!!!! θα τα καταφερουμε ολοι μας κυκνακο!!! Ο ενας να βοηθα τν αλλο!!! Θα τα καταφερουμε γιατι το αξιζουμε
Printable View
Φοβιες απο ψυχαναγκασμους;;; Για πες μου!!!!
Είναι λίγο περίπλοκο, θα προσπαθήσω να το εξηγήσω με απλά λόγια...για παράδειγμα εσένα σου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι θα πάθεις κάτι, αυτό μου ακούγεται σαν ψυχαναγκασμός γιατί με τη λογική ξέρεις ότι δεν έχεις τίποτα όμως αυτό το κόλλημα όπως είναι λογικό σου έχει δημιουργήσει φοβία...
Εγώ παλιότερα είχα άλλου είδους ψυχαναγκασμό αν και δεν σχετίζονταν με φοβία ή ίσως σχετιζόταν υποσυνείδητα: πλενόμουν συνέχεια...δεν θυμάμαι αν φοβόμουν τα μικρόβια γιατί έχουν περάσει χρόνια...όμως μπορεί να κάνω λάθος μιας και δεν είμαι ειδικός...και πολύ σωστά στους κανόνες του φόρουμ λέει να μην κάνουμε διαγνώσεις και δεν θέλω να ξεπεράσω αυτό το όριο...
Εσύ βλέπεις κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο;
etsi kai etsi kafedaki me ena filo
Ψυχολογο που συνεργαζεται με τν ψυχιατρο μου, κανω ψυχοθεραπεια 10χρονια τωρα με τν ιδια ψυχολογο.ειχα γυρισει πολλους πιο πριν χωρις αποτελεσμα! παω στο κψυ της περιοχης μου! Η ψυχολογος ειναι εξαιρετικη!!!!! Εσυ;;;;
Κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί με άχρηστους επαγγελματίες...αλλά τελικά βρήκα ψυχίατρο του οποίου η αγωγή μου ταιριάζει αρκετά αν κι ακόμα πολλές φορές νιώθω κατάθλιψη αλλά παλιότερα ήμουν πολύ χειρότερα...βλέπω και ψυχολόγο, ιδιώτες και οι δύο...κι η ψυχολόγος είναι καλή αλλά δυσκολεύομαι να της μιλήσω για μερικά πράγματα...προσπαθώ όμως...
Είμαι σε φάση που βαριέμαι και να πλυθώ...θα ήθελα να μπορούσα να ξανακοιμηθώ αλλά πόσες ώρες μπορεί να κοιμηθεί ένας άνθρωπος;
Δεν ξέρω τι μ' έχει πιάσει και νιώθω έτσι και ψάχνω πως να σκοτώσω την ώρα μου αφού δεν μπορώ να κάνω τίποτα δημιουργικό προς το παρόν τουλάχιστον...
Κανε ενα δροσερο ντουζακι ντυσου κ πηγηαινε λιγο να περπατησεις!!!! Μονη σου! Οτι κ να νιωθεις οσο κ να βαριεσαι...
Βαριεμαι αφορητα κλεισμενη μεσα στο σπιτι κ σημερα!!! Μου εχει λεψει το εξω κ η ξεγνοιασια! Ο καλος μου κοιμαται ολη μερα σημερα! Κ γω;;;;
Βαρεθηκα να ειμαι συνεχεια μεσα!!!! Σκαω κ γινομαι χειροτερα γιατι δν ξερω τι να κανω!!! Ουφ!
καλισπερα σας ειμαι κανουριος στο chat.εγω πασχο εξι χρονια απο αγχωδη διαταραχη και τα τελευταια χρονια κανω και πολλεσ εκτακτες το εχει παθει και αλλος αυτο?