Ψηνομαι να ανοίξω ένα θέμα για σπαμ πάντως.
Printable View
απο το σκυλο το πηγες στο τατου και αυτη η ακολουθια με κανει και καταλαβαινω που το πας το θεμα ειναι ομως οτι απευθυνεσε σε ασχετους που μπορεις να τους λες οτι ολα αυτα ειναι τις φαντασιας τους εγω ομως δεν εχω πειστει για τις καλες σου προθεσεις γιατι απλα δε τις βλεπω πουθενα εκτος και αν καπιος σε ακολουθει σε οτι κανεις
σε λιγο θα πεις για κανενα καπελο καουμποι απ οτι μαντευω
αρχισα να σκεφτομαι τις διακοπες παλι
προτιμω να ακουω καπιον να λεει ασυναρτησιες παρα να μιλα λογικα αφενος ειμαι αλεργικος στη λογικη και αφετερου το ασυναρτητο ειναι σιγουρα αληθινο αν καταλαβαινεις το νοημα του οταν βλεπω καπιον να χτενιζει οσα σκεφτεται βαριεμαι
Ορισμένα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε. Απ' όλα τρώω και, παρά τα νούμερα που ανέφερα, δε δείχνω ούτε καχεκτικός ούτε σκεβρωμένος. Απλά λεπτός, σαν το κυπαρισσάκι :D.
Επίσης δεν έβαλα και δεν έχασα ποτέ κιλά. Βγαίνοντας από την εφηβεία παρέμεινα με το εφηβικό σκαρί και τα κιλά που είχα τότε, και δε μεγάλωσα άλλο ως σήμερα (κατά την οριζόντιο κυρίως :p).
Διατηρώ κανάλι στο YouTube με ψευδώνυμο που αντιστοιχεί στο περιεχόμενο που φιλοξενείται εκεί (το «αν» και το «πώς» αντιστοιχεί, το καταλαβαίνουν μόνο άτομα με πολύ ειδικές γνώσεις στο αντικείμενο). Όλα τα βίντεο που έχω είναι ακέφαλα :D για προφανείς λόγους. Και ξέρεις τι έκανε κάποιος; Δημιούργησε δικό του προφίλ, ανάρτησε μια φωτογραφία με πρόσωπο (βάζω στοίχημα κλεμμένη) και από κάτω όλα τα δικά μου βίντεο! Φυσικά δημιουργεί άμεσα την εντύπωση ότι η παραγωγή αυτή είναι δική του και δεν μπορεί να εξακριβωθεί τίποτα. Δεν ασχολήθηκα καν. Νομίζω ότι αρκετούς μήνες μετά το κανάλι του εξαφανίστηκε.
Δεν έχω ψάξει από τότε για να δω αν έχει ξεφυτρώσει παρόμοιο ... μανιτάρι που να αντιγράφει δικό μου υλικό. Και καθώς δε βλέπω εδώ στο forum άτομα τα οποία θα είχαν τη διάθεση και τις γνώσεις για να συζητήσουμε τα θέματα που «πραγματεύομαι» εκεί, δεν έχω δώσει ακόμα το σχετικό σύνδεσμο.
Αυτές οι καταστάσεις είναι τόσο κοινές όσο και ενοχλητικές. Έβγαλα κι εγώ πέρυσι στο πρόσωπο. Τα φάρμακα που μου έδωσε ο δερματολόγος, αν και είχαν αποτέλεσμα, δεν ήταν η λύση γιατί 1-2 εβδομάδες μετά το τέλος της θεραπείας το έκζεμα επέστρεφε. Καθώς μάλιστα την τελευταία φορά επέστρεψε με άλλη μορφή και πιο έντονο, στράφηκα στη φυτοθεραπεία. Τώρα έχω «καθαρίσει» σχεδόν εντελώς.
Μήπως πρέπει να κινηθείς λίγο πιο συντονισμένα; Δηλαδή να βάζεις για κάποιο διάστημα ένα προϊόν κάθε φορά ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις το αποτέλεσμα. Μπορεί κάποιο απ' αυτά που χρησιμοποιείς να «ανάβει» το δέρμα σου, κι ας είναι φαρμακευτικών προδιαγραφών.
Α, προσοχή με τον ήλιο. Όχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά και γενικά. Ειδικά αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα που «καίγεται» εύκολα.
Επίσης, διαβάζεις τις προφυλάξεις στα φαρμακευτικά σκευάσματα; Σε ορισμένα προϊόντα για το δέρμα μπορεί να δεις να γράφει ότι δεν πρέπει να εκτεθείς στον ήλιο ακόμα και 12 ώρες μετά τη χρήση.
Δηλαδή; Τι σου συνέβαινε;
Εννοείς ότι έχεις παρατηρήσει επιδείνωση ή ότι είναι αναμενόμενο να χειροτερέψει;
Μόνο αυτό που έγραψα πιο πάνω. Πέρυσι εμφανίστηκε και για καιρό δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Νομίζω όμως ότι έχει τελειώσει. Θα περιμένω βέβαια μερικούς μήνες πριν σαλπίσω τη νίκη :D αλλά τα σημάδια ως τώρα είναι πολύ καλά.
Εχω βασιμες υποψιες οτι ο αδελφος μου και η κοπελα του που τον χειραγωγει παρακολουθουν τι γραφω στο ιντερνετ.
εγω αυτο που εχω καταλαβει απο ολα σου τα καμωματα που νομιζεις οτι δε βλεπω ειναι οτι εχεις καλομαθει να χειριζεσε και να εξουσιαζεις ατομα χαμηλης νοημοσυνης και νομιζεις οτι με ..... κολπακια θα ψαρωσω και θα βαλεις στο δικο σου καλουπι και μη το παιζεις ανηξερη και ασχετη γιατι οτι και να πεις δε προκειται να το πιστεψω
περιμενω πρωτα να γινουν τα νερα τους αγνωριστα εντελως και μετα θα τους το πω γι αυτο εχω πεσει σε σιωπη τωρα και περιμενω το ιδιο ελεγα και στο προηγουμενο επεισοδειο
πως να αντεχετε στη μια λεξη που σκεφτονται εγω απαντω με χιλιες γκαζωνω και δε με προλαβαινει τιποτα
εγω τους το ειχα πει εξ αρχης οσο προσπαθουν να με κοντρολαρουν θα κανουν τα νευρα τους αντισκινο αλλα επειδη ειναι αρχη ακομα ας περιμενω κανενα μηνα πρωτα πριν το παρουν χαμπαρι τωρα μολις αρχισαμε θα μου πεις :)