ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1117 of 1380 FirstFirst ... 11761710171067110711151116111711181119112711671217 ... LastLast
Results 16,741 to 16,755 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Μπορεί να έχεις δίκιο αλλα εχω μία εντύπωση οτι ολα τα δερματικα μου τα προκαλεί ο ήλιος γιατί βγήκα σε ηλιο προχθες και τσουπ χθες εκζεμα... Οπως πριν λίγες μερες και έβγαλα παλι στο λαιμό..
    Α, προσοχή με τον ήλιο. Όχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά και γενικά. Ειδικά αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα που «καίγεται» εύκολα.

Επίσης, διαβάζεις τις προφυλάξεις στα φαρμακευτικά σκευάσματα; Σε ορισμένα προϊόντα για το δέρμα μπορεί να δεις να γράφει ότι δεν πρέπει να εκτεθείς στον ήλιο ακόμα και 12 ώρες μετά τη χρήση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Α, προσοχή με τον ήλιο. Όχι μόνο για το θέμα αυτό αλλά και γενικά. Ειδικά αν έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα που «καίγεται» εύκολα.

Επίσης, διαβάζεις τις προφυλάξεις στα φαρμακευτικά σκευάσματα; Σε ορισμένα προϊόντα για το δέρμα μπορεί να δεις να γράφει ότι δεν πρέπει να εκτεθείς στον ήλιο ακόμα και 12 ώρες μετά τη χρήση.
    Ναι τα διαβάζω πάντα.. Με τον ηλιο ειχα θεμα από μικρό παιδάκι απλα θεωρω οτι με τα χρόνια γίνεται χειρότερο.. Περιμένω να φυγει το καλοκαίρι για να ξαναπάω σε δερματολόγο... Εσυ τι θέματα δερματικα έχεις;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Με τον ηλιο ειχα θεμα από μικρό παιδάκι
    Δηλαδή; Τι σου συνέβαινε;

απλα θεωρω οτι με τα χρόνια γίνεται χειρότερο..
    Εννοείς ότι έχεις παρατηρήσει επιδείνωση ή ότι είναι αναμενόμενο να χειροτερέψει;

Εσυ τι θέματα δερματικα έχεις;
    Μόνο αυτό που έγραψα πιο πάνω. Πέρυσι εμφανίστηκε και για καιρό δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Νομίζω όμως ότι έχει τελειώσει. Θα περιμένω βέβαια μερικούς μήνες πριν σαλπίσω τη νίκη αλλά τα σημάδια ως τώρα είναι πολύ καλά.

Senior Member
    Εχω βασιμες υποψιες οτι ο αδελφος μου και η κοπελα του που τον χειραγωγει παρακολουθουν τι γραφω στο ιντερνετ.

Senior Member
    Παλιοτερα απο τον ήλιο εβγαζα μικρά σπυρια. Τωρα εχω παρατηρήσει οτι με το που με δει ήλιος θα βγάλω επιτόπου εκζεμα και θα έχω φουλ φαγουρα..
    Δηλαδή; Τι σου συνέβαινε;

Εννοείς ότι έχεις παρατηρήσει επιδείνωση ή ότι είναι αναμενόμενο να χειροτερέψει;

Μόνο αυτό που έγραψα πιο πάνω. Πέρυσι εμφανίστηκε και για καιρό δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Νομίζω όμως ότι έχει τελειώσει. Θα περιμένω βέβαια μερικούς μήνες πριν σαλπίσω τη νίκη αλλά τα σημάδια ως τώρα είναι πολύ καλά.

Senior Member
    Παλιοτερα απο τον ήλιο εβγαζα μικρά σπυρια. Τωρα εχω παρατηρήσει οτι με το που με δει ήλιος θα βγάλω επιτόπου εκζεμα και θα έχω φουλ φαγουρα..
    Περίεργο αυτό που λες. Σε είχε δει δερματολόγος όταν ήσουν μικρούλα; Επίσης, η αντηλιακή κρέμα με μέγιστο βαθμό προστασίας, έχει κάποιο αποτέλεσμα πάνω σου όσον αφορά τον ερεθισμό λόγω έκθεσης στο φως του ήλιου;

Senior Member
    Περίεργο αυτό που λες. Σε είχε δει δερματολόγος όταν ήσουν μικρούλα; Επίσης, η αντηλιακή κρέμα με μέγιστο βαθμό προστασίας, έχει κάποιο αποτέλεσμα πάνω σου όσον αφορά τον ερεθισμό λόγω έκθεσης στο φως του ήλιου;
    Ναι με ειχε δει και με ειχε συμβουλέψει να κανω μπανιο με μπλούζα για να μη με βλέπει ήλιος. Εδινε και κρεμες αλλα θυμαμαι δεν ειχαν βοηθησει. Δε ξέρω για να ειμαι ειλικρινή για το αντηλιακό. Φανταζομαι θα μου το πει ο δερματολόγος...

Banned
    Εσενα τι σε νοιάζει φιλε μου τι κανω εγω; οποτ θέλω θα την πάω τη συζήτηση. Θα σου παρω την άδεια; οχι δεν εχω καλες προθέσεις εχω τις χειρότερες και πρόσεχε γιατί δαγκωνω
    εγω αυτο που εχω καταλαβει απο ολα σου τα καμωματα που νομιζεις οτι δε βλεπω ειναι οτι εχεις καλομαθει να χειριζεσε και να εξουσιαζεις ατομα χαμηλης νοημοσυνης και νομιζεις οτι με ..... κολπακια θα ψαρωσω και θα βαλεις στο δικο σου καλουπι και μη το παιζεις ανηξερη και ασχετη γιατι οτι και να πεις δε προκειται να το πιστεψω

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω αυτο που εχω καταλαβει απο ολα σου τα καμωματα που νομιζεις οτι δε βλεπω ειναι οτι εχεις καλομαθει να χειριζεσε και να εξουσιαζεις ατομα χαμηλης νοημοσυνης και νομιζεις οτι με ..... κολπακια θα ψαρωσω και θα βαλεις στο δικο σου καλουπι και μη το παιζεις ανηξερη και ασχετη γιατι οτι και να πεις δε προκειται να το πιστεψω
    Και ειχα μια φαγούρα για το αν θα με πιστέψεις ή αν οχι.... Α στο καλο σου και νομιζα οτι κολλησα ψείρες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και ειχα μια φαγούρα για το αν θα με πιστέψεις ή αν οχι.... Α στο καλο σου και νομιζα οτι κολλησα ψείρες
    Θεά!Υποκλίνομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Θεά!Υποκλίνομαι!
    Ε μα δεν αντέχεται ρε φιλε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σπαταλάς τον χρόνο σου πάντως,τραστ μι.

Banned
    περιμενω πρωτα να γινουν τα νερα τους αγνωριστα εντελως και μετα θα τους το πω γι αυτο εχω πεσει σε σιωπη τωρα και περιμενω το ιδιο ελεγα και στο προηγουμενο επεισοδειο

πως να αντεχετε στη μια λεξη που σκεφτονται εγω απαντω με χιλιες γκαζωνω και δε με προλαβαινει τιποτα

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σπαταλάς τον χρόνο σου πάντως,τραστ μι.
    λιγοι ανθρωποι εχουν την νοημοσυνη για να το καταλαβουν αυτο γι αυτο πρεπει να προσπαθησουν πρωτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λιγοι ανθρωποι εχουν την νοημοσυνη για να το καταλαβουν αυτο γι αυτο πρεπει να προσπαθησουν πρωτα
    Αμπελοφιλόσοφε,πιάσε κανένα βαράκι,αθλήσου λιγάκι να ξεδώσεις και ξεκίνα και καμιά ψυχοθεραπεία γ να νιώσεις καλύτερα.
    Μιλάμε για 2 ανώτερα πράγματα από την αμπελοφιλοσοφία.