κάνω και αερόβια(κυρίως)αλλά κάνω και ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης την εβδομάδα.
βλέπω οτι έχω σφίξει αρκετά ,αλλά βλέπω και οτι έχω ξεπριστεί και αρκετά
με το φαγητό καλύτερα από παλιότερα αλλά δν θαθελα να κάνω μεγάλες δηλώσεις ακόμα:cool:
Printable View
κάνω και αερόβια(κυρίως)αλλά κάνω και ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης την εβδομάδα.
βλέπω οτι έχω σφίξει αρκετά ,αλλά βλέπω και οτι έχω ξεπριστεί και αρκετά
με το φαγητό καλύτερα από παλιότερα αλλά δν θαθελα να κάνω μεγάλες δηλώσεις ακόμα:cool:
Δεν το είχα δει αυτό!Quote:
Originally posted by bouliana
needtoloose πρεπει σήμερα να νιώθεις τρομερά!!!!!:roll:
Νιώθω τρομερά όχι επειδή έχασα, αλλά λόγω του ότι τώρα νιώθω πιο σίγουρη από ποτέ ότι αν κάνεις το σωστό δεν υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργήσει. Αν κολλάς πρέπει να συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι είναι σωστό. Αργά ή γρήγορα ανταμείβεσαι! Μου αρέσει αυτή η σιγουριά! Τη θεωρώ από τα πιο σημαντικά βήματα που έχω κάνει ως τώρα! Αυτό που δεν άντεχα είναι ο πανικός που ένιωθα κάθε φορά που κολλούσα στο παρελθόν, φοβόμουν ότι τζάμπα προσπαθώ, έτρωγα ότι να ναι, ανέβαινα κιλά και επιβεβαίωνα τους φόβους μου. Αν δεις το ημερολόγιο από κάθε δίαιτα που έκανα το σενάριο ήταν λίγο πολύ ίδιο, επιβράδυνση απώλειας, εισαγωγή ελεύθερης ημέρας , και σταδιακή αύξηση ελεύθερων ημερών έναντι ημερών δίαιτας.
ναι πράγματι και πας πολύ καλύτερα και σε κιλά και σε αυτοσυγκράτηση!!!! Ηθελα να στο πω μέρες αλλά ξεχάστηκαQuote:
ναι μωρέ μου αρέσει .τώρα που δν πάω στην αίθουσα με τα όργανα που μου προκαλεί πλήξη νιώθω πολύ καλύτερα και εχω και αποτέλεσμα.
αγάπη δεν χρειάζονται μεγάλες δηλώσεις, μόνο πράξεις! Εστω και μικρές! Και το αποτέλεσμα έρχεται θέλει δε θέλει :thumpup:Quote:
εγώ ρε συ έχω τρομερά πριξίματα ξεπριξίματα και το δείχνει κ η ζυγαριά αυτό
από την μια μέρα στην άλλη με δείχνει από 76 και έως και 79 και κιλά,μπορώ να σου πω σήμερα με έδειξε 76 ουαου και αύριο να ζυγιστώ και να με δείξει πάλι 79.
άλλες μέρες θα γυμναστώ ,άλλες όχι.άλλες μέρες θα προσέξω και θα βάλω 1800 θερμίδες και άλλες μπορεί να το χάσω και να ανέβω στις 2300 .αλλά τόση διαφορά?
Δες το διάγραμμα με το βάρος μου απο κάτω, σαν καρδιογράφημα είναι! Εγώ όμως κάνω ΚΑΙ υπερφαγικά, δεν ανεβάζω απλά τις θερμίδες γιατί πεινούσα αλλά μπορεί να πλακωθω! Οι θερμίδες που λες για σένα μήπως είναι πολλές? αν θες μου λες ύψος βάρος ηλικία και πόσες φορές πας γυμναστήριο και σου βγάζω θερμίδες.
Harris-Benedict Formula
1. Calculate your BMR (basal metabolic rate):
Women: BMR = 655 + ( 4.35 x weight in pounds ) + ( 4.7 x height in inches ) - ( 4.7 x age in years )
Men: BMR = 66 + ( 6.23 x weight in pounds ) + ( 12.7 x height in inches ) - ( 6.8 x age in years )
2. Multiply your BMR by the appropriate activity factor, as follows:
Sedentary (little or no exercise): BMR x 1.2
Lightly active (light exercise/sports 1-3 days/week): BMR x 1.375
Moderately active (moderate exercise/sports 3-5 days/week): BMR x 1.55
Very active (hard exercise/sports 6-7 days a week): BMR x 1.725
Extra active (very hard exercise/sports & physical job or 2x training): BMR x 1.9
3. Your final number is the approximate number of calories you need each day to maintain your weight.
Δες αυτά κι αν δε βγάλεις άκρη στα κάνω τσακ μπαμ πάω να βάλω το παιδί για ύπνο (αν τα κάνεις μόνη βάλε το πολύ light exercise ακόμη κι αν πηγαίνεις 7 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο)
Μου βγάζει 2166
τελεια , επιτελους!!:yes::yes::yes::yes::yes::yes:Quote:
Originally posted by need2loose
Σήμερα φοβόμουν να ανέβω στη ζυγαριά! Παραήταν ευγενική τις 3 προηγούμενες ημέρες! Σκεφτόμουν τώρα θα με δείξει 1/2 κιλό πάνω! Αντί για αυτό άλλα 300 γρ κάτω!!!! Το 69 το πέρασα σαν σίφουνας μόνο 3 ημέρες το είδα!!!! Σήμερα 68.8!!!!!
Προφανώς το σώμα μου έκανε κατακράτηση μέχρι να προσαρμοστεί στη γυμναστική, άλλη λογική εξήγηση δεν βλέπω!!!
αυτο ειναι , σας ζηλευω τοσοοοοο (με τη καλη εννοια βεβαια) ολες που πατε γυμναστηριο μπραβο σας!! ελπιζω κατι να γινει και με το περπατημα που κανω εγω!!!Quote:
Εμένα η γυμναστική με βοηθάει πάρα πολύ!!!!! Νιώθω ότι ζωντανεύει σιγά σιγά το σώμα μου! Με κάνει να θέλω ακόμη περισσότερο να χάσω το επιπλέον βάρος για να γίνουν πιο ορατά τα αποτελέσματα της. Δεν ξέρω πως αλλά μου δίνει και ένα αίσθημα σιγουριάς, ότι όσο πάω και γυμνάζομαι είμαι στο σωστό δρόμο και θα καταφέρω αυτό που θέλω. Άσε που είναι η διασκέδαση μου! Τώρα που σταμάτησα να έχω το φαγητό για διασκέδαση βρίσκω απολαυστική τη γυμναστική!!!! Αν δεν είχα το διάβασμα δεν θα με κρατούσε τίποτα από το να πηγαίνω κάθε ημέρα!!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Κι γω το πιστεύω αυτό, μόνο που η γυμναστική μου δίνει κίνητρο να μη πλακωθώ στο φαί, και το σωστό φαγητό μου δίνει λόγο να γυμναστώ. Παρακινεί το ένα το άλλο σαν πατερίτσες ένα πράγμα!!! Θε δείξει, υγεία να έχουμε :starhit:Quote:
Originally posted by marimari
Μην σκας ποτε θα δεις 9 αλλα να χαιρεσαι οτι θα το δεις.
Αυτο ναχεις στο μυαλο σου και οσο κοιτας εκει που θες να πας ...θα πας χωρις να το καταλάβεις.Ετσι κι αλλιώς εχουν πει οτι η διατροφή αφορα το 70% της απώλειας και το αλλο 30% η γυμναστική και το βλέπω.
Καλη (ξανα)αρχη στη δουλεια.;)
Είναι και οι θερμίδες ρε γμτ που δε θα μπορώ να τρώω πια...:sniff:
πωωωωω,ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπολυ χαιρομαι μπραβο σου!!!!!Quote:
Σήμερα φοβόμουν να ανέβω στη ζυγαριά! Παραήταν ευγενική τις 3 προηγούμενες ημέρες! Σκεφτόμουν τώρα θα με δείξει 1/2 κιλό πάνω! Αντί για αυτό άλλα 300 γρ κάτω!!!! Το 69 το πέρασα σαν σίφουνας μόνο 3 ημέρες το είδα!!!! Σήμερα 68.8!!!!!
Προφανώς το σώμα μου έκανε κατακράτηση μέχρι να προσαρμοστεί στη γυμναστική, άλλη λογική εξήγηση δεν βλέπω!!!
Quote:
Πω πω χαραααααααααααα που πρεπει να ενιωσες!!!!!!!!!!Αμαααααααν σε νιωθω....θαχα κατουρηθει!!!!!!!!Πολύ σε νιωθω....μπραβο κοριτσι ...πολλα μπραβο!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Να μη ζηλεύεις! Πάρε τους δρόμους! Θα πηγαίνω δουλειά περπατώντας και τώρα που ανοίγει ο καιρός όλα περπατώντας! Μόλις είχα διπλοσαραντίσει και δούλευα, έκανα το ίδιο και βοηθούσε πολύ. Τότε το έκανα για να καπνίζω, τώρα θα το κάνω για να καίω!:bigsmile: Ενα βράδυ ήμουν κατάκοπη, είχα σχολάσει και αργά (κατακαλόκαιρο και γεμάτο τουρίστες το νησί, αυτοί να βγαίνουν για βράδυ κι γω να είμαι ψόφια αφού είχε πάει μετά τα μεσάνυχτα πια!) και πήρα τον άντρα μου τηλ, του λέω έλαααααααααααααααααα να με πάρεεεεεεεεεεεεεεειςςςςςς ςςςςς πεθαίνω χαχαχαχα είχα ξεχάσει ότι έχουμε το μωρο σπίτι, έφαγα τη χυλόπιτα μου, πήρα τα πόδια μου και γύρισα. Αχ τί μου θύμισες, και άσχημα και καλά!
Τόνια άσχετο με φυσιολογικό τοκετό γέννησες ή καισαρικές? Από τη καισαρική (αν έκανες) πόσο καιρό είχες το μουδιασμα? Ακόμα έχω!!!
Quote:
Originally posted by helena73
πωωωωω,ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπολυ χαιρομαι μπραβο σου!!!!!Quote:
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!!!!!! Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε όσο γκρίνιαζα και μου δίνατε κουράγιο!!!!! Τι καλά που είμαστε όλες εδώ μέσα!!!!Quote:
Originally posted by marimari
Πω πω χαραααααααααααα που πρεπει να ενιωσες!!!!!!!!!!Αμαααααααν σε νιωθω....θαχα κατουρηθει!!!!!!!!Πολύ σε νιωθω....μπραβο κοριτσι ...πολλα μπραβο!!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup ::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: