Originally Posted by
Lemonpie5
εχω βγει πχ. και εχω φασωθει με κοντυτερο απο εμενα και χοντρο, ο οποιος δεν εργαζοταν κιολας, αλλα προσωρινα. δεν σταθηκα σε αυτα γιατι μου αρεσε ο τροπος που μου φεροταν, μιλουσε ωραια
ασχετα αν μετα μου εσκασε το παραμυθι οτι δεν θελει κατι σοβαρο
αυτος που μιλαω τωρα ειναι μετριος στο προσωπο, με αρκετα κιλα, δεν εργαζεται, δεν εχει ιδιαιτερη μορφωση και φαινεται απο τον τροπο που γραφει, δεν ξερει να φλερταρει, χρησιμοποιει ηλιθια κλισε και παραπονιεται κιολας οτι εμεις οι κοπελες - οχι προσωπικη αναφορα σε εμενα- δεν απανταμε και δεν ανταποκρινομαστε
συγγνωμη αν ακουστει καπως αυτο που θα πω, αλλα δεν νομιζω οτι εχω καποιο σοβαρο μειονεκτημα πχ. να ειμαι παχια, ωστε να κανω μεγαλες υποχωρησεις
ριχνω τον πηχη οσον αφορα εμφανιση και οικονομικη κατασταση, αν ο αλλος μιλαει και φλερταρει ωραια. εκει δεν θα κοιταξω ομορφιες και λεφτα
αλλα αν δεν υπαρχει ουτε η επικοινωνια που μου αρεσει, δεν θα φτασω στο σημειο να σιχαθω τον εαυτο μου
ειπαμε να κανουμε υποχωρησεις, αλλα ως ενα σημειο
οπως εγω δεν μπορω να απαιτω να με θελει καποιος που θελει εμπειρες
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να βρω καποιους που να τους αρεσω. αρεσω και σε ωραιους και σε μεγαλυτερους.
το θεμα ειναι οτι α) δεν βρισκω καποιον που να ειναι ετσι οι καταστασεις ωστε να γινει κατι πιο σοβαρο , β)δεν βρισκω καποιον που να γουσταρω τρελα
και για να τον γουσταρω τρελα δεν ειναι αναγκη να ειναι κουκλος, αλλα να εχουμε επικοινωνια! αυτο ειναι το βασικοτερο για εμενα