Με αηδιάζουν! Εχω χάσει εντελώς την πίστη μου στους αντρες! - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 51 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast
Results 616 to 630 of 753
    Senior Member
    τον εχω ριξει ηδη αρκετα

αλλα κοντευει πια να φτασει στα ταρταρα
    ως ενα σημειο μπορει να κανω φαση με καποιον που δεν με ελκυει ιδιαιτερα
    υπαρχουν αντρες που αν εκανα κατι μαζι τους θα σιχαινομουν τον εαυτο μου.
    με αυτους που εκανα κατι, τουλαχιστον δεν εφτανα στο σημειο να με σιχαθω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    τον εχω ριξει ηδη αρκετα

αλλα κοντευει πια να φτασει στα ταρταρα
    ως ενα σημειο μπορει να κανω φαση με καποιον που δεν με ελκυει ιδιαιτερα
    υπαρχουν αντρες που αν εκανα κατι μαζι τους θα σιχαινομουν τον εαυτο μου.
    με αυτους που εκανα κατι, τουλαχιστον δεν εφτανα στο σημειο να με σιχαθω

δεν μας λες καποια παραδειγματα?

Senior Member
    εχω βγει πχ. και εχω φασωθει με κοντυτερο απο εμενα και χοντρο, ο οποιος δεν εργαζοταν κιολας, αλλα προσωρινα. δεν σταθηκα σε αυτα γιατι μου αρεσε ο τροπος που μου φεροταν, μιλουσε ωραια
    ασχετα αν μετα μου εσκασε το παραμυθι οτι δεν θελει κατι σοβαρο

αυτος που μιλαω τωρα ειναι μετριος στο προσωπο, με αρκετα κιλα, δεν εργαζεται, δεν εχει ιδιαιτερη μορφωση και φαινεται απο τον τροπο που γραφει, δεν ξερει να φλερταρει, χρησιμοποιει ηλιθια κλισε και παραπονιεται κιολας οτι εμεις οι κοπελες - οχι προσωπικη αναφορα σε εμενα- δεν απανταμε και δεν ανταποκρινομαστε

συγγνωμη αν ακουστει καπως αυτο που θα πω, αλλα δεν νομιζω οτι εχω καποιο σοβαρο μειονεκτημα πχ. να ειμαι παχια, ωστε να κανω μεγαλες υποχωρησεις
    ριχνω τον πηχη οσον αφορα εμφανιση και οικονομικη κατασταση, αν ο αλλος μιλαει και φλερταρει ωραια. εκει δεν θα κοιταξω ομορφιες και λεφτα
    αλλα αν δεν υπαρχει ουτε η επικοινωνια που μου αρεσει, δεν θα φτασω στο σημειο να σιχαθω τον εαυτο μου
    ειπαμε να κανουμε υποχωρησεις, αλλα ως ενα σημειο
    οπως εγω δεν μπορω να απαιτω να με θελει καποιος που θελει εμπειρες
    το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να βρω καποιους που να τους αρεσω. αρεσω και σε ωραιους και σε μεγαλυτερους.
    το θεμα ειναι οτι α) δεν βρισκω καποιον που να ειναι ετσι οι καταστασεις ωστε να γινει κατι πιο σοβαρο , β)δεν βρισκω καποιον που να γουσταρω τρελα
    και για να τον γουσταρω τρελα δεν ειναι αναγκη να ειναι κουκλος, αλλα να εχουμε επικοινωνια! αυτο ειναι το βασικοτερο για εμενα

Senior Member
    εχω βγει πχ. και εχω φασωθει με κοντυτερο απο εμενα και χοντρο, ο οποιος δεν εργαζοταν κιολας, αλλα προσωρινα. δεν σταθηκα σε αυτα γιατι μου αρεσε ο τροπος που μου φεροταν, μιλουσε ωραια
    ασχετα αν μετα μου εσκασε το παραμυθι οτι δεν θελει κατι σοβαρο

αυτος που μιλαω τωρα ειναι μετριος στο προσωπο, με αρκετα κιλα, δεν εργαζεται, δεν εχει ιδιαιτερη μορφωση και φαινεται απο τον τροπο που γραφει, δεν ξερει να φλερταρει, χρησιμοποιει ηλιθια κλισε και παραπονιεται κιολας οτι εμεις οι κοπελες - οχι προσωπικη αναφορα σε εμενα- δεν απανταμε και δεν ανταποκρινομαστε

συγγνωμη αν ακουστει καπως αυτο που θα πω, αλλα δεν νομιζω οτι εχω καποιο σοβαρο μειονεκτημα πχ. να ειμαι παχια, ωστε να κανω μεγαλες υποχωρησεις
    ριχνω τον πηχη οσον αφορα εμφανιση και οικονομικη κατασταση, αν ο αλλος μιλαει και φλερταρει ωραια. εκει δεν θα κοιταξω ομορφιες και λεφτα
    αλλα αν δεν υπαρχει ουτε η επικοινωνια που μου αρεσει, δεν θα φτασω στο σημειο να σιχαθω τον εαυτο μου
    ειπαμε να κανουμε υποχωρησεις, αλλα ως ενα σημειο
    οπως εγω δεν μπορω να απαιτω να με θελει καποιος που θελει εμπειρες
    το προβλημα δεν ειναι οτι δεν μπορω να βρω καποιους που να τους αρεσω. αρεσω και σε ωραιους και σε μεγαλυτερους.
    το θεμα ειναι οτι α) δεν βρισκω καποιον που να ειναι ετσι οι καταστασεις ωστε να γινει κατι πιο σοβαρο , β)δεν βρισκω καποιον που να γουσταρω τρελα
    και για να τον γουσταρω τρελα δεν ειναι αναγκη να ειναι κουκλος, αλλα να εχουμε επικοινωνια! αυτο ειναι το βασικοτερο για εμενα

εσυ ειπες οτι δεν εχει θεμα να πας με ευσωμο
    θα ζητας και φορολογικη ενημερωτητα?καταλαβα σου αρεσει η χλιδατη ζωη

μην ξεχνας οτι ησουν και εσυ ευσωμοι αλλα μου φαινεται οτι το παιζεις ντιβα

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    εσυ ειπες οτι δεν εχει θεμα να πας με ευσωμο
    θα ζητας και φορολογικη ενημερωτητα?καταλαβα σου αρεσει η χλιδατη ζωη

μην ξεχνας οτι ησουν και εσυ ευσωμοι αλλα μου φαινεται οτι το παιζεις ντιβα
    Θέμα δεν έχω όντως με το να έχει κάποιος κιλά
    Αρκεί να με καλύπτει στα βασικά που θέλω.
    Να είναι έξυπνος, με χιούμορ, να περνάμε καλά
    Δεν θα στεκομουν τότε στα κιλά

Εγώ ήξερα ότι ο τύπος που μιλάω τώρα είναι παχουλος και του έδωσα την ευκαιρία να μιλήσουμε. Αλλά δεν ξέρει να φλερτάρει ωραία, δεν επικοινωνούμε, δεν έχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος , οπότε για αυτά απορρίπτεται. Αν ήταν αυτό που ήθελα θα παρεβλεπα τα κιλά.

Το να εργάζεται ο άντρας δεν το θέλω για να του τρώω τα λεφτά, αλλά γιατί δείχνει έναν άνθρωπο που ασχολείται με κάτι. Με απωθεί η τεμπελιά.
    Εξάλλου βγάζω κι εγώ τα δικά μου λεφτά, δεν περιμένω τον γκόμενο να του τα μασησω.

Ναι ήμουν κι εγώ εύσωμη αλλά όταν ήμουν δεν είχα απαιτήσεις να είναι ο άλλος κούκλος , βασικά δεν είχα απαιτήσεις καν για σχέση. Είχα πλήρη αυτογνωσία κάτι που λείπει από αρκετό κόσμο.
    Βλέπεις παχουλές να κοιτάνε κούκλους και να μην ρίχνουν τον πήχη, όπως και κοιλαραδες να θέλουν μοντέλα
    Και μετά είμαι εγώ αυτή που δεν ρίχνει τον πήχη , ενώ έχω φροντίσει να αποκτήσω κάποια προσόντα που θα μου επιτρέπουν να έχω "απαιτήσεις"?

Senior Member
    Θέμα δεν έχω όντως με το να έχει κάποιος κιλά
    Αρκεί να με καλύπτει στα βασικά που θέλω.
    Να είναι έξυπνος, με χιούμορ, να περνάμε καλά
    Δεν θα στεκομουν τότε στα κιλά

Εγώ ήξερα ότι ο τύπος που μιλάω τώρα είναι παχουλος και του έδωσα την ευκαιρία να μιλήσουμε. Αλλά δεν ξέρει να φλερτάρει ωραία, δεν επικοινωνούμε, δεν έχει ενδιαφέρον σαν άνθρωπος , οπότε για αυτά απορρίπτεται. Αν ήταν αυτό που ήθελα θα παρεβλεπα τα κιλά.

Το να εργάζεται ο άντρας δεν το θέλω για να του τρώω τα λεφτά, αλλά γιατί δείχνει έναν άνθρωπο που ασχολείται με κάτι. Με απωθεί η τεμπελιά.
    Εξάλλου βγάζω κι εγώ τα δικά μου λεφτά, δεν περιμένω τον γκόμενο να του τα μασησω.

Ναι ήμουν κι εγώ εύσωμη αλλά όταν ήμουν δεν είχα απαιτήσεις να είναι ο άλλος κούκλος , βασικά δεν είχα απαιτήσεις καν για σχέση. Είχα πλήρη αυτογνωσία κάτι που λείπει από αρκετό κόσμο.
    Βλέπεις παχουλές να κοιτάνε κούκλους και να μην ρίχνουν τον πήχη, όπως και κοιλαραδες να θέλουν μοντέλα
    Και μετά είμαι εγώ αυτή που δεν ρίχνει τον πήχη , ενώ έχω φροντίσει να αποκτήσω κάποια προσόντα που θα μου επιτρέπουν να έχω "απαιτήσεις"?

δεν εχεις θεμα οπως δεν με τα κιλα αλλα το ειπες σαν παραπονο
    στα βασικα οπως?

και εσυ απο τι βλεπω δεν εχεις και την μορφωση που ζητας απο τους αλλους

Senior Member
    Να σε ρωτήσω κάτι και να απαντήσεις ειλικρινά
    Εσύ θα έκανες κάτι με παχουλή κοπέλα?

Senior Member
    Να σε ρωτήσω κάτι και να απαντήσεις ειλικρινά
    Εσύ θα έκανες κάτι με παχουλή κοπέλα?
    για ρωτας?το θεμα δε νειμαι εγω αλλα εσυ

Senior Member
    για ρωτας?το θεμα δε νειμαι εγω αλλα εσυ
    Σου λέω οτι δεν έχω θέμα με τα κιλά με την έννοια ότι είναι ένα αρνητικό που μπορώ να το παραβλέψω αν υπάρχουν άλλα θετικά πιο σημαντικά για εμένα.

Κι εσύ αντίστοιχα θα έλεγες "θα έκανα κάτι με παχουλή, αν ήταν καλή κοπέλα" ( αν δεν έλεγες δηλαδή ότι δεν θα έκανες καν κάτι)

Δεν είναι πλεονέκτημα, ας μην κοροιδευομαστε.
    Γι αυτό σε ρωτάω. Εσύ θα έκανες?

Senior Member
    Σου λέω οτι δεν έχω θέμα με τα κιλά με την έννοια ότι είναι ένα αρνητικό που μπορώ να το παραβλέψω αν υπάρχουν άλλα θετικά πιο σημαντικά για εμένα.

Κι εσύ αντίστοιχα θα έλεγες "θα έκανα κάτι με παχουλή, αν ήταν καλή κοπέλα" ( αν δεν έλεγες δηλαδή ότι δεν θα έκανες καν κάτι)

Δεν είναι πλεονέκτημα, ας μην κοροιδευομαστε.
    Γι αυτό σε ρωτάω. Εσύ θα έκανες?
    αυτο δεν μπορω να στο απαντησω σιγουρια

Senior Member
    Οπότε κατάλαβες τι εννοώ φαντάζομαι

Senior Member
    Οπότε κατάλαβες τι εννοώ φαντάζομαι
    εσύ όμως απαιτείς πολλά

Senior Member
    εσύ όμως απαιτείς πολλά
    Ίσως απαιτεί, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους εκλεκτικοί, δε σημαίνει ότι το παίζει ντίβα. Άσε που, τουλάχιστον με βάση αυτά που λέει, έχει αρκετά συν, οπότε μπορεί να ζητάει και κάποιον ενός επιπέδου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ίσως απαιτεί, αλλά κάποιοι άνθρωποι είναι από τη φύση τους εκλεκτικοί, δε σημαίνει ότι το παίζει ντίβα. Άσε που, τουλάχιστον με βάση αυτά που λέει, έχει αρκετά συν, οπότε μπορεί να ζητάει και κάποιον ενός επιπέδου
    διάβασε όσα έχει γράψει και θα καταλάβεις!

Senior Member
    Ποια είναι τα πολλά που είδες ότι απαιτω?

Ιδανικά όλοι θέλουμε ο σύντροφός μας να πληρεί κάποια στάνταρντς που είναι όμως αδύνατον να βρούμε κάποιον να τα έχει όλα

Όπως εσύ φαντάζεσαι τη γυναίκα των ονείρων σου ομορφη καλλιγραμμη, νοικοκυρά , περιποιητικη, ευγενική, μορφωμένη ( παραδείγματα λέω τώρα) έτσι κι εγώ θέλω κάποιον με δουλειά, με χιούμορ, με μια καλή εμφάνιση , με σεβασμό.
    Ξέρω ότι δεν θα βρω κάποιον που να τα έχει όλα και κάνω υποχωρήσεις ανάλογα με το τι θεωρώ πιο σημαντικό

εσύ είπες από μόνος σου οτι δεν ξέρεις αν θα εκανες τίποτα με μια παχουλή, ενώ εγώ έχω βγει, έχω φασωθει και αν θες να ξέρεις ήθελα να συνεχίσω μαζί του πριν μου σκάσει το παραμύθι ότι δεν ψάχνει κατι σοβαρό και με θέλει για ξεπετα. Αυτό ηταν που με απώθησε και όχι τα κιλά του. Απλά μόλις μας ενοχλεί κατι σε κάποιον τονίζουμε τα αρνητικά του.

Οπότε μη λες ότι ζητάω πολλά
    Και στο κάτω κάτω, εγώ φρόντισα να αποκτήσω κάποιες προδιαγραφές ώστε να με κοιτάνε κι οι πιο ωραίοι, άσχετα που αποδεικνύονται μαλακες που θέλουν μόνο ξεπετες με τη μία και με την άλλη επειδή το έχουν εύκολο
    Αν ήμουν ακόμα παχουλή ούτε κατά διάνοια δεν θα είχα τα ίδια στάνταρντς και εκνευρίζομαι που βλέπω άτομα να έχουν απαιτήσεις τις οποίες οι ίδιοι δεν πληρούν

Δεν ξέρεις με ποση σαβουρα έχω μιλήσει και ποσο έχω υποκριθεί και έχω συνεχίσει τη συζήτηση για να νιώσω καλύτερα και να δώσω ευκαιρία. Πάντα δίνω ευκαιρία αλλά αν ο άλλος πέρα από άσχημος/χοντρός/άνεργος είναι και μαλάκας ή δεν ξέρει να μιλήσει , δεν θα παραβλέπω όσα δεν μου αρέσουν

Ελπίζω να έγινα κατανοητή αυτή τη φορά!

Page 42 of 51 FirstFirst ... 324041424344 ... LastLast