ΕΓΩ ειμαι σιγουρη οτι αυτο το αγορι αξιζει πολλα,τζιμ?ακους?Αξιζεις τα παντα μην ψαχνεις να βρεις τι και πως,ΑΞΙΖΕΙΣ!ΤΕΛΟΣ
ΕΓΩ ειμαι σιγουρη οτι αυτο το αγορι αξιζει πολλα,τζιμ?ακους?Αξιζεις τα παντα μην ψαχνεις να βρεις τι και πως,ΑΞΙΖΕΙΣ!ΤΕΛΟΣ
Εντάξει καλοπροαίρετο το αστείο αλλα στην προκειμένη περίπτωση -ενότητα- φόρουμ νομιζω πως δεν ταιριάζει...συγνώμη αν είμαι λάθος...
ποιο αστειο?
Να υποθεσω πως δεν εχεις διαβασει ολο το θρεντ?
Αστειευομουν... : ) Οντως ειναι εκτος θεματος. Αλλα συμβαινει τοσο συχνα στο φορουμ αυτο που ειναι σαν να μπαινει καποιος στο θρεντ τουτο και καποια στιγμη να ρωτα: "researcher εσυ παντα ετσι με στιχους γραφεις?"
=Ρ
γραφω εγω με στιχους
ου να μου χαθεις δεν ντρεπεσαι???
χαχαχαχαχχα!!!!
naomi που αναφεροσουν?
28.370 αναγνωσεις
ΟΥ Α ΟΥ!!!!
σε αυτό
οκ ευχαριστω
όλγα..το μόνο που θα σου πω, είναι πως λυπάμαι για την κατάντια σου.
Την επόμενη φορά που θα ξαναναφερθεις σε μένα δεν θα το πάρω τόσο
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση δεοντολογίας/όρων χρήσης.
Αν έχεις πρόβλημα αλκοολισμου πήγαινε σε κανένα γιατρό.
Δεν θυμάμαι να σε έχω πειράξει ποτέ για να με βρίζεις δημόσια.
Τα μνμ τα έχω κρατήσει.
τζιμ σορι για το οφ τόπικ.
δεν εχω κανει εγω κανενα τσατακι που να θαβουμε κοσμο και να κανω κουσκους,οσο για το αν ειμαι αλκοολικη η οχι δεν σου πεφτει λογος.
Και αν λυπασαι για την καταντια μου αγαπητη μου θεοφανια και εγω λυπαμαι για τη δικη σου:)
πρόβλημα μας για ότι κάνουμε και ότι θάβουμε, ούτε σε βρίσαμε ποτέ, ούτε σου την είπαμε.
Στο τσατάκι αν θυμάμαι καλά έμπαινες και μια χαρά έθαβες και όχι μόνο, αλλά έδινες και προσωπικές πληροφορίες για πολύ κόσμο.
Δεν θ ανοίξω κουβέντα μαζί σου. Σου είπα κάτι: δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σου ουτε εμενα ούτε τη ρέμεντι.
Από κει και πέρα, ενήλικη είσαι, κάνε ότι καταλαβαίνεις.
ναι ρε συ θεοφανια ειμαι αλκοολικια και χρειαζομαι γιατρο,προβλημα μου ομως,και εγω ξερω τοσα πολλα για σενα που αν τα γραφα θα εγραφα βιβλιο..
όλγα, επειδή πέφτω πραγματικά από τα σύννεφα, ό,τι και να έχει συμβεί με τα 3 πρόσωπα που έβρισες χθες, το θεωρώ τουλάχιστον ανάρμοστο να βγαίνεις δημόσια
κ να λες αυτά που είπες.
αποκαλείς τη μία γεροντοκόρη κλπ
κριτικάρεις την όποια σχέση έχει η άλλη.
κ τέλος αποκαλείς νταβατζή το νίκο που μας φιλοξενεί σε ένα χώρο κ μας έχει βοηθήσει πολύ.
δν ξέρω τί άλλο να πω.
έχω μείνει άναυδη.
με κινδυνο να με μπαναρουν η να φαω προειδοποιηση,αλλα πιστευω αρκετα κρατησα επιπεδο..
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.
προς αντμιν:δεχομαι καθε ποινη και συγνωμη απο ολους,αλλα αρκετα εχω συγκρατηθει με τον συγκεκριμενο.
τζιμ χιλια συγνωμη.
Τροποποιημένο μήνυμα.
τζημ οπως βλεπεις ξυπνας παθη πολλα
ωχ ωχ ωχ
τζιμ, σου κάναμε το θέμα μπάχαλο!
όλγα, εσύ περπάτησες με τα σκατά?
σέλειος, φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δν σε τιμά να εκφράζεσαι έτσι.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση θεωρώντας πως έτσι θα προστατευθεί το μέλος που όντας εκνευρισμένο, εκθέτει δημόσια προσωπικά του δεδομένα.
ναι σε ρώτησα κάτι πιο συγκεκριμένο όμως.
γιατί επιλέγεις να πεις δημόσια κάποια πράγματα.
μάλλον να "βρίσεις" αυτούς τους ανθρώπους.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΗΛΗΘΙΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΩ ΝΑΤΑ ΠΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ
θα σου άρεσε ωστόσο να βγει κάποιος κ να σε βρίζει δημόσια?
ή να σε δυσφημίζει?
αινταααα.....