Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 111
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 111 of 161 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 2414
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    ΕΓΩ ειμαι σιγουρη οτι αυτο το αγορι αξιζει πολλα,τζιμ?ακους?Αξιζεις τα παντα μην ψαχνεις να βρεις τι και πως,ΑΞΙΖΕΙΣ!ΤΕΛΟΣ
    όλγα..το μόνο που θα σου πω, είναι πως λυπάμαι για την κατάντια σου.
    Την επόμενη φορά που θα ξαναναφερθεις σε μένα δεν θα το πάρω τόσο
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση δεοντολογίας/όρων χρήσης.
    Αν έχεις πρόβλημα αλκοολισμου πήγαινε σε κανένα γιατρό.
    Δεν θυμάμαι να σε έχω πειράξει ποτέ για να με βρίζεις δημόσια.
    Τα μνμ τα έχω κρατήσει.

τζιμ σορι για το οφ τόπικ.
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 21:47. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση δεοντολογίας/όρων χρήσης.

δεν εχω κανει εγω κανενα τσατακι που να θαβουμε κοσμο και να κανω κουσκους,οσο για το αν ειμαι αλκοολικη η οχι δεν σου πεφτει λογος.
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Και αν λυπασαι για την καταντια μου αγαπητη μου θεοφανια και εγω λυπαμαι για τη δικη σου:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

δεν εχω κανει εγω κανενα τσατακι που να θαβουμε κοσμο και να κανω κουσκους,οσο για το αν ειμαι αλκοολικη η οχι δεν σου πεφτει λογος.
    πρόβλημα μας για ότι κάνουμε και ότι θάβουμε, ούτε σε βρίσαμε ποτέ, ούτε σου την είπαμε.
    Στο τσατάκι αν θυμάμαι καλά έμπαινες και μια χαρά έθαβες και όχι μόνο, αλλά έδινες και προσωπικές πληροφορίες για πολύ κόσμο.
    Δεν θ ανοίξω κουβέντα μαζί σου. Σου είπα κάτι: δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σου ουτε εμενα ούτε τη ρέμεντι.
    Από κει και πέρα, ενήλικη είσαι, κάνε ότι καταλαβαίνεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Την επόμενη φορά που θα ξαναναφερθεις σε μένα δεν θα το πάρω τόσο χαλαρά όσο τώρα, στο υπόσχομαι. Αν έχεις πρόβλημα αλκοολισμου πήγαινε σε κανένα γιατρό.
    Τα μνμ τα έχω κρατήσει.

αν θες σε καποιον να την πεις,που στην προκειμενη εχεις δικιο,δεν το συζητω!θα ηταν πιο κοσμιο να μην χτυπας τον αλλον στο προβλημα του,υπαρχουν πολλοι τροποι να της πεις αυτο που θελεις..ειναι πιο χυδαιο και απο την χυδαιοτητα.

ναι ρε συ θεοφανια ειμαι αλκοολικια και χρειαζομαι γιατρο,προβλημα μου ομως,και εγω ξερω τοσα πολλα για σενα που αν τα γραφα θα εγραφα βιβλιο..

Banned
    ναι ρε συ θεοφανια ειμαι αλκοολικια και χρειαζομαι γιατρο,προβλημα μου ομως,και εγω ξερω τοσα πολλα για σενα που αν τα γραφα θα εγραφα βιβλιο..
    σταματα εσυ μην ερθω εκει με τον βουρδουλα!αντε!!

Senior Member
    όλγα, επειδή πέφτω πραγματικά από τα σύννεφα, ό,τι και να έχει συμβεί με τα 3 πρόσωπα που έβρισες χθες, το θεωρώ τουλάχιστον ανάρμοστο να βγαίνεις δημόσια
    κ να λες αυτά που είπες.
    αποκαλείς τη μία γεροντοκόρη κλπ
    κριτικάρεις την όποια σχέση έχει η άλλη.
    κ τέλος αποκαλείς νταβατζή το νίκο που μας φιλοξενεί σε ένα χώρο κ μας έχει βοηθήσει πολύ.

δν ξέρω τί άλλο να πω.
    έχω μείνει άναυδη.
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Την επόμενη φορά που θα ξαναναφερθεις σε μένα δεν θα το πάρω τόσο χαλαρά όσο τώρα, στο υπόσχομαι. Αν έχεις πρόβλημα αλκοολισμου πήγαινε σε κανένα γιατρό.
    Τα μνμ τα έχω κρατήσει.

τον εαυτο σου δεν τον λυπασαι?? γιατι σε βριζουν αραγε? μηπως κατι συμβαινει ΜΕ ΕΣΕΝΑ? ΜΑΘΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση δεοντολογίας/όρων χρήσης.
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 21:48. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    σταματα εσυ μην ερθω εκει με τον βουρδουλα!αντε!!
    απαξιω.. λυπαμαι που αλλαζεις ασυνειδητα απο το καλο προς το κακο.. δεν ησουν ετσι.. εισαι ο ορισμος του: χαλαει ο κοσμος σιγα-σιγα..

Banned
    με κινδυνο να με μπαναρουν η να φαω προειδοποιηση,αλλα πιστευω αρκετα κρατησα επιπεδο..

το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.
    προς αντμιν:δεχομαι καθε ποινη και συγνωμη απο ολους,αλλα αρκετα εχω συγκρατηθει με τον συγκεκριμενο.
    τζιμ χιλια συγνωμη.
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 21:51. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.

Quote Originally Posted by arktos View Post
    όλγα, επειδή πέφτω πραγματικά από τα σύννεφα, ό,τι και να έχει συμβεί με τα 3 πρόσωπα που έβρισες χθες, το θεωρώ τουλάχιστον ανάρμοστο να βγαίνεις δημόσια
    κ να λες αυτά που είπες.
    αποκαλείς τη μία γεροντοκόρη κλπ
    κριτικάρεις την όποια σχέση έχει η άλλη.
    κ τέλος αποκαλείς νταβατζή το νίκο που μας φιλοξενεί σε ένα χώρο κ μας έχει βοηθήσει πολύ.

δν ξέρω τί άλλο να πω.
    έχω μείνει άναυδη.

οταν περπατας με τα σκατα θα βρωμησεις οπως και να εχει

Banned
    Τροποποιημένο μήνυμα.
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 21:51. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση δεοντολογίας/όρων χρήσης.
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 21:54. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης.

Senior Member
    τζημ οπως βλεπεις ξυπνας παθη πολλα

ωχ ωχ ωχ
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)