Που είσαι εσύ ρε νούμερο; που χάθηκες;
Printable View
Ξενερωμενος...Δουλεια απο αυριο μετα απο 2μιση εβδομαδες!!!
Πηγα γιατρο τελικα πριν ο φοβος μου γινει εμμονη!!!! Βρογχιτιδα που δντεχει θεραπευτει σωστα ή ασθμα! Θα δουμε! Κ το μυαλο μου αρχισε κιολας να τρεχει μπροστα! Κ αν με πειραξουν τα φαρμακα;;; Ανδν γινω καλα;;;; Θα ζω με τη παλιοδυσπνοια κ τα φαρμακα;;; Ωχ!!! Πρεπει να ξεκολλησω καπως παλι!!!! Η τελευταια της φραση ομως δν μου κολλαει!!! Μπορει λεει να το εχω κανει απο το αγχος μου ολο αυτο!!! Μα πως;;;; 33% διαφορα ειχαν οι σπιρομετρησεις μεταξυ τους!!!! Πριν κ μετα το βρογχοδιασταλτικο!!!Μα πως;;;; Τι;;;; Οχι παλι τοσο φοβο!!!! Δν αντεχω!!!!!
leptos me mousia
Στα όρια του πανικού...
Τα ιδια κ γω.... κολλησα τελικα κ προσπαθω να μαζεψω δυναμεις για να ξεκολλησω!!!
Παλι φοβος υγειας!!! Χτυπησα 2ο γιατρο σημερα κ μου εδωσε αλλη θεραπεια!!! πια να παρω τωρα??? ειπα να ξεκινησω τη μια κ νομιζω οτι με πειραξε το φαρμακο....ή με πειραξε το αγχος μου μην με πειραξει το φαρμακο..? παρολιγον κριση πανικου ή οντως αντιδραση στν αγωγη? ταχυκαρδια-τρεμουλο-ταραχη-αισθηση αυτοματα πως κατι κακο θα μου συμβει!!!
Γιατι ρε μαμωτο????? μια χαρα τα πηγαινα!!!!!
παλι θα το καταφερω,ε????
Από τα συμπτώματα που μου λες μάλλον για κρίση πανικού μου ακούγεται όντας κι εγώ παθούσα...
Αλλά ναι, πάλι θα τα καταφέρεις...θα τα καταφέρουμε...Θυμήσου τι μου είχες πει τις προάλλες και μου έδωσες κουράγιο..."είμαστε καλά"... :) Κι αν δεν είμαστε και τόσο αυτή τη στιγμή θα γίνουμε...