Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 420
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 420 of 837 FirstFirst ... 320370410418419420421422430470520 ... LastLast
Results 6,286 to 6,300 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Φοβάμαι κάποιες στιγμές που μένω μόνη στο σπίτι και τότε είμαι εγώ ενάντια στον εαυτό μου...και θέλω να του κάνω κακό...
    Αμα σου έλεγε ενα παιδί πως φοβάται ότι πισω απο την πόρτα υπάρχει η κακιά μάγισσα και πως αμα βγει θα τις κάνει κακό τι θα του έλεγες ?
    Προς θεού μην πάρεις το μνμ μου ως προσβλητικό θέλω απλά να καταλάβω τι σου συμβαίνει και δεν μπορείς να σκεφτεις για ποιο λόγο να κάνεις κακο στον εαυτό σου? τι ειναι αυτό η αυτά που φοβάσαι ? Τις σκέψεις αυτές που σε βασανίζουν και σε κάνουν να ----νομίζεις----- πως συμβαίνουν η πρόκειται να πραγματοποιηθούν γιατί δεν σκέφτεσαι πως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο πχ μόνη στο σπίτι ? ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό στον εαυτό σου

Αν κουράζω η στα σπάω η προκαλώ με τον τρόπο μου δεν έχεις παρά να μου πείς καλο το ενδιαφέρων αλλά πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία
    Να ξέρεις πως δεν θα σε παρεξηγήσω ούτε θα πάθω κάτι
    Μερικές φορές είναι καλύτερο το να ακους απο το να μιλάς αυτό θα πω στον εαυτό μου

Πώς αισθάνομαι?

Εύχομαι να μην αισθανόμουν.

Κουράστηκα να αισθάνομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulight View Post
    Πώς αισθάνομαι?

Εύχομαι να μην αισθανόμουν.

Κουράστηκα να αισθάνομαι.
    Δηλαδή ? τι σε κούρασε

Με κούρασε που πάω να σηκώσω κεφάλι να πω "επιτέλους φτιάχνουν τα πράγματα" και να έρχεται το επόμενο ξανάστροφο φίλε μου
    ....
    Με κούρασε η ασυνέπεια των ανθρώπων (ξέρω....όλοι την έχουμε, αλλά τη ρημάδα τη δικιά μου την έχω περιορίσει με αγώνα)
    Με κούρασε η εγκληματική τους ανευθυνότητα σε όσα απευθύνουν στους άλλους.
    Με κούρασε ο πόνος. Αυτός που έρχεται σε κάθε διάψευση απο τους ανθρώπους.
    Αυτά με κούρασαν.

Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Δηλαδή ? τι σε κούρασε

Senior Member
    Με κούρασε που πάω να σηκώσω κεφάλι να πω "επιτέλους φτιάχνουν τα πράγματα" και να έρχεται το επόμενο ξανάστροφο φίλε μου
    ....
    Με κούρασε η ασυνέπεια των ανθρώπων (ξέρω....όλοι την έχουμε, αλλά τη ρημάδα τη δικιά μου την έχω περιορίσει με αγώνα)
    Με κούρασε η εγκληματική τους ανευθυνότητα σε όσα απευθύνουν στους άλλους.
    Με κούρασε ο πόνος. Αυτός που έρχεται σε κάθε διάψευση απο τους ανθρώπους.
    Αυτά με κούρασαν.
    Συμφωνώ σε αυτά που λες πραγματικά αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις κάτι ---καλό--- ας πούμε και περιμένεις κάτι ανάλογο
    Αν κάνεις το οτιδήποτε σε εκφράζει σου αρέσει η όπως αλλιώς πες το χωρίς να περιμένεις τίποτε ? Το να εργάζεσαι και να μην αμείβεσαι σε αυτά που έχεις συμφωνήσει το καταλαβαίνω αλλά μετά απο τόσα χρόνια στην ζωη λέω πως όλα στο παιχνίδι είναι την επόμενη βάζεις κριτήρια αν μπορείς φυσικά αλλά αυτό αφορά τα εργασιακά για να μην ξεφύγω απο το θέμα

Η προσωπική μου στάση (σχετικά πρόσφατη και παρα πολυ αποτελεσματική ) απέναντι σε όλα όσα και εμένα με βάραιναν και με έριχναν στην κόλαση (που είχα στον νου μου δημιουργήσει) τα πάντα είναι δρόμος η μαθήματα μέχρι να βρείς το τι φταίει και δεν πραγματοποιούνται τα όνειρα, φιλοδοξίες, οραμα, κλπ κλπ Η ασυνέπεια των ανθρώπων, η ανευθυνότητα,και τέλος ο πόνος, ξέρεις τι ωραίο πράγμα είναι ο πόνος ? σε προφυλάσσει, σε μαθαίνει, σε κάνει ξεχωριστό, σε κάνει να μετράς με τις λαχτάρες, να λές την γλίτωσα ρε αφού δεν με σκότωσε, πέρα του ότι υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια και πέρα απο την ιστορία το ότι έχεις μάθει την υπομονή είναι αρετή το να πάρεις την απόφαση να το αλλάξεις αυτό ???? πότε θα την πάρεις ?

Αν ο πόνος σε έχει γονατίσει έλα δεν μπορεί να μην υπάρχει στην ζωή σου ένα χέρι να σε τραβήξει ? αν όχι βουαλα

Ξέρεις τι γίνεται?
    Ξέρω και βλέπω καθημερινά και στη δουλειά μου (λέμε τώρα...δουλειά μου αλλά είμαι τυχερή που βρήκα να κάνω αυτή τη δουλειά όσο κουτσά και να τραβάει)
    οτι όλοι αγωνιζόμαστε, βλέπω εξαθλίωση, βλέπω ζωές να καταστρέφονται....ξέρω την ιεραρχία των προβλημάτων, μη θαρρείς....

Αλλά δεν θεωρώ πως ο πόνος δίνει σοφία....σε μένα δεν έδωσε.
    Και καλά τα της δουλειάς...εκεί παλεύεις, αγωνίζεσαι, με ή χωρίς ανταμοιβή, το κάνεις για να ζήσεις και για να ζήσουν και οι γύρω σου (πώς αλλιώς....ατομικά δεν παίζει, πρέπει να φας και να φροντίσεις να φάει και ο διπλανός σου και πάει λέγοντας).

Αλλα ρεσυ....στις μεταξύ μας σχέσεις....τι προσφέρει ο πόνος?
    Και η υπομονή για ποιό πράγμα?
    Για την επόμενη "ευτυχία" που θα σε κάνει να την πληρώσεις πιο ακριβά απ' όσο την έζησες?
    Ναι.....αυτή τη φορά γονάτισα....γιατί πάντα το μόνο που έκανα ήταν αυτό που είπες....ναν σηκώνομαι, να λέω "γλίτωσα" και να ξαναχτίζω το πιο σημαντικό για μένα: την πίστη μου.
    Την πίστη μου στα καλά πράγματα των ανθρώπων, κι ας ακούγεται απλοϊκό.
    Αλλά την ξαναέχτισα πολλές φορές και πλέον κουράστηκα....

Το χειρότερο είναι οτι σιχαίνομαι τη μίρλα
    και έχω γίνει έτσι και χειρότερη! Ναι, πλέον βλέπω τους ανθρώπους σαν σαρκοβόρα, ή μάλλον ψυχο-βόρα πλάσματα....
    κοιτάζουν να ρουφήξουν την αγάπη τη φροντίδα το φως άλλων ανθρώπων και όταν χορτάσουν την πείνα τους, απλά σκοτώνουν.

Και το λέω εγω, που δεν πέρασε μέρα στη ζωή μου που να μη χαμογελάσω...να μην απλώσω ενα χέρι όπως λες και συ, παραδίπλα, μου το ζητούσαν ή οχι.

Και δεν θέλω να γίνω σαν αυτούς....βρέθηκα στο δίλημμα πολλές φορές αλλά δεν θέλω! Αγωνίστηκα όπως όλοι μας, λιγότερο ή περισσότερο, να μη μαυρίσει η ψυχή μου.
    Να μη φύγω ίδια με αυτό που ήρθα...να φύγω όσο το δυνατόν (ή αδύνατον) καλύτερη.
    Αλλά δεν βοηθάει τίποτα...σαν να πολεμάς με δράκους.

*παιδιά σορι.....το παράκανα με την πάρλα και "τρώω" το νήμα....

Senior Member
    Ξέρεις τι γίνεται?
    Ξέρω και βλέπω καθημερινά και στη δουλειά μου (λέμε τώρα...δουλειά μου αλλά είμαι τυχερή που βρήκα να κάνω αυτή τη δουλειά όσο κουτσά και να τραβάει)
    οτι όλοι αγωνιζόμαστε, βλέπω εξαθλίωση, βλέπω ζωές να καταστρέφονται....ξέρω την ιεραρχία των προβλημάτων, μη θαρρείς....

Αλλά δεν θεωρώ πως ο πόνος δίνει σοφία....σε μένα δεν έδωσε.
    Και καλά τα της δουλειάς...εκεί παλεύεις, αγωνίζεσαι, με ή χωρίς ανταμοιβή, το κάνεις για να ζήσεις και για να ζήσουν και οι γύρω σου (πώς αλλιώς....ατομικά δεν παίζει, πρέπει να φας και να φροντίσεις να φάει και ο διπλανός σου και πάει λέγοντας).

Αλλα ρεσυ....στις μεταξύ μας σχέσεις....τι προσφέρει ο πόνος?
    Και η υπομονή για ποιό πράγμα?
    Για την επόμενη "ευτυχία" που θα σε κάνει να την πληρώσεις πιο ακριβά απ' όσο την έζησες?
    Ναι.....αυτή τη φορά γονάτισα....γιατί πάντα το μόνο που έκανα ήταν αυτό που είπες....ναν σηκώνομαι, να λέω "γλίτωσα" και να ξαναχτίζω το πιο σημαντικό για μένα: την πίστη μου.
    Την πίστη μου στα καλά πράγματα των ανθρώπων, κι ας ακούγεται απλοϊκό.
    Αλλά την ξαναέχτισα πολλές φορές και πλέον κουράστηκα....
    Βλέπεις τα άσχημα μόνο δεν βλέπεις η δεν υπάρχουν και τα ωραία ?
    Το δάκρυ το αποκαλώ απόσταγμα απ όλα όσα έβραζα μέσα μου αλμύρα στην γεύση και στάζοντας στην πληγή περισσότερος πόνος μέχρι να πεις οπα ρεεεεε που πας ? τι κάνεις ?

Αυτό που είπες για την σοφία είναι εξαιρετικό γιατί κανένας σοφός δεν παραδέχεται πως είναι, λές πως δεν σου έδωσε σοφία ο πόνος, αμ δεν το κρίνεις εσύ αυτό για ρώτα αυτούς που σε γνωρίζουν ? ξέρεις σε πόσους είσαι ήδη πολύτιμο άτομο ? έχεις αλήθεια φίλους καθρέπτες ? να βλέπεις μέσα απο αυτούς ποιος πραγματικά είσαι ?

Στις σχέσεις ο πόνος είναι να μαθαίνεις να κρατάς και αποστάσεις όχι με την μια βουρ στο ψητό η αγάπη θέλει χρόνο αμα πονάς στις σχέσεις κάτι δεν γίνετε σωστά, είναι σαν προειδοποιητικο δεν είναι κακό, σε πόνεσε ο Α η ο Β αμα δεν εξασκηθείς στην τέχνη τις επικοινωνίας πως περιμένεις να σε καταλάβει ο άλλος /λη ?

Το άλλο που προϊδεάζεις πως τη επόμενη φορά η ευτυχία θα σου κοστίσει περισσότερο ? ειναι σαν να οδηγάς μηχανή και να βλέπεις την λακκούβα, ε 99% θα πέσεις μέσα, ναι υπάρχουν στον δρόμο αλλά μπροστα στην διαδρομή που έχεις επιλέξει αυτές θα σε σταματήσουν η αποθαρρύνουν ? Άλλωστε αμα ταξιδεύεις μόνο τις καλές μέρες δεν πρόκειται να φτάσεις έγκαιρα στον προορισμό σου

Για την πίστη τι να πω, προσωπικά δεδομένα, αλλά αναφέρεσαι σε αυτά που πιστεύεις εσύ η σε κάτι άλλο ? πχ θρησκευτικό

Τέλος κλείνοντας για να μην σε κουράσω είναι και αργά και αύριο πάμε στις δουλειές μας όλα όσα έχτισες που τα έχτισες ? σε τι έδαφος ? με τι υλικά ? και εμένα ολοκληρη πτέριγα τις εμπιστοσύνης γκρεμίστηκε και τα συντρίμμια δεν έχω ακόμα μαζέψει απλούστατα γιατί εκει ηταν άμμος

Σορυ κουράζω αν δώσεις συνέχεια ανοιγωντας ένα θέμα με το τι σε απασχολεί ίσως με την σκέψη μου σου δώσω καμια ιδές ακόμα και με το παράδειγμα προς αποφυγή να κρατάς ισορροπιες και να μην σκέφτεσαι σαβούρες, υπάρχουν τόσα πολλα θρεπτικά πράγματα εκει έξω

καλη συνέχεια σε ότι και αν κάνεις

Senior Member
    Σουλιτ, ενα θα σου πω, homo homini lupus!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σουλιτ, ενα θα σου πω, homo homini lupus!
    Μια ψυχή εδώ στο φόρουμ μου είχε πει πως μέσα μας έχουμε δύο λύκους που μάχονται τον καλό και τον κακό, ποιος θα κερδίσει ? Αυτόν που τρέφεις

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά είναι αργά για μένα ειναι ενδιαφέρων θέμα πάντως

Καλό βραδυ

Senior Member
    Φοβάμαι κάποιες στιγμές που μένω μόνη στο σπίτι και τότε είμαι εγώ ενάντια στον εαυτό μου...και θέλω να του κάνω κακό...
    Εγω παλι νομιζω οτι φοβασαι πιο πολυ το να κανεις κακο στον εαυτο σου! Αν τρομαζεις με τους κεραυνους πως δν θα τρομαξεις να σου κανεις κακο;;; Εκτος αν θες να σε τιμωρησεις!για πιο λογο ομως;;; Η ποναει τοσο η ψυχη σου που θες να προκαλεσεις σωματικο πονο για να ξεχαστει ο ψυχικος; Δν θα σε βοηθησει ουτε αυτο!!! Μετα απο λιγο η ψυχη θα ξαναπονεσει! Αρα;;; Δν θα κανεις κακο σε σενα γιατι δν σε συμφερει!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Αμα σου έλεγε ενα παιδί πως φοβάται ότι πισω απο την πόρτα υπάρχει η κακιά μάγισσα και πως αμα βγει θα τις κάνει κακό τι θα του έλεγες ?
    Προς θεού μην πάρεις το μνμ μου ως προσβλητικό θέλω απλά να καταλάβω τι σου συμβαίνει και δεν μπορείς να σκεφτεις για ποιο λόγο να κάνεις κακο στον εαυτό σου? τι ειναι αυτό η αυτά που φοβάσαι ? Τις σκέψεις αυτές που σε βασανίζουν και σε κάνουν να ----νομίζεις----- πως συμβαίνουν η πρόκειται να πραγματοποιηθούν γιατί δεν σκέφτεσαι πως μπορεί να συμβεί και το αντίθετο πχ μόνη στο σπίτι ? ευκαιρία να κάνεις κάτι καλό στον εαυτό σου

Αν κουράζω η στα σπάω η προκαλώ με τον τρόπο μου δεν έχεις παρά να μου πείς καλο το ενδιαφέρων αλλά πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία
    Να ξέρεις πως δεν θα σε παρεξηγήσω ούτε θα πάθω κάτι
    Μερικές φορές είναι καλύτερο το να ακους απο το να μιλάς αυτό θα πω στον εαυτό μου
    Το σκέφτομαι γι' αυτό και προσπαθώ να συγκρατηθώ...αλλά νιώθω να έχω κουραστεί από τη ζωή...κι όταν είναι οι άλλοι στο σπίτι ξέρω ότι μπορεί να με δουν να κάνω κάτι κακό και δεν θέλω να ξέρουν γι' αυτό και το αποφεύγω...αλλά όταν είμαι μόνη μου νιώθω ελεύθερη απ' αυτόν το φόβο οπότε η επιθυμία μεγαλώνει...
    Όχι, δεν με κουράζεις ίσα ίσα σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Εγω παλι νομιζω οτι φοβασαι πιο πολυ το να κανεις κακο στον εαυτο σου! Αν τρομαζεις με τους κεραυνους πως δν θα τρομαξεις να σου κανεις κακο;;; Εκτος αν θες να σε τιμωρησεις!για πιο λογο ομως;;; Η ποναει τοσο η ψυχη σου που θες να προκαλεσεις σωματικο πονο για να ξεχαστει ο ψυχικος; Δν θα σε βοηθησει ουτε αυτο!!! Μετα απο λιγο η ψυχη θα ξαναπονεσει! Αρα;;; Δν θα κανεις κακο σε σενα γιατι δν σε συμφερει!!!
    Ισχύουν και τα δύο...θέλω να με τιμωρήσω γιατί κάποτε δυσκόλεψα πολύ τη ζωή ενός ανθρώπου που ακόμα αγαπώ έστω κι αν δεν το έκανα επίτηδες κι επίσης θέλω να προκαλέσω σωματικό πόνο για να ξεχάσω τον ψυχικό...αλλά προσπαθώ να μην το κάνω γιατί μετά νιώθω αξιολύπητη και πονάω πιο πολύ...μακάρι να καταφέρω να συνεχίσω να αντιστέκομαι αν κι αυτή η προσπάθεια μου είναι οδυνηρή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    σκατα αλλα δεν γαμιεται!!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Το σκέφτομαι γι' αυτό και προσπαθώ να συγκρατηθώ...αλλά νιώθω να έχω κουραστεί από τη ζωή...κι όταν είναι οι άλλοι στο σπίτι ξέρω ότι μπορεί να με δουν να κάνω κάτι κακό και δεν θέλω να ξέρουν γι' αυτό και το αποφεύγω...αλλά όταν είμαι μόνη μου νιώθω ελεύθερη απ' αυτόν το φόβο οπότε η επιθυμία μεγαλώνει...
    Όχι, δεν με κουράζεις ίσα ίσα σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
    Φαντάσου πως οι κάθε σκέψεις είναι γραμμένες σε μια μεγάλη κουρτίνα γύρω σου τραβώντας και ξανα κλείνοντας κάθε φορά που περνάς μια μια, πέφτεις απανωτά και σε άλλες ακόμα και στις ίδιες, αν τις κρατήσεις ανοικτές και να τις δέσεις μάλιστα μην τις κλείσει ο αέρας πως θα καταφέρεις να δείς έξω, να βγεις έξω ????