Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 419
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 419 of 837 FirstFirst ... 319369409417418419420421429469519 ... LastLast
Results 6,271 to 6,285 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τελικά δεν έβρεξε χθες happydays, λάθος πρόβλεψη...οπότε πάει για την επόμενη φορά η αντιμετώπιση του φόβου...

Ε , τωρα το ξερεις το drill , κατω τζαμια , πατζουρια , μουσικη στο διαπασων , τι γνωμη εχει η dr.hapydays ? μηπως η κατα μετωπον αντιμετωπιση του φοβου φερει καλυτερα αποτελεσματα , ε dr.Days ?
    Last edited by Macgyver; 03-08-2014 at 23:57.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , τωρα το ξερεις το drill , κατω τζαμια , πατζουρια , μουσικη στο διαπασων , τι γνωμη εχει η dr.hapydays ? μηπως η κατα μετωπον αντιμετωπιση του φοβου φερει καλυτερα αποτελεσματα , ε dr.Days ?
    Εχω λιωσει στα γελια σημερα με το doctor!
    Δν εχω πολυ χρονο!!!
    η επιστημονας θα σας απαντησει οταν τελειωσει κατι εξωτερικες υποχρεωσεις!!! Χα χα χα!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Senior Member
    Xαρομαι hapydays που ευθυμησες ! απο δω κ περα ομως , κατοπιν ραντεβου οι συμβουλες , ε ?

Senior Member
    Ωστε φραπεδακι , Κυκνακο , αρα καλα τα πραματα σημερα , ατιμακι !!!!!!! εχεις σταθερα ωραρια υπνου , εστω με εφιαλτες η παιζουν ?
    Ε, εκείνη την ώρα ένιωθα κάπως καλά...όχι, δεν έχω σταθερά ωράρια ύπνου...και σήμερα ως το πρωί εφιάλτες έβλεπα και δεν νιώθω να ξεκουράστηκα αρκετά πάλι, ουφ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβάμαι...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Φοβάμαι...

Kυκνε , θα προτεινω κατι . 1) να εισαι ευγνωμων για οτι εχεις στην ζωη σου , το δωματιακι σου , την μουσικουλα σου , την πολυτελεια του να μην δουλευεις , ενα πιατο φαι , πραματα που αλλοι τα στερουνται κ εμεις τα θεωρουμε δεδομενα , φυσικα κ εισαι δυσαρεστημενη απο την υγεια σου , λογικο ειναι , αλλα αφου δεν μπορεις προς το παρον να κανεις κατι , αποδεξου την κατασταση , δεν θα κρατησει για παντα ( ξερω οτι σου φαινονται εντελως παραλογα αυτα που γραφω , αλλα σκεψου τα λιγουλακι )
    2) βαλε καποιον στοχο , οτιδηποτε , θα προτεινα να αρχισεις να βοηθας κ εσυ αλλα μελη , θα σου δωσει ευχαριστηση το οτι βοηθησες ενα αλλο μελος , εγω το κανω με πμ , κ παιρνω ικανοποιηση οταν αισθανομαι οτι προσεφερα κατι . Ειναι κατι που μεχρι στιγμης δεν τοχεις κανει , μονο βοηθεια ζητας , αλλα οπως βλεπεις , κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει , το γνωριζεις καλα διοτι εισαι εξυπνη , αλλα εχεις βαλτωσει ασχημα , κ οσο μενεις απραγη , θα βαλτωνεις ολο κ περισσοτερο .
    Δεν μπορω να μπω ακριβως στην θεση σου , εσυ εισαι εσυ , κ εγω ειμαι εγω . Πιθανον να μην μπορεις να αντιδρασεις . Αλλα να το αφησεις ετσι ?
    Ειναι δυσκολα αυτα που προτεινω , το γνωριζω , αλλα ειναι να γινει η αρχη

Senior Member
    Kυκνε , θα προτεινω κατι . 1) να εισαι ευγνωμων για οτι εχεις στην ζωη σου , το δωματιακι σου , την μουσικουλα σου , την πολυτελεια του να μην δουλευεις , ενα πιατο φαι , πραματα που αλλοι τα στερουνται κ εμεις τα θεωρουμε δεδομενα , φυσικα κ εισαι δυσαρεστημενη απο την υγεια σου , λογικο ειναι , αλλα αφου δεν μπορεις προς το παρον να κανεις κατι , αποδεξου την κατασταση , δεν θα κρατησει για παντα ( ξερω οτι σου φαινονται εντελως παραλογα αυτα που γραφω , αλλα σκεψου τα λιγουλακι )
    2) βαλε καποιον στοχο , οτιδηποτε , θα προτεινα να αρχισεις να βοηθας κ εσυ αλλα μελη , θα σου δωσει ευχαριστηση το οτι βοηθησες ενα αλλο μελος , εγω το κανω με πμ , κ παιρνω ικανοποιηση οταν αισθανομαι οτι προσεφερα κατι . Ειναι κατι που μεχρι στιγμης δεν τοχεις κανει , μονο βοηθεια ζητας , αλλα οπως βλεπεις , κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει , το γνωριζεις καλα διοτι εισαι εξυπνη , αλλα εχεις βαλτωσει ασχημα , κ οσο μενεις απραγη , θα βαλτωνεις ολο κ περισσοτερο .
    Δεν μπορω να μπω ακριβως στην θεση σου , εσυ εισαι εσυ , κ εγω ειμαι εγω . Πιθανον να μην μπορεις να αντιδρασεις . Αλλα να το αφησεις ετσι ?
    Ειναι δυσκολα αυτα που προτεινω , το γνωριζω , αλλα ειναι να γινει η αρχη
    Δεν είναι πολυτέλεια να μην δουλεύω, είναι πρόβλημα...όλο το καλοκαίρι περίμενα μιαν απάντηση σχετικά με δουλειά και τώρα πια θα πάει από Σεπτέμβριο...και δεν μου αρέσει καθόλου να εξαρτώμαι από άλλους για τα έξοδα μου...μακάρι να δούλευα και να είχα τα δικά μου χρήματα...τώρα για το αν η κατάθλιψη δεν κρατήσει για πάντα, το ελπίζω αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός ότι αισθάνομαι άσχημα, ότι μερικές φορές όταν μένω μόνη μου όπως τώρα κάνω αυτοκαταστροφικές σκέψεις και φοβάμαι μην τις πραγματοποιήσω κλπ...
    Όσο για τα π.μ. δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνω μ' αυτόν τον τρόπο εκτός κι αν τα παρακολουθείς, λολ!

Senior Member
    εσβησε το φως,ο λογος εχθρικος ,αντικοινωνικα,τα ρα μου σκανε απανοτα,κρατικα κελια,νοσοκομοι σαν αρπακτικα τα λογια τους δεν ειναι φυλικα,κεντρα απεξαρτησης,σκατα,θεωρια απο τα στενα κατσε καλα,σε ριξαν στο δαπεδο ξανα,σε μπουκοσανε,σου φενονται ολα σιωπυλα,ψυχιατροι που βγαζουν απο την φρικη σου λεφτα,οτι κανω δεν σε αφορα,εχω τον τροπο μου να κανω σαματα

Senior Member
    Δεν είναι πολυτέλεια να μην δουλεύω, είναι πρόβλημα...όλο το καλοκαίρι περίμενα μιαν απάντηση σχετικά με δουλειά και τώρα πια θα πάει από Σεπτέμβριο...και δεν μου αρέσει καθόλου να εξαρτώμαι από άλλους για τα έξοδα μου...μακάρι να δούλευα και να είχα τα δικά μου χρήματα...τώρα για το αν η κατάθλιψη δεν κρατήσει για πάντα, το ελπίζω αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ το γεγονός ότι αισθάνομαι άσχημα, ότι μερικές φορές όταν μένω μόνη μου όπως τώρα κάνω αυτοκαταστροφικές σκέψεις και φοβάμαι μην τις πραγματοποιήσω κλπ...
    Όσο για τα π.μ. δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνω μ' αυτόν τον τρόπο εκτός κι αν τα παρακολουθείς, λολ!

Κυκνε , δεν σε εμεμφθην για τα πμ , μια υποθεση εκανα , να βοηθησω προσπαθω , εχω προσπαθησει κ αλλες φορες , το γνωριζεις οτι οι προθεσεις μου ειναι καλες . Τωρα καταλαβα οτι σου ειναι προβλημα να μην δουλευεις ( εγω δεν δουλευω κ δεν αισθανομαι ενοχες , βεβαια αλλη ηλικια εγω , αλλη φαση ) , και αρχιζω και αντιλαμβανομαι την φυση της καταθλιψης σου , διοτι κ εγω εχω κτθλψη , αλλα ποτε δυο κτθλψεις δεν ειναι ιδιες . Αρα η κτθλψη σου , θα μειωθει οταν πιασεις δουλεια , σωστα ? σωστα λοιπον . Ειναι λες για σενα αδυνατον να αποδεχτεις οτι αισθανεσαι ασχημα , εγω δε το αποδεχομαι ( κ υποχωρει σιγα σιγα ) , γι αυτο λεω οτι δεν μπορω να μπω ακριβως στην θεση σου , κ τωρα καταλαβαινω οτι το κυριο σου προβλημα ειναι μην μεινεις μονη σου , κ κανεις πραγματικοτητα τις αυτοκαταστροφικες σκεψεις , τις οποιες εγω δεν εχω . Ζητω συγγνωμη αν σε προσεβαλλα , γνωριζεις οτι παντα προσπαθω να συμβαλλω οπως μπορω , και καλο ειναι που εγινε αυτη η κουβεντα , γιατι μου ξεκαθαρισες ωρισμενα πραματα για σενα , τα οποια φυσικα αγνοουσα . Την αλλη φορα , ελπιζω να ειμαι πιο εποικοδομητικος στην κριση και κατευθυνση που θα επιχειρησω . Φιλικα Κυκνακο
    Γραψε μου οτι με συγχωρεις , γιατι εισαι απ τις συμπαθειες μου , κ αισθανομαι ασχημα που σε στεναχωρησα ( στην τελευταια φραση , με τα πμ , εκανα γκαφα )
    Last edited by Macgyver; 04-08-2014 at 15:08.

Senior Member
    Πολλα νευρα εδω κ τρεις μερες.... τι εγινε? Σημερα ξεσπαω κ ευτυχως δν τη πολυπληρωσε η κυριουλα στη τραπεζα..... που χωθηκε μπροστα μας να παρει σειρα! κ αντε εγω...ή κοπελα με το μωρο στα χερια τι εφταιγε!?!?

ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μου πει τι να κανω κ πως!!! ετσι γουσταρω κ ετσι κανω!!! την ηθικη μου υποσταση τν ξερω καλυτερα απο το καθενα! παει το εξαρτημενο παιδακι που δεχοταν περιορισμους κ δν επαναστατουσε.... οποιος θελει να μεινει διπλα μου ας δεχτει την υποσταση μου!!!! Αυτη ειμαι οταν εχω νευρα κ αν μπορειτε να με αντεξετε οκ! αν δν μπορειτε δν μπορω να βοηθησω!!! προσφερω βοηθεια οπου μπορω κ νιωθω καλα! ειναι φορες ομως που χρειαζομαι μεγαλυτερη απο αυτη που προσφερω!!! γιατι με επικρινεις λοιπον κ δν με βοηθας με τα νευρα μου παρα μου τα τσιτωνεις κ αλλο? οταν προσπαθω με νυχια κ με δοντια να ηρεμησω κ να συγκατηθω βοηθησε με!!!!

Senior Member
    Φοβάμαι...
    τι φοβασαι ροζ κυκνακι μου?

Senior Member
    Xαρομαι hapydays που ευθυμησες ! απο δω κ περα ομως , κατοπιν ραντεβου οι συμβουλες , ε ?
    κ με λογαριασμο τραπεζης...... χαχαχχααχ

Senior Member
    Πλύθηκα τελικά να ξυπνήσω κι είδα τα "Φιλαράκια" στην τηλεόραση...τώρα τελείωσαν κι έφτιαξα φραπεδάκι να δροσιστώ...για έξω δεν είναι, κάνει πολλή ζέστη εδώ...
    εγω πηγα για μπανιο μονη μου μετα απο αυτο που σου ειπα ,50 μετρα απο τη παραλια κ εχω κανει μονο 10 μπανια....
    για να μν λεω πραγματα που εγω δν κανω!
    μονολογο επιασα σημερα? που ειστε???? Ε????

Senior Member
    Κυκνε , δεν σε εμεμφθην για τα πμ , μια υποθεση εκανα , να βοηθησω προσπαθω , εχω προσπαθησει κ αλλες φορες , το γνωριζεις οτι οι προθεσεις μου ειναι καλες . Τωρα καταλαβα οτι σου ειναι προβλημα να μην δουλευεις ( εγω δεν δουλευω κ δεν αισθανομαι ενοχες , βεβαια αλλη ηλικια εγω , αλλη φαση ) , και αρχιζω και αντιλαμβανομαι την φυση της καταθλιψης σου , διοτι κ εγω εχω κτθλψη , αλλα ποτε δυο κτθλψεις δεν ειναι ιδιες . Αρα η κτθλψη σου , θα μειωθει οταν πιασεις δουλεια , σωστα ? σωστα λοιπον . Ειναι λες για σενα αδυνατον να αποδεχτεις οτι αισθανεσαι ασχημα , εγω δε το αποδεχομαι ( κ υποχωρει σιγα σιγα ) , γι αυτο λεω οτι δεν μπορω να μπω ακριβως στην θεση σου , κ τωρα καταλαβαινω οτι το κυριο σου προβλημα ειναι μην μεινεις μονη σου , κ κανεις πραγματικοτητα τις αυτοκαταστροφικες σκεψεις , τις οποιες εγω δεν εχω . Ζητω συγγνωμη αν σε προσεβαλλα , γνωριζεις οτι παντα προσπαθω να συμβαλλω οπως μπορω , και καλο ειναι που εγινε αυτη η κουβεντα , γιατι μου ξεκαθαρισες ωρισμενα πραματα για σενα , τα οποια φυσικα αγνοουσα . Την αλλη φορα , ελπιζω να ειμαι πιο εποικοδομητικος στην κριση και κατευθυνση που θα επιχειρησω . Φιλικα Κυκνακο
    Γραψε μου οτι με συγχωρεις , γιατι εισαι απ τις συμπαθειες μου , κ αισθανομαι ασχημα που σε στεναχωρησα ( στην τελευταια φραση , με τα πμ , εκανα γκαφα )
    Εντάξει, δεν πειράζει...κατάλαβα τώρα πως το εννοούσες...όσο για τη δουλειά πιστεύω ότι αν δεν έχει άγχος, θα μου κάνει καλό γιατί και θα απασχολούμαι και θα είμαι οικονομικά ανεξάρτητη...δεν έχω ενοχές που δεν δουλεύω γιατί δεν θεωρώ ότι φταίω σε κάτι αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    τι φοβασαι ροζ κυκνακι μου?
    Φοβάμαι κάποιες στιγμές που μένω μόνη στο σπίτι και τότε είμαι εγώ ενάντια στον εαυτό μου...και θέλω να του κάνω κακό...