Originally Posted by
giorgos panou
Δυστυχως ΜΠΟΥ! τα στατυστικα συμφωνουν μαζι μου! ειδικα στην χωρα μας οπου οργανωμενη εγκληματικοτητα ειναι απο τις μικροτερες ! αν παρατηρησεις τα πιο πολλα εγκληματα κατα ζωης εχουν να καμουν με συναισθηματικα κινητρα!και οι εγκληματιες ειναι ψυχικα ασχθενεις.
Ποσες φορες εχεις ακουσει για "γιος σκοτωνει την μανα του" η ακομα μητερα δολοφωνει το βρεφος της! κι αλλα τετοια, ειδικα οικογενιακες δολοφωνιες ! ολα αυτα ειναι παντα απο ψυχωσεις, και σχεδον παντα ειχαν σταματησει να περνουν τα φαρμακα τους!
Φανταζομαι οτι ολοι μας στο φορουμ εχουμε καποια προσωπικη εμπειρια απο συγγενη, φιλο η γνωστο μας οπου λογο της ψυχωσης του, λογο τον υποτρπων του κι συνηθως υστερα απο την δυακοπη των φαρμακων του εχει καμει καποιο εγκλημα ! αυτο συνηθως γινετε εναντι αυτων που τον αγαπαν πιο πολυ! δυστυχως οι ανθρωποι αυτοι δεν μπορουν να διαχηρηστουν τετοια συναισθηματα , κι λογο του συνδρομου παρακολουθησης κι καταδιωξης με βια επιτηθοντε με σκοπο τον φονο στους δικους τους ανθρωπους!
Πριν λιγες μερες ειδα στο ιντερνετ αφιερωμα για τον Σειχιδη της Θασου! οπου σκοτωσε ολη του την οικογενεια! στην καταθεση του αναφερε οτι υπηρχε συνομοσια εναντιον του απο τους γονεις του, οτι δεν ηταν οι πραγματικοι γονεις του και οτι μαζι με την αδελφη του κι τον θειο του ειχαν σκοπο να του κανουν πειραματα κι μετα να τον σκοτωσουν! ετσι λοιπον βρισκομενος σε αμυνα ξεκληρησε ολη του την οικογενεια! Συμφωνα με την αστυνομια ειχε μολις παψει να περνει τα χαπια του!
Μπου! δεν λεω οτι οποιος εχει σχιζοφρενια ειναι κι δολοφωνος! ο λογος ειναι οτι υπερισχυει της βαρ βαροτητας η ανθρωπινη ζωη, και εμεις, οι ελληνες εχουμε αρκετα υψηλο το "valley of life", συνηθως ο δολοφωνος αγαπαει πολη τον εαυτο του! , το αισθημα που υπαρχει μπορει να υπαρχει κι σε καποον ψυχικα υγειες! απλα ο υγειεε δεν εχει θεματα, οπως συνδρομο καταδιωξεις! επισης ενα αλλο προβλημα ειναι και το λεγωμενο υψυλη αποψη του ΕΓΩ" δλδη, αν εξερεσουμε το παραλογο της μανοιας καταδιωξης υπαρχη αλλη μια σκεψη λογικης που θα μπορουσε να φερει στα φυσιολογικα συναισθηματα αυτη η σκεψη ειναι οτι " ποιος ειμαι εγω για να ασχολειτε μαζι μου οι μυατηκες υπηρεσιες!, για να ασχολουντε κι να χαλανε τοσα πολλα λεφτα κι τοσους ανθρωπου, δεν ειμαι τοσο μεγαλη , τοσο δυνατη προσωπικωτητα ουτε απο εμενα περνανε μυστηκα του ΝΑΤΟ΅!!!! αυτη η απλη ελειψη ταπεινοτητας θα μπορουσε να συνεφερει καποιον!!