Results 631 to 645 of 935
Thread: με παρακολουθουν
-
13-09-2018, 00:47 #631
Δυστυχως ΜΠΟΥ! τα στατυστικα συμφωνουν μαζι μου! ειδικα στην χωρα μας οπου οργανωμενη εγκληματικοτητα ειναι απο τις μικροτερες ! αν παρατηρησεις τα πιο πολλα εγκληματα κατα ζωης εχουν να καμουν με συναισθηματικα κινητρα!και οι εγκληματιες ειναι ψυχικα ασχθενεις.
Ποσες φορες εχεις ακουσει για "γιος σκοτωνει την μανα του" η ακομα μητερα δολοφωνει το βρεφος της! κι αλλα τετοια, ειδικα οικογενιακες δολοφωνιες ! ολα αυτα ειναι παντα απο ψυχωσεις, και σχεδον παντα ειχαν σταματησει να περνουν τα φαρμακα τους!
Φανταζομαι οτι ολοι μας στο φορουμ εχουμε καποια προσωπικη εμπειρια απο συγγενη, φιλο η γνωστο μας οπου λογο της ψυχωσης του, λογο τον υποτρπων του κι συνηθως υστερα απο την δυακοπη των φαρμακων του εχει καμει καποιο εγκλημα ! αυτο συνηθως γινετε εναντι αυτων που τον αγαπαν πιο πολυ! δυστυχως οι ανθρωποι αυτοι δεν μπορουν να διαχηρηστουν τετοια συναισθηματα , κι λογο του συνδρομου παρακολουθησης κι καταδιωξης με βια επιτηθοντε με σκοπο τον φονο στους δικους τους ανθρωπους!
Πριν λιγες μερες ειδα στο ιντερνετ αφιερωμα για τον Σειχιδη της Θασου! οπου σκοτωσε ολη του την οικογενεια! στην καταθεση του αναφερε οτι υπηρχε συνομοσια εναντιον του απο τους γονεις του, οτι δεν ηταν οι πραγματικοι γονεις του και οτι μαζι με την αδελφη του κι τον θειο του ειχαν σκοπο να του κανουν πειραματα κι μετα να τον σκοτωσουν! ετσι λοιπον βρισκομενος σε αμυνα ξεκληρησε ολη του την οικογενεια! Συμφωνα με την αστυνομια ειχε μολις παψει να περνει τα χαπια του!
Μπου! δεν λεω οτι οποιος εχει σχιζοφρενια ειναι κι δολοφωνος! ο λογος ειναι οτι υπερισχυει της βαρ βαροτητας η ανθρωπινη ζωη, και εμεις, οι ελληνες εχουμε αρκετα υψηλο το "valley of life", συνηθως ο δολοφωνος αγαπαει πολη τον εαυτο του! , το αισθημα που υπαρχει μπορει να υπαρχει κι σε καποον ψυχικα υγειες! απλα ο υγειεε δεν εχει θεματα, οπως συνδρομο καταδιωξεις! επισης ενα αλλο προβλημα ειναι και το λεγωμενο υψυλη αποψη του ΕΓΩ" δλδη, αν εξερεσουμε το παραλογο της μανοιας καταδιωξης υπαρχη αλλη μια σκεψη λογικης που θα μπορουσε να φερει στα φυσιολογικα συναισθηματα αυτη η σκεψη ειναι οτι " ποιος ειμαι εγω για να ασχολειτε μαζι μου οι μυατηκες υπηρεσιες!, για να ασχολουντε κι να χαλανε τοσα πολλα λεφτα κι τοσους ανθρωπου, δεν ειμαι τοσο μεγαλη , τοσο δυνατη προσωπικωτητα ουτε απο εμενα περνανε μυστηκα του ΝΑΤΟ΅!!!! αυτη η απλη ελειψη ταπεινοτητας θα μπορουσε να συνεφερει καποιον!!
- 13-09-2018, 08:03 #632
Πανου δεν εισαι πρεζακι τι εισαι δεν ξερω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-09-2018, 13:13 #633
Γιώργο μη το κάνεις αυτό ρε φίλε, σε παρακαλώ!!
Έχουμε ήδη να αντιμετωπίσουμε πολλές ενοχές και φόβους. Μη προσθέτεις άλλον έναν.
Τα στατιστικά λένε οτι μια μειοψηφία του 2% των πασχόντων είναι εν δυνάμη επικίνδυνη και αυτό γιατί μπορεί να κάνει καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών ή να έχει μια διαταραχή προσωπικότητας όπως ψυχοπάθεια. Δεν παρουσιάζουμε όλοι μας όμως αυτούς τους συνδιασμούς και μη γενικεύουμε στιγματίζοντας και βάζοντας όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Δηλαδή τι προσπαθείς να αποδείξεις και τι να πεις στην @boo που βασανίζεται;; Οτι είναι εν δυνάμη δολοφόνος. Δεν τις φτάνουν οι φοβίες και τα όσα περνάει από τους γύρω της;; Ενας άνθρωπος με συνείδηση δεν αντέχει να του πουν ''ξέρεις κάποια στιγμή μπορεί να σκοτώσεις''.
Κ κάτι τελευταίο. Συνήθως οι σχιζοφρενείς είναι θύματα και όχι θύτες. Ειδικά όταν είναι απροστάτευτοι στον έξω κόσμο.
Φίλε ο σχιζοφρενής δεν θα οργανώσει έγκλημα όπως κάνουν άλλοι είτε γραβατωμένοι είτε όχι γιατί πολύ απλά δεν είναι σε θέση.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
13-09-2018, 14:07 #634
Μπραβο σειριε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-09-2018, 15:33 #635
Ο giorgos panou προσπαθεί να περάσει τη θέση του μέσω του παρόντος forum (δεν είναι ο μόνος, υπάρχει ακόμη ένας απ' όχι έχω καταλάβει τόσο καιρό εδώ μέσα, ο οποίος αναφέρει επίσης άσχετα πράγματα με τα θέματα που αναπτύσσονται κατά καιρούς από μέλη του forum). Οι απόψεις ότι οι στατιστικές δείχνουν αυτά που μας περιγράφει, είναι τουλάχιστον προσβλητικές προς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Απορώ πως είναι αποδεκτές μέσα σ' ένα τέτοιο forum. Στην ουσία προσπαθεί να στοχοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους με το πρόσχημα ότι πρέπει να παίρνουν τα φάρμακά τους. Οι απόψεις αυτές δεν είναι μόνο άστοχες, όσον αφορά τους λόγους ύπαρξης αυτού του forum, αλλά και επικίνδυνες καθώς προωθούν μια εσφαλμένη εικόνα σχετικά με το θέμα.
13-09-2018, 16:28 #636
ευχαριστω παιδια για τη στηριξη
ετσι ειναι.οπως λετε.. περισσοτερο θυμα παρα θυτης.. με τοσο φοβο λογικο ειναι..
αφου προσωπικα δεν αντεχω ουτε τις φωνες για να καταλαβεις.οταν γινεται τσακωμος παω και κλεινομαι στο δωματιο.δεν αντεχω τις φωνες..
πηγα σημερα στο γιατρο.
μου ειπε οτι ειμαι ανθεκτικη στα φαρμακα.ελπιζουμε στο risperdal.το πηγαμε στα 6mg.και σταδιακα διωχνουμε το solian σε χρονο δυμηνιας.
μου ειπε οτι με βρισκει ουτε κρυο ουτε ζεστη.με εχει δει και καλυτερα αλλα και χειροτερα.ειναι θετικο λεει που ακουω γελια απο το να ακουω φωνες.ειναι πιο αδυναμες μου ειπε οι ψευδαισθησεις μου.
για την παρακολουθηση ελπιζουμε στο risperdal.τωρα ειμαι στα 6mg.μου ειπε οτι ειναι πιο δυνατο στα ψυχωτικα απο οτι το solian.γι αυτο συμφωνησε οτι ειναι καλη ενδειξη για αυτο το φαρμακο αυτο το 30% καλυτερευση που εχω δει.ευχομαστε τωρα να ανεβει το ποσοστο.
ελπιζουμεείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
13-09-2018, 21:04 #637
boo εγω οταν ειμουν στο ψυχωτικο επισοδειο, καποιες στιγμες εβλεπα τους γονεις μου με παραμωρφομενα πρωσοπα εσει εχεις τετοιες ψευδεσθησης?
13-09-2018, 22:00 #638
πριν καποια χρονια εβλεπα φαντασματα παιδακια ντυμενα στα ασπρα να ειναι γυρω μου και να με κοιτανε και να προσπαθουν να ανεβουν στο κρεβατι μου.
αλλοτε ειχαν αιματα αλλοτε οχι.εβλεπα το ταβανι επισης να σταζει αιμα..
ηταν φρικη.είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
13-09-2018, 22:25 #639
το ψυχωτικο επισοδειο, ηταν η ποιο σκληρη ψυχοτραυματικη εμπειρια που εχω ζηση και ακομα να τη ξεπερασω, πολλες φορες σκεφτομαι τη μου συνεβενε και φρικαρο, μονο που σκεφτομαι τη θα ξαναπαθω αν δεν παιρνω τα φαρμακα μου ειναι αρκετο για να με βαζει σε ισιο δρομο και να τηρω εβλαβικα τη θεραπεια
13-09-2018, 22:30 #640
εμενα κανενα φαρμακο δε με εχει κανει καλα και τα παιρνω κανονικα..περιοδους καλυτερευσης εχω.
ελπιζω στο ρισπερνταλ..
εισαι τυχερος.ειμαι 14 χρονια ετσιείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
13-09-2018, 22:33 #641
ναι μες την ατυχια του ψυχωτικου επισοδειου ειμαι τυχερος με πιανουν τα φαρμακα και δεν εχω συμπτωματα, ασχετο με πηραν μεταπτυχιακο, θα αρχισει να εχω διαβασμα σταδιακα
13-09-2018, 22:36 #642
το κακο ειναι οτι δεν μπωρο να ελατωσω αλλο τη δοση, κατω απο τα 600 μγ αρχιζω να εχω προβληματα
13-09-2018, 22:41 #643
καλη επιτυχια ευχομαι για το μεταπτυχιακο! μπραβο!
σε καταλαβαινω..και εγω μεχρι 600mg solian εχω φτασει το κατωτερο.ειναι η 2η μας προσπαθεια τωρα να το μειωσουμε.απο σημερα θα παιρνω 400mg.πριν κανενα 2μηνο που το ειχαμε επιχειρησει δεν πετυχε.για να δουμε τωρα..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
13-09-2018, 22:44 #644
η μνημη μου εχει ψιλοχαλασει, δεν ξερω αν θα τα καταφερω μεταπτυχιακο, δεν ξερω τη φταιει, οτι μεγαλωσα, οτι εχω 8 χρονια να ασχολειθω με σπουδες, οτι παιρνω φαρμακα, η ασθενεια μου χαλασε τη μνημη? τωρα και να μην τα καταφερω δεν εγινε και τιποτα.,
13-09-2018, 23:24 #645
αυτο με τη μνημη το εχω παρατηρησει και εγω..
ισως για ολους τους λογους που ανεφερες αλλα κυριως πιστευω ειναι και τα φαρμακα που κανουν ζημεια στη μνημη..
εκατσα τον ιουλιο να παω σε φροντηστηριο αγγλικων για να τα θυμηθω...ε τι να πω..προσπαθουσα 4 ωρες με χιλιους τροπους να απομνημονευσω 20 λεξεις..ματαια..είμαι ςοδοπανα ανθρωπος