όλγα, να σε ρωτήσω κάτι?
τί σου έχουν κάνει τα παιδιά κ λες αυτά που λες?
όλγα, να σε ρωτήσω κάτι?
τί σου έχουν κάνει τα παιδιά κ λες αυτά που λες?
Kατσε ρε συ τωρα...
Σκεφτομαι στερεοτυπικα οταν ξαφνικα τρωω φρικη και αντιλαμβανομαι το οτι μεχρι αυτη την ηλικια δεν εχω παει με γυναικα? Ξερω οτι το παρελθον δεν γυρνα αλλα το να προσγειωθω στην πραγματικοτητα ετσι ηταν κατι το πολυ οδυνηρο και ακομα ειναι.... Μην το παιρνεις οτι το παω οτι αν μεχρι τα τριαντα δεν τα φτιαξω ολα θα πεσω να πνιγω...καμια σχεση... Εγω θελω να ξεπερασω την κωλοντροπαλοτητα και να εκφραστω ελευθερα και φυσιολογικα σε μια γυναικα... αν γινει αυτο και παρω την πρωτη βολτα και ξυπνησω τοτε μετα θα ειναι θεμα δικο μου να τα τακτοποιησω λιγο...και στην τελικη χεστηκα κιολας να τα τακτοποιησω ολα απο τωρα...οκ δουλεια θελω για να χω λεφτα να ζω και να περναω καλα και να φυγω επιτελους απ το σπιτι το πατρικο που με ψυχοπλακωνει...απλα πραγματα ζηταω ρε συ...
Εξηγησε μου ομως ενα πραγμα οκ?
Γιατι ενω οταν ειμαι εξω απ το σπιτι και ελαφρα πιωμενος μου φαινονται ολα ευκολα και οταν ερχομαι πισω βουλιαζω στα ιδια? Οταν ημουν στο μπαρακι χθες ημουν κομπλε...δεν με ενοιαζε τιποτα....ηρθα σπιτι μεσ την καλη χαρα οκ? Τωρα περασαν δυο μερες κι αρχισα τα αχ βαχ...και τι θα γινει....και καταστροφολογια φουλ... Ενω ξερω οτι θα βγω και θα περασω καλα, γιατι φοβαμαι να παρω τηλεφωνο? Βεβαια αυριο ειναι η μερα κι εγω θα παρω οπως και να χει! Αλλα ξερω οτι θα το κανω κατω απο πιεση του εαυτου μου του ιδιου! Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα στον υπνο....ενω νυσταζω, οταν πεφτω ξαφνικα αρχιζει η καρδια μου και χτυπαει δυνατα και αγχωνομαι...και τα σκεφτομαι ολα πολυ εντονα... Γιατι να αντιδραω ετσι ενω μεσα μου ξερω πως μια χαρα θα παει και το ραντεβου, και η κοπελα εχει δειξει εντονα οτι γουσταρει και πολλες φορες, οποτε ειναι ετοιμη δουλεια...Γιατι οταν μενω μονος με τον εαυτο γα...ται ο διας τοσο πολυ?
το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης/δεοντολογίας
ρε σεις , ο τζιμ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ προσπαθει να συνεχισει το θεμα του ο κακομοιρης.
αν δεν εκτονωθηκε το θεμα, δεν ανοιγετε κανενα αλλο μεχρι να γυρισουν οι αντμιν απο το μεροκαματο να πιασουν την σκουπα?
ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΤΟΣ
Αυτο που βλεπω εγω ειναι μια ολγα να βγαινει ξαφνικα να βριζει την θεοφανια και την ρεμεντυ , χωρις κανενα λογο!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο σελειος φυσικα να βριζει την Θεοφανια οπως κανει εδω και μηνες , σε οτι να απαντησει η Θεοφανια πεταγεται να πει την εξυπναδα του. Δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν θελουν να ασχολουνται μαζι του και καλο θα ηταν να παψει και αυτος
να ασχολειται και να παρενοχλει προσωπα που αν μη τι αλλο προσπαθουν να μην εχουν καμμια σχεση μαζι του.
αν σου απαντησει ποτε η ολγα, ευχαριστως να την διαβασω κι εγω, αλλα επειδη με ενεπλεξε και ξερω απο πρωτο χερι, να σου λυσω την απορια.
τιποτε δεν της εχουμε κανει.... νοιωθει ενα.....πραμα..... για δικα της θεματα και νομιζει οτι αν αρχισει να βριζει κανεναν αλλο, θα νοιωσει καπως καλυτερα.
αν ενοιωσε οντως καπως καλυτερα, να μας το πει κι εμας και να σκισουν τα πτυχια τους οι γιατροι του κοσμου (ας τα σκισουν κι οι γιατροι χωρις συνορα)
προς nickos.D
συγνωμη ειληκρινα που εθιξα την κοινοτητα του φορουμ, και γιαυτο το λογο επιθυμω ολικη διαγραφη απο το εν λογω φορουμ, δεν μπορεσα να συγκρατηθω πραγματικα γιατι μια "κομισα" απο την κερκυρα προκαλεσε με τον ποιο χυδαιο, ποταπο, και αδυσωπητο τροπο την εκρηξη μου.. δεν θελω να μεινω εγγεγραμενο μελος εδω και να ασχολουμαι με σκουπιδια.
ευχαριστω
δηλωνω επισης λογω κληρονομικου χαρισματος, οτι η δωρα δεν πινει και τις συκοφαντιες του ο σελειος ας τις βρει απο τον θεο που πιστευει (μεχρι τοτε, κανενα μπαν δεν θα εβλαπτε)
ΛΕΒΕΝΤΟΠΕΔΟ ΑΡΙΣΤΟ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ:p
εγω παντως τα ειπα ολα πολυ συνειδητα ολα σημερα!δεν μετανιωνω και δεχομαι μετα χαρας την καθε προειδοποιηση!
Ασχολουμε μαζι σου μονο και μονο γιατι εισαι χυδαιος και παρενοχλεις κοσμο. Δεν εχουμε κανενα αλλο λογο για να ασχοληθουμε μαζι σου και επρεπε να το εχεις καταλαβει εδω και μηνες.
Εισαι απο τα χειροτερα στοιχεια που εχουν περασει απο το φορουμ , μην πω το χειροτερο.
Λιγοι ανθρωποι εχουν προσβαλλει τοσο κοσμο χωρις καμμια αιτια και να γινονται φορτικοι και τσιμπουρια.
ναι αλλα τα παντα πληρωνονται ενω τα κοαλα οχι ! δεν ειναι αδικο ?
DEN SE PIANW:pGTI NA PLIRWNONTAI OLA EDW KAI OXI TA KOALA?:pELA NA TO SIZITISOUME:p
http://www.slang.gr/media/img/200907...070a0b71bd.jpg
τα παντα.....που πληρωνονται εδω
όλγα, σηκώνω τα χέρια ψηλά!
δν κατάλαβα γιατί τα είπες.
κ δν απαντάς.
http://www.slang.gr/media/img/200907...9d950dfd23.jpg
και τα κοαλα ..... τιποτα
Προσπαθώ να παρακολουθήσω αλλά έχει γίνει ψιλοχαμός εδώ μέσα - αλήθεια τί γίνεται εδώ μέσα???Quote:
Γιατι ενω οταν ειμαι εξω απ το σπιτι και ελαφρα πιωμενος μου φαινονται ολα ευκολα και οταν ερχομαι πισω βουλιαζω στα ιδια?
Τελος πάντων, αυτό που λες εμένα μου ακούγεται πως βγαίνοντας έξω χαλαρώνεις και ξεχνιέσαι και απλά γυρνάς σε ένα περιβάλλον που αισθάνεσαι πως δεν έχεις αυτονομία (των δικών σου) ενώ θα 'θελες να σουν μόνος και ανεξάρτητος. Δεν είναι τραγικό. Λύνεται με τον καιρό, και όταν σιγά σιγά θα θέσεις τα θεμέλια για να μείνεις μόνος σου. Αυτά τα πολύ σύντομα...
είναι ένα μακρύ οφτοπίστικο - σαικολγκιστικό διάλλειμα...
olgaki82
γεννηθηκαμε ιδια χρονολογια???
εγω παντως γεννηθηκα το 1982
Πηγα να πω τωρα πως ειμαι σε τοσο μεγαλη ενταση που δεν μπορω...πηγα δλδ να συγκρινω τις εντασεις μας... πραγμα λαθος γιατι αυτα ειναι σχετικα...
Ξερεις κατι ομως? Αυτες τις μερες ειμαι οντος πολυ πιεσμενος... αλλαζει η ζωη μου αποτομα...παρουσιαστηκαν δουλειες, συν τα προσωπικα μου...ολα αυτα με εχουν κανει ρακος...
Εχω γραψει ομως σε μερικους και μερικες φιλε ιωαννη... καποιοι με συμβουλευονται για θεματα που μπορω να δωσω μια σοβαρη απαντηση μεσω πμ...οποτε μπορει να μην φαινεται η προσφορα μου...αλλα δεν με νοιαζει να φαινεται...με νοιαζει με 2-3 σοβαρους ανθρωπους να μπορω να ανταλλαζω υποστηριξη και μια καλη κουβεντα...
Σε καποια ποστς ομως προσπαθησε να δεις οτι εχω συνδραμει...Δεν στο κρυβω ομως πως καποιες φορες αποφευγω να το κανω για μερικους λογους...1) Ψυχοπλακωνομαι, 2) Βαριεμαι 3) Δεν εχω τι να πω Για τους πρωτους δυο ομως οταν αισθανομαι δυνατος τους ξεπερναω....
μπράβο αυτά ειναι σημαντικά! Οπότε απλά έχεις μία περίοδο άγχους. Θα περάσει, διαχειρίσου το καλά.Quote:
παρουσιαστηκαν δουλειες, συν τα προσωπικα μου...ολα αυτα με εχουν κανει ρακος...
Εχω μια περιοδο αγχους γιατι φοβαμαι μην κλαταρω και τα καταστρεψω...
Επισης σκεφτομαι αλλα πραγματα που με κανουν να αισθανομαι αναξιος....Ολα αυτα που περναω τωρα αν το σκεφτεις ειναι καθυστερημενη εφηβεια....γενικα ακολουθω την ωριμανση των συνομηλικων μου με μια σταθερη αποσταση 4-5 ετων.... αλλοι ξερω γω μετακομισαν μονοι στα 21-22-23 και θελησαν να απαγκιστρωθουν απ τους γονεις...αλλοι μεχρι τοτε ειχανε τελειωσει με το θεμα του να βρουν κοπελα και να κανουν ερωτα... Γενικα μου συμβαινουν ολα με αργοπορια ενα σταθερο χρονικο διαστημα...απλα επειδη ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια ειμαι πιεσμενος και χρονικα οποτε το αγχος μου διπλασιαζεται.....Και αισθανομαι αναξιος γιατι τελικα καταλαβαινω την συμπεριφορα καποιων εφηβων και αργοτερα νεαρων που με ψιλοπειραζαν γιατι ημουν πολυ παιδι... και μαλιστα στον χειροτερο δυνατο συνδυασμο... φτωχος που τον μεγαλωσαν να αισθανεται πλουσιος.. γιατι πολλα κομπλεξ των δικων μου, ιδιαιτερα της μανας μου εχουν να κανουν με τα λεφτα... αμα την δεις πως χαιρεται οταν παιρνει λεφτα δε φανταζεσαι...για να αγορασει ξερω γω μπουρδες...μιλαμε κανουν χειροτερα απο παιδια... εχω επωμιστει συσσωμη την κωλομιζερια τους! Ομως πλεον αντιλαμβανομαι την ευθυνη μου πως απ τα 18 και μετα ημουν ενηλικος και επρεπε να ειμαι πιο σκληρος και να παρω τα πραγματα στα χερια μου...εστω μια δουλιτσα κατι...εστω να πω σε μια κοπελα οχι τοσο ωραια να βγουμε ενα ραντεβου...απλα πραγματα...baby steps..τα θελα ή ολα ή τιποτα...γενικα το κανω αυτο...Βλεπεις ειμαι τοσο pathetic που με βολευαν τα λιγοστα λεφτα των "μιζερων" καταλαβες? Ολα δικα του τα ηθελε το κωλοπαιδι! Εμ δεν παει ετσι...!
Παρτα λοιπον στα μουτρα κωλοπαιδι και να τα χαιρεσαι γιατι σου αξιζουν! Γιατι αλλοι δεν ειχαν ουτε τα μισα και τωρα σου ριχνουν χιλιομετρα στο ποσο πιο μπροστα απο σενα ειναι στη ζωη! Κι αυτο που ειπατε οτι αν μου μιλιστε για παιδια και τεκνοποιηση θα με κανει να αισθανθω γερος ειναι τελειως οτι να ναι! Οταν επιασα τον γιο ενος συνομηλικου φιλου (βεβαια ηταν τυχαια εγκυμοσυνη αλλα τελικα το κρατησαν :) ) ξερετε πως ενιωσα? Σαν θεος! Σαν να παιρνει νοημα η υπαρξη μου... υπερβολη ισως αλλα εκεινη την ωρα ηθελα κι εγω να κανω παιδια... ξερω θα αργησει να γινει προς το παρον αλλα ειμαι σιγουρος πως θα με χαροποιησει ιδιατερα... κι αυτη τη φορα, ιδιαιτερα αν ειναι αγορακι θα εχ ΤΟΝΟΥΣ εμπειριας για το τι να αποφυγω στο μεγαλωμα του!
δηλαδή?Quote:
τα θελα ή ολα ή τιποτα
Με τα λεφτά τι εννοείς βρε Τζιμ ακριβώς και τα αναφέρεις τόσο πολύ? Γενικά, εγώ ξέρω πως ένας 26χρονος δεν θέλει και μία περιουσία για να ναι ευτυχισμένοςQuote:
με βολευαν τα λιγοστα λεφτα των "μιζερων" καταλαβες?
Και τη μιζέρια των γονιών αποτίναξέ την!