Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 161 FirstFirst ... 1363103111112113114115123 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 2414
    Senior Member
    όλγα, να σε ρωτήσω κάτι?
    τί σου έχουν κάνει τα παιδιά κ λες αυτά που λες?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    συγνώμη τώρα που θα γράψω οφ τόπικ - αλλά δεν νομίζω ρισέρτσερ πως ήταν και τόοοσο ερωτικοί άνθρωποι. Ήταν εξαιρετικοί και οι δύο ως ηθοποιοί και λαμπεροί κ.λ.π αλλά νομίζω ο Χορν, υπερβολικά νάρκισσος, και η Λαμπέτη ιδιαίτερα 'σφιχτός' άνθρωπος και νάρκισσος φυσικά. Θέλω να πω, τελικά δεν νομίζω πως οι πολύ νάρκισσοι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ερωτικοί. Εδώ, βέβαια ερωτικός εννοώ την πραγματική ζέστη που εκπέμπει ο άλλος στην προσωπική του ερωτική συνεύρεση και συνύπαρξη και όχι αυτό που εκπέμπει δημόσια.

Στο θέμα τώρα. Συμφωνώ απόλυτα με κλαιρ και βροχή - αέρα...
    Κι επειδή νομίζω το είδα και παραπάνω από άλλους - ας μη συγχέουμε πια ούτε την τεκνοποίηση αλλά ούτε την επαγγελματική αποκατάσταση με την αυτοολοκλήρωση και την ευτυχία. Νομίζω πως αυτά είναι περισσότερο κοινωνικές επιταγές παρά προσωπικές επιθυμίες. Θέλω να πω πως η ζωή, η αυτοεκπλήρωση, το να αισθάνεται κανείς καλά με τον εαυτό του γεμάτος κ.λ.π, δεν μπορώ να φανταστώ πως τελειώνει ούτε στην έντονη σεξουαλική ζωή, ούτε στη μία πιθανή σχέση, ούτε στην επαγγελματική δραστηριότητα.
    Για να μην παρεξηγηθώ, αν κάποιο από τα παραπάνω, ή όλα μαζί, υπάρχουν στη ζωή ενός ανθρώπου και τη γεμίζουν (γιατί τα απολαμβάνει πραγματικά) τότε εξαιρετικά!!! Όμως άλλο είναι αυτό, και άλλο να θεωρούμε πως τέλειωσε η ζωή μας και είμαστε απολύτως αποτυχημένοι (και σε ηλικίες κάτω των τριάντα) επειδή δεν έχουμε μία οποιαδήποτε δουλειά, ή μία οποιαδήποτε σχέση - και άρα φέρουμε ταμπέλες - ο/η άνεργος- ο/η single- μπακούρι - δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο....
    Επιπλέον, θυμηθείτε πως στην Ελλάδα του σήμερα είναι το πλέον σύνηθες ο νέος 25- 35 - .... να μην είναι αποκατεστημένος, ούτε επαγγελματικά, αλλά και ούτε προσωπικά. Για ρίξτε μια ματιά τριγύρω...(γιατί διάβασα παραπάνω από κάποιον-οιους δεν θυμάμαι και ανατρίχιασα λίγο - πως δίνει περιθώριο στον εαυτό του μέχρι τα 30 να βρει δουλειά και σχέση ειδάλλως δεν θα 'χει νόημα η ζωή του). Ναι, τα πράγματα είναι δύσκολα, η κοινωνία είναι σε κρίση (όχι μόνο οικονομική) και γενικότερα η γενιά μας περνάει δύσκολα. Αυτό δεν σημαίνει να πάμε ν' αυτοκτονήσουμε όλοι.
    Και τέλος πάντων γιατί να διατηρούμε εξουθενωτικές απαιτήσεις από τον εαυτό μας (να έχω πάντα δουλειά, πάντα σχέση, να πηδάω τέλεια....) τη στιγμή που αυτά είναι επιβεβλημένα κοινωνικά στερεότυπα, τα οποία - θα το πω ακόμα μία φορά - δεν είναι πια και τόσο γερά αν το ψάξει κανείς. Ο Τζιμ, ας πούμε, (το χω ξαναπεί) σκέφτεται απολύτως στερεοτυπικά κατά τη γνώμη μου, τη στιγμή που θα μπορούσε να βρει ένα σωρό κοπέλες που δεν σκέφτονται έτσι...
    Τέλος πάντων, ξεκίνησα να γράψω μία δύο γραμμές και είπα πολλά - και είμαι και λίγο ζαλισμένη σήμερα ελπίζω να βγάζω νόημα.

Ναομι - να σας ζήσει!!!!
    Kατσε ρε συ τωρα...

Σκεφτομαι στερεοτυπικα οταν ξαφνικα τρωω φρικη και αντιλαμβανομαι το οτι μεχρι αυτη την ηλικια δεν εχω παει με γυναικα? Ξερω οτι το παρελθον δεν γυρνα αλλα το να προσγειωθω στην πραγματικοτητα ετσι ηταν κατι το πολυ οδυνηρο και ακομα ειναι.... Μην το παιρνεις οτι το παω οτι αν μεχρι τα τριαντα δεν τα φτιαξω ολα θα πεσω να πνιγω...καμια σχεση... Εγω θελω να ξεπερασω την κωλοντροπαλοτητα και να εκφραστω ελευθερα και φυσιολογικα σε μια γυναικα... αν γινει αυτο και παρω την πρωτη βολτα και ξυπνησω τοτε μετα θα ειναι θεμα δικο μου να τα τακτοποιησω λιγο...και στην τελικη χεστηκα κιολας να τα τακτοποιησω ολα απο τωρα...οκ δουλεια θελω για να χω λεφτα να ζω και να περναω καλα και να φυγω επιτελους απ το σπιτι το πατρικο που με ψυχοπλακωνει...απλα πραγματα ζηταω ρε συ...

Εξηγησε μου ομως ενα πραγμα οκ?

Γιατι ενω οταν ειμαι εξω απ το σπιτι και ελαφρα πιωμενος μου φαινονται ολα ευκολα και οταν ερχομαι πισω βουλιαζω στα ιδια? Οταν ημουν στο μπαρακι χθες ημουν κομπλε...δεν με ενοιαζε τιποτα....ηρθα σπιτι μεσ την καλη χαρα οκ? Τωρα περασαν δυο μερες κι αρχισα τα αχ βαχ...και τι θα γινει....και καταστροφολογια φουλ... Ενω ξερω οτι θα βγω και θα περασω καλα, γιατι φοβαμαι να παρω τηλεφωνο? Βεβαια αυριο ειναι η μερα κι εγω θα παρω οπως και να χει! Αλλα ξερω οτι θα το κανω κατω απο πιεση του εαυτου μου του ιδιου! Τις τελευταιες μερες εχω προβλημα στον υπνο....ενω νυσταζω, οταν πεφτω ξαφνικα αρχιζει η καρδια μου και χτυπαει δυνατα και αγχωνομαι...και τα σκεφτομαι ολα πολυ εντονα... Γιατι να αντιδραω ετσι ενω μεσα μου ξερω πως μια χαρα θα παει και το ραντεβου, και η κοπελα εχει δειξει εντονα οτι γουσταρει και πολλες φορες, οποτε ειναι ετοιμη δουλεια...Γιατι οταν μενω μονος με τον εαυτο γα...ται ο διας τοσο πολυ?

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης/δεοντολογίας
    Last edited by NikosD.; 03-02-2011 at 22:09. Reason: το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης/δεοντολογίας

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης/δεοντολογίας!
    seleios
    σου προτεινω να αυτομπαναριστεις για να μη βαλεις τους αντμιν στον κοπο να σε κλωτσανε...

Banned
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε για παραβίαση όρων χρήσης/δεοντολογίας!
    ετσι ακριβως!μπαρμπαααα πιασε μια μπυρα!!

Senior Member
    ρε σεις , ο τζιμ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ προσπαθει να συνεχισει το θεμα του ο κακομοιρης.
    αν δεν εκτονωθηκε το θεμα, δεν ανοιγετε κανενα αλλο μεχρι να γυρισουν οι αντμιν απο το μεροκαματο να πιασουν την σκουπα?

ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΤΟΣ
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Αυτο που βλεπω εγω ειναι μια ολγα να βγαινει ξαφνικα να βριζει την θεοφανια και την ρεμεντυ , χωρις κανενα λογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο σελειος φυσικα να βριζει την Θεοφανια οπως κανει εδω και μηνες , σε οτι να απαντησει η Θεοφανια πεταγεται να πει την εξυπναδα του. Δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν θελουν να ασχολουνται μαζι του και καλο θα ηταν να παψει και αυτος
    να ασχολειται και να παρενοχλει προσωπα που αν μη τι αλλο προσπαθουν να μην εχουν καμμια σχεση μαζι του.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    όλγα, να σε ρωτήσω κάτι?
    τί σου έχουν κάνει τα παιδιά κ λες αυτά που λες?
    αν σου απαντησει ποτε η ολγα, ευχαριστως να την διαβασω κι εγω, αλλα επειδη με ενεπλεξε και ξερω απο πρωτο χερι, να σου λυσω την απορια.
    τιποτε δεν της εχουμε κανει.... νοιωθει ενα.....πραμα..... για δικα της θεματα και νομιζει οτι αν αρχισει να βριζει κανεναν αλλο, θα νοιωσει καπως καλυτερα.
    αν ενοιωσε οντως καπως καλυτερα, να μας το πει κι εμας και να σκισουν τα πτυχια τους οι γιατροι του κοσμου (ας τα σκισουν κι οι γιατροι χωρις συνορα)

Banned
    προς nickos.D
    συγνωμη ειληκρινα που εθιξα την κοινοτητα του φορουμ, και γιαυτο το λογο επιθυμω ολικη διαγραφη απο το εν λογω φορουμ, δεν μπορεσα να συγκρατηθω πραγματικα γιατι μια "κομισα" απο την κερκυρα προκαλεσε με τον ποιο χυδαιο, ποταπο, και αδυσωπητο τροπο την εκρηξη μου.. δεν θελω να μεινω εγγεγραμενο μελος εδω και να ασχολουμαι με σκουπιδια.

ευχαριστω

Senior Member
    δηλωνω επισης λογω κληρονομικου χαρισματος, οτι η δωρα δεν πινει και τις συκοφαντιες του ο σελειος ας τις βρει απο τον θεο που πιστευει (μεχρι τοτε, κανενα μπαν δεν θα εβλαπτε)

Banned

Senior Member
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΚΤΟΣ
    τότε?
    γιατί μία απορία την έχω...
    http://www.mazi.org.gr/

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αυτο που βλεπω εγω ειναι μια ολγα να βγαινει ξαφνικα να βριζει την θεοφανια και την ρεμεντυ , χωρις κανενα λογο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο σελειος φυσικα να βριζει την Θεοφανια οπως κανει εδω και μηνες , σε οτι να απαντησει η Θεοφανια πεταγεται να πει την εξυπναδα του. Δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν θελουν να ασχολουνται μαζι του και καλο θα ηταν να παψει και αυτος
    να ασχολειται και να παρενοχλει προσωπα που αν μη τι αλλο προσπαθουν να μην εχουν καμμια σχεση μαζι του.
    δεν θελω να σου πω κατι απο την στιγμη που δεν ασχολουμαι μαζι σου. οκ? κοιτα τον κωλο σου εσυ που λεμε και στο χωριο μας

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ιχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι (like)