Ε μα!! Και μετά τσουβαλιάζουν ασύστολα!!!
Printable View
Αλκμήνη, o wanna be παπας ?
Αλκμήνη μου, τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι? ακόμη και οι της εκκλησίας? τς τς τς τς
[QUOTE=ioannis2;452376]Όχι απαραιτητα, μπορει να τους οδηγησουν στην απογνωση. Ειναι ζητημα τι ιδιοσυγκρασία και τι ψυχικα αποθεματα κρυβει κανεις μεσα του, τα οποία το δεδομενο χρονο θα βγουν στην επιφανεια για να αντιμετωπισει τα δύσκολα.
Γιαννη . οπως παντα ....................................εχεις δικιο .
Σκέφτομαι μήπως το φόρουμ θα έπρεπε να μετονομασθεί σε e-kafeneio αντί για e-psychology.
to εχω πει και αλλη φορα ειναι διαφορετικο να απαντας σε ενα θεμα που διαβαζεις απο τον αγνωστο χ και διαφορετικο να τον γνωριζες
Lena ,εχεις την εντυπωση οτι οποιοδηποτε φορουμ ειναι ικανο να λυσει τοα προβληματα μας ? εγω το βλεπω σαν μεσο να ξεδινουμε , να ξεφευγουμε λιγο απο αυτο που μας βασανιζει . Αλλωστε κ στην ψυοθεραπεια εσυ μιλας , κ βγαζεις τα εσωψυχα σου , το οποιο μπορει να αποβει θεραπευτικο.
Αὐτὴ ἦτον ἡ Ἀκριβούλα
ἡ ἐγγόνα τῆς γρια-Λούκαινας.
Φύκιά ῾ναι τὰ στεφάνια της,
κοχύλια τὰ προικιά της...
Κ᾿ ἡ γριὰ ἀκόμα μυρολογᾷ
τὰ γεννοβόλια της τὰ παλιά.
Σὰν νἄχαν ποτὲ τελειωμὸ
τὰ πάθια κ᾿ οἱ καημοὶ τοῦ κόσμου.
How , δεν μποτω να μπω στην θεση σου . Οσο κ αν το επιθυμω , εσυ εισαι συ , κ εγω ειμαι εγω . Ισως κ το οτι αστειευομαι μαζι σου , να μην ειναι καλο . Μακαρι να σουδινα ενα χερι βοηθειας , αλλα δεν πιστευω οτι γινεται . Απλως να ξερεις οτι εχεις ενα φιλο , Αθηναιο , που θελει μονο το καλο σου .
Πριν λίγο ονειρεύτηκα πουλάκια...αν αληθεύει ότι τα πουλάκια σημαίνουν ελπίδα, τότε ίσως υπάρχει και για μένα...
Αγγελε σ'ευχαριστω πολυ, αλλα δεν ζητησα βοηθεια ετσι κι αλλιως. Εαν υπαρχει ενα ατομοπου σιγουρα μπορει να με βοηθησει, αυτο ειναι ο εαυτος μου....οποτε δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι. Ευχαριστω ομως και μονο απο την καλη σου προθεση.
To ξρω οτι δεν χρειαζεσαι βοηθεια , φιλη μου , κ πιστευω οτι θα τα καταφερεις . Παντως οι φιλοι ( αν μπορω να θεωρηθω φιλος , λογω της μικρης μου θητειας ) παντα βοηθουν ( οι πραματικοι φιλοι ) . Δεν θελω να φανω αδιακριτος , η πιεστικος ( αλλωστε δεν θα το επετρεπες , δεομενου του χαρακτηρα σου ),
Φυσικα και θα τα καταφερω, εχω την πιστη αυτη μεσα μου, ειδαλως θα χανομουνα. Οι φιλοι εχουν ομως καιτις δικες τους ζωες να κουμανταρουν. Ασε που πλεον, δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανεναν. Δηλαδη απο φιλη που ειχα απο παιδι, απογοητευτικα τοσο πολυ πριν καποια χρονια, λογω ανταγωνισμου, που πλεον οι σχεσεις μας ειναι πολυ χλιαρες. Και λογικο δηλαδη.
Μα γιαυτο σου ειπα οτι θα τα καταφερεις . Ειμαι ερκετα μεγαλος για να ' ζυγιζω ' ποιος θα τα καταφερει . Και δεν ειναι κοπλιμεντο . Και η πιστη στον εαυτο σου ειναι το απαξαπαν . Αν κοιταξεις σε πολυ προηγουμενες παραγραφους , θα δεις οτι εχω το ιδιο πιστευω .( μην ψαξεις , δεξου τον λογο της ανδρικης μου τιμης ) . Παντα φιλικα how .
How , σε καλημεριζω , αν κ νωρις οπως παντα . Ειθε η μερα σου να ειναι καλη ( οσο μπορει ) κ να χαρεις βολτες με τον σκυλακο σ , αν κ δεν δεν γνωριζω τονομα του /Φιλικα .
πω πω πως βαριεμαι σημερα δε λεγεται και βρηκε και την ωρα να κολησει και το λαπτοπ στο photoshop
Σκέφτομαι πως κάθε μέρα ξυπνάω προσπαθώντας να μην σκεφτώ καφρίλες.
E σήμερα,σκέφτομαι διαφορα και απλά φαίνονται όλα εντελώς ανούσια και άχρωμα.
Είμαι απλά άλλο ένα τίποτα στο τεράστιο σύνολο από τίποτα.
Αυτά σκέφτομαι.
Άλλη μια αηδιαστική μέρα.
Χθες το βράδυ σκεφτόμουν πως ο χρόνος δρα θεραπευτικά... Όσο περισσότερο ξεμακραίνεις από τα λάθη, τόσο πιο ανακουφισμένος νιώθεις.
τι ξενερωτο φραδυ ειναι αυτο σημερα ολοι εξαφανιστηκαν και εμινα με το τηλεφωνο στο χερι :-(
εγω λεω οτι το φορουμ εχει γεμισει τρολ που ειναι απο θεσσαλονικη οποιοσ φοραει παντελονια να ερθει να μου τα πει στη μουρη δεκα δεκα γιατι ενασ ενασ ουτε καν θα σασ καταλαβω
Ελα ελα elis, και φοραω παντελονι τωρα.
Αγγελε μην μου αγχωνεσαι, αν υπαρχει ενα πραγμα που δεν με εχει νικησει ακομη, ειναι οι εξαρτησεις.
Φίλοι, δουλειές και λεφτά δεν υπάρχουν παρ'τε το απόφαση. Είναι ωραίο να μην σκέπτεσαι ειδικά όταν η σκέψη σου είναι σα τεθλασμένη γραμμή. Είμαι και άνεργη και σχιζοφρενής, αλλά όπως μου είπε μία πρώην φίλη μου είμαι αρνητική και πως να μην είμαι όταν από τότε που αρρώστησα έχω μια υπερβολική καχυποψία για όλα και όλους κάποτε βάσιμη και κάποτε μη, κάπου διάβασα ότι οι σχιζοφρενείς μένουν μόνοι, όχι οι άνθρωποι με άλυτα θέματα μένουν μόνοι , γιατί κυνηγάνε τα γιατί και τα πως, οι άνθρωποι που τους πείραξε η ασθένεια ή οι "εξωγήνιοι" όλο τους το είναι , η καχυποψία, η αρνητικότητα, το δύσκολα φορεμένο χαμόγελο, η συμπεριφορά η προβληματική διώχνει τους ανθρώπους, ναι ίσως κάποιοι εξαφανιστούν μόλις ακούσουν σχιζοφρένεια, αλλά αν είχαν λόγο να μείνουν θα το έκαναν. Έχω φίλους που μείναν και δίνουν που και που το παρόν, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι φύσει και θέσει δύσκολος, φύσει εξαιτίας της σχιζοφρένειας και θέσει λόγω των μειονεκτημάτων του που προυπήρχαν της ασθένειας, με το να τα ρίχνουμε όλα στην ασθένεια μεγαλώνουμε το στίγμα μόνοι μας, κάθε άνθρωπος έχει και αρνητικά και θετικά, η σχιζοφρένεια μας κάνει απλώς πιο κουραστικούς για τους άλλους, ειδάλλως όλοι είμαστε περιπτωσάρες, η καχυποψία και η αρνητικότητα είναι αυτό που μένει μετά από ένα ψυχωσικό επεισόδιο, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και δουλέψουμε με τον εαυτό μας τόσο πιο κοντά στην ευτυχία θα είμαστε. Δεν πιστεύω ότι για όλα φταίει μια ασθένεια, αν κάποιος ήταν απαισιόδοξος πριν νοσήσει θα παραμείνει και μετά, είναι άδικο προς την ασθένεια να της καταλογίζουμε όλα τα αρνητικά μας. Απλά μας κάνει να έχουμε λίγες κοινωνικές δεξιότητες αφού μας βρίσκει συνήθως σε μικρή ηλικία. Σήμερα ήμουν χάλια γιατί είμαι άνεργη και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παίρνω τα φάρμακα μου και τα τσιγάρα μου αν δεν βρω δουλειά, αυτό είναι όντως πρόβλημα μία αρνητικότητα όλη μέρα, αλλά ερρέτω θα την βρω την λύση μου γιατί έχω μάθει να παλεύω. 'Αρα από το να κλαιγόμαστε στον εαυτό μας καλό είναι να προσπαθούμε και ό,τι γίνει. Νίκησα μια φορά τη σχιζοφρένεια, νίκησα και ας έβλεπα παντού εχθρούς κι ας βλέπω ακόμα, μπορεί να είχα μία πανωλεθρία από τα 19 έως τα 22 μου, αλλά έμαθα να προχωρώ και να προσπαθώ, όσο λυπηρό κι αν είναι οι ρυθμοί της ζωής μου ήταν τότε αξιοζήλευτοι ακόμα και για χολιγουντιανή ταινία τρόμου, μη φοβάστε τη μοναξιά, την αφραγκιά, τα παραπανίσια κιλά μόνο ρωτήστε τον εαυτό σας... μπορώ να το αλλάξω...αν η απάντηση είναι καταφατική...τότε η προσπάθεια αξίζει...Μόνοι μένουμε μόνο αν δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας...τότε και με κόσμο αν είσαι ...μόνος σου θα σαι...μόνο και μόνοι εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας...εγώ θέλω να αλλάξω κι άλλο, τότε αν τα καταφέρω θα αλλάξει και η ζωή μου...αυτά σκεφτόμουν εγώ....Σταματήστε την κλάψα και αλλάξτε...
Ναι, και η αγνόηση είναι λυτρωτική...Κι επίσης το να μη στροβιλίζουν το μυαλό σου οι σκέψεις τους...(αυτό ακόμη το προσπαθώ, δεν είναι εύκολο, αλλά είπαμε, χρειάζεται χρόνο)
Γιατί να μην πιεις; Δεν έγινε και κάτι για μια φορά, αντι να πιεις έξω, πίνεις μέσα. Σιγά τη διαφορά! :Ρ
Καλημερα αλανια μου!!!!!!!!!
If you think you are beaten, you are,
If you think you dare not, you don’t,
If you’d like to win, but think you can’t,
It’s almost a cinch you won’t.
If you think you’ll lose, you’re lost,
For out in the world we find,
Success begins with a fellow’s will
It’s all in the state of mind.
If you think you’re outclassed, you are,
You’ve got to think high to rise.
You’ve got to be sure of yourself before