Τι σκέφτεστε; - Page 1153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1153 of 1532 FirstFirst ... 15365310531103114311511152115311541155116312031253 ... LastLast
Results 17,281 to 17,295 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Συμφωνώ απόλυτα!
    και μετά λένε ότι οι γυναίκες είναι π@@τ@@νες, ανήθικες, κοιτάνε μόνο τα λεφτά, ψειρίζουν τα πάντα, είναι σνομπ, κλπ...
    Εμ κύριε, πρόσεξες τί επιλέγεις? τί κριτήρια έχεις? ποιά κοίταξες? αυτή που σε προκάλεσε? καλά να πάθεις!!!!!
    Ε μα!! Και μετά τσουβαλιάζουν ασύστολα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αυτο εχει να κανει με του τι ειδους κριτηρια εχει προσδιορισει ο καθενας για τα γουστα του... Δεν παει να πει οτι συμβαινει και σε ολους....
    Ο λογος που θελει η ειναι ο αλλος μονος διαφερει παντοτε....
    undetermined, αναφέρομαι σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο με κούρασε, δε μιλάω για όλους τους άντρες.

Senior Member
    Αλκμήνη, o wanna be παπας ?

Banned
    Αλκμήνη, o wanna be παπας ?
    Ναι, αυτός...

Senior Member
    Αλκμήνη μου, τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι? ακόμη και οι της εκκλησίας? τς τς τς τς

Banned
    Αλκμήνη μου, τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι? ακόμη και οι της εκκλησίας? τς τς τς τς
    Δε μου αρέσει να το λέω αυτό, και πραγματικά δε θέλω να το πω, γιατί θα χάσω κάθε ίχνος ελπίδας που μου έχει απομείνει... :(

Senior Member
    [QUOTE=ioannis2;452376]Όχι απαραιτητα, μπορει να τους οδηγησουν στην απογνωση. Ειναι ζητημα τι ιδιοσυγκρασία και τι ψυχικα αποθεματα κρυβει κανεις μεσα του, τα οποία το δεδομενο χρονο θα βγουν στην επιφανεια για να αντιμετωπισει τα δύσκολα.

Γιαννη . οπως παντα ....................................εχεις δικιο .

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως το φόρουμ θα έπρεπε να μετονομασθεί σε e-kafeneio αντί για e-psychology.

Banned
    to εχω πει και αλλη φορα ειναι διαφορετικο να απαντας σε ενα θεμα που διαβαζεις απο τον αγνωστο χ και διαφορετικο να τον γνωριζες

Senior Member
    Σκέφτομαι μήπως το φόρουμ θα έπρεπε να μετονομασθεί σε e-kafeneio αντί για e-psychology.
    Lena ,εχεις την εντυπωση οτι οποιοδηποτε φορουμ ειναι ικανο να λυσει τοα προβληματα μας ? εγω το βλεπω σαν μεσο να ξεδινουμε , να ξεφευγουμε λιγο απο αυτο που μας βασανιζει . Αλλωστε κ στην ψυοθεραπεια εσυ μιλας , κ βγαζεις τα εσωψυχα σου , το οποιο μπορει να αποβει θεραπευτικο.
    Last edited by Macgyver; 23-08-2013 at 15:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι αν αφησω το μουσι αξυριστο μεχρι τα χριστουγεννα θα εχω γινει σαν αγιος βασιλης. και δε με πειραζει καθολου μα καθολου. τα γκομενακια βεβαια δε γουσταρουν, αλλα who cares anyway. περασαν οι εποχες που καναμε πραγματα γι'αυτα. πλεον η φαση ειναι σ'οσες αρεσουμε και για τις αλλες δε θα μπορεσουμε.
    Βρε ΚΕΝΟ , εσυ εχεις μηδενισει τα παντα . Δικαιωμα σ βεβαια .

Senior Member
    Αὐτὴ ἦτον ἡ Ἀκριβούλα
    ἡ ἐγγόνα τῆς γρια-Λούκαινας.
    Φύκιά ῾ναι τὰ στεφάνια της,
    κοχύλια τὰ προικιά της...
    Κ᾿ ἡ γριὰ ἀκόμα μυρολογᾷ
    τὰ γεννοβόλια της τὰ παλιά.
    Σὰν νἄχαν ποτὲ τελειωμὸ
    τὰ πάθια κ᾿ οἱ καημοὶ τοῦ κόσμου.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    How , δεν μποτω να μπω στην θεση σου . Οσο κ αν το επιθυμω , εσυ εισαι συ , κ εγω ειμαι εγω . Ισως κ το οτι αστειευομαι μαζι σου , να μην ειναι καλο . Μακαρι να σουδινα ενα χερι βοηθειας , αλλα δεν πιστευω οτι γινεται . Απλως να ξερεις οτι εχεις ενα φιλο , Αθηναιο , που θελει μονο το καλο σου .

Senior Member
    Πριν λίγο ονειρεύτηκα πουλάκια...αν αληθεύει ότι τα πουλάκια σημαίνουν ελπίδα, τότε ίσως υπάρχει και για μένα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αγγελε σ'ευχαριστω πολυ, αλλα δεν ζητησα βοηθεια ετσι κι αλλιως. Εαν υπαρχει ενα ατομοπου σιγουρα μπορει να με βοηθησει, αυτο ειναι ο εαυτος μου....οποτε δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι. Ευχαριστω ομως και μονο απο την καλη σου προθεση.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.