ολοι εχουν καταπιει το αμιλητο νερο τελευταια στο φορουμ
Printable View
ολοι εχουν καταπιει το αμιλητο νερο τελευταια στο φορουμ
Η γνωμη των αλλων για εμας και η όλη σταση τους εναντι μας ειναι αναλογα της εικονας που τους εκπέμπουμε. Αμα δωσεις εικονα αγαθου με την πρωτη ευκαιρια θα σε εκμεταλλευτεί, αμα του δωσεις εικονα αδυναμου θα σου ριχνει την αυτοεκτιμηση ότι δεν θα τα καταφερεις, ότι εισαι ακαταλληλος γι αυτα που θες να πετυχεις, αν για λιγες εστω στιγμες του δωσεις εικονα δυναμικου κι αποφασιστικου θα σε περιβαλει με εγκωμιαστικα σχόλια και τουλαχιστο θα δειχνει πως τα πιστευει και θα σε θεωρει ικανο στο να τα καταφερεις, αμα σε παρει για ανεκτικο θα σε στηνει, θα σε εκμεταλλευεται και θα σου παρουσιαζει χιλιες δυο δικαιολογιες τις οποιες θα εχει και την απαιτηση να δεχτεις κλπ κλπ κλπ.
Η δικη μου εμπειρια λεει οτι μπορουμε να μεταβαλουμε τη σταση των αλλων εναντι μας αμα τους δειξουμε στα ισια, χωρις να κολωσουμε, σαφως τι απαιτουμε απ αυτους. Εστω μια φορα να το κανεις αυτο θα το σκεφτουν και θα το ξανασκεφτουν πολύ καλα για να κανουν ξανα το ίδιο, σιγουρα θα δυσκολευτουν να το τολμησουν. Αυτο θα το δεις στην πραξη κι ετσι ειναι!
Δημιουργησε μεσα σου αντιστασεις ωστε να μη λαμβανεις υποψη λογια που σε θίγουν ή σε μειωνουν και μαθε ότι η ζηλια και η ειρωνία είναι μορφες αναγνωρισης.
και τι προτεινεις για αυτο δε μπωρω να καταλαβω να κανεις παρεα με ενα διεφθαρμενο για να ειναι καλυτερος? κανεις δε μπωρει να σου ριξει τιποτα αν δε το θελησεις εγω πχ υπαρχουν μερικοι που για αυτους ειμαι κουφος και τυφλος και οτι και να ακουσω το ακουω βερεσε. ενω αυτοι νομιζουν οτι μπωρουν να σπασουν πλακα μαζι μου εγω σκεφτομαι στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα.
Δεν σου ειπα να πας να κανεις παρεα με ενα διεφθαρμενο ή να τον τρεχεις ξωπισω μπας και επιτελους βελτιωθεις από το πως θα τον αντιμετωπισεις, αλλο ειπα κι αλλιως το καταλαβες..... Τετοιους και γενικα χαρακτηρες που δε γουσταρουμε κόβουμε δρομο αμα τους αντικρισουμε.
Εγω μιλαω για το ενδεχομενο που κατα κακη σου τυχη εχεις τετοιους ή άλλους που δε γουσταρεις ή ατομα που σου σπανε τα νευρα μεσα στα πόδια σου που λενε. Αμα με τετοιους εισαι αγαθιαρης ή φοβιτσιαρης ή ντροπαλος ή επιπολαιος ή κανεις χατιρια, αυτοι θα σου ανταποδωσουν με αναλογο νομισμα, ητοι, θα σου κοβουν διαταγες, θα σπανε την πλακα τους μαζι σου, θα σου ζητανε δανεικα κι αγυριστα και λοιπα συναφη... Αμα σκληρυνεις καπως τη σταση σου (βαζεις τα δυνατα σου γι αυτο) και τους δωσεις να καταλαβουν πως δε σηκωνεις, δεν ανεχεσαι πια θα εχεις καλες ελπίδες να αλλάξουν σταση απεναντι σου, θα σε σεβονται και λιγακι. Ελπίζω να σου το κανα πιο λιανα και να το καταλαβες. Το στου κουφου την πορτα αμα μπορεις να το εφαρμόσεις και να παραμενεις μεσα σου ηρεμος καλώς.
Καλημερα αλανια του φορουμ! Να εχουμε ενα καλο σαββατοκυριακο...
Σημερα ανοιγει η ΔΕΘ, κι εκει που ημουν ετοιμη να κατεβω στο κεντρο, να παρω εφημεριδουλα και να πιω καφε....εμεινα τελικα σπιτι, για να αποφυγω τον χαμο! Καλημερα λοιπον απο το σπιτι μου!
Καλημερα Howto... στο επικεντρο η Θεσσαλονικη... εδω στην Αθηνα φθινοπωρινη συννεφια! μου αρεσει :-))))
Ναι!! θεσσαλονικη εχετε ηλιο??
Ετυχε να ερθω στα 18 μου, ηταν δεκαπενταυγουστος και η πολη εντελως αδεια.. τα βασικα μονο ειδα αριστοτελους, λευκο πυργο, νεα κρηνη που μου αρεσε παρα πολυ! Δεν διανυκτερευσαμε ομως...μειναμε Καβαλα η οποια μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σαν πολη και απο αποψη φαγητου!
Ευχαριστω πολυ howtodream! Μακαρι να ημουν εκει... :-)))))
Δεν ξέρω ,δεν απαντώ.
Σκέφτομαι ότι ίσως η αυτοκτονία να αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ύβρη για κάποιους ανθρώπους που θα έπρεπε να ζουν αλλά δυστυχώς δεν είναι πια εδώ, αν και σίγουρα δεν φτάνει κανείς σ' αυτό το σημείο χωρίς σοβαρό λόγο...
Η αυτοκτονία δεν είναι τίποτε άλλο από το έσχατο παράπονο,το πιο απαίσιο παράπονο για την ύπαρξη........http://www.tokleidi.com/2013/09/apopeira-autoktonias/
Πόσο δίκιο έχεις...αυτό ακριβώς είναι, το έσχατο παράπονο...από την άλλη όμως όσο πληγωμένος και να είναι αυτός που κάνει αυτή την πράξη (κι εγώ μέσα παλιότερα), σήμερα δεν παύω να σκέφτομαι ότι είναι ύβρη να πετάμε έτσι τη ζωή μας ενώ άνθρωποι όλο νιάτα φεύγουν από αυτή αναπάντεχα κι άδικα...άνθρωποι που ήθελαν να ζήσουν...
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, είμαι συναισθηματικά φορτισμένη και δεν ξέρω αν εξηγούμαι καλά...
Σκεφτομαι ποσο με πληγωσε για ακομη μια φορα ο αδελφος μου σημερα. Αδιαφορει παντελως για μενα και πρεπει να το αποδεχτω αλλα μου ειναι τοσο δυσκολο. Μεχρι και το φαγητο του θελει να τρωει σε αλλο δωματιο, για να ειναι κοντα στον υπολογιστη του και τις μουσικες του. Βρισκομαστε μια μερα την εβδομαδα και φροντιζει να κανει οτιδηποτε αλλο απο το να με πλησιασει και να πουμε πεντε κουβεντες. Ποση μοναξια Θεε μου, παντου.
Howto να σου πω οτι δεν εισαι η μονη ... και μιας φιλης μου ο αδερφος της κανει το ιδιο ακριβως αλλα θεωρω οτι καταβαθος την αγαπαει! Μηπως εχει και εκεινος τα δικα του και το εκδηλωνει ετσι???
Δεν ξερω πια καταβαθος τί κανει...γιατι πολυ απλα δε μιλαει, δεν εκφραζεται, δεν εκδηλωνεται. Και οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Οποτε πρεπει να το αποδεχτω.
Παντως απο ολα αυτα που λεμε εδω κατα καιρους, βγηκε και το συμπερασμα της απελπισμενης. Σε ευχαριστω Τομ για τα καλα σου λογια, θα καταλαβαινες καλυτερα εαν με ηξερες πως εχουν τα πραγματα. Το να περνας μια σειρα προβληματων, ειτε ειναι οικογενειακα, φιλικα ή συναισθηματικα δεν σε καθιστα απελπισμενο. Ναι, μπορει πολλες φορες να παραπονεθηκα και να γκρινιαξα εδω μεσα, αλλα δεν ξερεις το ποιον μου. Και αυτα τα περι αλογων και ψωνιων τα θεωρω του κωλου. Εαν εσυ θες να εισιαι ενας απο το σωρο,παρεμεινε.
Μπέρδεψες τα θέματα καταρχήν...
Αλλά οκ...
Μου αρέσει πως σπευδεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με λόγια όπως "δεν ξερεις το ποιον μου" αλλά ταυτόχρονα προσπαθείς να με υποβιβάσεις με " Εαν εσυ θες να εισιαι ενας απο το σωρο,παρεμεινε." . :P
Βέβαια εγώ χρησιμοποιώ επιχειρήματα και όχι "δεν με ξέρεις, εισαι λιγότερος". Δεν ξέρω γιατί τα πάντα για εσένα καταλήγουν εκεί...στο οτι κανείς δεν πρέπει να σε αγγίζει και να σε κρίνει και πως όλοι είναι του κιλού ενώ εσύ όχι.
Δεν πιστεύεις πως το 100% του κόσμου εκεί έξω θα χρησιμοποιούσε αυτό σαν επιχείρημα όταν αμφισβητείται η προσωπικότητα του? ναι ....αλλά ναι και πάλι το επιχειρημα σου θα είναι "εγώ δεν ειμαι σαν το 100% του κόσμου" ...για κάποιον μαγικό λόγο.
Η αλήθεια είναι howtodream πως με ότι βλέπω να γράφεις εδω μέσα βγάζεις αρκετή απελπισία, γκρίνια, μιζέρια και κακία. Και μαζί με την unlucky που έχετε δέσει τόσο καλά, περιμένετε κάποιος να δει πέρα απο όλα αυτά και να διακρίνει τον διαμαντένιο χαρακτήρα σας. Κάποια στιγμή ΙΣΩΣ καταλάβεται και οι δύο πως αυτά που βγάζεται είναι μέρος του χαρακτήρα σας και να αρχίζεται να συμπεριφέρεστε και στους άλλους αντίστοιχα.
Δεν μιλάω με κακία καθώς δεν έχω κάτι να κερδίσω απο καμιά σας, απλά σου αναφέρω σαν παρατηρητής το πως βλέπω την συμπεριφορά σας τόσο καιρό εδώ.
Όλοι έχουν προβλήματα αλλά είτε το θες είτε όχι έχεις γκρινιάξει ααααπειρες φορές για το πως δεν μπορεις να βρεις κάποιον άντρα να σε ακούσει, να σε καταλάβει κλπκλπ. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα οικογενειακά και φιλικά σου προβλήματα. Αυτό σε κάνει απλά απελπισμένη και πικραμένη συναισθηματικά. Κάτι που φαίνεται να μην αναγνωρίζεις.
Τουτέστιν....δεν θα "καταλαβω ποτέ καλύτερα" γιατί η συνθήκη σου για αυτό ειναι το να σε γνωρίσω κάτι το οποιο δεν γίνεται καθότι και για εσένα και για την γκαντεμω ολος ο κόσμος είναι κακός και λιγότερος απο εσας. Την μία την κυνηγάνε να της φάνε την ομορφιά και την εξυπνάδα και για εσένα όλοι οι εφοπλιστές με τα αγνά συναισθήματα είναι καβατζωμένοι απο άλλες.
Καλύτερα να δεις πέρα απο τον κυνισμό μου να ταρακουνηθείς και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το "δεν ξέρεις το ποιον μου" σαν δικαιολογία για να κρύψεις κάτι που δεν υπάρχει. Ούτε εσύ ξέρεις το δικό μου ούτε κανενός άλλου απλά η διαφορά μας είναι οτι εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να μάθεις το ποιον κανενός γιατί είναι όλοι κατώτεροι σου.
Ενταξει ρε Τομ, οκ. Ο,τι πεις.
How to dream, εμένα μου φαίνεται ότι έχεις πληγωθεί και γι' αυτό αντιδράς έτσι...προσπάθησε όσο μπορείς ν' αφήσεις ότι σ' έχει πληγώσει πίσω σου...
σκεφτομαι οτι πλεον κανω login μια φορα τη βδομαδα και αν, αλλα παλι δε βρισκω πολλα ενδιαφερον θεματα. σε τουτο το φορουμ τελικα θα ειμαι παντα ενας περαστικος που ξερνουσε χολη κι εφευγε. μπορει να παραμενω για ενα-δυο-τρεις μηνες ή να εχω καμποσα δικα μου παλια θεματα, αλλα τιποτα παραπανω ουτε για παρεακι, ποσο μαλλον για γνωριμιες.
howtodream σαν να διαβάζω την περιγραφή του δικού μου αδερφού..τρώει, κάθετε στον υπολογιστή και βγαίνει έξω...κάθε μέρα...κάθε φορά που προσπαθώ να του πιάσω συζήτηση μου απαντάει φεύγοντας για το δωμάτιο του και μου κλείνει την πόρτα στα μούτρα...έχω μαζέψει θυμό είναι η αλήθεια και ξεσπάω στις αδύναμες στιγμές μου, αλλά το νόημα της αγάπης δεν είναι να περιμένεις με το ζόρι ανταλλάγματα... γι'αυτό τον αφήνω να κάνει ό,τι θέλει και δεν επεμβαίνω σε τίποτα... ξέρω πως θα χαθεί η σχέση αδερφού-αδερφής αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι'αυτό πλέον.
Κενο, κι εγώ καμιά φορά δεν βρίσκω θέματα να συσχετιστώ, αλλά αν μου συμβαίνει κάτι εκείνη τη στιγμή πατάω στο search τη λέξη που εκφράζει πιο στοχευμένα την κατάσταση αυτή και βρίσκω ενδιαφέροντα θέματα.. ειδικά το τι σκέφτεστε και πως αισθάνεστε που δίνει και μια αίσθηση ελεύθερης έκφρασης.
μπα δεν εχει νοημα πια. καλως ή κακως το φορουμ αυτο για μενα εκανε τον κυκλο του. ή σωστοτερα εγω εκανα τον κυκλο μου σ'αυτο. και με γνωριμιες το πρωτο χρονο, λιγες ευτυχως γιατι ειμαι επιλεκτικος. αλλα κι αυτες οι λιγες απογοητευση ηταν, και λογο δικης μου μισανθρωπιας ειπα οχι αλλες απο εδω. συνεχισα παρολαυτα να συμμετεχω, ομως με τη κατασταση της χωρας τωρα οτι κι αν ηθελε να προσφερει αυτο το φορουμ, πλεον δε μπορει. το ιδιο και οι ψυχολογοι, τι να λενε αραγε στους δυστυχεις που τους επισκεπτονται, υπομονη θα ζησετε χωρις λεφτα ? ματαια τους θεοποιουν, αν η πραγματικοτητα ηταν καλη δε θα χρειαζομασταν τιποτα.
Έ μ'αυτά και μ'αυτά όμως το επάγγελμα του ψυχολόγου κάθε άλλο παρα κρίση περνάει! :P
Ποτέ δεν είναι αργά ΚΕΝΟ...ξεκίνα το διάβασμα! δουλειές με φούντες!
Α ρε φιλαρακι καλο ταξιδι....
Ακομα δε το εχω συνηδειτοποιησει περασα εξω απτο μαγαζι σου και περιμενα να βγεις να φωναξεις "Που'σαι αγοριιιιι! "
Καλο ταξιδι ρε φιλε!
.................
Σκέφτομαι ότι όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο άπληστοι γινόμαστε.
Όλα εικονικά και πλαστικοποιημένα.
KENO εχεις δικιο..αλλά πρεπει να πολεμησουμε ( προσωπικα δεν θα κανω τη χαρη σε κανεναν να δειξω οτι με νικησαν,αλλο αν μεσα μου εχω καραπογοητευθει και επειδη δεν θεωρω τον εαυτο μου τοσο χαζο οπως και συ πιστευω δεν εισαι χαζος, θα συνεχισω να προσπαθω )..η κατασταση ειναι τραγικη! Απελπιστικη για τους περισσοτερους και λογω της ανεργιας, αναδειχθηκαν και ολα τα ασχημα της κοινωνιας μας, τα οποια πηγαζουν μεσα απο την οικογενεια κατα τη γνωμη μου.
την πραγματικοτητα τη φτιαχνουμε εμεις οι ανθρωποι, αλλα εχουμε στην πλειοψηφια μας διαβρωθει... Παλια φορουσα τα ροζ γυαλια και πιστευα σε ιδανικα, σε αξιες αλλα η πραγματικοτητα ειναι πιο ωμη και οπως ελεγε και η τζουλια "στοχος ειναι τα λεφτα, που θα πας χωρις αυτα....?" οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα ( βεβαια υπαρχουν και πραγματα που δεν αγοραζονται ακομη οσα χρηματα και να χεις, το πιο πολυτιμο η υγεια μας)...ομως επειδη ποτε δεν ξερεις τι γινεται σε λιγο καιρο μπορει να ειναι αχρηστα ...
Καλα πλεον δεν ειναι να μπεις στο σουπερ, εχουν τρελαθει τελειως 100γρ τυρι 2€ ( 681 δρχ) ???? Ολες οι συσκευασιες εχουν μικρυνει αισθητα!!! επαιρνα να φτιαξω cheesecake και απο εκει που ηταν βρε παιδια ενα κανονικο μεγεθος τωρα εχει γινει σαν ατομικη πιτσα, ουτε 5 κομματια δεν βγαινει και η τιμη παρεμεινε ιδια
Η αλήθεια είναι πως το cheesecake δεν ειναι ποτέ αρκετό.
Cheesecake......ax vre unlucky, τι ειπες τωρα....
Το αγαπημενο μου by far επιδορπιο!!!!!
Χαχαχαχαχα! Εμενα να δεις... συνηθως αγοραζω το cheesecake γιωτης ( κανω και διαφημιση) και παλια επαιρνα καθε βδομαδα και φτιαχναμε και ειχε μεγεθος τουρτας! τωρα με την κριση αμα το δεις βαζεις τα γελια απλα! Αφου σταματησα να παιρνω γιατι το θεωρω κοροιδια και τρελαινομαι ρε γμτ για cheesecake! Ετσι μου ερχεται να τηλεφωνησω στην εταιρεια και να παραπονεθω...ειπαμε περικοπες περικοπες αλλα αυτο πια δεν βγαινει ουτε μια μπουκια!
θες συνταγή να βρεις την υγειά σου..;.
να σου πω την αλήθεια, το κομμάτι για το cheesecake διάβασα μόνο... http://www.skype-emoticons.com/image...0111-blush.gif
τελικά την συνταγή την θέλεις ή έφτιαξες ήδη κάτι...;