Results 17,371 to 17,385 of 22967
Thread: Τι σκέφτεστε;
-
07-09-2013, 17:06 #17371
- 07-09-2013, 17:21 #17372
Ευχαριστω πολυ howtodream! Μακαρι να ημουν εκει... :-)))))
07-09-2013, 17:33 #17373
07-09-2013, 17:34 #17374
07-09-2013, 22:53 #17375
Δεν ξέρω ,δεν απαντώ.
08-09-2013, 12:13 #17376
Σκέφτομαι ότι ίσως η αυτοκτονία να αποτελεί κατά κάποιο τρόπο ύβρη για κάποιους ανθρώπους που θα έπρεπε να ζουν αλλά δυστυχώς δεν είναι πια εδώ, αν και σίγουρα δεν φτάνει κανείς σ' αυτό το σημείο χωρίς σοβαρό λόγο...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-09-2013, 12:56 #17377
Η αυτοκτονία δεν είναι τίποτε άλλο από το έσχατο παράπονο,το πιο απαίσιο παράπονο για την ύπαρξη........http://www.tokleidi.com/2013/09/apopeira-autoktonias/
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
08-09-2013, 14:31 #17378
Πόσο δίκιο έχεις...αυτό ακριβώς είναι, το έσχατο παράπονο...από την άλλη όμως όσο πληγωμένος και να είναι αυτός που κάνει αυτή την πράξη (κι εγώ μέσα παλιότερα), σήμερα δεν παύω να σκέφτομαι ότι είναι ύβρη να πετάμε έτσι τη ζωή μας ενώ άνθρωποι όλο νιάτα φεύγουν από αυτή αναπάντεχα κι άδικα...άνθρωποι που ήθελαν να ζήσουν...
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή, είμαι συναισθηματικά φορτισμένη και δεν ξέρω αν εξηγούμαι καλά...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
08-09-2013, 15:23 #17379
Σκεφτομαι ποσο με πληγωσε για ακομη μια φορα ο αδελφος μου σημερα. Αδιαφορει παντελως για μενα και πρεπει να το αποδεχτω αλλα μου ειναι τοσο δυσκολο. Μεχρι και το φαγητο του θελει να τρωει σε αλλο δωματιο, για να ειναι κοντα στον υπολογιστη του και τις μουσικες του. Βρισκομαστε μια μερα την εβδομαδα και φροντιζει να κανει οτιδηποτε αλλο απο το να με πλησιασει και να πουμε πεντε κουβεντες. Ποση μοναξια Θεε μου, παντου.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
08-09-2013, 16:04 #17380
Howto να σου πω οτι δεν εισαι η μονη ... και μιας φιλης μου ο αδερφος της κανει το ιδιο ακριβως αλλα θεωρω οτι καταβαθος την αγαπαει! Μηπως εχει και εκεινος τα δικα του και το εκδηλωνει ετσι???
08-09-2013, 17:23 #17381
Δεν ξερω πια καταβαθος τί κανει...γιατι πολυ απλα δε μιλαει, δεν εκφραζεται, δεν εκδηλωνεται. Και οι ανθρωποι δεν αλλαζουν. Οποτε πρεπει να το αποδεχτω.
Παντως απο ολα αυτα που λεμε εδω κατα καιρους, βγηκε και το συμπερασμα της απελπισμενης. Σε ευχαριστω Τομ για τα καλα σου λογια, θα καταλαβαινες καλυτερα εαν με ηξερες πως εχουν τα πραγματα. Το να περνας μια σειρα προβληματων, ειτε ειναι οικογενειακα, φιλικα ή συναισθηματικα δεν σε καθιστα απελπισμενο. Ναι, μπορει πολλες φορες να παραπονεθηκα και να γκρινιαξα εδω μεσα, αλλα δεν ξερεις το ποιον μου. Και αυτα τα περι αλογων και ψωνιων τα θεωρω του κωλου. Εαν εσυ θες να εισιαι ενας απο το σωρο,παρεμεινε.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
08-09-2013, 17:45 #17382
Μπέρδεψες τα θέματα καταρχήν...
Αλλά οκ...
Μου αρέσει πως σπευδεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με λόγια όπως "δεν ξερεις το ποιον μου" αλλά ταυτόχρονα προσπαθείς να με υποβιβάσεις με " Εαν εσυ θες να εισιαι ενας απο το σωρο,παρεμεινε." . :P
Βέβαια εγώ χρησιμοποιώ επιχειρήματα και όχι "δεν με ξέρεις, εισαι λιγότερος". Δεν ξέρω γιατί τα πάντα για εσένα καταλήγουν εκεί...στο οτι κανείς δεν πρέπει να σε αγγίζει και να σε κρίνει και πως όλοι είναι του κιλού ενώ εσύ όχι.
Δεν πιστεύεις πως το 100% του κόσμου εκεί έξω θα χρησιμοποιούσε αυτό σαν επιχείρημα όταν αμφισβητείται η προσωπικότητα του? ναι ....αλλά ναι και πάλι το επιχειρημα σου θα είναι "εγώ δεν ειμαι σαν το 100% του κόσμου" ...για κάποιον μαγικό λόγο.
Η αλήθεια είναι howtodream πως με ότι βλέπω να γράφεις εδω μέσα βγάζεις αρκετή απελπισία, γκρίνια, μιζέρια και κακία. Και μαζί με την unlucky που έχετε δέσει τόσο καλά, περιμένετε κάποιος να δει πέρα απο όλα αυτά και να διακρίνει τον διαμαντένιο χαρακτήρα σας. Κάποια στιγμή ΙΣΩΣ καταλάβεται και οι δύο πως αυτά που βγάζεται είναι μέρος του χαρακτήρα σας και να αρχίζεται να συμπεριφέρεστε και στους άλλους αντίστοιχα.
Δεν μιλάω με κακία καθώς δεν έχω κάτι να κερδίσω απο καμιά σας, απλά σου αναφέρω σαν παρατηρητής το πως βλέπω την συμπεριφορά σας τόσο καιρό εδώ.
Όλοι έχουν προβλήματα αλλά είτε το θες είτε όχι έχεις γκρινιάξει ααααπειρες φορές για το πως δεν μπορεις να βρεις κάποιον άντρα να σε ακούσει, να σε καταλάβει κλπκλπ. Και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα οικογενειακά και φιλικά σου προβλήματα. Αυτό σε κάνει απλά απελπισμένη και πικραμένη συναισθηματικά. Κάτι που φαίνεται να μην αναγνωρίζεις.
Τουτέστιν....δεν θα "καταλαβω ποτέ καλύτερα" γιατί η συνθήκη σου για αυτό ειναι το να σε γνωρίσω κάτι το οποιο δεν γίνεται καθότι και για εσένα και για την γκαντεμω ολος ο κόσμος είναι κακός και λιγότερος απο εσας. Την μία την κυνηγάνε να της φάνε την ομορφιά και την εξυπνάδα και για εσένα όλοι οι εφοπλιστές με τα αγνά συναισθήματα είναι καβατζωμένοι απο άλλες.
Καλύτερα να δεις πέρα απο τον κυνισμό μου να ταρακουνηθείς και να σταματήσεις να χρησιμοποιείς το "δεν ξέρεις το ποιον μου" σαν δικαιολογία για να κρύψεις κάτι που δεν υπάρχει. Ούτε εσύ ξέρεις το δικό μου ούτε κανενός άλλου απλά η διαφορά μας είναι οτι εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να μάθεις το ποιον κανενός γιατί είναι όλοι κατώτεροι σου.
08-09-2013, 17:50 #17383
Ενταξει ρε Τομ, οκ. Ο,τι πεις.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
08-09-2013, 18:01 #17384
How to dream, εμένα μου φαίνεται ότι έχεις πληγωθεί και γι' αυτό αντιδράς έτσι...προσπάθησε όσο μπορείς ν' αφήσεις ότι σ' έχει πληγώσει πίσω σου...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-09-2013, 03:20 #17385
σκεφτομαι οτι πλεον κανω login μια φορα τη βδομαδα και αν, αλλα παλι δε βρισκω πολλα ενδιαφερον θεματα. σε τουτο το φορουμ τελικα θα ειμαι παντα ενας περαστικος που ξερνουσε χολη κι εφευγε. μπορει να παραμενω για ενα-δυο-τρεις μηνες ή να εχω καμποσα δικα μου παλια θεματα, αλλα τιποτα παραπανω ουτε για παρεακι, ποσο μαλλον για γνωριμιες.
Ήρθε και η δική μου ώρα…
10-07-2025, 19:46 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία