Είναι καλά;
Printable View
δεν ειναι οτι ειμαι ατομο υψιλων τονων ομως οταν καπιος με πειραξει και ειδικα αδικα γινομαι φοβερα εκδηκιτικος
Η διαφορά ανάμεσα σε ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια με υγιέστατη ψυχικά και με κοινωνικά ερεθίσματα, σε σύγκριση με ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια οικογένεια με ψυχολογικά προβλήματα συνεπακόλουθα χωρίς να του προσφέρει κοινωνικά ερεθίσματα.
Το δεύτερο εύκολα θα μπλέξει με προβληματικά άτομα της ηλικίας του και από νωρίς αν δεν βρεθούν υπεύθυνα άτομα να το κουμαντάρουν λόγω της παρέας θα παρασυρθεί και ήδη θα βρίσκεται σε καταστροφικές για την ηλικία του δραστηριότητες, όπως σεξ, κάπνισμα, νυχτερινή ζωή.
Το πρώτο παιδί από νωρίς θα αναπτύξει ευστροφία, θα παίρνει τα γράμματα, θα είναι άψογο στις διαπροσωπικές του σχέσεις και συνεχίζοντας σ εκείνο το περιβάλλον ήδη ξεκίνησε να παίρνει τις γερές αντιστάσεις για τα αρνητικά ερεθίσματα και το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό σ ότι επιλέξει να ασχοληθεί.
Τα συμπερασματα μου αυτά τα βιώνω με κάποιους τρόπους τώρα στην πράξη!
Εμένα με κατατρέχουν τετελεσμένα γεγονότα, λάθη που δεν μπορώ να αλλάξω. Λάθος μεθοδολογίες εργασίας που οδηγούσαν σε κόπωση χωρίς το θετικό αποτέλεσμα, ένα παράτυπο χαρτί που λόγω της παρατυπίας μου είναι άχρηστο, τα πλέον κατάλληλα χρόνια ζωής από πλευράς δημιουργίας που τα βίωσα μέσα στην κατάπτωση της αυτοεκτίμησης/αυτοπεποίθησης και συνεπώς σ εμένα δεν ήταν δημιουργικά. Κάποια στιγμή βρίσκεις τα πόδια σου, παλεύω, κερδίζω κάποια πράγματα που άν δεν μεσολαβούσαν εκείνα τα χρόνια και τα λάθη τώρα θα κέρδιζα άλλα πολύ καλύτερα με βάση τον κόπο μου, τουλάχιστον θα δοκίμαζα και τα τετελεσμένα γεγονότα που είναι δύσκολο να υπερπηδηθούν.
Μιλώ για τρία διαφορετικά παραδείγματα εδώ!
Όσοι έχετε παιδιά, κυρίως εσείς που μπαίνετε εδώ και έχετε παιδιά, πάρτε από νωρίς τα μέτρα σας. Τα ψυχολογικά σας δλδ να μην πάνε παρακάτω!
Πήγα κι αποχαιρέτησα έναν φίλο του πατέρα μου στο νοσοκομείο. Καρκίνος τελικό στάδιο. Αγνωριστος μέσα σε πέντε μήνες. Μόνο κόκαλα. Δεν ήθελα να δω τον πατέρα μου έτσι. Παρακαλούσε για νερό και επιτρεπόταν μόνο να του βρέχουν τα χείλη. Ήθελα να πάρω ένα μπουκάλι και να τον αφήσω να πιει με την καρδιά του, να ξεδιψάσει. Του είπα μόλις θα γίνει καλά κανόνισα με τον γιο του να τον φέρει, δεν πρόλαβε να έρθει στον τάφο του πατέρα μου κ το ζητούσε. Κρατιόμουν μετα βίας στις μαλακίες που του λέγαμε, βγήκα έξω και έκλαιγα για μια ώρα
αλλο ενα δυνατο χτυπημα στο σαγονι του φασησμου εφερε η επιστημη!! Πριν λιγους μηνες αποδηχτικε αυτο που τοσα χρονια μας ελεγαν οι δηθεν επιστημονες κοινωνιολογιας κα ανθρωπολογοι οπως ο Κνουτ Χάμσουν και αλλοι δαρβινολογοι! η θεωρια τους οτι η φιλη προκαθοριζη την εξυπναδα, την δυναμικη και αλλα χαρακτηριστικα! οτι το DNA ειναι σημαντικο για τις κοινωνιες και ολες αυτες οι μπουρδες πλεον αποδηχτικαν οτι εκτος απο μπουρδες ηταν κι βλακειες!
Νευρολογοι και βιολογοι ανακαληψαν οτι οι χαρακτηριστικες διαφορες στον χαρακτηρα των ανθρωπων, οι δυνατοτητες και γενικα οτι μπορει να κανει τηην αρεια φιλη να ξεχωριζει εκ γενησεως του ανθρωπου απλα δεν υπαρχει!! η ανακαλυψει αυτον των ανθρωπων αποδηξε οτι ο εγκεφαλος μας δεν φτιαχνετε μεσα στην κιλια της μανας μας! ουτε ειναι προκαθορισμενος ανα περιοχη και ανα φιλη! ΟΧΙ, ο εγκεφαλος μας και οι κοινωνικες μας διαφορες θα υπαρξουν τα πρωτα χρονια μας και εχουν αμεση σχεση απο το εξωτερικο περιβαλον μας, και απο τα εξωτερικα ερεθισματα που δεχομαστε στα πρωτα χρονια μας!! και αυτα πλαθοντε μεχρι τα χρονια μας οπου αρχιζει να υπαρχει η μνιμη μας!! δλδη ,τα χρονια που δεν θυμομαστε περιπου μεχρι τα 3-5 χρονια μας εκεινα τα χρονια λοιπον ο εγκεφαλος μας πλαθει τις οικοανοτητες μας, τον χαρακτηρα μας και ολα οσα οι φασηστες και οι ρατσηστες λενε οτι μας δειχνουν οτι υπαρχει γνωρισματα στους ανθρωπους οπως το χρωμα στο δερμα!! Αυτο δλδη οπου τοσα χρονια οι ναζοι μας "πεταγαν" ως επιχειριμα οταν πλεον ειχαν φαει το ξυλο τους, οταν πλεον ειχαν αδυνατησει τα μπρατσα τους!! οταν ηθελαν να μας το παιξουν κουλτουργιαριδες αυτο οτι δλδη υπρχει διαφορα αναμεσα σε ανθρωπους ανα περιοχη και ανα χρωμα αυτο που τοσα χρονια ηταν το αδυνατο σημειο μας, εμας των ανθρωπων οπου πηστευουμαι οτι ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ηταν ενασ κομπλεξικος και αντικοινωνικος ηλιθιος!! ολοι εμεις πλεον εχουμε και βιολογικη απαντηση σε εσας τους φασηστες!!!!
Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει και αλλο Ελισσαβετ. Οσους ανθρωπους εχω ζησει σε τελικο σταδιο παντοτε ευχομουν να μην συνεχιστει αυτο το βασανο. Σκληρο και επωδυνο. Ουτε νερο. Μονο πονος. Δεν εχω λογια να εκφρασω τι εχω νιωσει μιλωντας κοιτωντας τους. Παντως οχι λυπη με την εννοια της κακομοιριας. Ετοιμοθανατοι συμφιλιωμενοι και με το κεφαλι ψηλα.
Είμαστε φίλοι με τον γιο του. Εντοπίζω σε όλους τους συγγενείς καρκινοπαθών, το παθα κι εγώ, κι ο φίλος μου τώρα, κι αλλοι που ξέρω, αφόρητες τύψεις, ότι δεν κάναμε το σωστό , μήπως δεν έπρεπε εκείνο τελικά και έπρεπε το άλλο, μήπως έκανα λάθος εκεί, μήπως δεν έπρεπε να δεχτώ το τάδε. Όλοι το ίδιο. Κωλοαρρώστια, ούτε οι γιατροί ξέρουν την τύφλα τους, πειράματα σε ανθρώπους κι αν πιάσει έπιασε. Ο συγκεκριμένος ταλαιπωρήθηκε πολύ, εύχομαι και εγώ να μην ταλαιπωρηθεί άλλο και να φύγει ήσυχος πια. Τουλάχιστον είναι κι αυτός με ανθρώπους που τον αγαπάνε.
Κι η γιαγιά μου απ' αυτό έφυγε κι επίσης ταλαιπωρήθηκε πολύ και θυμάμαι το γιατρό όταν μου είπε ότι ήταν θέμα ωρών... Κανονικά θα έπρεπε ν' ανακουφιστώ που θα γλίτωνε αλλά ένα κομμάτι μου ήθελε να μείνει... Όντως κωλοαρρώστια κι ο θείος μου απ' αυτή πήγε σε χρόνο ρεκόρ από τη διάγνωση...
Εύχομαι κι εγώ να ησυχάσει ο άνθρωπος...
Σκέφτομαι ότι αύριο πάω Νοσοκομείο και θα μπώ χειρουργείο την Πέμπτη για αφαίρεση δισκοκήλης απ'την μέση γιατί πονάω πολύ και επέμβαση και στην σπονδυλικη στήλη επειδή έχω και'κει ενοχλήσεις. Γενικά νοιώθω ''κάπως'' φοβάμαι τα χειρουργεία, νυστέρια, αίμα κτλ μπλιάχ...
Φοβάμαι μην συμβεί τίποτα άσχημο και πεθάνω..
Εγώ φοβόμουν πολύ τις ενέσεις από μικρή και κατ επέκταση τους γιατρούς. Χρειάστηκε κάποια στιγμή πριν μερικά χρόνια να κάνω μια επέμβαση...δεν κατάλαβα τίποτα. Ξαφνικά μου φυγε ο φόβος, ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι ήμουν τόσο άνετη. Σκέφτηκα πως αν είναι να πεθάνω στο χειρουργείο, θα ναι ωραίος θάνατος, τουλάχιστον δεν θα καταλάβω τίποτα, οπότε μετά αυτό ήταν, το ξεπέρασα.
Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς. Μεγάλη ανακάλυψη η νάρκωση, δεν θα καταλάβεις τίποτα.
είμαστε εγωιστές Κύκνε γιαυτό. Αν μπορούσαμε να βγάλουμε τον εγωισμό μας απτην μέση, θα σκεφτόμασταν πως όταν κάποιος υποφέρει, είναι καλύτερα για εκείνον να φεύγει. Δεν είναι εύκολο να το σκεφτείς όταν πρόκειται για δικό σου άνθρωπο, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ευτυχία τελικά να φεύγει κανείς ήσυχος και χωρίς ταλαιπωρίες.
αν νομιζουν οτι με κακοστημενες παραστασεις θα επειρεασουν τα πιστευω μου και θα με μεταφερουν στη ψευδαισθηση που τοσο πολυ θελουν ας τους υπενθυμισω οτι το παραβαν ΕΠΕΣΕ και οταν το επανεφεραν αφου καταλαβαν οτι δε ξεκουτιασα οπως νομιζαν ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ the game over. το ρισκαραν και εχασαν πολυ απλα οχι μονο δε ξεκουτιασα αλλα η αντιληψη μου ειναι πιο οξεια απο ποτε
απο οτι φενεται αυτοι που πραγματι εχουν χασει σε μυαλο ειναι οι ιδιοι οταν νομιζαν οτι οσο δε μιλαγα ειχε μετριαστει η νοημοσυνη μου ενω περιμενα να σιγουρευτω για οτι βλεπω πριν μιλησω εκανα τη παπια και τσιμπησαν αμεσως
στη σημερινη εποχη με την εξελιξη της τεχνολογιας και τη βελστοποιηση τη ταχυτητας στη μεταφορα δεδομενων τα GPS και το ιντερνετ και τους δορυφορυκους χαρτες μεσα στα λεοφορεια και στα τηλεφωνα δεν υπαρχει τιποτα πιο ευκολο απο το να ξερουν πιος εισαι οπουδηποτε ολα τα υπολυπα ειναι αθλιες προπαγανδες που αποσκοπουν στο να κρυψουν την αληθεια απ τον απλο κοσμο οστε να μην εχει κανενα τροπο αντιδρασης σε τιποτα οσο δεν αντιλαμβανεστε την αληθεια ειναι σα να βρισκεστε υπνωτισμενοι χωρις να εχετε πραγματικη βουληση και χωρις να μπορειτε να αντιδρασετε σε απολυτως τιποτα ξυπνηστε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και μη περιμενετε μασημενη τροφη για να σκεφτειτε
τωρα αν καποιος ζουσε στην εποχη του 1995 που το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο και εκανες 2 ωρες να πας αθηνα απο καπιο προαστιο θα μπορουσε να πει καπιος οτι δε γνωριζαν που βρισκεσε ΑΛΛΑ αν λαβει υποψη τη ταχυτητα μετακινησης θα καταλαβει οτι οσο περισσοτερο γρηγορα γινονται τα μεσα μεταφορας τοσο περισσοτερο εξελισετε η τεχνολογια οστε να ανταποκρινεται αναλογα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τις συσκευες οσο πιο γρηγορες τοσο πιο διατρητες πχ κανεις ισως δεν εχει προσεξει οτι οι παλιες συσκευες ηταν πιο ανθεκτικες αυτο συνεβαινε επειδη ηταν πιο αργες το γρηγορο σημαινει πιο διατρητο πχ ας παρει καπιος ενα μολυβι και ας τραβηξει αργα μια γραμη η γραμη φαινετε συμπαγης ας τη τραβηξει τωρα γρηγορα φαινετε πιο αχνη
αντε καλο μας μηνααα!!
Καλο μηνα , boo....... και στους υπολοιπους ' συγγενεις ' του φορουμ !
μια και περασε μια τετραετια σχεδον και πηραν χαμπαρι οτι το ραδιο αρβυλα δε μπορει να επειρεασει τις αποψεις μου τωρα τους ηρθε η πανσοφη ιδεα να προσπαθησουν να το μεταφερουν στα σημεια που πηγαινοεργομαι γιατι πιστευουν οτι ετσι θα γινουν πιο πειστικοι κολωντας χαρτια ακριβως διπλα μου ω τι συμπτωση (!) φυσικα εχουν συνηθισει να χειριζονται ατομα κακιστης νοημοσυνης με ηχους και εικονες οπως στο κοπαδι που τους σφυριζουν για να μπουν στο μαντρι περιμενω καμια ντουζινα ακομα σοου για να τους σπασουν τα νευρα εντελως και γινουν κροσια και τοτε ισως κατι παρουν χαμπαρι απο οσα λεω οσο περισσοτερο τους απαξιωνω τοσο περισσοτερο γινονται γραματοσημα αλλσ αν δεν ηταν γραματοσημα δε θα με πειραζε καν
οσο περισσοτερο προσπαθουν να εξουσιασουν και να ορισουν τις σκεψεις μου τοσα περισσοτερα θα λεω οσο μιλω ετσι για να τους αποδειξω ποσες ωρες πεταξαν απ τη ζωη τους προσπαθοντας να σκεφτουν ενα τροπο να μου αλαξουν μυαλα φερνοντας το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα μεχρι στγμης δε τα εχω πει ολα περιμενω να προσπαθησουν παραπανω για να αρχισω να τα ξεκαθαριζω και οπιος μπορει ας με αντιμετωπισει αν μπορει ακομα και αν τα καταφερει και πεσω οταν σηκωθω θα ειμαι παντελως ανικητος και οπιος καταλαβε καταλαβε
οσοι καταλαβαινετε και αντιλαμβανεστε τι λεω ενα θα σας πω ειμαστε εγκλωβισμενοι στο χοροχρονο σε ενα πλανητη που η νυχτα οδηγει στο φως η θυσια εχει γινει ειδη οταν ο χριστος σταυρωθηκε για να αλαξει το κοσμο και να τον οδηγησει απο το σκοταδι στο φως ΚΑΙ τιποτα δε μπορει να ανατρεψει αυτη τη ταλαντωση γιατι η θυσια ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ οταν εγινε και η ωρα της δικαιοσυνης καπια μερα θα ερθει για οσους θυσιαστηκαν αδικα εκεινη την εποχη δεν εχει σημασια αν αργησει ο τροχος γυριζει συνεχως οσο περνανε τα χρονια.
στην εποχη αυτη αυτο που θα μετρησει θα ειναι η πραγματικη ποιοτητα και οχι να φαμε μια σαβουρα γλυκο για να ευχαριστηθει ο ουρανισκος μας οι σαβουρες στην εποχη αυτη θα χαντακωθουν μαζι με οσους τις συνηθιζουν συνεχεια
τελευταιες μερες ανεμελιας και χαλαρωσης...
δε πιστευω οτι για να λεγετε καπιος χριστιανος πρεπει να πηγαινει καθε κυριακη στην εκλησια ουτε να κανει το σταυρο του συνεχως αλλα αν αμβισβητει τα κειμενα τις αποκαλυψης τοτε δεν ειναι χριστιανος καν και αν εναντιονετε σ αυτα τοτε ειναι αντιχρηστος βαδιζουμε οολο και περισσοτερο καθε μερα σε μια κοινωνια που το βασικο χαρακτηριστικο της θα ειναι η απανθρωπια και οπιος συμπεριφερετε σαν ανθρωπος θα χαρακτηριζετε περιθωριακος απ τους αλλους ομως βαρεθηκα να βλεπω να προσποιουνται τα θυματα και αντι να πουν ξεκαθαρα οτι δεν επιθυμουν να συμβαδισουν με το θεο παριστανουν τους θυματοποιημενους για να αναδιξουν τους αλλους ως τυρανους
σε μονιμη βαση χρησιμοποιουν ως αλοθι τους την υψιλη ταχαμ μορφωση τους οστε να κανουν οτι θελουν βρισκομενοι στο απειροβλητο και δειχνουν παντα ως κακους οσους δε συμπεριφερονται με πανουργια και διπροσωπια και δε φροντιζουν πισω απο το προσωπειο που φορανε να παριστανουν τους καλους και τους γλυκομηλιτους και επειδη σιγουρα καπιοι καταλαβαινουν σε πιους αναφερομαι μετα απο ολα οσα μου εκαναν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ συνεχιζουν να κανουν σημερα που νομιζουν οτι δε τα εχω αντιληφθει επειδη δε μπορω να το αποδειξω οτι εγιναν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ενω το γνωριζω σιγουρα περιμεναν και τους πω και ευχαριστω για το απιστευτο θρασος τους τον απιστευτο τροπο που με αντιμετωπισαν ενω τωρα μαλιστα πεταξαν το προσωπειο που φοραγαν και επειδη ξερουν οτι μονο εγω καταλαβαινω τι κανουν δε τους ενδιαφερει καν τι καταλαβαινω και τι οχι γιατι δε θα με πιστεψει κανενας και το ξερουν απο τοτε που πεταξαν τη μασκα εχω συνηδητοποιησει ποσο δικιο ειχα οταν εξαρχης ειμουν αρνητικος μαζι τους και αν καπιος που δε με γνωριζε ηξερε και εβλεπε οτι βλεπω τα τελευταια χρονια τωρα δε θα ηξεραν που να κρυφτουν με οσα μου εχουν κανει τοσα χρονια αλλα το κυριο οπλο τους ειναι οτι αυτος ο πλανητης προοθει τη συνομωσια και τη πανουργια κανοντας πολυ ευκολη τη ζωη οσων τη χρησημοποιουν και πολυ δυσκολη τη ζωη οσων την πολεμουν αρα δικιο σε αυτο το πλανητη δε θα βρω ποτε ομως ολοι μας θα αποδευσμευτουμε καποτε απο τον υλιστικο κοσμο οταν απ τη κλεψυδρα πεσει ολη η αμμος κατι που ισως καπιοι δε θελουν να σκεφτονται ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ και αυτο γιατι εφοσον βρισκομαστε ακομα εγλωβισμενοι στο χοροχρονο μεσα στη ψευδαισθηση δεν ειμαστε σε θεση να κατανοησουμε τον εαυτο μας γιατι ειμαστε σαν να ειμαστε σε υπνωση ξυπνητοι αλλα οταν η ψευδαισθηση καταλυθει που αυτο θα γινει καποτε προς τη δευτερα παρουσια και οι μασκες πεσουν πιστεψτε με θα χρειαστουν μολις λιγα λεπτα για να καταλαβει καπιος που ανηκει
οστοσο αν νομιζουν καπιοι οτι θα αποκρυψουν απ το κοσμο την αληθεια και θα εκμεταλευτουν την υπνωση τους εγω ειμαι σε πληρη ετοιμοτητα να τους τη πω εγω κατι που δε νομιζω οτι χρειαζετε ακομα και αν πιστευουν οτι θα καταστηλουν τις αντιδρασεις μου με ηχους και εικονες ξεχνουν το πιος ειμαι και τη δυναμη εχω και μαλον οι ιδιοι πρεπει να αρχισουν να ψαρωνουν απ αυτο
ο σκοπος μου δεν η αλαζονια αν αυτο νομιζουν αλλα οτι απαιχθανομαι πραγματικα τις υπουλες μεθοδους τους και τις αλεπαληλες προσπαθειες τους να περασουν πραγματα χωρις οι αλλοι να ξερουν τι ακριβως ειναι σκιζοντας μαλιστα και χαρτια που ενημερωνουν το κοσμο για οτι επακολουθει σκοπιμα οχι επειδη τα κολησαν οπου να ναι αλλα επειδη μπορει να μαθει καπιος κατι απ αυτα που δεν ηξερε αφου τα χαρτια που γραφουν πανω ενα σωρο μουφες και τα συνθηματα με τα σπρει που γεμιζουν τους τοιχους σχεδον παντου δε τους ενοχλουν καν απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις τις προθεσεις τους και τη μορφωση τους το θεμα ειναι να μη λαμψει φως πουθενα οχι αν λερωνουν τους τοιχους με μπογιες ιδου τι τους ενδιαφερει γιατι αν μου ελεγε καπιος μα λερωνουν τους τοιχους κλπ θα του ελεγα ναι εχεις δικιο πχ ολα αυτα τα χαρτια με τις κηδειες που βλεπουμε οπου να ναι δεν ενοχλουν καν γιατι το θεμα ειναι κατι να συμβαδιζει με τη λογικη του πλανητη αυτου να δινει πονο να εχει μαυριλα και να κανει τους παντες δυστιχησμενους αυτο ειναι το ρεζουμε
Σκέφτομαι ότι έχω βαρεθεί να ειμαι απο γιατρο σε γιατρο, και ότι έχουν φύγει ενα καρο χρήματα.
Ο υλιστικός κόσμος είναι το αναγκαίο κακό ανευ του οποίου δεν ζει κανείς. Η πλεονεξία γέννησε την πανουργία και τη διπλοπροσωπία την οποία θα υποστεί πρωτα αυτος που τον ξεχωρισαν σαν εύκολη λεία. Μη γίνεσαι εύκολη λεία. Τουλάχιστον να έχεις αυτα τα λίγα από τον υλιστικό κόσμο που θα σε κάνουν ευτυχισμένο αλλά όχι πλεονέκτη. Πάλεψε το.
Καλοσύνες με διάκριση, διότι ακόμα κι εμεις που μαστε καλοί καγαθοί άμα πάρουμε στο μάτι κάνα να ναι καλοσυνάτος θα τον εκμεταλλευθούμε κι εμείς, δεν θα τον βλάψουμε μεν απλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε κάτι ή να του πάρουμε κάτι απ΄την καλοσύνη του. Όσο παραξενο ή μη παραδεκτο κι αν ακούγεται αυτό.
Ευτυχισμένος όποιος το πλήθος (των αμνοεριφίων) τον κατέταξε ή τον αποδέχτηκε στο απυρόβλητο. Θα χρειαστεί πολύς κόπος κι αποδείξεις για να πείσεις το πλήθος ότι αυτός δεν κάνει. Απ τους χριστιανούς να φοβάσαι τους νερόβραστους, κάποιους δλδ που κόβουν και ράβουν τη θρησκεία στα μέτρα τους.
Κουραγιο ρε Νοσηρη
αυτο το λες γιατι βρισκεσαι σε υπνωση λογο του οτι βλεπεις ακομα τη ψευδαισθηση και οχι την αληθεια και για να καταλαβεις τι ενοω φαντασου ενα κυβο φαντασου τωρα να τον εχουν βαψει με ασχετα χρωματα απο πανω και εξαιτιας αυτου να τον βλεπεις σαν τραπεζιο μολις καταλαβες τι ειναι το ματριξ οταν καπια μερα η ψευδαισθηση καταλυθει θα δεις αγγελους και διαβολους αν βρισκομαστε εν ζωη ως τοτε θα καταλαβεις αμεσως που παει τι
θεωρω παντως σημαντικο να μην υπαρχει φοβος και να γνωριζει καπιος αυτο ακομα και αν δε το χρειαστει καποτε ρωτησαν το χριστο οι μαθητες του πιο θα ειναι το σημαδι της δευτερας παρουσιας και αυτος τους ειπε (σε ελευθερη μεταφραση αλλα το νοημα ειναι το ιδιο σχεδον)οταν θα δειτε ενα ανθρωπο που μου μιαζει να βρισκετε στους αγιους τοπους που ειμουν εγω παρτε τα βουνα
το να τη θυμομαστε δε νομιζω να βλαπτει σε κατι αν και καταλαβαινω τι ενοει θα αποφυγω να την αναλυσω γιατι δεν υπαρχει λογος...
στη προηγουμενη ζωη μου πχ γινομουν φεσι σε αυτη δεν αγγιξα ποτο τιποτα γι αυτο ειναι ετσι η ζωη που το Α αναιρει το Β και καταληγουν και τα δυο στο κενο αν εχετε την αισθηση του κενου απλα δε καταλαβαινετε τι βλεπετε ειναι δυνατον υπο αυτες τις συνθηκες να υπαρξει αξιολογηση χαρακτηρα θα υπαρξει μονο αξιολογηση ΠΙΣΤΗΣ καθολου πιστη καθολου σωτηρια ετσι ακριβως
ζουμε σε μια γη με ενα μηχανισμο τροχια-χρονοπαγιδα που μας εχει εγκλωβισει στο χοροχρονο και προηποθετει οτι θα πρεπει να γινουν 2 αντιθετε πραγματα ταυτοχρονα οπως ακριβως το φως και τη σκια που συνθετουν την εικονα αρα αυτο σημαινει οτι συμφωνα με τη χρονοπαγιδα οτι αν βγουν τα θηρια απ το εδαφος θα ερθουν και οι αγγελοι απ τον ουρανο φανταστειτε ενα μηχανισμο σαν δυο γραναζια που το καθε ενα ακολουθει αντιθετη φορα και ο συνδεσμος τους τα μετακινει μολις κατανοησατε πως λειτουργει ο πλανητης γη αυτο ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι αυτος που ορισε αυτο το κανονισμο ηταν ο δημιουργος του πλανητη αυτου
Ναι, έχω έντονη τη ψευδαίσθηση. Το μεγάλο της καλό είναι ότι μου προσφέρει εσωτερική χαρά και ευτυχία σε σημαντικό βαθμό. Όμως, αρκούν κάποια συμβάντα, τα οποία θεωρώ σοβαρά, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μου, για να προσγειωθώ. Κι η προσγείωση είναι αίσθημα λύπης κι απογοητευσης διότι κατέρρευσε ευθυς η ψευδαίσθηση. Όμως, αγωνίζομαι να κάνω πράγματα στη ζωή μου, να έχω επιτυχίες διότι έχω επίγνωση και της πραγματικότητας αλλά και ότι η ψευδαίσθηση πολλές φορές καταρρέει.
Ο φόβος φέρνει κόλαση. Τον θεωρώ ως την απαρχή (μάλλον έτσι θα ναι) όλων των ψυχολογικών προβλημάτων.
Αυτό το σημάδι με τον Χριστό δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο αυτό που είπε ότι αμα οι άνθρωποι γίνουν άπληστοι, άρπαγες, χαθεί η αγάπη, τότε πλησιάζει ο χρόνος της δευτέρας παρουσιας.
Η σύγχυση βασανίζει το νου μου από πολλά χρόνια. Αντί να αρκούμε στην ουσία, αντί να απλοποιώ, κάνω τα πράγματα σύνθετα, πολύπλοκα. Υπερανάλυση και τάση αφομοίωσης του οτιδήποτε και κάλυψης κάθε κενού σε κάθε τι που κάνω. Το αποτέλεσμα είναι κόπος αλλά πενιχρά αποτελέσματα. Και στην πορεία να χω μπλέξει τα πράγματα και το τελικό αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται πολλέ φορές από λάθη. Ενώ όποτε ξεκινάω κάτι έχω επίγνωση της παγίδας αυτής, προχωρώντας το εγχείρημα, στην πορεία ήδη πέφτω ξανά στην παγίδα.
κακη μερα και παλι σημερα. κοντευει νοεμβριος ο μηνας που χωρισαμε. η κατασταση μου ιδια σε αθλια χειροτερεψη. οπου ειμαι οπου παω κλαιω. και να εχω κατι ενδιαφερον να κανω η να παω να βγω εξω τιποτα δεν μου κανει διαθεση. ολα ασχημα.
επισης κ εγω σκεφτομαι κατι παρομοιο γ αυτο εστειλα εδω.....εχω τα νευρα μου με ψυχιατρους/ψυχολογους εξαιτειας της ακριβης αμοιβης που περνουν.....κ δεν νομοζω οτι προσφερουν κ τις απαραιτητες υπηρεσιες για να ξεκινουν οι τιμες των ραντεβου απο 50 εως 100 ευρω την ωρα........αναρωτιεμαι η ελιτ της επιστημης της ιατρικης θεωρουν οτι ειναι?γιατι επιστημονες καρδιολογοι,πνευμονολογοι δεν βαζουν τετοια μεγαλη τιμη?......τι ειναι?γενετιστες βιολογοι?βασικα μπακαλιστικα πραγματα κανουν κ οι ψυχιατροι οπως σε ολες τις ειδικοτητες,ειναι απαραδεκτο να βαζουν τετοια τιμη στο ραντεβου πιστευω.............τη στιγμη που αλλα κομματια της κοινωνιας παλευουν κ δουλευουν για 2 5 ευρω την ωρα.....μην μιλησω για την εργατικη ταξη που αν δεν υπηρχε ουτε να φανε ουτε να καφονται στις ακριβοκαρεκλες τους θα μπορουσαν.......και βεβαια δεν φταινε οι ψυχιατροι,αλλα ο καπιταλισμος η ελευθερη αγορα το συστημα που τις αναγκες οπως η υγεια τις μετατρεπει σε εμπορευμα
το εχεις ακουσει αλλα τοσο αναλυτικα πρεπει να ψαξεις για να το βρεις θα ακουσες ως οταν εμφανιστει ο ψευδοπροφητης αλλα ετσι δε γινεται κατανοητο απ το κοσμο τι ενοει ακριβως και οσοι δε το ηξεραν απο πριν θα αρνηθουν τη πιστη τους εκτος αν εναι ειδη πιστοι σε περιπτωση που καπιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ την αγια γραφη η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ευλαβικα πιστος απο πριν ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην αλαξοπιστησει αν ζει εκεινη τη περιοδο
η φραση γινετε κανοητη μονο ετσι οπως την ειπε ο Χριστος
και το λεω γιατι εχω καταλαβει πως θα συνδιαστει με αυτο που θα δουν τοτε γι αυτο το θεωρω σημαντικο η φραση αυτη να γινει γνωστηQuote:
οταν θα δειτε ενα ανθρωπο που μου μιαζει να βρισκετε στους αγιους τοπους που ειμουν εγω παρτε τα βουνα