Results 17,416 to 17,430 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
30-09-2019, 23:38 #17416
απο οτι φενεται αυτοι που πραγματι εχουν χασει σε μυαλο ειναι οι ιδιοι οταν νομιζαν οτι οσο δε μιλαγα ειχε μετριαστει η νοημοσυνη μου ενω περιμενα να σιγουρευτω για οτι βλεπω πριν μιλησω εκανα τη παπια και τσιμπησαν αμεσως
- 01-10-2019, 03:11 #17417
στη σημερινη εποχη με την εξελιξη της τεχνολογιας και τη βελστοποιηση τη ταχυτητας στη μεταφορα δεδομενων τα GPS και το ιντερνετ και τους δορυφορυκους χαρτες μεσα στα λεοφορεια και στα τηλεφωνα δεν υπαρχει τιποτα πιο ευκολο απο το να ξερουν πιος εισαι οπουδηποτε ολα τα υπολυπα ειναι αθλιες προπαγανδες που αποσκοπουν στο να κρυψουν την αληθεια απ τον απλο κοσμο οστε να μην εχει κανενα τροπο αντιδρασης σε τιποτα οσο δεν αντιλαμβανεστε την αληθεια ειναι σα να βρισκεστε υπνωτισμενοι χωρις να εχετε πραγματικη βουληση και χωρις να μπορειτε να αντιδρασετε σε απολυτως τιποτα ξυπνηστε βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει και μη περιμενετε μασημενη τροφη για να σκεφτειτε
01-10-2019, 03:39 #17418
τωρα αν καποιος ζουσε στην εποχη του 1995 που το ιντερνετ δεν ηταν τοσο διαδεδομενο και εκανες 2 ωρες να πας αθηνα απο καπιο προαστιο θα μπορουσε να πει καπιος οτι δε γνωριζαν που βρισκεσε ΑΛΛΑ αν λαβει υποψη τη ταχυτητα μετακινησης θα καταλαβει οτι οσο περισσοτερο γρηγορα γινονται τα μεσα μεταφορας τοσο περισσοτερο εξελισετε η τεχνολογια οστε να ανταποκρινεται αναλογα το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τις συσκευες οσο πιο γρηγορες τοσο πιο διατρητες πχ κανεις ισως δεν εχει προσεξει οτι οι παλιες συσκευες ηταν πιο ανθεκτικες αυτο συνεβαινε επειδη ηταν πιο αργες το γρηγορο σημαινει πιο διατρητο πχ ας παρει καπιος ενα μολυβι και ας τραβηξει αργα μια γραμη η γραμη φαινετε συμπαγης ας τη τραβηξει τωρα γρηγορα φαινετε πιο αχνη
01-10-2019, 21:11 #17419
αντε καλο μας μηνααα!!
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
01-10-2019, 21:49 #17420
Καλο μηνα , boo....... και στους υπολοιπους ' συγγενεις ' του φορουμ !
02-10-2019, 00:52 #17421
μια και περασε μια τετραετια σχεδον και πηραν χαμπαρι οτι το ραδιο αρβυλα δε μπορει να επειρεασει τις αποψεις μου τωρα τους ηρθε η πανσοφη ιδεα να προσπαθησουν να το μεταφερουν στα σημεια που πηγαινοεργομαι γιατι πιστευουν οτι ετσι θα γινουν πιο πειστικοι κολωντας χαρτια ακριβως διπλα μου ω τι συμπτωση (!) φυσικα εχουν συνηθισει να χειριζονται ατομα κακιστης νοημοσυνης με ηχους και εικονες οπως στο κοπαδι που τους σφυριζουν για να μπουν στο μαντρι περιμενω καμια ντουζινα ακομα σοου για να τους σπασουν τα νευρα εντελως και γινουν κροσια και τοτε ισως κατι παρουν χαμπαρι απο οσα λεω οσο περισσοτερο τους απαξιωνω τοσο περισσοτερο γινονται γραματοσημα αλλσ αν δεν ηταν γραματοσημα δε θα με πειραζε καν
02-10-2019, 01:19 #17422
οσο περισσοτερο προσπαθουν να εξουσιασουν και να ορισουν τις σκεψεις μου τοσα περισσοτερα θα λεω οσο μιλω ετσι για να τους αποδειξω ποσες ωρες πεταξαν απ τη ζωη τους προσπαθοντας να σκεφτουν ενα τροπο να μου αλαξουν μυαλα φερνοντας το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα μεχρι στγμης δε τα εχω πει ολα περιμενω να προσπαθησουν παραπανω για να αρχισω να τα ξεκαθαριζω και οπιος μπορει ας με αντιμετωπισει αν μπορει ακομα και αν τα καταφερει και πεσω οταν σηκωθω θα ειμαι παντελως ανικητος και οπιος καταλαβε καταλαβε
02-10-2019, 01:37 #17423
οσοι καταλαβαινετε και αντιλαμβανεστε τι λεω ενα θα σας πω ειμαστε εγκλωβισμενοι στο χοροχρονο σε ενα πλανητη που η νυχτα οδηγει στο φως η θυσια εχει γινει ειδη οταν ο χριστος σταυρωθηκε για να αλαξει το κοσμο και να τον οδηγησει απο το σκοταδι στο φως ΚΑΙ τιποτα δε μπορει να ανατρεψει αυτη τη ταλαντωση γιατι η θυσια ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ οταν εγινε και η ωρα της δικαιοσυνης καπια μερα θα ερθει για οσους θυσιαστηκαν αδικα εκεινη την εποχη δεν εχει σημασια αν αργησει ο τροχος γυριζει συνεχως οσο περνανε τα χρονια.
02-10-2019, 03:07 #17424
στην εποχη αυτη αυτο που θα μετρησει θα ειναι η πραγματικη ποιοτητα και οχι να φαμε μια σαβουρα γλυκο για να ευχαριστηθει ο ουρανισκος μας οι σαβουρες στην εποχη αυτη θα χαντακωθουν μαζι με οσους τις συνηθιζουν συνεχεια
02-10-2019, 16:43 #17425
τελευταιες μερες ανεμελιας και χαλαρωσης...
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
03-10-2019, 02:31 #17426
δε πιστευω οτι για να λεγετε καπιος χριστιανος πρεπει να πηγαινει καθε κυριακη στην εκλησια ουτε να κανει το σταυρο του συνεχως αλλα αν αμβισβητει τα κειμενα τις αποκαλυψης τοτε δεν ειναι χριστιανος καν και αν εναντιονετε σ αυτα τοτε ειναι αντιχρηστος βαδιζουμε οολο και περισσοτερο καθε μερα σε μια κοινωνια που το βασικο χαρακτηριστικο της θα ειναι η απανθρωπια και οπιος συμπεριφερετε σαν ανθρωπος θα χαρακτηριζετε περιθωριακος απ τους αλλους ομως βαρεθηκα να βλεπω να προσποιουνται τα θυματα και αντι να πουν ξεκαθαρα οτι δεν επιθυμουν να συμβαδισουν με το θεο παριστανουν τους θυματοποιημενους για να αναδιξουν τους αλλους ως τυρανους
σε μονιμη βαση χρησιμοποιουν ως αλοθι τους την υψιλη ταχαμ μορφωση τους οστε να κανουν οτι θελουν βρισκομενοι στο απειροβλητο και δειχνουν παντα ως κακους οσους δε συμπεριφερονται με πανουργια και διπροσωπια και δε φροντιζουν πισω απο το προσωπειο που φορανε να παριστανουν τους καλους και τους γλυκομηλιτους και επειδη σιγουρα καπιοι καταλαβαινουν σε πιους αναφερομαι μετα απο ολα οσα μου εκαναν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ συνεχιζουν να κανουν σημερα που νομιζουν οτι δε τα εχω αντιληφθει επειδη δε μπορω να το αποδειξω οτι εγιναν ΕΠΙΤΗΔΕΣ ενω το γνωριζω σιγουρα περιμεναν και τους πω και ευχαριστω για το απιστευτο θρασος τους τον απιστευτο τροπο που με αντιμετωπισαν ενω τωρα μαλιστα πεταξαν το προσωπειο που φοραγαν και επειδη ξερουν οτι μονο εγω καταλαβαινω τι κανουν δε τους ενδιαφερει καν τι καταλαβαινω και τι οχι γιατι δε θα με πιστεψει κανενας και το ξερουν απο τοτε που πεταξαν τη μασκα εχω συνηδητοποιησει ποσο δικιο ειχα οταν εξαρχης ειμουν αρνητικος μαζι τους και αν καπιος που δε με γνωριζε ηξερε και εβλεπε οτι βλεπω τα τελευταια χρονια τωρα δε θα ηξεραν που να κρυφτουν με οσα μου εχουν κανει τοσα χρονια αλλα το κυριο οπλο τους ειναι οτι αυτος ο πλανητης προοθει τη συνομωσια και τη πανουργια κανοντας πολυ ευκολη τη ζωη οσων τη χρησημοποιουν και πολυ δυσκολη τη ζωη οσων την πολεμουν αρα δικιο σε αυτο το πλανητη δε θα βρω ποτε ομως ολοι μας θα αποδευσμευτουμε καποτε απο τον υλιστικο κοσμο οταν απ τη κλεψυδρα πεσει ολη η αμμος κατι που ισως καπιοι δε θελουν να σκεφτονται ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ και αυτο γιατι εφοσον βρισκομαστε ακομα εγλωβισμενοι στο χοροχρονο μεσα στη ψευδαισθηση δεν ειμαστε σε θεση να κατανοησουμε τον εαυτο μας γιατι ειμαστε σαν να ειμαστε σε υπνωση ξυπνητοι αλλα οταν η ψευδαισθηση καταλυθει που αυτο θα γινει καποτε προς τη δευτερα παρουσια και οι μασκες πεσουν πιστεψτε με θα χρειαστουν μολις λιγα λεπτα για να καταλαβει καπιος που ανηκει
οστοσο αν νομιζουν καπιοι οτι θα αποκρυψουν απ το κοσμο την αληθεια και θα εκμεταλευτουν την υπνωση τους εγω ειμαι σε πληρη ετοιμοτητα να τους τη πω εγω κατι που δε νομιζω οτι χρειαζετε ακομα και αν πιστευουν οτι θα καταστηλουν τις αντιδρασεις μου με ηχους και εικονες ξεχνουν το πιος ειμαι και τη δυναμη εχω και μαλον οι ιδιοι πρεπει να αρχισουν να ψαρωνουν απ αυτο
ο σκοπος μου δεν η αλαζονια αν αυτο νομιζουν αλλα οτι απαιχθανομαι πραγματικα τις υπουλες μεθοδους τους και τις αλεπαληλες προσπαθειες τους να περασουν πραγματα χωρις οι αλλοι να ξερουν τι ακριβως ειναι σκιζοντας μαλιστα και χαρτια που ενημερωνουν το κοσμο για οτι επακολουθει σκοπιμα οχι επειδη τα κολησαν οπου να ναι αλλα επειδη μπορει να μαθει καπιος κατι απ αυτα που δεν ηξερε αφου τα χαρτια που γραφουν πανω ενα σωρο μουφες και τα συνθηματα με τα σπρει που γεμιζουν τους τοιχους σχεδον παντου δε τους ενοχλουν καν απο αυτο και μονο καταλαβαινει κανεις τις προθεσεις τους και τη μορφωση τους το θεμα ειναι να μη λαμψει φως πουθενα οχι αν λερωνουν τους τοιχους με μπογιες ιδου τι τους ενδιαφερει γιατι αν μου ελεγε καπιος μα λερωνουν τους τοιχους κλπ θα του ελεγα ναι εχεις δικιο πχ ολα αυτα τα χαρτια με τις κηδειες που βλεπουμε οπου να ναι δεν ενοχλουν καν γιατι το θεμα ειναι κατι να συμβαδιζει με τη λογικη του πλανητη αυτου να δινει πονο να εχει μαυριλα και να κανει τους παντες δυστιχησμενους αυτο ειναι το ρεζουμε
03-10-2019, 10:15 #17427
Σκέφτομαι ότι έχω βαρεθεί να ειμαι απο γιατρο σε γιατρο, και ότι έχουν φύγει ενα καρο χρήματα.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
03-10-2019, 13:21 #17428
Ο υλιστικός κόσμος είναι το αναγκαίο κακό ανευ του οποίου δεν ζει κανείς. Η πλεονεξία γέννησε την πανουργία και τη διπλοπροσωπία την οποία θα υποστεί πρωτα αυτος που τον ξεχωρισαν σαν εύκολη λεία. Μη γίνεσαι εύκολη λεία. Τουλάχιστον να έχεις αυτα τα λίγα από τον υλιστικό κόσμο που θα σε κάνουν ευτυχισμένο αλλά όχι πλεονέκτη. Πάλεψε το.
Καλοσύνες με διάκριση, διότι ακόμα κι εμεις που μαστε καλοί καγαθοί άμα πάρουμε στο μάτι κάνα να ναι καλοσυνάτος θα τον εκμεταλλευθούμε κι εμείς, δεν θα τον βλάψουμε μεν απλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε κάτι ή να του πάρουμε κάτι απ΄την καλοσύνη του. Όσο παραξενο ή μη παραδεκτο κι αν ακούγεται αυτό.
Ευτυχισμένος όποιος το πλήθος (των αμνοεριφίων) τον κατέταξε ή τον αποδέχτηκε στο απυρόβλητο. Θα χρειαστεί πολύς κόπος κι αποδείξεις για να πείσεις το πλήθος ότι αυτός δεν κάνει. Απ τους χριστιανούς να φοβάσαι τους νερόβραστους, κάποιους δλδ που κόβουν και ράβουν τη θρησκεία στα μέτρα τους.γιάννης
03-10-2019, 17:05 #17429Πες το μου και αυτόGuest
03-10-2019, 19:15 #17430
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..