Για τις γυναίκες δεν ξέρω, είπα μόνο τι έχω ακούσει. Για τους άντρες τα χω ζήσει κιόλας. Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι κάτι μαγικό, αν ζητάς κάτι πολύ να μην σου ρθει; Δεν το ήξερα ότι πιστεύουμε σε μάγια στην εποχή μας!
Printable View
Εγω συμφονω απολυτα μαζι σου σε ολα.Αλλα βρε καρυ οταν ερωτευεσαι δεν θες να βλεπεις τον αλλο πιο συχνα??Δεν θελεις να κανεις πιο συχνα ερωτα μαζι του?Δεν θες να βλεπεις ενδιαφερον απο την μερια του?Οταν λοιπον δεν το βλεπουμε αυτο επομενο δεν ειναι αν εχουμε αγχος?
Πανικούλα μαθαίνουν από την αρχή ότι είσαι χωρισμένη; Πάντως αυτό που λες, στην αρχή θέλουν λίγο φτύσιμο να σε αναζητήσουν αυτοί, αν και άμα ψάχνεις από το ίντερνετ ή στα μπαράκια θα θέλουν μόνο σεξ όπως είπα. Έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις στην Αθήνα που είναι πιο φιλελεύθεροι με χωρισμούς και τέτοια;
Εγώ πλάκα πλάκα ανάμεσα σε όλα αυτά τα τσόφλια που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, είχα γνωρίσει και έναν που με κυνήγαγε για σχέση προφανώς αλλά δεν μου άρεσε. Και είχαμε μιλήσει κιόλας, άρα του άρεσε και ο χαρακτήρας μου.
Ναι τους το λεω ειμαι ξεκαθαρη.Αλλα οι μισοι απο αυτους ηταν επισης χωρησμενοι με παιδια.Ειληκρινα θα ηθελα να μαθω πως ειναι μια νορμαλ σχεση κατα την αποψη των κοριτσιων που μας την ν λενε 3 μερες τωρα.
Εγώ προσωπικά αν δεν τον ξέρω τον αφήνω να παίρνει αυτός τηλέφωνα και γω παίρνω πιο σπάνια. Βέβαια πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι αυθόρμητη και να τον παίρνεις τηλέφωνο και εσυ γιατί υποτίθεται και συ χρειάζεται να συμβαδίσεις με τις δικές σου ανάγκες. Δηλ. εκείνη τη στιγμή θέλεις να τον ακούσεις και το κάνεις. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ απλά δεν έχω και πού όρεξη στην αρχή για πολλά-πολλά τηλέφωνα. Ειδικά αν πάρω κάποιον και μου το πέξει βαρύ πεπόνι δύσκολα ξαναπαίρνω. Δεν έχω πολλές αντοχές
Πανικούλα, στο ξαναείπα, τα κορίτσια που λες γνωρίζουν τους άντρες τους από τη δουλειά ή από κοινούς γνωστούς και επίσης είναι χαλαρές και δεν ψάχνονται για σχέση, γι'αυτό οι άντρες έλκονται. Τώρα πως γίνεται να το ψάχνεις από δω από κει και να μη σου ρχεται και άλλοι που δεν το θέλουνε να το κάνουνε με τη μία, αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω!
2 φορες την εβδομαδα σιναντιεστε?και πως περνατε πολλες ωρες μαζι?σου ακρει αυτο το λιγο?
Ε ωραία τότε γιατί κατηγορείς εμάς; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς θέλουμε κάτι όμορφο, και έχουμε φάει το κράξιμο της ζωής μας. Και άλλες φορές. Αφού αυτός είναι ο κανόνας, τότε τι φταίμε εμείς που δεν βρίσκουμε και τι το συζητάμε τότε; Αν και δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό, είναι και θέμα τύχης...