εφήμερες σχέσεις - Page 44
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 44 of 50 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast
Results 646 to 660 of 739
    Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Δεν εχεις προβληματιστει που οι κοπελες που δε βρισκουν συντροφο για σχεση οπως κι εσυ, υποστηριζετε τα παραπανω για τους αντρες, και οι αντρες του φορουμ που δε βρισκουν αντιστοιχα γυναικες λενε οτι οι πιο πολλες γυναικες ειναι *******κια και κοιτανε τα λεφτα ή τα μπρατσα??

να συναντηθειτε λοιπον εσεις οι 7-8 ποσοι ειστε, που προφανως οι γυναικες δεν ειστε *******κια και οι αντρες δεν ειναι μαλακες ολκης, και θελετε ολοι κατι σοβαρο και να ζευγαρωσετε!

Επισης πως γινεται να υπαρχει κι αυτη η μεριδα (μεγαλη προφανως αν κρινω οτι μονο 3 αντρες και 3 γυναικες ειναι αυτοι που σε αυτο το φορουμ υποστηριζουν μετα μανιας αυτες τους τις στερεοτυπικες πεποιθησεις για το αλλο φυλο) απο αντρες και γυναικες του φορουμ που εχουν καλες σχεσεις με το αλλο φυλλο, και λενε οτι κι αυτοι/αυτες εχουν δει να συμβαινουν αυτα που λετε, αλλα δεν ειναι ο κανονας, γιατι ο καθενας απο τη μερια του τα βλεπει οπως θελει αναλογα με τα βιωματα του, και δεν εχουμε ολοι ντε και καλα βιωματα να μας εκμεταλλευονται ή να μας θελουν για τα λεφτα μας! Πως το λενε!! με το ζορι δλδ??? Anyway, ακομα και ΑΝ αυτος ο κανονας (οι πιο πολλοι αντρες μαλακες/οι πιο πολλες γυναικες πουτανες), θα καθομαστε να κλαιμε επειδη ειναι "και καλα" ετσι? Βρισκουμε γκομενους κατηγοροντας τους αλλους και την κοινωνια και την τυχη μας? ΟΧΙ. Μηπως πρεπει να μαθουμε επιτελους να χαλαρωσουμε απο την συνεχη σκεψη και ενασχοληση με γκομενακια, και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ επιτελους τι ακριβως ειμαστε και θελουμε, τι ειναι ο αλλος, και που δημιουργειται το προβλημα? Μηπως δεν βλεπουμε τριγυρω μας να επαληθευεται συνεχως οτι οταν κυνηγας με αγχος κατι, το θες απεγνωσμενα, στηριζεσαι πανω του, κρεμας τα ονειρα σου, τοτε ποτε δεν το φτανεις?? Αυτο ειναι που ελεγα καποια φορα για τη σημασια της επιγνωσης, και καποιος απο εδω με ειρωνευτηκε.. Αλλα αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον!
    Για τις γυναίκες δεν ξέρω, είπα μόνο τι έχω ακούσει. Για τους άντρες τα χω ζήσει κιόλας. Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι κάτι μαγικό, αν ζητάς κάτι πολύ να μην σου ρθει; Δεν το ήξερα ότι πιστεύουμε σε μάγια στην εποχή μας!

Banned
    Δεν εχεις προβληματιστει που οι κοπελες που δε βρισκουν συντροφο για σχεση οπως κι εσυ, υποστηριζετε τα παραπανω για τους αντρες, και οι αντρες του φορουμ που δε βρισκουν αντιστοιχα γυναικες λενε οτι οι πιο πολλες γυναικες ειναι *******κια και κοιτανε τα λεφτα ή τα μπρατσα??

να συναντηθειτε λοιπον εσεις οι 7-8 ποσοι ειστε, που προφανως οι γυναικες δεν ειστε *******κια και οι αντρες δεν ειναι μαλακες ολκης, και θελετε ολοι κατι σοβαρο και να ζευγαρωσετε!

Επισης πως γινεται να υπαρχει κι αυτη η μεριδα (μεγαλη προφανως αν κρινω οτι μονο 3 αντρες και 3 γυναικες ειναι αυτοι που σε αυτο το φορουμ υποστηριζουν μετα μανιας αυτες τους τις στερεοτυπικες πεποιθησεις για το αλλο φυλο) απο αντρες και γυναικες του φορουμ που εχουν καλες σχεσεις με το αλλο φυλλο, και λενε οτι κι αυτοι/αυτες εχουν δει να συμβαινουν αυτα που λετε, αλλα δεν ειναι ο κανονας, γιατι ο καθενας απο τη μερια του τα βλεπει οπως θελει αναλογα με τα βιωματα του, και δεν εχουμε ολοι ντε και καλα βιωματα να μας εκμεταλλευονται για σεξ ή να μας θελουν για τα λεφτα μας! Πως το λενε!! με το ζορι δλδ??? Anyway, ακομα και ΑΝ αυτος ο κανονας (οι πιο πολλοι αντρες μαλακες/οι πιο πολλες γυναικες πουτανες), θα καθομαστε να κλαιμε επειδη ειναι "και καλα" ετσι? Βρισκουμε γκομενους κατηγοροντας τους αλλους και την κοινωνια και την τυχη μας? ΟΧΙ. Μηπως πρεπει να μαθουμε επιτελους να χαλαρωσουμε απο την συνεχη σκεψη και ενασχοληση με γκομενακια, και να ΒΛΕΠΟΥΜΕ επιτελους τι ακριβως ειμαστε και θελουμε, τι ειναι ο αλλος, και που δημιουργειται το προβλημα? Μηπως δεν βλεπουμε τριγυρω μας να επαληθευεται συνεχως οτι οταν κυνηγας με αγχος κατι, το θες απεγνωσμενα, στηριζεσαι πανω του, κρεμας τα ονειρα σου, τοτε ποτε δεν το φτανεις?? Αυτο ειναι που ελεγα καποια φορα για τη σημασια της επιγνωσης, και καποιος απο εδω με ειρωνευτηκε.. Αλλα αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον!
    Εγω συμφονω απολυτα μαζι σου σε ολα.Αλλα βρε καρυ οταν ερωτευεσαι δεν θες να βλεπεις τον αλλο πιο συχνα??Δεν θελεις να κανεις πιο συχνα ερωτα μαζι του?Δεν θες να βλεπεις ενδιαφερον απο την μερια του?Οταν λοιπον δεν το βλεπουμε αυτο επομενο δεν ειναι αν εχουμε αγχος?

Banned
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    Blue εσυ οταν ερωτευεσαι πως συμπεριφερεσαι στον αντρα?
    Εγω τον παιρνω συχνα τηλ και επιδιοκω να βλεπομαστε πιο συχνα και τροω πορτα.Τοσο κακο ειναι αυτο δλδ?
    Ε δεν μπορω να ειμαι με εναν αντρα και αν τον βλεπω μονο 1-2 φορες την εβδομαδα .
    Πανικούλα μαθαίνουν από την αρχή ότι είσαι χωρισμένη; Πάντως αυτό που λες, στην αρχή θέλουν λίγο φτύσιμο να σε αναζητήσουν αυτοί, αν και άμα ψάχνεις από το ίντερνετ ή στα μπαράκια θα θέλουν μόνο σεξ όπως είπα. Έχεις σκεφτεί να μετακομίσεις στην Αθήνα που είναι πιο φιλελεύθεροι με χωρισμούς και τέτοια;
    Εγώ πλάκα πλάκα ανάμεσα σε όλα αυτά τα τσόφλια που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, είχα γνωρίσει και έναν που με κυνήγαγε για σχέση προφανώς αλλά δεν μου άρεσε. Και είχαμε μιλήσει κιόλας, άρα του άρεσε και ο χαρακτήρας μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Αστο panikoula και γω λεφτού και γκομενάρα είμαι αλλά επειδή σαρανταρίζω δεν βρίσκω άντρα έτσι όπως τον θέλω!
    χαχαχχαχαααα! :D

Banned
    Ναι τους το λεω ειμαι ξεκαθαρη.Αλλα οι μισοι απο αυτους ηταν επισης χωρησμενοι με παιδια.Ειληκρινα θα ηθελα να μαθω πως ειναι μια νορμαλ σχεση κατα την αποψη των κοριτσιων που μας την ν λενε 3 μερες τωρα.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    χαχαχχαχαααα! :D
    Το αστείο ποιό είναι σε ένα σάιτ υποστήριξης να δουλεύεις τον άλλον; Εσύ γιατί είσαι εδώ μέσα; Γι'αυτό; Απορώ τι στο... κάνει ο Νίκος!!

Senior Member
    Blue εσυ οταν ερωτευεσαι πως συμπεριφερεσαι στον αντρα?
    Εγω τον παιρνω συχνα τηλ και επιδιοκω να βλεπομαστε πιο συχνα και τροω πορτα.Τοσο κακο ειναι αυτο δλδ?
    Ε δεν μπορω να ειμαι με εναν αντρα και αν τον βλεπω μονο 1-2 φορες την εβδομαδα .
    Εγώ προσωπικά αν δεν τον ξέρω τον αφήνω να παίρνει αυτός τηλέφωνα και γω παίρνω πιο σπάνια. Βέβαια πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είσαι αυθόρμητη και να τον παίρνεις τηλέφωνο και εσυ γιατί υποτίθεται και συ χρειάζεται να συμβαδίσεις με τις δικές σου ανάγκες. Δηλ. εκείνη τη στιγμή θέλεις να τον ακούσεις και το κάνεις. Δεν είναι κακό αυτό. Εγώ απλά δεν έχω και πού όρεξη στην αρχή για πολλά-πολλά τηλέφωνα. Ειδικά αν πάρω κάποιον και μου το πέξει βαρύ πεπόνι δύσκολα ξαναπαίρνω. Δεν έχω πολλές αντοχές

Senior Member
    Rem καθε ποτε βρησκεστε σε παιρνει αυτος τηλ η εσυ?Γιατι εμεις περνουμε τηλ και μας το κλεινουν στην μαπα για απντηση χαχαχα/
    και οι δυο παιρνουμε, αλλα συχνοτερα αυτος.
    οσο συχνοτερα μπορουμε βρισκομαστε , αλλα δουλευουμε και οι δυο και μενουμε και λιγο μακρια, συνηθως 2 μερες τη βδομαδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Το αστείο ποιό είναι σε ένα σάιτ υποστήριξης να δουλεύεις τον άλλον; Εσύ γιατί είσαι εδώ μέσα; Γι'αυτό; Απορώ τι στο... κάνει ο Νίκος!!
    εγώ σας δουλεύω? μάλλον κάποιος άλλος :D

Senior Member
    Για τις γυναίκες δεν ξέρω, είπα μόνο τι έχω ακούσει. Για τους άντρες τα χω ζήσει κιόλας. Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι κάτι μαγικό, αν ζητάς κάτι πολύ να μην σου ρθει; Δεν το ήξερα ότι πιστεύουμε σε μάγια στην εποχή μας!
    Δεν ειναι μαγια, σου εχει συμβει κι εσενα οπως λες, και αμα δεν το εχεις δει να συμβαινει γυρω σου, αυτους που κυνηγανε να τους φτυνουν κι αυτους που φτυνουν να τους κυνηγανε, τι να πω πια!

Banned
    Ναι τους το λεω ειμαι ξεκαθαρη.Αλλα οι μισοι απο αυτους ηταν επισης χωρησμενοι με παιδια.Ειληκρινα θα ηθελα να μαθω πως ειναι μια νορμαλ σχεση κατα την αποψη των κοριτσιων που μας την ν λενε 3 μερες τωρα.
    Πανικούλα, στο ξαναείπα, τα κορίτσια που λες γνωρίζουν τους άντρες τους από τη δουλειά ή από κοινούς γνωστούς και επίσης είναι χαλαρές και δεν ψάχνονται για σχέση, γι'αυτό οι άντρες έλκονται. Τώρα πως γίνεται να το ψάχνεις από δω από κει και να μη σου ρχεται και άλλοι που δεν το θέλουνε να το κάνουνε με τη μία, αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω!

Banned
    2 φορες την εβδομαδα σιναντιεστε?και πως περνατε πολλες ωρες μαζι?σου ακρει αυτο το λιγο?

Senior Member
    Εγω συμφονω απολυτα μαζι σου σε ολα.Αλλα βρε καρυ οταν ερωτευεσαι δεν θες να βλεπεις τον αλλο πιο συχνα??Δεν θελεις να κανεις πιο συχνα ερωτα μαζι του?Δεν θες να βλεπεις ενδιαφερον απο την μερια του?Οταν λοιπον δεν το βλεπουμε αυτο επομενο δεν ειναι αν εχουμε αγχος?
    Καταρχας, να μαθεις να μην "ερωτευεσαι" τον καθε ομορφουλη που θα βγειτε για καφε απο το πρωτο ραντεβου και στην πεφτει με την πρωτη! Αμα μαθεις αυτο, θα σου πω και το επομενο μαθημα!

Banned
    Δεν ειναι μαγια, σου εχει συμβει κι εσενα οπως λες, και αμα δεν το εχεις δει να συμβαινει γυρω σου, αυτους που κυνηγανε να τους φτυνουν κι αυτους που φτυνουν να τους κυνηγανε, τι να πω πια!
    Ε ωραία τότε γιατί κατηγορείς εμάς; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς θέλουμε κάτι όμορφο, και έχουμε φάει το κράξιμο της ζωής μας. Και άλλες φορές. Αφού αυτός είναι ο κανόνας, τότε τι φταίμε εμείς που δεν βρίσκουμε και τι το συζητάμε τότε; Αν και δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό, είναι και θέμα τύχης...

Banned
    Πανικούλα, στο ξαναείπα, τα κορίτσια που λες γνωρίζουν τους άντρες τους από τη δουλειά ή από κοινούς γνωστούς και επίσης είναι χαλαρές και δεν ψάχνονται για σχέση, γι'αυτό οι άντρες έλκονται. Τώρα πως γίνεται να το ψάχνεις από δω από κει και να μη σου ρχεται και άλλοι που δεν το θέλουνε να το κάνουνε με τη μία, αυτό ειλικρινά δεν το ξέρω!
    ε σταματα ρε να μαθουμε τπτ μπας και σταυρωσουμε αντρα.εγω ειμε δεκτικη σε αυτα.μηπως πρεπει να αλλαξουμε κατι τελικα?μηπως πρεπει να πλενομαστε με αλλο σαμπυαν?χαχαχαχαχα

Page 44 of 50 FirstFirst ... 344243444546 ... LastLast