Συγγνωμη η ανακοινωση που εβαλε φωτο της ο κενο, είναι πραγματική???
Printable View
Συγγνωμη η ανακοινωση που εβαλε φωτο της ο κενο, είναι πραγματική???
Καλημέρα Φρύνη μου,
τί σημασία έχει πάντως αν είναι πραγματική.. ρίξε μια ματιά εδώ http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/...idia-foto.html
συγκεκριμενα ο Λοβερδος δηλωσε πως ουδεποτε προεβησαν στην εκδοση και διανομη της αφισας, αλλα δε παιζει και τοσο ρολο γιατι αυτοι ουτε καν που αναγνωριζουν το προβλημα, και μαλλον νομιζουν πως οι ανθρωποι που ψαχνουν στα σκουπιδια ειναι επειδη κατι τους επεσε μεσα, οχι γιατι πεινανε και δεν εχουν να φανε.
Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας: Η βαρβαρότητα πρέπει να ανατραπεί.
(κλίκ)
Ποιος έκανε το παιδί μου ναζιστή εγκληματία;
Της Σοφία Λαμπίκη
Μεγαλώνεις το παιδί σου σαν να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη.
Του λες να έχει χεσμένους τους υπόλοιπους και να κοιτά μόνο το τομάρι του και την πάρτη του.
Το μαθαίνεις ότι έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο κι όλοι οι άλλοι άδικο επειδή είναι κακοί και ζηλόφθονοι.
Του λες από μικρό ότι αν τον πειράξουν στο σχολείο να ανταποδίδει στα ίσα.
Όταν βιαιοπραγεί και τιμωρείται απ το σχολειό καταφθάνεις ως τραμπούκος και απειλείς μπροστά στο παιδί σου δάσκαλους και καθηγητές.
Του παρέχεις τα πάντα, όλα τα υλικά αγαθά, κάνοντας το να νομίζει ότι είναι κεκτημένο του χωρίς κόπο ή έντιμο τρόπο κτήσης.
Όλα είναι δικά του και μπορεί να τα πάρει με όποιο τρόπο μπορεί, κυρίως με τη βία.
Του λες να είναι μάγκας και τσαμπουκάς.
Πληρώνεις το ρετάλι τον καθηγητή του για να του κάνει το 13 , 20 με ιδιαιτεράκια, διδάσκοντας το ότι η Μόρφωση κι η προσπάθεια δεν είναι τίποτα μπροστά στο χρήμα
Το αφήνεις ανεξέλεγκτο στις εξόδους του γιατί του έχεις εμπιστοσύνη (εσύ που δεν του έμαθες τίποτα)
Μπλέκει καμιά φορά κι άμα φτάσει στη Δικαιοσύνη, σαθρή και σάπια, το μαθαίνεις ότι υπάρχει ατιμωρησία πληρώνοντας, αφού πουλήσεις κάνα δυό κτηματάκια, έναν μεγαλοδικηγόρο λαμόγιο.
Δεν του βαζεις κανένα όριο αλλά και δεν το μαθαίνεις να ζει ανεξάρτητο και να επιβιώνει χωρίς εσένα.
Και μετά... κόβεται το χρήμα.
Το παιδί που μεγάλωσες έτσι, αναζητά όρια, προστασία και θέλει να εκδικηθεί γι αυτά που του έμαθες ΕΣΥ να θεωρεί δεδομένα ισοβίως και κεκτημένα του εκ γενετής και τα χάνει.
Τότε αναπόφευκτα θα μπει σε κάποια εγκληματική συμμορία.
Μετά σε παραστρατιωτική , παρακρατική.
Ναι, με προσπάθεια ζωής έκανες το παιδάκι σου ναζιστή και τραμπούκο.
Ίσως επειδή κι εσύ πάντα ήσουν φασίστας.
(χαρισμένο στους γονείς που ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι και το ίδιο έμαθαν και στα παιδιά τους)
υ.γ ..είναι δύσκολο να ρωτήσουμε τα παιδιά μας αν θα θέλανε να γεννηθούν, αλλά και να ζήσουν σ' αυτόν τον κόσμο που εμείς φτιάξαμε!
Οταν ο φασισμός επιβληθεί στις εργασιακές σχέσεις
περιττεύει (εκτός αν λόγοι ανωτέρας βίας το απαιτήσουν)
να επιβληθεί στις πολιτικές δομές και τους πολιτειακούς θεσμούς.
Πηγή
http://www.enikos.gr/stathis/75860,%...ias%C2%BB.html
http://www.enikos.gr/data/photos/707...a446091823.jpg
Αφιερωμένο στην alis και σε μας που συχνά συμβαίνει να λυγίζουμε, αλλά δεν το βάζουμε ποτέ κάτω..
Πολύχρωμη μπουγάδα
http://www.protagon.gr/resources/201...humb-large.jpg
της Ελευθερίας Τελειώνη
Αναρωτιέμαι μερικές φορές: είμαι εγώ που σκέφτομαι καθημερινά πως η ζωή μου είναι μία; Όλοι οι υπόλοιποι το ξεχνούν;
Ή πιστεύουν πως θα έχουν κι άλλες, πολλές ζωές, για να κερδίσουν τον χρόνο που σπαταλούν;
Μούτρα. Ν’ αντικρίζεις τη ζωή με μούτρα. Τη μέρα, την κάθε σου μέρα. Να περιμένεις την Παρασκευή που θα φέρει το Σάββατο και
την Κυριακή για να ζήσεις. Κι ύστερα να μη φτάνει ούτε κι αυτό, να χρειάζεται να περιμένεις τις διακοπές. Και μετά ούτε κι αυτές να είναι αρκετές.
Να περιμένεις μεγάλες στιγμές. Να μην τις επιδιώκεις, να τις περιμένεις. Κι ύστερα να λες πως είσαι άτυχος και πως η ζωή ήταν άδικη μαζί σου.
Και να μη βλέπεις πως ακριβώς δίπλα σου συμβαίνουν αληθινές δυστυχίες που η ζωή κλήρωσε σε άλλους ανθρώπους. Σ’ εκείνους που δεν
το βάζουν κάτω και αγωνίζονται. Και να μην μαθαίνεις από το μάθημά τους. Και να μη νιώθεις καμία φορά ευλογημένος που μπορείς να χαίρεσαι
τρία πράγματα στη ζωή σου, την καλή υγεία, δυο φίλους, μια αγάπη, μια δουλειά, μια δραστηριότητα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δημιουργείς,
ότι έχει λόγο η ύπαρξή σου.
Να κλαίγεσαι που δεν έχεις πολλά. Που κι αν τα είχες, θα ήθελες περισσότερα. Να πιστεύεις ότι τα ξέρεις όλα και να μην ακούς.
Να μαζεύεις λύπες και απελπισίες, να ξυπνάς κάθε μέρα ακόμη πιο βαρύς. Λες και ο χρόνος σου είναι απεριόριστος.
Κάθε μέρα προσπαθώ να μπω στη θέση σου. Κάθε μέρα αποτυγχάνω. Γιατί αγαπάω εκείνους που αγαπούν τη ζωή.
Και που η λύπη τους είναι η δύναμή τους. Που κοιτάζουν με μάτια άδολα και αθώα, ακόμα κι αν πέρασε ο χρόνος αδυσώπητος από πάνω τους.
Που γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα, γιατί δεν μαθαίνονται όλα. Που στύβουν το λίγο και βγάζουν το πολύ.
Για τους εαυτούς τους και για όσους αγαπούν. Και δεν κουράζονται να αναζητούν την ομορφιά στην κάθε μέρα,
στα χαμόγελα των ανθρώπων, στα χάδια των ζώων, σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, σε μια πολύχρωμη μπουγάδα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει
όσο κι αν το κυνηγά
πάντα, πάντα θα ‘ναι αργά
δεύτερη ζωή δεν έχει.
(από Το Παράπονο, του Οδ. Ελύτη)
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=18178
υ.γ. 9 φορές θα πέσεις, αλλά 10 επιβάλλεται να ΣΗΚΩΘΕΙΣ!!!
Πολυ ομορφο μαρκέλα μου
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/...i.1933169.html
Χωρις λογια και σχόλια
Ο συγγραφέας των ανακριβειών και εξορθολογιστής του συστήματος υγείας λοβέρδος ξαναχτύπησε:
Έδωσε την…βέρα της για να πληρώσει τα φάρμακα
από εδώ (κλίκ)
Καλημέρα carry,
και που είσαι ακόμα.. ακούω καθημερινά να λένε! Άντε να δούμε τι άλλο θα τους δώσουμε..
δε φτάνει που μας μάθανε να ζούμε με φαρμάκια, τώρα δεν μας δίνουν ποιά και την δόση μας.. έτσι είναι.. ΕΞΟΝΤΩΣΗ!!!
Υ.Γ. Ερώτηξη: Τα Χαράτσια(δεη) αλήθεια τα πληρώνετε; Τί παίζει μ' αυτό το θέμα αν δεν;.. Μέχρι στιγμής πάντως, τάχω πληρώσει..
Την Καλημέρα μου σε όλους και σε εσένα Μαρκέλα !
Την εφορία μου πάντως ακόμη δέν την πλήρωσα, η πρώτη μου δόση είναι πλέον εκπρόθεσμη. Σκέφτηκα να μήν πάει χαμένη άμα βουλιάξει η φάρσα τους.
Άσε που πρέπει να μαζέψω λεφτά γιά εδώ:
http://3.bp.blogspot.com/-TYgm0pHC-M...22116895_n.jpg
http://enthemata.files.wordpress.com...pg?w=516&h=771
Το πάντα πολύτιμο UNFOLLOW έσκασε πάλι μύτη
Τυχεροί όσοι θα βρίσκονται κοντά και μπορέσουν να παρευρεθούν
Γιώργος Νταλάρας: Αισθάνομαι ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα
από εδώ (κλίκ)
...και η υπέροχη απάντηση του ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ:
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
Αγαπητέ κύριε Νταλάρα όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές ειναι το βασικο ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως ειναι φυσιολογικό όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του περιουσία , πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο. Κατανοώντας λοιπόν το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό το καιρό, παράλληλα με το άλλο μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πως δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένεια σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται και αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.
από εδώ (κλίκ)
αντε μη στριμωχνεστε......ολοι στην σειρα οταν αρχισει να μοιραζει ο κ.Νταλαρας!!!! :P
χαχα carry, δεν θα μπορούσε να δοθεί καλύτερη απάντηση! Απλά ο άνθρωπος τα είπε όλα!!.. ειδικά αυτό το περί ..συναισθηματισμού κομμουνισμού.. τα σπάει! χαχα
Όσο για τις τύψεις.. που αισθάνεται ο Νταλάρας έπρεπε να τον είχαμε καταλάβει τον άνθρωπο μωρέ, όταν είπε το τραγούδι του Κουγιουμτζή
" Ήταν πέντε, ήταν έξη.. με τραγούδια για την φτώχεια και την ξενητιά ρετιρέ παίρνω στη Κηφισιά.. " χαχα μας τάλεγε, αλλά δεν ακούγαμε..
Eμενα δε μαρεσουν τα τραγουδια του, και δεν εχω δωσει ποτε φραγκο για να τα ακουσω με οποιον τροπο!! Ας προσεχανε αυτοι που τον ακουγανε!!! :ppppppp
Εγώ έχω αυτό την "ερωτική πρόβα" βινύλιο που είναι διαμαντάκι:
(κλίκ)
ουτε μενα μαρεσε ποτε ο Νταλαρας....βασικα δεν μαρεσει η φωνη του καθολου..ουτε και τα τραγουδια του
εξαιρειται ο Ξενος....για δικους μου λογους....
Moυ τη δινει η φωνη του ομως!!!!!!
αυτο ειναι γνωστο!!! βεβαιως βεβαιως...!!!!!!!! :)
κι ας μη χασω ευκαιρια......να βαλω το μονο του τραγουδι που μαρεσει και να το αφιερωσω....μεχρι τελειας..καπου πολυ πολυ μακρια σε μια αλλη ζωη....http://www.youtube.com/watch?v=b6vPzFlBr78
Γιά την φωνή του αδιαφορώ. Γιά τα λεφτά του, επίσης ...κάποιοι του τά΄δωσαν και ας τα χαρεί. Το πολιτικό ήθος και οι κροκοδείλιες δηλώσεις αυτουνού και της κυράς του όμως μόνο οργή μου φέρνουν
http://youtu.be/0XbwEHh3Vx0
Ειναι ενα βιντεο 5 ωρων που ομως αξιζει να το δει καποιος..Εχει ενα καλο παντως επειδη ειναι αδυνατον να κατσει κανεις για 5 ωρες να το παρακολουθησει,απο εκει που θα το σταματησετε ξεκιναει οταν θα θελησετε να το συνεχισετε.
Μια σύντομη ιστορία του Μνημονίου
by UNFOLLOW 3 months ago
http://vimeo.com/44149727#
Όσο και να μας πιέζουν, το χιούμορ και το γέλιο δεν θα το πάρουν από τα χείλη μας !!!!!!
Αν ακούσετε τίποτα για καμιά θέση εργασίας ενημερώστε με σας παρακαλώ...
ψάχνω δεύτερη δουλειά γιατί πρώτη δεν βρίσκω με τίποτα!!
10 χρόνων είναι το ευρώ και μας έχει βγάλει την πίστη.
Σκέψου να μπει και στην εφηβεία δηλαδή.!!!!
Στους γονείς μου οφείλω το "ζην", στον δάσκαλό μου το "εύ ζην",
στη Eurobank 30.000 ευρώ... στην Πειραιώς 22.000 ευρώ, στην εφορεία 12.000 ευρώ...
Μετά το ηλεκτρονικό τσιγάρο..δεν θα ήταν τρομερό να έβγαζαν και ηλεκτρικό πορτοφόλι;
Να το φορτίζεις το βράδυ και το πρωί να είναι γεμάτο !!!!!!!!!!!
Διάλογος ζευγαριού σε περίοδο οικονομικής κρίσης...
-Αγάπη μου, έχω γκόμενο!
-Εργάζεται???
- Μωρό μου, μ΄αγαπάς μόνο και μόνο γιατί ο πατέρας μου άφησε κληρονομιά 100 εκατομμύρια;
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Τι ανασφάλειες είναι αυτές! Θα σε λάτρευα, όποιος κι αν σου τ΄άφηνε!
Όταν είδα τον τελευταίο λογαριασμό του ρεύματος
έπαψα να έχω φοβία για το σκοτάδι
κι άρχισα να φοβάμαι το φως...!!
Διαφήμιση από γυμναστήριο: "Βαρέθηκες να είσαι χοντρός και άσχημος??? Έλα στο γυμναστήριο μας και μείνε μόνο άσχημος"...
Αυτή η νέα αλυσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω..
Δεν έχω κοιλιά, έχω ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους γραμμωμένους κοιλιακούς μου μύες!
- Θέλω 1 κιλό ντομάτες.
- Για Νταλάρα ή για γεμιστά;
Επιτέλους...μας σκέφτηκαν κ έβγαλαν τραγούδι για εμάς τους κοντούς!!!
"του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπου"
Όταν τα καταστήματα μου στέλνουν φυλλάδια που γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στέλνω κάρτες που γράφουν "κλείστε δεν θα έρθω"
H ζωή είναι σαν τη ζέβρα. Άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, κώλος....
..Βαρέθηκα τον χειμώνα...
Θέλω να έρθει το καλοκαιράκι....
μου έλειψε το... Βeer Γυμνοί και Θάλασσα .....
Ο γνήσιος άντρας πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει...
Εγώ θα αποφασίσω τι ώρα θα σφουγγαρίσω..!!
Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο.
- Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
- Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;
Έλαβα σήμερα αυτό το email και το παραθέτω ελπίζοντας να χαμογελάσετε όσοι το διαβάσετε..Καλό είναι που και που να γελάμε με όσα μας συμβαίνουν..
Και ένα ακόμα επίσης αισιόδοξο μήνυμα:-p
"Μπορεί κάποιοι από τους ντεμέκ τυφλούς της Ζακύνθου
να συνεχίζουν να προσκομίζουν ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις
–σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα τυφλότητας-
αλλά κανείς από αυτούς δεν πήγε να βγάλει τα μάτια του με το κουτάλι,
ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι τυφλός
και δικαιούται το επίδομα.
Άρα, η οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν είναι τραγική.
Αν ήταν τραγική θα τυφλώνονταν μόνοι τους,
για να πάρουν το επίδομα."
Πηγή
http://pitsirikos.net/2012/09/%CE%BC...BF/#more-22867
"Ο υψηλότερος μας μόχθος είναι να αναπτύξουμε ελεύθερες ανθρώπινες υπάρξεις, που να είναι
αφ' εαυτού ικανές να δώσουν έναν προσανατολισμό, να διδάξουν ένα σκοπό στις ζωές τους" - Rudolf Steiner
Το παραπάνω.. για μια υγιή παιδεία, που θα παράγει ολοκληρωμένα άτομα.
Τί είναι τα ελεύθερα σχολεία Waldorf; Μια εκπληκτική πρόταση Ολιστικής Παιδείας σε 60 χώρες!
http://lh3.ggpht.com/-y9nQvCS9Cz8/UB...jpg?imgmax=800
Το σχολείο Waldorf στο Aachen
Λέμε και λέμε συνέχεια για την κρίση στην Παιδεία και τον Πολιτισμό και πως η ανασύστασή τους είναι απαραίτητη για να ξεφύγουμε
από την γενική μας κατάντια και τα δεινά που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Συχνά οι συζητήσεις είναι θεωρητικές ή άχρηστα ευχολόγια.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι το ακριβώς αντίθετο. Μιλάει για μια συγκεκριμένη πρόταση Παιδείας, εντελώς διαφορετική από ότι έχετε
ακούσει ή δεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια ολιστική παιδεία, κι όχι απλή πληροφοριακή εκπαίδευση, που αλλάζει όλο το πλαίσιο αναφοράς,
που ξεφεύγει εντελώς από την στεγνή, καταναγκαστική παιδεία και πρωτοπορεί καθώς κάπως έτσι θα διαμορφωθούν τα σχολεία του 3.000..
Τα σχολεία Waldorf, πιστά στην παιδαγωγική μέθοδο του ανθρωποσοφιστή Rudolf Steiner έχουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, δείχνουν σεβασμό
στην ψυχολογική ιδιομορφία κάθε ηλικίας, έμφαση στην τέχνη και την δημιουργικότητα, αρνούνται εντελώς την ιεραρχία και τις διακρίσεις,
τις εξετάσεις, δεν έχουν διευθυντή, δεν είναι κερδοσκοπικά, ωθούν την συμμετοχή των παιδιών σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές,
σε περιβαλλοντικές δράσεις, σε χρήσιμες εργασίες και διασκέδαση στην φύση, σε γεωργικές εργασίες, σε φιλία με τα ζώα, οι δε γονείς
δεν “παρκάρουν” τα παιδιά τους στα σχολεία αλλά συμμετέχουν στην διαδικασία μάθησης και στην ομαδική εργασία της κοινότητας.
Σήμερα υπάρχουν 1027 σχολεία Waldorf σε 60 χώρες και πιστέψτε με αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας εκπλήξουν!
Η σύγκριση με το δικό μας απηρχαιωμένο εκπαιδευτικό σύστημα είναι η νύχτα με την μέρα στην κυριολεξία..
http://theartnoise.blogspot.gr/2012/....html?spref=fb
υ.γ. Αξίζει να το διαβάσει κανείς.. Για μια παιδεία που σέβεται τον εαυτό της και την ζωή!!
Δείτε το χάλι μας
Αγγελία:
ζητούνται 3 δυναμικοί άνεργοι νέοι/ες
1ος απόφοιτος μάρκετινγκ 2ος απόφοιτος προγραμματιστής 3ος απόφοιτος νομικής.
Κατά την διάρκεια της 2μηνης μελέτης δεν θα υπάρχει αμοιβή ή οποιοδήποτε αντάλλαγμα. (από εδώ)
...την ίδια στιγμή που ο υπουργός Εργασίας δηλώνει πως
«Η ανασφάλιστη εργασία είναι οικονομικό έγκλημα»
(από εδώ)
Εργοδότες και τραπεζοκυβερνόντες έχουν δώσει στην αθλιότητα όλο της το μεγαλείο...
http://www.artminds.gr/wp-content/up...ia_Monaxia.jpg
Η Άγρια Μοναξιά που έρχεται από την τριλογία "Leenane" (The Beauty Queen of Leenane, A Skull in Connemara και The Lonesome West) του Martin McDonagh με ξεκούνισε κανονικά χθές με την σκληράδα αλλά και την ανθρωπιά μέσα και έξω από το σπίτι μας. Άγνωστοι, σε 'μένα, οι ηθοποιοί και η πρώτη μου φορά που επισκεύτηκα το Όρα, μα η παράσταση με κέρδιζε αμείωτα από το πρώτο τέταρτο μέχρι την λυτρωτική έκβαση του έργου.
Θα παίζεται γιά ένα μήνα και αν μπορέσετε να πάτε. 12 ευρώ εισιτήριο. (λίνκ εδώ και εδώ)
Εξτρεμιστές του Κέντρου
- Δουλεύουν στου Μπόμπολα, στου Αλαφούζου, στου Ψυχάρη, στου Κυριακού ή στου Βαρδινογιάννη.
- Ενίοτε συμμετέχουν και στην κεντρική πολιτική σκηνή για να μεταφέρουν κι εκεί τον ορθό λόγο (του επιχειρηματία που εκπροσωπούν).
- Στις φωτογραφίες τους, κρατούν στυλό στο χέρι και κρυφοχαμογελούν.
- Προφέρουν τη λέξη "Πατρίδα", κάθε φορά που ετοιμάζονται να περικόψουν κάτι.
- Στα λόγια τους οι λέξεις "Δημοκρατία και Νομιμότητα" αναφέρονται πλειστάκις, πάντοτε όμως σε αντιδιαστολή με την πάντοτε συνεκφορούμενη "βία της Αριστεράς και της Χρυσής Αυγής".
- Στα κείμενά τους απεχθάνονται το Κράτος και ευνοούν την "υγιή επιχειρηματικότητα" των Σαουδαράβων πετρελαιάδων και των Ρώσων γκάγκστερ χρηματοπλυντηριάδων.
- Ανησυχούν για τις καθυστερήσεις στην επιβολή των μέτρων και ανησυχούν για την εικόνα μας στην Ευρώπη.
- Ξαναβαφτίζουν τις έννοιες και πλέον χρησιμοποιούν λέξεις όπως "αποκρατικοποιήσεις, διαρθρωτικές αλλαγές, εξορθολογισμός, μισθολογικό κόστος, μεταρρυθμίσεις" για να περιγράψουν -διά του ευφημισμού- τη διάλυση και το ξεπούλημα των πάντων.
- Θεωρούν πως μέχρι χτες ζούσαμε σε σοβιετικό Κράτος, ενώ σήμερα επιτέλους χτίζεται για πρώτη φορά στον τόπο μας ένα σοβαρό καπιταλιστικό Κράτος. (Αν είναι πράγματι έτσι, τότε ΖΗΤΩ τα Σοβιέτ, σύντροφοι!)
- Εμφανίζονται κατά μόνας στις τηλεοράσεις, σε αντίθεση με τους ιδεολογικούς αντιπάλους τους που για να εμφανιστούν, τους φέρνουν από δίπλα και 5-6 αντιπάλους να τους φυλάνε.
- Συμβουλεύουν μετ' επιτάσεως τους αστέγους να παρατήσουν το παγκάκι και να πάνε να βρουν μια έκταση να εκτρέφουν βιολογικά σαλιγκάρια.
- Θεωρούν πως σωστή διαδήλωση είναι μόνο η διαμαρτυρία με κεράκια έξω από το Αττικόν, για να διαμαρτυρηθούν με τη βία. Άντε και οι βόλτες με τα ποδήλατα τις Παρασκευές...
- Θεωρούν πως η Ελλάδα και η Αργεντινή είναι συγκρίσιμα μεγέθη, αν πρόκειται να αναφερθούν στην πτώχευση, αλλά θεωρούν πως οι δυο χώρες ΔΕΝ είναι συγκρίσιμα μεγέθη, αν πρόκειται να αναφερθεί κανείς στην ανάκαμψη που ήρθε στη συνέχεια...
- Υποκλίνονται σε κάθε Ευρωπαίο, από Γερμανό και Γάλλο ως Λεττονό και Πολωνό και ό,τι αυτός λέει είναι αλήθεια. Αρκεί να ζητά αίμα και θυσίες...
- Έχουν καναδυό πτυχία από ΗΠΑ ή Αγγλία ο καθένας τους.
- από εδώ (κλίκ)
http://3.bp.blogspot.com/-qpzlnFFBh1...00/-Berlin.jpg
Απεργία διαρκείας & να παραιτηθούν οι γσεεδες
από εδώ
Συλλογικοποιούμαστε ή μένουμε εξατομικευμένοι;
από εδώ
Γ. Δελαστίκ: Έχουν ακόμη το πάνω χέρι...
από εδώ
Σε απεργία πείνας οι 45 εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
από εδώ
επιχειρούν να ακυρώσουν το φιλελεύθερο, δημοκρατικό και κοινωνικό κεκτημένο της Μεταπολίτευσης
από εδώ
συμφωνω με τον καρι
Τσακ
:ΡΡΡΡ