Results 1,741 to 1,755 of 2930
Thread: Το θέμα της ημέρας
-
19-09-2012, 11:16 #1741
χαχα carry, δεν θα μπορούσε να δοθεί καλύτερη απάντηση! Απλά ο άνθρωπος τα είπε όλα!!.. ειδικά αυτό το περί ..συναισθηματισμού κομμουνισμού.. τα σπάει! χαχα
Όσο για τις τύψεις.. που αισθάνεται ο Νταλάρας έπρεπε να τον είχαμε καταλάβει τον άνθρωπο μωρέ, όταν είπε το τραγούδι του Κουγιουμτζή
" Ήταν πέντε, ήταν έξη.. με τραγούδια για την φτώχεια και την ξενητιά ρετιρέ παίρνω στη Κηφισιά.. " χαχα μας τάλεγε, αλλά δεν ακούγαμε..Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
- 19-09-2012, 11:21 #1742
- In this old house where every door is open
Eμενα δε μαρεσουν τα τραγουδια του, και δεν εχω δωσει ποτε φραγκο για να τα ακουσω με οποιον τροπο!! Ας προσεχανε αυτοι που τον ακουγανε!!!
pppppp
19-09-2012, 12:24 #1743
Εγώ έχω αυτό την "ερωτική πρόβα" βινύλιο που είναι διαμαντάκι:
(κλίκ)διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
19-09-2012, 12:55 #1744
19-09-2012, 13:14 #1745
19-09-2012, 13:17 #1746
ουτε μενα μαρεσε ποτε ο Νταλαρας....βασικα δεν μαρεσει η φωνη του καθολου..ουτε και τα τραγουδια του
εξαιρειται ο Ξενος....για δικους μου λογους....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
19-09-2012, 13:18 #1747
Moυ τη δινει η φωνη του ομως!!!!!!
19-09-2012, 13:19 #1748
19-09-2012, 13:21 #1749
19-09-2012, 13:25 #1750
Γιά την φωνή του αδιαφορώ. Γιά τα λεφτά του, επίσης ...κάποιοι του τά΄δωσαν και ας τα χαρεί. Το πολιτικό ήθος και οι κροκοδείλιες δηλώσεις αυτουνού και της κυράς του όμως μόνο οργή μου φέρνουν
διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς
19-09-2012, 13:34 #1751
http://youtu.be/0XbwEHh3Vx0
Ειναι ενα βιντεο 5 ωρων που ομως αξιζει να το δει καποιος..Εχει ενα καλο παντως επειδη ειναι αδυνατον να κατσει κανεις για 5 ωρες να το παρακολουθησει,απο εκει που θα το σταματησετε ξεκιναει οταν θα θελησετε να το συνεχισετε.
19-09-2012, 16:26 #1752
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Μια σύντομη ιστορία του Μνημονίου
by UNFOLLOW 3 months ago
19-09-2012, 21:55 #1753
Όσο και να μας πιέζουν, το χιούμορ και το γέλιο δεν θα το πάρουν από τα χείλη μας !!!!!!
Αν ακούσετε τίποτα για καμιά θέση εργασίας ενημερώστε με σας παρακαλώ...
ψάχνω δεύτερη δουλειά γιατί πρώτη δεν βρίσκω με τίποτα!!
10 χρόνων είναι το ευρώ και μας έχει βγάλει την πίστη.
Σκέψου να μπει και στην εφηβεία δηλαδή.!!!!
Στους γονείς μου οφείλω το "ζην", στον δάσκαλό μου το "εύ ζην",
στη Eurobank 30.000 ευρώ... στην Πειραιώς 22.000 ευρώ, στην εφορεία 12.000 ευρώ...
Μετά το ηλεκτρονικό τσιγάρο..δεν θα ήταν τρομερό να έβγαζαν και ηλεκτρικό πορτοφόλι;
Να το φορτίζεις το βράδυ και το πρωί να είναι γεμάτο !!!!!!!!!!!
Διάλογος ζευγαριού σε περίοδο οικονομικής κρίσης...
-Αγάπη μου, έχω γκόμενο!
-Εργάζεται???
- Μωρό μου, μ΄αγαπάς μόνο και μόνο γιατί ο πατέρας μου άφησε κληρονομιά 100 εκατομμύρια;
- Καλά, πλάκα μου κάνεις; Τι ανασφάλειες είναι αυτές! Θα σε λάτρευα, όποιος κι αν σου τ΄άφηνε!
Όταν είδα τον τελευταίο λογαριασμό του ρεύματος
έπαψα να έχω φοβία για το σκοτάδι
κι άρχισα να φοβάμαι το φως...!!
Διαφήμιση από γυμναστήριο: "Βαρέθηκες να είσαι χοντρός και άσχημος??? Έλα στο γυμναστήριο μας και μείνε μόνο άσχημος"...
Αυτή η νέα αλυσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω..
Δεν έχω κοιλιά, έχω ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους γραμμωμένους κοιλιακούς μου μύες!
- Θέλω 1 κιλό ντομάτες.
- Για Νταλάρα ή για γεμιστά;
Επιτέλους...μας σκέφτηκαν κ έβγαλαν τραγούδι για εμάς τους κοντούς!!!
"του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπου"
Όταν τα καταστήματα μου στέλνουν φυλλάδια που γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στέλνω κάρτες που γράφουν "κλείστε δεν θα έρθω"
H ζωή είναι σαν τη ζέβρα. Άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, κώλος....
..Βαρέθηκα τον χειμώνα...
Θέλω να έρθει το καλοκαιράκι....
μου έλειψε το... Βeer Γυμνοί και Θάλασσα .....
Ο γνήσιος άντρας πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει...
Εγώ θα αποφασίσω τι ώρα θα σφουγγαρίσω..!!
Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο.
- Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
- Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;
Έλαβα σήμερα αυτό το email και το παραθέτω ελπίζοντας να χαμογελάσετε όσοι το διαβάσετε..Καλό είναι που και που να γελάμε με όσα μας συμβαίνουν..
19-09-2012, 23:26 #1754
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Και ένα ακόμα επίσης αισιόδοξο μήνυμα:-p
"Μπορεί κάποιοι από τους ντεμέκ τυφλούς της Ζακύνθου
να συνεχίζουν να προσκομίζουν ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις
–σε μια προσπάθεια να συνεχίσουν να παίρνουν το επίδομα τυφλότητας-
αλλά κανείς από αυτούς δεν πήγε να βγάλει τα μάτια του με το κουτάλι,
ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως είναι τυφλός
και δικαιούται το επίδομα.
Άρα, η οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν είναι τραγική.
Αν ήταν τραγική θα τυφλώνονταν μόνοι τους,
για να πάρουν το επίδομα."
Πηγή
http://pitsirikos.net/2012/09/%CE%BC...BF/#more-22867
20-09-2012, 11:54 #1755
"Ο υψηλότερος μας μόχθος είναι να αναπτύξουμε ελεύθερες ανθρώπινες υπάρξεις, που να είναι
αφ' εαυτού ικανές να δώσουν έναν προσανατολισμό, να διδάξουν ένα σκοπό στις ζωές τους" - Rudolf Steiner
Το παραπάνω.. για μια υγιή παιδεία, που θα παράγει ολοκληρωμένα άτομα.
Τί είναι τα ελεύθερα σχολεία Waldorf; Μια εκπληκτική πρόταση Ολιστικής Παιδείας σε 60 χώρες!
Το σχολείο Waldorf στο Aachen
Λέμε και λέμε συνέχεια για την κρίση στην Παιδεία και τον Πολιτισμό και πως η ανασύστασή τους είναι απαραίτητη για να ξεφύγουμε
από την γενική μας κατάντια και τα δεινά που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Συχνά οι συζητήσεις είναι θεωρητικές ή άχρηστα ευχολόγια.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι το ακριβώς αντίθετο. Μιλάει για μια συγκεκριμένη πρόταση Παιδείας, εντελώς διαφορετική από ότι έχετε
ακούσει ή δεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια ολιστική παιδεία, κι όχι απλή πληροφοριακή εκπαίδευση, που αλλάζει όλο το πλαίσιο αναφοράς,
που ξεφεύγει εντελώς από την στεγνή, καταναγκαστική παιδεία και πρωτοπορεί καθώς κάπως έτσι θα διαμορφωθούν τα σχολεία του 3.000..
Τα σχολεία Waldorf, πιστά στην παιδαγωγική μέθοδο του ανθρωποσοφιστή Rudolf Steiner έχουν ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, δείχνουν σεβασμό
στην ψυχολογική ιδιομορφία κάθε ηλικίας, έμφαση στην τέχνη και την δημιουργικότητα, αρνούνται εντελώς την ιεραρχία και τις διακρίσεις,
τις εξετάσεις, δεν έχουν διευθυντή, δεν είναι κερδοσκοπικά, ωθούν την συμμετοχή των παιδιών σε κοινωνικές εκδηλώσεις και γιορτές,
σε περιβαλλοντικές δράσεις, σε χρήσιμες εργασίες και διασκέδαση στην φύση, σε γεωργικές εργασίες, σε φιλία με τα ζώα, οι δε γονείς
δεν “παρκάρουν” τα παιδιά τους στα σχολεία αλλά συμμετέχουν στην διαδικασία μάθησης και στην ομαδική εργασία της κοινότητας.
Σήμερα υπάρχουν 1027 σχολεία Waldorf σε 60 χώρες και πιστέψτε με αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω θα σας εκπλήξουν!
Η σύγκριση με το δικό μας απηρχαιωμένο εκπαιδευτικό σύστημα είναι η νύχτα με την μέρα στην κυριολεξία..
http://theartnoise.blogspot.gr/2012/....html?spref=fb
υ.γ. Αξίζει να το διαβάσει κανείς.. Για μια παιδεία που σέβεται τον εαυτό της και την ζωή!!Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις