Γερνάω ΑΕΙ διδασκομενος
Printable View
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΩ ΑΟΠ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ
Αυτα δεν λεγονται δελφινι...Μπορει μια συγχρονη παντρεμενη γυναικα να εχει 15 διαφορετικους γκομενους με τους οποιους να πηδιεται ταυτοχρονα στο ιδιο κρεβατι και να αλοιφεται και με βουτυρα στην διαρκεια της πραξης αλλά δεν εχει κανενας μας δικαιωμα να της το λεμε, αυτο ειναι παραβιαση των δικαιωματων και της ιδιωτικοτητας της...Για αυτο μαλλον σου εγινε ετσι ξινη, καποια κουτσουκελα πρεπει να ειχε κανει αλλα την εθιξες...Είδατε που ξερω και εγω κατι απο την κοινωνια του σημερα, δεν ειμαι απολιτιστος, σεβομαι το δικαιωμα των παντρεμενων του σημερα να εχουν 15 διαφορετικους γκομενους/γκομενες, για να εξηγουμαι σε μερικους μερικους...
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ
Δυστυχως ισχυει το γνωστό ότι οι αντρες που φορανε βερα ειναι για τις γυναικες ότι και η γυρη για τις μελισσες, ισως επειδη το να εισαι παντρεμενος δηλωνει οτι εχεις αποκατασταθει και εχεις οικονομικη ευχερεια, ασχετα που αυτο δεν εχει ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΡΙΑ ΓΤ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΕΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ
Νομιζω πως ουτε οι ιδιες θα μπορεσουν να απαντησουν σε αυτο elis, λεω τωρα εγω
Θελω ομως να πιστευω οτι υπαρχουν και αρκετες γυναικες που ειναι εξαιρεσεις στον" κανονα", τι διαολο, κατι δεν θα τυχει και στους υπολοιπους??
Η αλήθεια ειναι καπου στην μέση...Θες να πεις οτι αν στην επεφτε ενας ανυπαντρος 20χρονος χωρις δουλεια αιωνιος φοιτητης που ζει ακομη με τους γονεις του ΚΑΙ ένας παντρεμενος 30ρης με το αυτοκινητακι του, το ακριβο του τηλεφωνο, τις χοντρες του τσεπες κλπ κλπ θα διαλεγες τον πρωτο λόγω ηθικων φραγμων??
Σε καταλαβαμε και εσενα rea, σε καταλαβαμε, κανεις σαν την σουπια που πεταει μελανι για να θολωσει τα νερα και να ξεφυγει, μα εγω καταλαβαινω πως σκεφτονται οι περισσοτερες γυναικες...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως...
χαχαχα...περαστικε χαλαρωσε ! τιποτα δεν καταλαβες και δεν χρειαζεται να καταλαβεις αν δεν θες!...τον 20χρονο δεν θα τον κοιτουσα γιατι μου πεφτει καμια δεκαετια και κατι μικρος, αν ημουν 20 ομως και ηταν μαγκακος ...ακομα και απένταρος θα με ειχε.
τωρα στην ηλικια που ειμαι δεν κοιταω φοιτητες...αλλα ενας συνομιλικος ακομα και απένταρος να ναι αν δεν ειναι κομπλεξικος σε αυτο .. πραγμα σπάνιο για το ειδος σας... αλλα ειναι ενταξει σε ολα τα αλλα δεν με χαλαει. αμα ειναι μαγκακος θα με βαλει στο λεωφορειο της γραμμης και μεχρι να φτασουμε θα κανουμε τετοιο χαβαλε που θα απολαυσω την διαδρομη καλυτερα και απο αμαξατη! και θα με ζηλευουν ολες φιλαρακι .
αν ομως με αρχισει στην μοιζερια μπουχουχου δεν εχω αμαξι και μπουχουχου γιατι δεν κερδιζω το λοττο εεε ... τι να τον κανω... ντουεττο σε μοιρολοι?
πήγαινε με για πασατεμπο στην πλατεια δε με νοιαζει...μπορεις να με κανεις να νιωθω βασιλισσα? ή θα μας περασουν για ζητιανους απο τη μοιζερια?...εδω ειναι το θεμα
θα ρθει ο φραγκατος θα με παει με το κοτερο του στη μυκονο και θα με φτυνει..θα ξενοκοιταει ..θα με κανει να νιωθω δευτεραντζα και θα μεινω μονο για τα φραγκα? ...αυτες που μενουν ετσι την εχουν δει και καλα κανουν ..αλλα ειναι χαζες ...πιο πολλα θα βγαζαν αν βγαιναν στο κλαρι και αυτες ειναι οι εξαιρεσεις...γυρω σου υπάρχουν κοπέλες που ουτε κοτερατο εχουν ουτε εφοπληστη. πριν λοιπον βιαστεις και τις κρινεις που διαλεξαν τον τυπο με την ροδα ...βεβαιωσου οτι ο απενταρουλης ήταν μια χαρα παιδι και οχι η μαρθα κλαψα
ολοι οι ηθικοι φραγμοι αρχιζουν και τελειωνουν εκει που εμεις ειμαστε καλα. δεν με χαλαει μονο ηθικα ο παντρεμενος... με χαλαει γενικα... μου κανει δειλος και λυγουρης δεν ειναι του τυπου μου...αν ηταν ωραιος και παντελονατος... αφου δεν τραβαει ο γαμος του ο καθενας τον δρομο του και τα λέμε... ποια φραγκα του? μου λειπουν λεφτα για καφε ή για ποτο? αυτα θα με σωσουν? και ξαναλέω οσες μενουν για τα φραγκα ειναι χαζες οχι μονο ανηθικες - ΧΑΖΕΣ!!!... και οπως υπάρχουν και ανηθικοι και χαζοι αντρες...