Εδώ είμαι παιδιά, ζω προς το παρόν αύριο θα μάθω πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση μου...μεταξύ αστείου και σοβαρού το λέω, δεν είμαι και για θάνατο απ' όσο κατάλαβα από τις εξετάσεις αλλά να δούμε τι θα πει ο γιατρός...όπως καταλαβαίνετε πήρα τα αποτελέσματα και τα προβληματικά είναι ότι είναι λίγο χαμηλή η φεριτίνη, μακάρι να είναι αυτό που μου προκαλεί την αδυναμία και με λίγο σίδηρο να συνέλθω αν και σιχαίνομαι τη γεύση του legofer...Κατά τα άλλα έχω υψηλή χοληστερίνη και τρανσαμινάσες...(ελπίζω να το έγραψα σωστά, κινέζικη μου φαίνεται αυτή η λέξη)...
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ♥ Αν το δείτε το post πείτε τίποτα, πάλι μόνη μου είμαι και φοβάμαι λιγάκι...αλλά μην τρομάξετε αν δεν απαντήσω, η αδυναμία καλά κρατεί οπότε θα σημαίνει πως ξάπλωσα...με αφαίμαξαν κιόλας, τι να κάνω ο κύκνος; Ευτυχώς δεν φρίκαρα στη θέα του αίματος, το είχα ένα άγχος...ήταν και πολύ καλή η κοπέλα που μου το πήρε 1ον δεν πόνεσα καθόλου και 2ον με ρώτησε με το που άρχισε να τραβάει αν είμαι καλά, τι ευγενική κοπέλα!