Είναι κανείς εδώ; - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 323 FirstFirst ... 3543444546475595145 ... LastLast
Results 661 to 675 of 4834
    Senior Member
    Εδώ είμαι παιδιά, ζω προς το παρόν αύριο θα μάθω πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση μου...μεταξύ αστείου και σοβαρού το λέω, δεν είμαι και για θάνατο απ' όσο κατάλαβα από τις εξετάσεις αλλά να δούμε τι θα πει ο γιατρός...όπως καταλαβαίνετε πήρα τα αποτελέσματα και τα προβληματικά είναι ότι είναι λίγο χαμηλή η φεριτίνη, μακάρι να είναι αυτό που μου προκαλεί την αδυναμία και με λίγο σίδηρο να συνέλθω αν και σιχαίνομαι τη γεύση του legofer...Κατά τα άλλα έχω υψηλή χοληστερίνη και τρανσαμινάσες...(ελπίζω να το έγραψα σωστά, κινέζικη μου φαίνεται αυτή η λέξη)...

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ♥ Αν το δείτε το post πείτε τίποτα, πάλι μόνη μου είμαι και φοβάμαι λιγάκι...αλλά μην τρομάξετε αν δεν απαντήσω, η αδυναμία καλά κρατεί οπότε θα σημαίνει πως ξάπλωσα...με αφαίμαξαν κιόλας, τι να κάνω ο κύκνος; Ευτυχώς δεν φρίκαρα στη θέα του αίματος, το είχα ένα άγχος...ήταν και πολύ καλή η κοπέλα που μου το πήρε 1ον δεν πόνεσα καθόλου και 2ον με ρώτησε με το που άρχισε να τραβάει αν είμαι καλά, τι ευγενική κοπέλα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κατά τα άλλα έχω υψηλή χοληστερίνη και τρανσαμινάσες..
    Μην αγχώνεσαι καθόλου!Η ήπια τρανσαμινασαιμία κατά 99% είναι από τα φάρμακα που παίρνεις τα οποία δεν είναι και λίγα!
    Οι τρανσαμινάσες αν είναι <3 φορές το φυσιολογικό,δεν έχεις κανένα θέμα!
    Δηλαδή αν το όριο είναι 40 και έχεις 80,δεν έχεις θέμα!
    Πάνω από 120 χρήζει κάποιας μικρής διερεύνησης!Αλλά με μικρή τροποποίηση της αγωγής,θα είσαι κομπλέ!

με αφαίμαξαν κιόλας, τι να κάνω ο κύκνος;
    Όποοις τολμήσει να ξαναφαιμάξει τον Κύκνο...θα τον αφαιμάξω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Μην αγχώνεσαι καθόλου!Η ήπια τρανσαμινασαιμία κατά 99% είναι από τα φάρμακα που παίρνεις τα οποία δεν είναι και λίγα!
    Οι τρανσαμινάσες αν είναι <3 φορές το φυσιολογικό,δεν έχεις κανένα θέμα!
    Δηλαδή αν το όριο είναι 40 και έχεις 80,δεν έχεις θέμα!
    Πάνω από 120 χρήζει κάποιας μικρής διερεύνησης!Αλλά με μικρή τροποποίηση της αγωγής,θα είσαι κομπλέ!

Όποοις τολμήσει να ξαναφαιμάξει τον Κύκνο...θα τον αφαιμάξω!
    Ναι, το ξέρω κι αυτό για τα φάρμακα (θα τις δείξω και στον ψυχίατρο τις εξετάσεις)...τώρα για τα όρια δεν καταλαβαίνω και τόσα πολλά, βασικά αν κατάλαβα καλά έχει τρεις τιμές για το συκώτι...αλλά οκ, αφού επιβίωσε από την υπερδοσολογία που του έκανα από μόνη μου παλιότερα με τα zyprexa θα τα καταφέρει και τώρα...η τότε γιατρός είχε πει ότι αν συνεχίσω έτσι θα χρειαστώ μεταμόσχευση, φαντάσου! Πρέπει να τις βρω κάποια στιγμή αυτές τις εξετάσεις να δω τι τιμές είχα τότε...

Να 'σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα με την τελευταία φράση!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Πήγα στο γιατρό σήμερα να δει τις εξετάσεις και τελικά έχω τακαμούρι Ρέα... Με χάνετε...

Σοβαρά τώρα, όπως είπα η χοληστερίνη κι οι τρανσαμινάσες είναι το πρόβλημα και πρέπει να κάνω δίαιτα αλλιώς θα έχω σοβαρό πρόβλημα είπε ο γιατρός...αντίο αγαπημένες μου σοκολάτες...σνιφ!

Μου έδωσε κι ένα σίδηρο με βιταμίνη c, θα τον ξεκινήσω από αύριο...

Κυκνακο μουυυυυυυυυ !!!
    Σε θελω μαχητικη ! Προγραμμα καλης διατροφης για να επανελθουν σε καλα επιπεδα αυτα τα δυο.
    Νομιζω οτι θα χρειαστεις υποστηριξη σε αυτη την αλλαγη και απο την ψυχολογο. Αν θυμαμαι καλα η σοκολατα σου ανακουφιζε καποιες ανησυχιες, λυπες, και δε συμμαζευεται καιρος να δημιουργησεις νεες λυσεις φυσικα με την υποστηριξη ειδικου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κυκνακο μουυυυυυυυυ !!!
    Σε θελω μαχητικη ! Προγραμμα καλης διατροφης για να επανελθουν σε καλα επιπεδα αυτα τα δυο.
    Νομιζω οτι θα χρειαστεις υποστηριξη σε αυτη την αλλαγη και απο την ψυχολογο. Αν θυμαμαι καλα η σοκολατα σου ανακουφιζε καποιες ανησυχιες, λυπες, και δε συμμαζευεται καιρος να δημιουργησεις νεες λυσεις φυσικα με την υποστηριξη ειδικου.
    Θα πάω μετά το Πάσχα πάλι στην διαιτολόγο μου cc...λόγω έλλειψης χρημάτων τις είχα αφήσει τις επισκέψεις μου εκεί και συνεπώς τη δίαιτα αλλά τώρα απ' ότι φαίνεται είναι απαραίτητο...
    Ναι, ευτυχώς που έχω και την ψυχολόγο μου γιατί όντως η σοκολάτα με ανακουφίζει...θα την κόψω σταδιακά μέχρι να επανέλθω...
    Πάντως τώρα δεν νιώθω καλά ψυχολογικά γιατί είμαι πολύ αγχωμένη επειδή έχω να ετοιμάσω πράγματα...θα πάω στο χωριό το Σαββατοκύριακο, μην ανησυχήσεις με την απουσία μου, πάω ν' αλλάξω αέρα... Θα έχω παρεούλα φυσικά...
    Αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι λίγη υποστήριξη...γράψε μου αν μπορείς...

Θα πας και χωριο να παρεις τον αερα σου ??? Αυτα ειναι Κυκνε σε βλεπω Κυρία... εδω ειμαι...
    γραψε μου θετικες σκεψεις

Senior Member
    Θα πας και χωριο να παρεις τον αερα σου ??? Αυτα ειναι Κυκνε σε βλεπω Κυρία... εδω ειμαι...
    γραψε μου θετικες σκεψεις
    Με ενθαρρύνουν αυτά που λες... Θα σου γράψω μια ακόμα θετική σκέψη, σε λίγο θα βάψω τη ρίζα να γίνουν πάλι όμορφα τα μαλλιά μου να είναι κι έτοιμα για το Πάσχα...
    Για το χωριό πάντως κρίμα που δεν είναι αρκετά καλός ο καιρός για να βουτήξουμε αλλά και πάλι που θα είμαι κοντά στη θάλασσα θα μου κάνει καλό...

Γεια σου κυκνακι μου, μια γυναικα που περιποιειται τον εαυτο της ειναι σε καλο δρομο, ετσι τετοια καλα να μου λες...

Senior Member
    Γεια σου κυκνακι μου, μια γυναικα που περιποιειται τον εαυτο της ειναι σε καλο δρομο, ετσι τετοια καλα να μου λες...
    Ε, δεν πήγαινε άλλο είχε κατέβει πολύ η ρίζα κι ήταν χάλια...όσο περίμενα να δράσει η βαφή μάζεψα και το σάκο μου, κάτι λίγα πράγματα μου έμειναν...μερικές φορές συνειδητοποιώ εκ των υστέρων ότι άδικα αγχωνόμουν τόσο πολύ...τώρα σε λίγο θα μπω να λουστώ, όταν τελειώσω απ΄όλα τότε θα νιώσω και πιο ήρεμη...

Να περασεις Υπεροχα, το ευχομαι και να εισαι καλα, να προσεχεις τον κυκνο.

Senior Member
    Να περασεις Υπεροχα, το ευχομαι και να εισαι καλα, να προσεχεις τον κυκνο.
    Καλησπέρα cc! Γύρισα και πέρασα όντως υπέροχα, έπιασε η ευχή σου! Σήμερα έχω ραντεβού με τον ψυχίατρο για να δω μήπως βοηθηθώ και περάσω χωρίς τόσο έντονα προβλήματα αυτές τις άγιες μέρες...μόνο που αγχώνομαι λίγο γιατί το μοναδικό που είχε είναι στις 20:50... Και σήμερα είναι η τελευταία μέρα που δουλεύει...

@@@ Κυκνακι εισαι σε πολυ καλο δρομοοοο.
    Θα πας για να την παλεψεις, για το δικο σου καλο θα πας. Μη μου κανεις πισω...
    Αυτες οι μερες ειναι παντα φορτικες. Κανονισε... θα περιμενω νεα.

Senior Member
    @@@ Κυκνακι εισαι σε πολυ καλο δρομοοοο.
    Θα πας για να την παλεψεις, για το δικο σου καλο θα πας. Μη μου κανεις πισω...
    Αυτες οι μερες ειναι παντα φορτικες. Κανονισε... θα περιμενω νεα.
    Αλήθεια βρίσκεις ότι είμαι σε καλό δρόμο;;;

Ναι, θα πάω σίγουρα όσο κι αν φοβάμαι το σκοτάδι...σημείωσα και σ' ένα χαρτί όσα με απασχολούν για να μην ξεχάσω κάτι...
    Θα σου πω πως πήγε η συνεδρία όταν γυρίσω... ♥

Γιατί τις λες φορτικές αυτές τις μέρες;

Εμενα με επηρεαζουν οι " γιορτες " επειδη ολοι περιμενουν να συμπεριφερεσαι οπως οριζει ο κωδικας και οχι οπως νιωθεις.
    Εχω τη δικη μου φιλοσοφια δηλαδη και δε γουσταρω να μου λενε πως θα νιωσω Χριστουγεννα, Πασχα, κτλ.

Ναι κυκνε εισαι... κανεις αυτο που μπορεις ! Αν δεις οτι δε μπορεις μονη, ζητησε παρεα, αλλά να πας γιατι ετσι κι αλλιως κλεινουν και αυτοι.