Originally Posted by
viki38
Καλησπερα Μαρια μου , χαιρομαι που σας βρηκα . Καλο εορταστικο τριημερο να εχουμε . Οσο αφορα τις καταραμενες τωρα ??? στις εγκυμοσυνες μου τις καταλαβαινα μια προς μια ολες , τις ειχε βρει ολες το χολντερ , ο γιατρος δεν ειχε ανυσηχησει , παραδεχτηκε οτι εχω δικαιο που με ενοχλουνε ,αλλα καθε φορα ειπε οτι δεν ηταν καθολου επικινδυνες , μου ειχε δωσει ενα χαπι τοτε αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε και δεν μου ειχε κανει τιποτα . Μια εντυπωσιακη αποκαλυψη εκανε ενας ψυχιατρος που επισκεφτηκα προσφατα , ειπε οτι ναι μεν το προβλημα το αισθανομαστε στο περιφερειακο οργανο (καρδια στην προκειμενη περιπτωση ) αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει , για αυτο οτι και να κανουμε στο περιφερειακο οργανο δεν βρισκουμε γιατρεια , και δεν βρισκουνε κατι κακο στη δομη του οι γιατροι . Το θεμα ειναι απο που φευγει το ερεθισμα , τον εγκεφαλο δηλαδη . Δεν 3ερω κατα ποσο εχει δικαιο , δεν εχω αποφασησει αμα θα την κανω την θεραπεια οπου λεγεται γνωσιακη συμπεριφορικη θεραπεια ομως ηταν μια αρκετα λογικη ε3ηγηση αυτη που ακουσα που δεν την ειχα παρει ποτε απο καποιον αλλο ψυχολογο που ειχα κουραριστει .
Και Μαρια μου τισ αισθανομαι ολες οταν συμβαινουνε . Τωρα μπορει να εχω απο 2 εως 20-25 . Σε φαση αγχους ή συσωρευμενου αγχους , ιδιαιτερα οταν περναει αυτηη περιοδος και παω να ηρεμησω , αν και δεν ειναι δεδομενο αυτο γιατι τωρα ας πουμε ειμαι σε κριση αλλα ειναι αγχομενη η περιοδος και ασχημη , ειμαι σε υπερενταση .