Το εχω μαθει αυτο και παλυ την πατησα.Ειμουν με καποιο που δεν μαρεσε τοσο σαν αντρας μαλιστα τον κοροιδευα μεσα μ για τα περιεργα χαρακτηριστικα του.Δεν με ειχε πιεσε ποτε για σεξ και εγω κολλησα ασχημα και κλαστικα στην συνεχεια!
Printable View
Το εχω μαθει αυτο και παλυ την πατησα.Ειμουν με καποιο που δεν μαρεσε τοσο σαν αντρας μαλιστα τον κοροιδευα μεσα μ για τα περιεργα χαρακτηριστικα του.Δεν με ειχε πιεσε ποτε για σεξ και εγω κολλησα ασχημα και κλαστικα στην συνεχεια!
αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τρώτε κράξιμο όχι γιατί θέλετε κάτι ωραίο. αλλά για απόψεις όπως "οι γκέι φταίνε, που καταστρέφεται η ζωή μου", "'ολοι οι άντρες είναι μαλάκες" "μα πως γίνεται να γνωριζόμαστε μια βδομάδα και να μην μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου." οκ, σε αυτό το τελευταίο υπερβάλω, αλλά you get the point.
όσο για το τι κάνουμε και κρατάμε άντρες για καιρό, εγώ προσωπικά τους φέρνω σπίτι και τους δείχνω τη συλλογή με τα γραμματόσημα και τις πεταλούδες μου.ε, και μετά κολλάνε :P
Σου είπα και στο ξαναλέω, είναι λάθος τα μέρη που γνωρίζεις τα άτομα. Στο ίντερνετ και στα μπαρ ψάχνονται μόνο για σεξ!! Δεν μπορεί ο άλλος αν δεν σε ξέρει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου. Αυτό έχω καταλάβει. Έτσι μου χουν πει και κανα 2 άντρες όχι ακριβώς, αλλά έτσι κατάλαβα.
Το ότι καταστρέφεται η ζωή μας δείχνει ότι θέλουμε κάτι ωραίο αλλά και απαραίτητο, και χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε. Το όλοι οι άντρες είναι μαλάκες το συμπέρασμα το βγάζουμε από αυτά που βλέπουμε, ότι ΟΣΟΙ γνωρίζουμε θέλουνε σεξ. Και τέλος, το ότι θέλουμε γάμο είναι γιατί αυτό ονειρευόμαστε. Αυτά.
Εκει συμφωνω αλλα αν δεν βγενεις εξω πως θα σε δει ο αλλος πως θα σε μαθει?Εγω μονο απο ιντερνετ κανω γνωριμιες.Και ο κρινο γνωρισε εδω την κοπελα του και ζουνε μαζι 1 χρονο και ειναι μια χαρα.
Εγω μπορει να μην εκανα κατο σοβαρο γιατι τους ελεγα αμεσως οτι παθενα κρισεις πανικου.Νομιζα μαλλον οτι ολοι ειναι επιστημονες τι να πω.
Και ρε παιδιά, αφού είμαστε τόσο σπάνιες και ξεχωρίζουμε μες στο πλήθος αφού όλες εδώ οι υπόλοιπες είναι αλλιώς, γιατί δεν το βλέπουν αυτό οι άντρες το ξεχωριστό και δεν κάνουν κάτι μαζί μας; Τόσο ζώα είναι, τόσο τους κόβει. Συγγνώμη, προσβάλλω τα ζώα!! :D
whitecandle, το ξέρω ότι θα το πάρεις στραβά, αλλά δεν γαμιέται...έχεις μια ασθένεια που σε δυσκολεύει απ'όσο έχω καταλάβει. γιατί δεν βάζεις σαν στόχο να γίνεις καλά και να βελτιώσεις τη ζωή σου. να νιώσεις καλύτερα, να αρχίσεις να έχεις δραστηριότητες πάλι και να αρχίσεις να χαίρεσαι. θέλω να πω, έχεις σαν όνειρο το γάμο. μα πως θα γίνει αυτό, αν δεν είσαι εσύ η ίδια καλά. πως να προχωρήσει μια σχέση και να γίνει πιο σοβαρή, όταν μπλοκάρεις τον εαυτό σου? και μη νομίζεις ένας γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, ευθύνες, δυσκολίες. θα ήθελες τώρα στη φάση που είσαι να φορτωθείς κι άλλο?