εφήμερες σχέσεις - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 50 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast
Results 661 to 675 of 739
    Banned
    Το εχω μαθει αυτο και παλυ την πατησα.Ειμουν με καποιο που δεν μαρεσε τοσο σαν αντρας μαλιστα τον κοροιδευα μεσα μ για τα περιεργα χαρακτηριστικα του.Δεν με ειχε πιεσε ποτε για σεξ και εγω κολλησα ασχημα και κλαστικα στην συνεχεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    2 φορες την εβδομαδα σιναντιεστε?και πως περνατε πολλες ωρες μαζι?σου ακρει αυτο το λιγο?
    δεν ειναι λιγο για την ζωη που κανω.
    εγω δουλευω ολη μερα κι οταν γυρναω σπιτι δεν βλεπω μπροστα μου απο την κουραση...
    οσο ελευθερο χρονο εχω, τον περναω μαζι του..

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Ε ωραία τότε γιατί κατηγορείς εμάς; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς θέλουμε κάτι όμορφο, και έχουμε φάει το κράξιμο της ζωής μας. Και άλλες φορές. Αφού αυτός είναι ο κανόνας, τότε τι φταίμε εμείς που δεν βρίσκουμε και τι το συζητάμε τότε; Αν και δεν νομίζω ότι είναι μόνο αυτό, είναι και θέμα τύχης...
    αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τρώτε κράξιμο όχι γιατί θέλετε κάτι ωραίο. αλλά για απόψεις όπως "οι γκέι φταίνε, που καταστρέφεται η ζωή μου", "'ολοι οι άντρες είναι μαλάκες" "μα πως γίνεται να γνωριζόμαστε μια βδομάδα και να μην μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου." οκ, σε αυτό το τελευταίο υπερβάλω, αλλά you get the point.

όσο για το τι κάνουμε και κρατάμε άντρες για καιρό, εγώ προσωπικά τους φέρνω σπίτι και τους δείχνω τη συλλογή με τα γραμματόσημα και τις πεταλούδες μου.ε, και μετά κολλάνε :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    και οι δυο παιρνουμε, αλλα συχνοτερα αυτος.
    οσο συχνοτερα μπορουμε βρισκομαστε , αλλα δουλευουμε και οι δυο και μενουμε και λιγο μακρια, συνηθως 2 μερες τη βδομαδα
    Και μένα με τίποτα δε μου αρκεί 2 φορές την εβδομάδα. Θέλω καθημερινότητα, συμβίωση, καθημερινή συντροφικότητα. Να μαγειρεύουμε μαζί, να κοιμόμαστε μαζί κλπ

Banned
    ε σταματα ρε να μαθουμε τπτ μπας και σταυρωσουμε αντρα.εγω ειμε δεκτικη σε αυτα.μηπως πρεπει να αλλαξουμε κατι τελικα?μηπως πρεπει να πλενομαστε με αλλο σαμπυαν?χαχαχαχαχα
    Σου είπα και στο ξαναλέω, είναι λάθος τα μέρη που γνωρίζεις τα άτομα. Στο ίντερνετ και στα μπαρ ψάχνονται μόνο για σεξ!! Δεν μπορεί ο άλλος αν δεν σε ξέρει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου. Αυτό έχω καταλάβει. Έτσι μου χουν πει και κανα 2 άντρες όχι ακριβώς, αλλά έτσι κατάλαβα.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ειναι λιγο για την ζωη που κανω.
    εγω δουλευω ολη μερα κι οταν γυρναω σπιτι δεν βλεπω μπροστα μου απο την κουραση...
    οσο ελευθερο χρονο εχω, τον περναω μαζι του..
    Δλδ τις αλλες μερες ωρες και δεν ξερεις τι κανει αυτος.Μπορει να ειναι παντρρεμενος και να μην εχεις παρει ειδηση τπτ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by whitecandle View Post
    Σου είπα και στο ξαναλέω, είναι λάθος τα μέρη που γνωρίζεις τα άτομα. Στο ίντερνετ και στα μπαρ ψάχνονται μόνο για σεξ!! Δεν μπορεί ο άλλος αν δεν σε ξέρει να κάνει κάτι σοβαρό μαζί σου. Αυτό έχω καταλάβει. Έτσι μου χουν πει και κανα 2 άντρες όχι ακριβώς, αλλά έτσι κατάλαβα.
    Ετσι είναι. Σπάνιο το αντίθετο

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι τρώτε κράξιμο όχι γιατί θέλετε κάτι ωραίο. αλλά για απόψεις όπως "οι γκέι φταίνε, που καταστρέφεται η ζωή μου", "'ολοι οι άντρες είναι μαλάκες" "μα πως γίνεται να γνωριζόμαστε μια βδομάδα και να μην μου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου." οκ, σε αυτό το τελευταίο υπερβάλω, αλλά you get the point.

όσο για το τι κάνουμε και κρατάμε άντρες για καιρό, εγώ προσωπικά τους φέρνω σπίτι και τους δείχνω τη συλλογή με τα γραμματόσημα και τις πεταλούδες μου.ε, και μετά κολλάνε :P
    Το ότι καταστρέφεται η ζωή μας δείχνει ότι θέλουμε κάτι ωραίο αλλά και απαραίτητο, και χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε. Το όλοι οι άντρες είναι μαλάκες το συμπέρασμα το βγάζουμε από αυτά που βλέπουμε, ότι ΟΣΟΙ γνωρίζουμε θέλουνε σεξ. Και τέλος, το ότι θέλουμε γάμο είναι γιατί αυτό ονειρευόμαστε. Αυτά.

Banned
    Εκει συμφωνω αλλα αν δεν βγενεις εξω πως θα σε δει ο αλλος πως θα σε μαθει?Εγω μονο απο ιντερνετ κανω γνωριμιες.Και ο κρινο γνωρισε εδω την κοπελα του και ζουνε μαζι 1 χρονο και ειναι μια χαρα.

Banned
    Quote Originally Posted by Blue1 View Post
    Ετσι είναι. Σπάνιο το αντίθετο
    Είναι δύσκολο τώρα με την κρίση, αλλά σε μερικά χρόνια αλλάξτε δουλειά, βρείτε κανα χόμπι πχ γυμναστική που έχει και άντρες, και μόνο έτσι θα γνωρίσετε. Εγώ είναι και δύσκολο να γνωρίσω κάποιον λόγω της ασθένειας. ;(

Banned
    Εγω μπορει να μην εκανα κατο σοβαρο γιατι τους ελεγα αμεσως οτι παθενα κρισεις πανικου.Νομιζα μαλλον οτι ολοι ειναι επιστημονες τι να πω.

Banned
    Εγω μπορει να μην εκανα κατο σοβαρο γιατι τους ελεγα αμεσως οτι παθενα κρισεις πανικου.Νομιζα μαλλον οτι ολοι ειναι επιστημονες τι να πω.
    Ναι ρε πανικούλα δεν τα λένε αυτά με τη μία.. Κι εγώ έλεγα παλιά ότι έχω κατάθλιψη και τέτοια βλακεία κάναμε!

Banned
    Και ρε παιδιά, αφού είμαστε τόσο σπάνιες και ξεχωρίζουμε μες στο πλήθος αφού όλες εδώ οι υπόλοιπες είναι αλλιώς, γιατί δεν το βλέπουν αυτό οι άντρες το ξεχωριστό και δεν κάνουν κάτι μαζί μας; Τόσο ζώα είναι, τόσο τους κόβει. Συγγνώμη, προσβάλλω τα ζώα!! :D

Senior Member
    whitecandle, το ξέρω ότι θα το πάρεις στραβά, αλλά δεν γαμιέται...έχεις μια ασθένεια που σε δυσκολεύει απ'όσο έχω καταλάβει. γιατί δεν βάζεις σαν στόχο να γίνεις καλά και να βελτιώσεις τη ζωή σου. να νιώσεις καλύτερα, να αρχίσεις να έχεις δραστηριότητες πάλι και να αρχίσεις να χαίρεσαι. θέλω να πω, έχεις σαν όνειρο το γάμο. μα πως θα γίνει αυτό, αν δεν είσαι εσύ η ίδια καλά. πως να προχωρήσει μια σχέση και να γίνει πιο σοβαρή, όταν μπλοκάρεις τον εαυτό σου? και μη νομίζεις ένας γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, ευθύνες, δυσκολίες. θα ήθελες τώρα στη φάση που είσαι να φορτωθείς κι άλλο?

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    whitecandle, το ξέρω ότι θα το πάρεις στραβά, αλλά δεν γαμιέται...έχεις μια ασθένεια που σε δυσκολεύει απ'όσο έχω καταλάβει. γιατί δεν βάζεις σαν στόχο να γίνεις καλά και να βελτιώσεις τη ζωή σου. να νιώσεις καλύτερα, να αρχίσεις να έχεις δραστηριότητες πάλι και να αρχίσεις να χαίρεσαι. θέλω να πω, έχεις σαν όνειρο το γάμο. μα πως θα γίνει αυτό, αν δεν είσαι εσύ η ίδια καλά. πως να προχωρήσει μια σχέση και να γίνει πιο σοβαρή, όταν μπλοκάρεις τον εαυτό σου? και μη νομίζεις ένας γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, ευθύνες, δυσκολίες. θα ήθελες τώρα στη φάση που είσαι να φορτωθείς κι άλλο?
    Δεν μπορώ να χαίρομαι. Δραστηριότητες άρχισα αλλά δεν με βοήθησαν. Όμως τυχαίνει να θέλω ένα άτομο η επιθυμία ακόμα υπάρχει, δεν την έχει χαλάσει η ασθένεια, και να είναι το όνειρό μου να κάνουμε κάτι. Δεν τον βλέπω έτσι τον γάμο, καταρχάς δεν θέλω παιδιά.

Page 45 of 50 FirstFirst ... 354344454647 ... LastLast