Κυριε κυριε!Σας παρακαλω καλε κυριουλη δωστε μου λιγο ψωμακι..πειναω!
Printable View
Να υπάρχει ευτυχία στον κόσμο....!!!!!!!
Συμφωνώ με την Diana και προσθέτω να υπάρχει δικαιοσύνη στον κόσμο...
Μου θυμιζετε τις τυποποιημενες επιθυμιες των σταρ ή μις ελλας!"Θα ηθελα παγκοσμια ειρηνη"
θα ηθελα μια ρουμανα ή βουλγαρα για τα οικιακα. αμα μεινω και το χειμωνα εδω καποιος θα πρεπει να φροντιζει το σπιτι. θα εχει και το σεξακι της, θα της αφησω κι ολα μου τα λεφτα αμα τη παντρευτω, βασιλισσα θα την κανω! σκατα στις ψωνισμενες κι αχρηστες ελλεηνιδες!
Ευχαριστω βρε Ivan γιατι ειλικρινα εκανα πλακα.
Καλά δεν το συζητάμε το mnimonio είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο φόρουμ αυτή τη στιγμή......
Εχει λίγο χαλαρώσει τελευταίως αλλά της εύχομαι να επανέλθει δριμυτερη-όπως μόνο εκείνη ξέρει!!! :D :D
Ντιανα , βλεπω συμμαχια με την μνιμονιο , ολοι εναντιον του Μακγκαιβερ . Ρε παιδια , ασχολουμαι εγω μαζι σας ? κρινω τα γραφομενα σας ? οσο για τον φθονο που ανεφερα , φυσικα αναφερομαι σε πολυ συγκεκριμενα μελη , τοχω συναντησει στην ζωη μου αρκετες φορες απο κακοηθη ατομα , αλλα εχω τον κυκλο μου , που κανεις δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τον αλλον , διοτι ολοι ειμαστε στο ιδιο επιπεδο , ειτε ειμαστε καλοπροαιρετοι , ειτε κ τα δυο . Ο κολλητος μου , εδω κ 35 χρονια , ειναι εδω κ 10-12χρονια στην ζορικη βιοπαλη , αυτο δεν σημαινει οτι με φθονει . Οι παρεες μου , αυτες τσπαντων , που ειναι στο stanby , λογω κτθλψης , δεν αποτελουνται μονο απο ευπορα ατομα , αλλα κ απο καλοπροαιρετα απλως . Αυτααααα.
ΥΓ ειναι δικαιωμα μου να τροποποιω τα γραφομενα 100 φορες . Οποιου δεν του αρεσει , ας μην με διαβαζει .
YΓ2 εχω προτεινει επανειλημμενως ανακωχη - ειρηνη , σου ειναι τοσο δυσκολο να το εφαρμοσεις ? τετοια εμπαθεια πια ?
ΥΓ3 ουδεποτε υποννοησα οτι εχεις οικονομικο προβλημα , μην διαστρεβλωνεις τα γραφομενα μου . Μιλησα για φθονο , αλλο το ενα , αλλο το αλλο . Αλλωστε δεν μπορω να σκεφτω ουτε εναν αλλο λογο , που με παρενοχλεις συνεχεια , αν υπαρχει , δεν μου τον λες κιολας ?
Eκτος αν με προκαλεις για καυγα . Πανε ομως αυτα , δεν με αγγιζει τπτ απο τις κακοηθειες , βρες αλλον να καυγαδισεις , εγω τελειωσα .
Ειλικρινως ,ολα αυτα μου φαινονται τοσο ανουσια κ μακρυνα .............
Φίλε κάποτε οι άνθρωποι κοιτούσαν το φεγγάρι κι έλεγαν τι να έχει εκεί πάνω;;... άραγε θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε..θα πάμε ποτέ;;;....οι περισσότεροι και τότε έλεγαν ότι είναι αδύνατο ..μα τελικά και στο φεγγάρι πήγαμε κι αλλού πιο μακρυά θα πάμε ..αλλά αυτό ήταν πρακτικό πρόβλημα... πριν την Γαλλική επανάσταση οι άνθρωποι ήταν χωρισμένοι και τότε σε τάξεις...κυρίαρχοι ήταν οι αριστοκράτες ..οι απλοί εργάτες, αγρότες. κ.τ.λ. ήταν λίγο πολύ δούλοι τους ...ουτοπία για εκείνους ήταν η δημοκρατία..κι όμως έγινε η επανάσταση..και η ουτοπία έγινε πραγματικότητα (το πως έχει καταντήσει τώρα δεν έχει σημασία) ..θα μου πεις, και σωστά πως αυτό το ζήτημα είναι κυρίως κοινωνικό πρόβλημα οκ...συμφωνώ (αργότερα έγινε κι άλλη επανάσταση για να διορθώσει περισσότερο τα πράγματα μα δυστυχώς στην πορεία, απέτυχε κι αυτή).... μα χωρίς στόχους έστω και ουτοπικούς ..δεν θα πάμε παρακάτω ...κάποιοι είναι ίσως βολεμένοι ή καλύτερα ικανοποιημένοι...με αυτό τον τρόπο ζωής.......... ορισμένοι θα αναζητούν το ακατόρθωτο.. το ουτοπικό....μα αν δεν το κάνουν (κι μεις μαζί έστω ως υποστηρικτές) θα κάνουμε βήματα πίσω και ως κοινωνία και ως άνθρωποι ατομικά εν πάσει περιπτώσει εγώ ελπίζω κι αγωνίζομαι όσο μπορώ
χαχαχαχαχ ναι ήμουν αλλά εγώ κάθισα μέσα στην σεληνάκατο κάναμε αμπε μπα μπλομ και κέρδισε ο Νιλ (δε μου χώραγε κι στολή εδώ που τα λέμε)...είσαι τόσο μεγάλη κι εσύ ;; είχατε τηλεόραση το '69 σπίτι και την είδες ζωντανά την προσσελήνωση;;...χαχαχαχαχ
όχι υποστράτηγος...αλλά επί Σπάρτακου... στην Γαλλική είχα πάρει σύνταξη .... :p
χαχχαχαχχαχαχαχαχα.. δε σε χωραγε ο πυραυλοσ μαλλον...χαχαχαχα το 69 εγω αγαπητε δε υπηρχαν καν..εσυ θα σουν μεσηλικα τοτεσ..αχαχαχαχα
ναι ναι,...οχι υποστρατηγοσ.. υπολοχαγοσ νατασσα..χαχαχαχαχα
αφου την ειχες ρε ιπταμενο δελφινακι..χαχαχα.. μη κρυβεσαι... μια οικογενεια ειμαστε.... χαχαχαχαχα
Εγραψε η νταιανα εναντιον σου και δεν το θυμαμαι??Ελεγες οτι σε κυνηγαει αλλα ΠΡΟΦΑΝΩΣ εσυ την κυνηγας..Δευτερον ειδες εγω ρε μπουφο να ασχολουμαι μαζι σου??Εδω και 2 μερες εσυ συνεχιζεις κατι που εβαλα τελεια!Ναι ειπα δεν πιστευω τιποτα απο αυτα που γραφεις!!Δικαιωμα μου ειναι και αν δεν θες να σε κρινουν μην γραφεις εδω μεσα,στελνε μειλ στον εαυτο σου.
Δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε μαγκαιβερ νομιζω μην μας πρηζεις τα @#%^&^@
IVAN μπράβο για την τοποθέτηση....πολύ ωραία η απάντησή σου...
με εξέπλησες θετικά
Υπάρχουν ακόμα μεγάλα χάσματα-γιατί ακόμα οι κοινωνίες δεν είναι έτοιμες για την μεγάλη ανατροπή....έχει ξεκινήσει όμως ένας άλλος κύκλος ζωής,που τα πράγματα θα γίνονται πιο δίκαια για όλους-αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως δεν γίνεται να είμαστε ευτυχείς όταν κάποιοι άλλοι υποφέρουν .....ίσως αυτό που λέμε παγκοσμιοποίηση τελικά να μην είναι τόσο τρομερό όσο νομίζουμε αλλά τελικά να είναι κάτι καλό για την ανθρωπότητα....όταν υπάρξει πραγματική αναστροφή πεποιθήσεων είναι σίγουρο ότι η δικαιοσύνη όλο και θα γίνεται μεγαλύτερη και η ανθρωπότητα θα περάσει σε μία άλλη φάση ζωής!
Ηδη βλέπουμε τέτοια σημάδια...!
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο ποστ που ανταλλαξαμε , μνιμονιο , διοτι , πεταει ο γαιδαρος , πεταει κ παραπεταει . Mην εμπλεκεις την Ντιανα , διοτι δεν εχει καμμια σχεση με το ποιον σου . Η κοπελα καταλαβε οτι εχουμε σοβαρες διαφορες , κ δεν καταφερθηκε ξανα εναντιον μου , ουτε κ εγω εναντιον της . Δωσαμε ενα τελος , αμφοτεροι . Εσυ εισαι το προβληματικο ατομο , εισαι προβλημα για αλλα μελη , κ προβλημα για τον εαυτο σου , μονο που δεν τοχεις καταλαβει . Οταν το καταλαβεις θαναι αργα .
Γελανε οι πετρες και κλαινε οι ρεγγες.
Πάντως πρέπει να είναι κόλαση να ζεις αλλάζοντας γνώμη κάθε 5 λεπτά. Έστω, κάθε 40.
εγω ηξερα μια που αλαζε συνεχεια γνωμη κ ηταν ζυγος κ ειχε συνεχεια μια ντουζινα κοσμο διπλα της αφου αρεσε παντου
Κι εγώ ήξερα κάποιον που ήταν ζυγός και άλλαζε συνέχεια γνώμη και κανείς δεν τον άντεχε!
Μην τρελαινόμαστε κιόλας με τα ζώδια! Γνώμη συνεχώς αλλάζουν αυτοί που επηρεάζονται εύκολα, που δεν έχουν κατασταλάξει, που είναι κυκλοθυμικοί, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δε σημαίνει ότι κάποιος επειδή είναι ζυγός ή ιχθείς θα αλλάζει συνέχεια γνώμη.
Σ΄ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση....:) κι σένα μπράβο για τις απόψεις σου..
η παγκοσμιοποίηση έτσι όπως βάζεις το ζήτημα δεν είναι αρνητική, όμως τώρα το μόνο που παγκοσμιοποιήθηκε είναι οι ....αγορές...οι άνθρωποι δυστυχώς παραμένουμε χωρισμένοι κι απομονωμένοι.
Ετσι ειναι Μαριον , υπαρχουν χαρακτηριστικα τα οποια δεν γνωριζουν ζωδιο . Οσο για τους Ζυγους , η δουλεια μου απαιτουσε να παρεις σοβαρες αποφασεις on the spot , κ ομως το εκανα χωρις ζορια . Εχω φιλο Σκορπιο , που ειναι η αναποφασιστικοτητα προσωποποιημενη . Αντε βγαλε ακρη . Δεν υπαρχουν καλα κ κακα ζωδια , υπαρχουν ανθρωποι που σου ταιριαζουν κ αλλοι οχι .
IVAN , δεν θελω να σε κοντραρω , αλλα το παραδειγμα με τα ανθρωπινα επιτευγματα ειναι λιγο αστοχο , γιατι η ανθρωποτης ανα τους αιωνες ητο αδικη , παντα υπηρχαν οι πλουσιοι κ οι αρχοντες , οπως υπηρχαν οι φτωχοι κ οι δουλοι . Συμφωνω οτι ο ανθρωπος πρεπει να εχει στοχους , οχι ομως ουτοπικους . Η δικαιη κοινωνια ειναι ιδιον των Θεων , οχι των θνητων . Θα μπορουσες ναποκαλεσεις τον κομμουνισμο , ως μια μορφη δικαιοσυνης , αλλα οπως βλεπεις κατερρευσε κ αυτος , ως αποτυχημενος . Οι επαναστασεις , ειναι μια μορφη προσπαθειας αποκαταστασης της δικαιοσυνης , αλλα πολυ συντομα , επικρατει κ παλι η αδικια . Βεβαια υπαρχουν πολλες μορφες αδικιας . Αδικια ειναι να γεννηθω εγω στην πχ Σουηδια , κ καποιος αλλος να γεννηθει στην Σιερρα Λεονε . Αδικια ειναι να γεννηθει καποιος με ικανοτητες κ να προκοψει , κ καποιος αλλος χωρις , οποτε ειναι χαμενος κ.ο.κ.
Η λεξη θνητος λεει παρα πολλα , πολυ περισσοτερα απ οτι θα πεθανουμε μια μερα . Ειμαστε αυτοκαταστροφικοι ως ειδος , και καταστρεφουμε κ τα υπολοιπα οντα , την πανιδα κ την χλωριδα , μεχρι εξαντλησεως , αρχιζουμε πολεμους για δευτερευοντες λογους , για να μην επεκταθω το τι κανουμε στον ιδιο τον πλανητη . Αυτα .
[QUOTE=Diana1982;490197]Καλά δεν το συζητάμε το mnimonio είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο φόρουμ αυτή τη στιγμή......
Ολως συμπτωματικως , το καλυτερο μελος του φορουμ , μπαναριστηκε για ενα μηνα . Περιεργα πραματα...................
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
-----------------------------------------------------------------------------
[QUOTE=Macgyver;490412]μνιμονιο , εσυ μπαναριστηκες , για την συμπεριφορα σου , οχι εγω , εκτος κ αν η διαχειρηση δεν ξερει τι της γινεται . Εισαι αρρωστημενη . Σου συνεστησε η διαχειρηση να απεχεις 100% απο πρoσωπικες διαμαχειες . Δεν βλεπω να το τηρεις .
[QUOTE=mnimonio;490406][QUOTE=Macgyver;490405]
Eγω , σουστειλα πμ ? εμφανισε το , δεν ξερω κ τον τροπο , το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Eκτος αν εννοοεις την προταση ανακωχης , την οποιο τηγ εγραψες στοα παλαια σου υποδηματα , αλλα τετοιο χαρακτηρα εχεις , γι αυτο σε μπαναρανε προ διμηνου , κ μιλας κ απο πανω . Ουτε σε εβρισα , πραμα το οποο κανεις εσυ , δεν εχω τετοιο επιπεδο , κ αν βαλω τις φωνες , αν εκνευριστω , ανθρωπινως , παλι θα ειμαι ευπρεπης .
Για ποια υπερασπιση μιλας ? εισαι απο τα μελη που μπανατιστικαν για ενα μηνα , απο κει και περα , ο νοων νοειτω . Απορω πως η διαχειρηση δεν σε πεταει εξω .
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης...!
mnimonio, Macgyver, συγγνώμη που θα παρέμβω, αλλά δεν αξίζει τώρα να μαλώνετε μπροστά σε όλους μας κιόλας... Καταλάβαμε ότι δεν πολυσυμπαθείστε (το είπα κομψά)... Από εκεί και πέρα τώρα αν θέλετε πείτε τα με πμ, αυτό που κάνετε τώρα δε λέει... Η ενότητα έχει τίτλο "Τί θα θέλατε;" και αυτό που σίγουρα θέλω τώρα είναι να σταματήσει αυτό το θέμα μεταξύ σας. Τουλάχιστον δημοσίως, αν γίνεται, σας παρακαλώ πολύ! :)